Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

MULTI VOLT tar elverktygen in i framtiden

2020-11-01

Längtar du efter ökad rörlighet på arbetsplatsen och en sladdlös arbetsdag? Nu slipper du välja mellan flexibliteten från ett batteridrivet verktyg och styrkan hos en nätdriven maskin. Du hittar HiKOKI:s smidiga MULTI VOLT-verktyg med MULTI VOLT batterisystem hos oss på Ahlsell.

Nät- eller batteridrivet? HiKOKI:s 36V MULTI VOLT-verktyg är lika starka som nätdrivna maskiner. Samtidigt har de det mindre formatet och den låga vikten hos 18V-verktyg, vilket gör dem ergonomiska och enkla att arbeta med.

 

Arbeta smidigare med samma batteriplattform till 18- och 36 V

Med HiKOKI MULTI VOLT-batterier använder du samma batteri till dina HiKOKI 36V MULTI VOLT-verktyg och dina HiKOKI/Hitachi 18V-maskiner. MULTI VOLT-batteriet passar 18- och 36V-verktyg med slidebatterifäste och växlar automatiskt mellan de två voltklasserna beroende på vilket verktyg som används. Detta fungerar oavsett om du har 3,0Ah, 5,0Ah eller MULTI VOLT-batterier.

Det betyder att om du redan har 18V Hitachi/HiKOKI-verktyg, så kan du enkelt bygga vidare på din verktygsflotta lite i taget – och använda samma batteri. Flexibelt, ekonomiskt och smart!

Tool only

Har du etablerat din MULTI VOLT-batteriplattform? Då kan du enkelt bygga vidare med de HiKOKI 18 och 36V-verktyg du behöver i Tool only-utförande, dvs. utan batteri och laddare. Du kan dessutom använda samma laddare till alla dina MULTI VOLT-batterier. MULTI VOLT-batterierna är dessutom mindre i storlek än tidigare batterier från HiKOKI. De har lång livslängd med cirka 1500 laddcykler.

Varför Tool only?

  • Samma batteri används till flera verktyg.
  • Med en MULTI VOLT batteriplattform använder du samma batteri till både 36V MULTI VOLT-verktyg och HiKOKI/Hitachi 18V-maskiner.
  • Du behöver inte byta ut alla verktyg på en gång. Med samma batteriplattform, bygger du vidare med de verktyg du behöver, steg för steg.
  • Ekonomiskt – du inte behöver äga ett batteri per verktyg.

5 fördelar med MULTI VOLT

  • Kompatibilitet: MULTI VOLT batteriet passar både 18V och 36V verktyg.
  • Kraft: nätdriven styrka med sladdlös frihet.
  • Säkerhet: ingen sladd som är i vägen.
  • Marknadens billigaste batteri: hållbarhet ger lönsamhet.
  • Ergonomi: 36V verktyg har lika låg vikt och storlek som 18V. 
 
 
 

MULTI VOLT är dubbel kraft i mindre format

HiKOKI har kombinerat 18-voltsmaskinernas mindre storlek med kraften från de större 36-voltsmaskinerna. Resultatet: 36V MULTI VOLT. Effekten är dubbel kraft i mindre format. Motorn utvecklar inte samma värme som alstras och behöver inte kylas ner. Energiåtgången blir minimal, med färre avbrott på grund av överhettning. Kraften går i stället till arbetsmomentet. Du kan alltså jobba effektivare, snabbare och längre.

Smarta batterier växlar automatiskt mellan två volt-nivåer

De nya MULTI VOLT-batterierna är mindre i storlek och de nya 36V-maskinerna är anpassade därefter. På så sätt behålls ergonomin i verktyget utan att tappa effekt. MULTI VOLT 18V/36V-batterier har inte bara samma storlek och vikt som vanliga 18V-batterier. De är också kompatibla med HiKOKI 18V och 36V-maskiner och växlar automatiskt mellan två volt-nivåer, vilket gör att du inte behöver byta ut hela din maskinpark på en gång. Dessutom har batteriet lång livslängd med cirka 1 500 laddcykler. Smarta batterier med andra ord.

Industri

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.