Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

MULTI VOLT tar elverktygen in i framtiden

2020-06-05

Längtar du efter ökad rörlighet på arbetsplatsen och en sladdlös arbetsdag? HiKOKI:s 36V MULTI VOLT batterisystem gör sladdlösa 36V-maskiner med MULTI VOLT-batteriteknik lika starka som nätdrivna verktyg. Samtidigt har de samma storlek och låga vikt som 18V-verktyg.

MULTI VOLT är en helt ny teknik som gör de nya sladdlösa 36V maskinerna med MULTI VOLT-batteri lika starka som de nätdrivna, men med samma storlek och vikt som verktyg på 18V. Det gör din vardag enklare, effektivare och mer lönsam!

 

5 fördelar med MULTI VOLT

• Kompatibilitet: MULTI VOLT batteriet passar både 18V och 36V verktyg.
• Kraft: nätdriven styrka med sladdlös frihet.
• Säkerhet: ingen sladd som är i vägen.
• Marknadens billigaste batteri: hållbarhet ger lönsamhet.
• Ergonomi: 36V verktyg har lika låg vikt och storlek som 18V. 
 

MULTI VOLT är dubbel kraft i mindre format

HiKOKI har kombinerat 18-voltsmaskinernas mindre storlek med kraften från de större 36-voltsmaskinerna. Resultatet: 36V MULTI VOLT. Effekten är dubbel kraft i mindre format. Motorn utvecklar inte samma värme som alstras och behöver inte kylas ner. Energiåtgången blir minimal, med färre avbrott på grund av överhettning. Kraften går i stället till arbetsmomentet. Du kan alltså jobba effektivare, snabbare och längre.

Smarta batterier växlar automatiskt mellan två volt-nivåer

De nya MULTI VOLT-batterierna är mindre i storlek och de nya 36V-maskinerna är anpassade därefter. På så sätt behålls ergonomin i verktyget utan att tappa effekt. MULTI VOLT 18V/36V-batterier har inte bara samma storlek och vikt som vanliga 18V-batterier. De är också kompatibla med HiKOKI 18V och 36V-maskiner och växlar automatiskt mellan två volt-nivåer, vilket gör att du inte behöver byta ut hela din maskinpark på en gång. Dessutom har batteriet lång livslängd med cirka 1 500 laddcykler. Smarta batterier med andra ord.

Industri

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.