Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Julbelysning för alla miljöer

2021-10-01

Lys upp vintern och gör mörkret lite mer stämningsfullt. Julbelysning bidrar till en mysigare miljö inomhus såväl som utomhus. En julstjärna eller ljusslinga i fönstret eller kanske en snögubbe till entrén eller trädgården? Vi har belysning för alla miljöer och behov.

Vi har det mesta, allt från ljusstakar, julstjärnor och ljusslingor till julgransbelysning och belysta figurer. Ljusstakarna och julstjärnorna finns i både klassisk och modern design och ljusslingorna och ljusdekorationerna för både inom- och utomhusbruk. Varför inte passa på att även fylla på förrådet av lampor och andra ljustillbehör.

Har du koll på julgransbelysningen?

Visste du att de första julgransljusen i Sverige nämns för första gången 1871? Då var det levande ljus som högtidligt brann i granarna. På 1920-talet kom den elektriska julgransbelysningen som kanske inte var fullt lika majestätisk, men som åtminstone minskade brandfaran. Idag har vi ett stort utbud av vackra elektriska julgransljus som ger en minst lika magisk stämning som de levande ljusen för 100 år sedan.


9 produkter som ger härlig julstämning


4 idéer för juldekoreringen på arbetsplatsen

Julstjärnor

Att ha en traditionell julstjärna i fönstret är något vi alla känner till. Ett tips för att göra dekorationen lite roligare är att hänga tre julstjärnor i olika storlekar bredvid varandra. Det ger ett fint mönster och gör julinredningen lite mer speciell än vanligt.

Juldekorationer

Placera ut små juldekorationer runt om på arbetsplatsen för att skapa den där härliga magin som bara julen kan erbjuda. Hos oss hittar du allt från små tåg och snöglober till upplysta gator med små hus och snöglober.

Ljusstakar

Mixa upp med olika adventsljusstakar! En klassisk röd adventljusstake går alltid hem, men vill du göra arbetsplatsen lite mer speciell är ett tips att använda olika typer av adventsljusstakar till olika rum på arbetsplatsen. Exempelvis klassiska röda bland kontorsborden och kanske ljusstakar med klotlampor vid entrén?

Lysande dekorationer

Varför inte gå all in och ha lite juldjur som lyser utanför kontoret? Eller inne för den delen. Hos oss hittar du flera vackra ljusdekorationer i form av älgar, renar, rävar, julbockar och julgrisar. En rolig detalj som kommer få medarbetarna att kika både en och två gånger.

 


Behöver du tillbehör till din julbelysning?

Vi har allt från reservlampor och förlängningssladdar till timers och skarvsladdar.


Upptäck mer av vår julbelysning

EL Guider & inspiration Fastighet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript