Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Har din arbetsplats rätt Första Hjälpen-utrustning?

2020-09-01

I händelse av en olycka på arbetsplatsen måste du kunna agera omedelbart, då är det bra att ha rätt Första Hjälpen-utrustning nära till hands. Både stationär utrustning som en Första Hjälpen-station och väskor för mobilt arbete. Hos oss på Ahlsell hittar du Cederroths olika Första Hjälpen-utrustningar som du kan anpassa efter din verksamhet.

Riskerna varierar stort mellan olika arbetsplatser, det är därför viktigt att anpassa Första Hjälpen-utrustningen efter den situation och de risker som ni har på er arbetsplats. I händelse av en olycka måste du agera omedelbart, se därför till att ha rätt Första Hjälpen-utrustning nära tillhands, både stationär utrustning samt utrustning för mobilt arbete. Med en komplett Första Hjälpen-utrustning på din arbetsplats kan fler rädda liv när olyckan är framme. Cederroth har lösningar som gör det möjligt för alla människor att ge Första Hjälpen utan speciella förkunskaper.

5 fördelar med Första Hjälpen-station

  • Basen i Första Hjälpen-utrustningen. Innehåller produkter för att kunna hantera flera typer av skador.
  • Snabb åtkomst när olyckan har varit framme.
  • Transparent lucka skyddar produkterna mot damm och smuts.
  • Enkelt och snabbt att fylla på stationen.
  • Alltid redo.

Komplettera er Första Hjälpen-station med mobila kit

Komplettera er Första Hjälpen-station med praktiska kit i form av väskor för mobilt arbete. Första Hjälpen-kits finns i flera olika varianter, X-large för större arbetsplatser t ex byggarbetsplatser eller industrier, medan Large och Medium passar bra till yrkesfordon och hantverkare.

Behöver du fylla på din station eller göra den synlig?

Arbetsplatsen kanske redan har en Första Hjälpen-station men kanske behöver den fyllas på eller så kanske hållbarhetstiden på några produkter har gått ut. Eller behöver den bli mer synlig? Cederroth har flera praktiska lösningar.

Andra bra produkter utifrån arbetssituation

Cederroths nya Första Hjälpen burn-kit är en praktisk väska med kylande produkter för brännskador. Enkel att använda i stressade situationer. På arbetsplatser där man hanterar alkalier och syror finns stor risk för olyckor som kan leda till allvarliga ögonskador. Det är ett krav ifrån arbetsmiljöverket att anordning för ögonspolning ska finnas i omedelbar närhet av arbetsplatsen.

Hållbarhet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.