Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ahlsell ingår avtal för fortsatt samarbete med Maskinentreprenörerna

2023-01-23

Ahlsell har fått fortsatt förtroende att ansvara för den dagliga försörjningen av material och förnödenheter till Maskinentreprenörernas 4000 medlemsföretag över hela Sverige. 

Avtalet omfattar hela Ahlsells sortiment och gäller 2023 - 2025. Maskinentreprenörerna, (ME) företräder drygt 4 000 medlemsföretag med 21 000 anställda. 

  • Det nya avtalet är ett kvitto på vårt långa och framgångsrika samarbete med Maskinentreprenörerna. Vi kommer nu att arbeta vidare med att försörja ME:s medlemmar i Sverige med ett brett utbud av produkter och tjänster, säger Lars Andersson, Divisionschef på Ahlsell. 

Medlemsföretagen inom ME anlägger vägar och järnvägar, snöröjer, gräver ned bredband, vatten- och avloppsledningar, lastar ut malm i gruvor, för att nämna några exempel. Kort sagt utvecklar ME:s medlemmar genom sina verksamheter vårt samhälles infrastruktur. Ahlsell är stolt och tacksam över detta fortsatta samarbete med ME. 

  • Det nya avtalet ger möjlighet att ytterligare utveckla samarbetet med Ahlsell som är en fantastiskt bra leverantör när det gäller sortimentsbredd, logistik och leveranssäkerhet, Dessutom stöttar Ahlsell vårt arbete med att utveckla branschen och framtidens maskinförare. Det är få aktörer som klarar våra volymer och har den logistik som krävs för att hantera 4 000 medlemsföretag på ett så kostnadseffektivt sätt, säger Anders Robertsson, VD för Maskinentreprenörerna. 
Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript