Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Fixa smidig bevattning med vattenslang och spridare från Ironside

2020-08-14

Under varma dagar behöver trädgårdar, planteringar och gräsmattor hjälp att hålla sig grönskande. Under torra perioder är det därför extra viktigt att vattna. Kom ihåg att det är bättre att vattna mycket och sällan än lite och ofta. Oavsett om du är ute efter en vattenslang eller andra produkter inom bevattning hittar du dem hos oss på Ahlsell.

Vi har ett stort sortiment av produkter för park- och trädgårdsskötsel, bland annat bevattning. Oavsett om du är ute efter en enkel vattenslang, en effektiv vattenspridare eller ett funktionellt munstycke för att få bukt på torkan finns det prisvärda alternativ från Ironside Garden.

Vattenspridare

Är det stora ytor som ska vattnas? Koppla vattenspridaren till en vattenslang och låt spridaren göra bevattningen åt dig.

Du hittar såklart vattenspridare, vattenslang och tillbehör inom bevattning i internetbutiken. Många av våra butiker har dessutom Ironside Garden i sitt standardsortiment under säsong.

 

Här hittar du fler produkter inom bevattning från Ironside.

 

Kolla upp förbud mot bevattning

Under varma och torra somrar råder bevattningsförbud i vissa kommuner för att säkerställa vattentillgången. Kolla upp innan du sätter igång att vattna.

Fastighet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.