Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Enkelt och smidigt att handla vitvarorna från oss

2020-10-07

HSB Sydost samarbetar sedan länge med Ahlsell när det gäller inköp av de förnödenheter som behövs för driftteknikernas arbete i föreningens fastigheter. Sedan en tid tillbaka ingår även vitvaror i beställningarna. – Det är både enkelt och smidigt att kunna handla helheten från Ahlsell, säger Viktor Salviander på HSB Sydost.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med över 600 000 medlemmar och 4 500 bostadsrättsföreningar över hela landet. Sedan starten 1923 har HSB legat i framkant när det gäller utveckling och innovationer. Man var till exempel först i Sverige med både sopnedkast och egna tvättstugor i sina fastigheter.

Bekvämt att kunna handla allting på ett och samma ställe

Som drifttekniker hos den regionala föreningen HSB Sydost har Viktor Salviander fulltecknade arbetsdagar. Hans arbetsområde omfattar felsökning, reparationer och installationer i fastigheter främst i Blekinges huvudorter Karlskrona, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg. Ett bestånd som omfattar cirka 1 500 lägenheter.

- Vi har många puckar i luften och är något av mångsysslare som fixar det mesta som kan gå sönder eller behöver bytas ut inom områdena vvs, el, ventilation eller bygg. Till vår hjälp har vi Ahlsell som förser oss med i princip allt material vi behöver. Vi uppskattar sortimentsbredden och tycker att det är väldigt bekvämt att kunna handla allting på ett och samma ställe, säger Viktor Salviander.

Snabba leveranser direkt till avtalad adress

Sedan en tid tillbaka samarbetar HSB Sydost med Ahlsell även när det gäller inköp av vitvaror. Valet föll på varumärket Bosch som man har goda erfarenheter av från verktygssidan.

- Tidigare köpte vi vitvarorna hos Elon, men det är förstås mycket smidigare att kunna få med dessa i våra beställningar från Ahlsell som vi har ett etablerat samarbete med. Oftast gör vi våra inköp via webbutiken eller så slår jag en signal till utesäljaren Patrik Dahl som är vår kontakt på Ahlsell, säger Viktor Salviander

Precis som allting annat från Ahlsell levereras även vitvarorna till avtalad adress dagen efter beställning eller på avtalad tid. Ofta handlar det om planerade renoveringar av kök, där spis, fläkt kyl, frys och diskmaskin ska bytas ut, men ibland är det snabba puckar som gäller.

- När ett kylskåp går sönder så behöver det ersättas omgående. Därför har vi pratat om att ha någon form av lokalt vitvarulager så att vi snabbt kan få tag på den här typen av produkter när läget är akut, avslutar Viktor Salviander.

Fastighet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.