Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

En julhälsning från oss

2020-11-25

Vi närmar oss julen, som på många sätt är barnens högtid. Dessvärre är inte julen alltid en härlig tid för barn. Som stor arbetsgivare och partner har vi därför valt bort julklappar till kunder och medarbetare för att istället stötta två organisationer, Barncancerfonden och Childhood, vars mål är att förbättra barns situation. Var med och bidra du också!

En älskad högtid närmar sig med hopp om lugn och ro, mycket glädje och förväntningar. Det bakas pepparkakor, skrivs önskelistor till tomten och pyntas med stjärnor och glittrande LED-slingor. Julen är på många sätt barnens högtid. Dessvärre är inte julen alltid en härlig tid för barn. Det finns barn som inte får uppleva vare sig lugn och ro eller glädje. Det finns barn som måste tillbringa julen på sjukhus, de som far illa i sin hemmiljö och de som absolut inte ser fram emot jul.

Vi sätter barnen i centrum

Eftersom Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv vill vi som stor arbetsgivare och partner till ett betydande antal kunder och leverantörer, sätta barnen i centrum under julen. Barnen är ju framtiden.

Därför väljer vi att prioritera bort julkort och julklappar till våra kunder och medarbetare för att istället stötta två organisationer vars mål är att förbättra barns situationer, Barncancerfonden och Childhood. De har olika utmaningar i fokus, men tillsammans gör de oerhört mycket gott för barnen.

Vi är stolta över att få vara med och bidra till kampen för barns förbättrade villkor oavsett om det är mot barncancer eller psykisk och fysisk utsatthet.

Vi tycker att julen är ett fint tillfälle för välgörenhet. Vill du också ge en gåva? Fortsätt läsa så berättar vi hur.

Stöd Barncancerfondens arbete mot barncancer

Barn och cancer är två ord som aldrig borde ha nått varandra. Trots det är barncancer den vanligaste dödsorsaken för barn 1-14 år i Sverige. Men det finns hopp. Tack vare framgångsrik forskning överlever idag 85% av barnen. Det är fantastiskt, men inte nog. Gåvor från företag och privatpersoner bidrar till utvecklingen av effektivare och mer skonsamma behandlingar, och ger råd och stöd till de familjer i Sverige som varje dag får en barncancerdiagnos.

Vill du också stödja Barncancerfonden i jul? Gå in på: https://www.barncancerfonden.se/jul/foretag/. Här hittar du julklappar som hjälper till att hålla cancer borta från barn, och som samtidigt sprider värme till företagets kollegor och kunder.

Stöd Childhoods arbete mot barns utsatthet

I år riskerar barns utsatthet i vår närmiljö att bli ännu värre. Pandemin kan få katastrofala följder för de mest utsatta barnen. När familjer och barn isoleras, ökar risken för våld och övergrepp.

Avbrott från skola och vardag gör att många barn nu förlorar det dagliga mötet med lärare, äldre släktingar och andra trygga vuxna. Polisen har under året rapporterat mer våld i nära relationer och samtalen till Sveriges stödlinjer för barn har ökat med 30%.

Vill du också stödja Childhood i jul? Gå in på: En alldeles särskild jul och ladda ner ett företagspaket med gåvobevis, julkort, mejlsignatur och julhälsning för era sociala kanaler.

 

 

 

 

Läs mer om vårt samarbete med Barncancerfonden och Childhood

Vi stödjer Barncancerfonden.

Vi stödjer Childhood.

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.