Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Claes Seldeby – en av tre finalister i Årets Chef

2023-02-24

I snart 30 år har tidningen Chef delat ut Sveriges mest prestigefyllda ledarskapspris, Årets Chef. Efter en gedigen process och stenhårt juryarbete återstår nu tre slutfinalister. Vi är stolta att berätta att vår koncernchef Claes Seldeby är en av dem.

Fotograf: Samuel Unéus

Med utmärkelsen Årets Chef lyfter man fram en chef som sticker ut och är en förebild. En chef med patos och personlighet som inspirerar andra till gott ledarskap och goda resultat i vardagen.

Juryns motivering:

”En modern ledare som vågat bryta upp konserverade hierarkier till förmån för jämställdhet i en traditionell bransch. Med lika starka finansiella som kulturella resultat visar denna chef att mångfald är kopplat till lönsamhet.

En mänsklig ledare som rör sig lika ledigt på lagret som på scenen. Med nya rekryteringsgrepp och parollen från ”krogen till skogen” har han byggt vinnande team och förflyttat företagskulturen. Nöjer sig inte med att sätta miljöarbete på egna agendan, utan utbildar även andra för att tillsammans nå visionen om ett hållbart samhälle.”

Vinnaren koras vid evenemanget Årets Chef den 9 mars 2023. Läs mer om Årets Chef här.

Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript