Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Projekt

Nya Karolinska möter framtidens krav

Nya Karolinska i Solna blir ett nytt och toppmodernt universitetssjukhus som ska byggas och drivas med minsta möjliga miljöpåverkan. Tack vare ett bra klimatskal, energieffektiva installationer och hög återvinning kommer Nya Karolinska förbruka hälften så mycket energi som andra jämförbara sjukhus.

De material som används i byggandet av det nya sjukhuset ska vara resurssnåla både under byggtiden och under byggnadens hela livslängd. Material som byggs in ska vara väl beprövade, tåliga och helst vara baserade på förnybara och återvinningsbara råvaror. Ahlsell är stolta leverantörer av både verktyg, skyddsutrustning och förbrukningsvaror till Nya Karolinska.

Läs mer  på www.nyakarolinskasolna.se/sv/Det-nya-sjukhuset/

 

Vindkraft i väg

Under det gemensamma bolagsnamnet BlaikenVind AB bygger Skellefteå Kraft och Fortum en av Europas största vindkraftparker. Tillsammans med våra leverantörer levererar vi ett nytt sätt att lägga kabel i vindkraftsparken. Enkelt och snabbt skjuts och vinschas kabel genom slang och integreras i vägen. Detta nya sätt att lägga kabel gör förläggningen stark och flexibel. Dessutom minimeras negativ påverkan på naturen, vilket är extra viktigt i fjällvärlden.

Läs mer på www.blaikenvind.se

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.