Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ahlsell Padel Tour kommer till dig!

2021-07-08

Dags att tagga igång! I höst startar Ahlsell Padel Tour - en turnering på tolv orter i Sverige med start i Umeå den 28 september. Drygt 2000 spelare kommer att sluta upp i Ahlsell Padel Tour och spela i sällskap av varandra. Med oss på touren har vi 10 av våra härliga leverantörer, som delar vårt mål att skapa Sveriges bästa padelevent. Tillsammans startar vi en hälsosam rörelse!

Ahlsell ♥ Padel

Vi på Ahlsell gillar padel. Det är en lättspelad och framför allt rolig racketsport som passar alla, unga som äldre, proffs som amatörer. Att intresset för padel och antalet utövare har ökat explosionsartat är ett tydligt bevis på detta. Idag är padel på god väg att bli en bred folksport i Sverige, och vi är självklart med på den resan!

Anmälningsavgiften går till Barncancerfonden

Ahlsell Padel Tour syftar till att bygga nätverk, skapa relationer och röra på sig, samtidigt som vi med eventet uppmärksammar vår partner Barncancerfonden. Vi har valt att låta hela anmälningsavgiften gå direkt till deras viktiga verksamhet.

Visste du detta om padel?

  • Padel startade i Mexico på 1960-talet.
  • Padelbanor är designade för fyra spelare och har måtten 10x20m, vilket är ca 25 % mindre än vanliga tennisbanor.
  • Padel är den näst mest populära sporten i Spanien.
  • Padelbollar är mindre än tennisbollar. De kanske ser likadana ut vid första anblick men padelbollar är faktiskt något mindre. En annan skillnad är trycket i bollen.
  • Över 10 miljoner människor runt om i världen spelar padel regelbundet.

 

Ahlsell gör det enklare att vara proffs. Självklart handlar det till stor del om de produkter och tjänster vi erbjuder som underlättar i arbetslivet – men det handlar också om välmående. Vi vill bidra till glädje, gemenskap och ett hälsosammare liv, varje dag. För våra kunder, kollegor, samarbetspartners och leverantörer. Vi är nämligen övertygade om att det om något gör det enklare att vara proffs.

Vi ses på padelbanan!

Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.