Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

“Hörselskyddet är lika viktigt som min tumstock.”

Buller är en del av Kennet Öhlunds arbete som snickare och i princip alla maskiner som används ute på byggplatserna bidrar till att ljudnivån går upp till skadliga nivåer. – Hörselskyddet 3M Peltor WS Alert XP har blivit lika oumbärligt i mitt jobb som min tumstock. Det skyddar inte bara min hörsel utan hjälper mig att jobba mer effektivt.

Kennet Öhlunds företag 69 Bygg AB anlitas för både stora och små uppdrag över hela Sverige. När designhotellet Copperhill Mountain Lodge byggdes i Åre var Kennet med och monterade limträstommen som är en av de största i Europa.  Han uppskattar att alltid ha nära till någon av Ahlsells butiker där han handlar både verktyg och maskiner men också provar ut arbetskläder och skyddsutrustning.

För Kennet kan ett missat samtal vara ett missat jobb. Därför behöver han vara tillgänglig på telefonen utan att för den skull behöva avbryta jobbet.

- Den största fördelen med hörselskyddet 3M Peltor WS Alert XP är Bluetooth®-tekniken som kopplar hörselskyddet trådlöst till mobiltelefonen.  Det gör att telefonen funkar i alla lägen och med den bullerdämpande mikrofonen är det inga problem att ta samtal i störande miljöer. Nyttan av hörselskydd minskar mycket om man inte bär det hela tiden man vistas i bullret. Därför är jag glad över att ha hittat ett skydd som jag trivs med och vill bära hela arbetsdagen.

Läs även:

”Nu finns det ingen ursäkt för att inte använda hörselskydd.”

”Hörselskyddet gör mitt jobb både enklare och roligare!”

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.