Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Tryckluft

Visar 1 till 20 av 504

 • Kolvkompressor Ingersoll Rand T30
  Kolvkompressor Ingersoll Rand T30
  Ingersoll Rand T30-kolvkompressor är en allroundkompressor som kan användas i de mest krävande tillämpningar man kan tänka sig. T30-kolvkompressorn är konstruerad med 100% gjutjärn. Automatisk start/stoppreglering med tryckvakt. Arbetstryck 11 bar. Kompressorn levereras med 200 liters tank. IP 55 klassad motor.
  Mer info
  4 Varianter
 • Luftpåfyllare
  Luftpåfyllare
  För bildäck. Tryckmätaren är försedd med skyddsglas och skyddskåpa av gummi. Levereras med 1/4" slangnippel.
  Artikel 130013 - med pistolhandtag. (Bilden)
  Artikel 104858 - med rakt handtag.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kompressor Attack 241
  Kompressor Attack 241
  Helautomatiska oljesmord kompressorer med manometer, säkerhetsventil, reduceringsventil och snabbkoppling. Lämpliga för hobby och hantverk för t.ex. renblåsning, däckpumpning m.m.
  Mer info
  1 Variant
 • Dyckertverktyg Senco Cordless Fusion F18, 15-55 mm
  Dyckertverktyg Senco Cordless Fusion F18, 15-55 mm
  Ett idealiskt verktyg för panel, list-, foder- och skivarbete. Har Fusions patenterade Reflex-shot design med omedelbar indrivning när avtryckaren trycks ner - utan "ramp-up" tid eller bullriga svänghjul i samband med andra batteridrivna tekniker - eller dyra bränsleceller och driftstopp i samband med rengöring gasdrivna verktyg. Utrustad med ett 18V Li-Ion batteri för upp till 600 spik per laddning. För byggnation, snickeri och möbeltillverkning. Typiska användningsområden är spikning av sockel och alla former av lister, paneler, träfiberskivor och sammansättning av skåp och lådor. Levereras med rakt magasin för 1,2 mm T-dyckert.
  Mer info
  1 Variant
 • Kompressor FX
  Kompressor FX
  Transportabel. Olje- och underhållsfri. För renblåsning, målning, vissa luftmaskiner, elektronisk utrustning, påfyllning av luft i hydrofortankar m m. Utrustad med regulator och snabbkoppling. 230V, 1-fas. Ljudnivå 72 dB.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skruvkompressor Ingersoll Rand R-serie
  Skruvkompressor Ingersoll Rand R-serie
  Roterande skruvkompressor Ingersoll Rand R-serien i produktutbudet 2,2-5,5kW är det idealiska valet för användnings kraven inom bilverkstäder, tillverkning och lackeringsverkstäder samt allmän industrianvändning. Kompressorn är utrustad med kyltork, placerad på en liggande 200 liters tank. Ingersoll Rands R-serie ger optimal prestanda, hög tillförlitlighet, låg ljudnivå till låga underhållskostnader. IP 55 klassad motor. Med tillvalet tork (TAS: Total Air System), kan Ingerson Rand skapa en tyst lösning med en komplett användningsklar källa för torr, ren luft som lätt och snabbt kan installeras och användas var som helst där tryckluft behövs.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kompressor ECU
  Kompressor ECU
  Liten, kompakt, bärbar, olje- och underhållsfri. För renblåsning, sprutmålning, luftpåfyllning, mindre spikpistoler m m. Utrustad med regulator och snabbkoppling. 230V, 1-fas. Ljudnivå ca 72 dB.
  Mer info
  1 Variant
 • Kompressor Attack 603
  Kompressor Attack 603
  2-cylindrig, remdriven kompressor, där remskivan på kompressordelen har fläktvingar för bra kylning. Oljesmord. Lågt varvtal. Kompressorn är utrustad med tryckströmbrytare, manometer, säkerhetsventil, reduceringsventil, snabbkoppling och hjul.
  Mer info
  1 Variant
 • Dyckertverktyg Paslode IM50F18
  Dyckertverktyg Paslode IM50F18
  Gasdriven dyckertpistol för rak F18 dyckert. För 25-50 mm dyckert med 1,2 mm stam. Skjuter fast 2-3 dyckert/sekund. Batterikapacitet: 6000 dyckert.
  Mer info
  1 Variant
 • Spikverktyg Paslode IM90Ci inkl.spik
  Spikverktyg Paslode IM90Ci inkl.spik
  Paslode IM90Ci gasdriven spikpistol. Premiumspikpistoler för rakbandad spik med helrunt huvud och 34° lutning. Du kan också ladda med NailScrew®, som du spikar i och skruvar ur, och som passar perfekt för att lägga trall och sätta panel. Verktyget är tillverkat för vårt tuffa klimat och klarar ner till –15°C och upp till +45°C. Bränsleteknologin ställer automatiskt in sig för aktuell temperatur och avger rätt mängd gas utan spill. För bästa ekonomi bör du låta gaspatronen sitta i verktyget tills gasen är slut men ta ut batteriet när du inte ska spika på en bra stund och vid transport.För att spara på batteriet går verktyget ner i viloläge när det inte används. Tryck på Start för att börja spika igen. Den tydliga mätaren av batteri- och gasnivå ger dig snabbt kontroll. Verktyget varnar när det finns kraft för ca 300 skott kvar. Standardmagasin: 47 spik. Långt magasin: 85 spik. Levereras inkl. spik.

  Paslodes Rounddrive® spik har ett helrunt huvud. Tillhörande antal av gaspatroner är inkluderande i varje frp. Spik för Paslode IM90Ci, IM100Ci, IM90i, IM100i
  Mer info
  2 Varianter
 • Spiralslangsats Cejn eSafe 320
  Spiralslangsats Cejn eSafe 320
  Färdigmonterad Cejn spriralslang med påmonterade kopplingar och nipplar av Cejn eSafe 320 säkerhetstyp med Euro profil. Tillverkade av FDA-godkänd, Esterbaserad polyuretan. Motståndskraftig mot oljor, lösningsmedel och andra ej vattenbaserade lösningar. Max arbetstryck: 10 bar.
  Mer info
  14 Varianter
 • Mutterdragare IR 2135-QXPA
  Mutterdragare IR 2135-QXPA
  Ingersoll Rand 2135 QXPA är en mutterdragare i Impactool™ serien från Ingersoll Rand, som har baserats på den respekterade slitvargen 2135-QTi MAX. Resultatet är en lätt, tyst och stark mutterdragare som är prisvärd och tillhandahåller en väldigt hög prestanda och styrka.
  Mer info
  1 Variant
 • Spikverktyg Paslode IM90Ci
  Spikverktyg Paslode IM90Ci
  Paslode IM90Ci gasdriven spikpistol. Premiumspikpistoler för rakbandad spik med helrunt huvud och 34° lutning. Du kan också ladda med NailScrew®, som du spikar i och skruvar ur, och som passar perfekt för att lägga trall och sätta panel. Verktyget är tillverkat för vårt tuffa klimat och klarar ner till –15°C och upp till +45°C. Bränsleteknologin ställer automatiskt in sig för aktuell temperatur och avger rätt mängd gas utan spill. För bästa ekonomi bör du låta gaspatronen sitta i verktyget tills gasen är slut men ta ut batteriet när du inte ska spika på en bra stund och vid transport.För att spara på batteriet går verktyget ner i viloläge när det inte används. Tryck på Start för att börja spika igen. Den tydliga mätaren av batteri- och gasnivå ger dig snabbt kontroll. Verktyget varnar när det finns kraft för ca 300 skott kvar. Standardmagasin: 47 spik. Långt magasin: 85 spik
  Mer info
  1 Variant
 • Kompressor Aerfast AC4504
  Kompressor Aerfast AC4504
  Snabb, smidig och bärbar. Endast 58 dB. Bekvämt bärhandtag, sugfötter för stabilitet och universal tryckluftskoppling.
  Mer info
  1 Variant
 • Blåspistolsats Cejn Stream-Line
  Blåspistolsats Cejn Stream-Line
  Färdigmonterad spiralslang, 4 meter 6,5x10 mm, med koppling, nippel serie 320 samt blåspistol.
  Mer info
  1 Variant
 • Kompressor Aerfast AC24016
  Kompressor Aerfast AC24016
  Lågvarvig kompakt byggkompressor med dubbla tankar och luftuttag. Kraftfull oljefri motor, helgjutna gummihjul. Med fäste för slangrulle 30 meter.
  Mer info
  1 Variant
 • Kompressor Attack 502
  Kompressor Attack 502
  2-cylindrig, remdriven kompressor, där remskivan på kompressordelen har fläktvingar för bra kylning. Oljesmord. Lågt varvtal. Kompressorn är utrustad med tryckströmbrytare, manometer, säkerhetsventil, reduceringsventil, snabbkoppling och hjul.
  Mer info
  1 Variant
 • Pumpnippel
  Pumpnippel
  Mässing. Slanganslutning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Säkerhetskoppling Cejn eSafe 320 med invändig gänga
  Säkerhetskoppling Cejn eSafe 320 med invändig gänga
  eSafe Serie 320-koppling är en lättanvänd koppling i Euro serien med hög prestanda och lång livslängd. eSafe är en enhandsmanövrerad säkerhetskoppling som avluftas innan isärkoppling, vilket eliminerar risken för slangrekyl. Utvändiga gängor på kopplingar och nipplar har på förhand behandlats med gängtätning. Kopplingarna har mindre utvändiga mått än jämförbara konstruktioner. Helautomatisk manövrering säkerställer enkel hantering. eSafe uppfyller ISO-standard 4414 och EN 983. Max tryck 16 bar. Används med alla standard Euro nipplar 7.4 oavsett fabrikat.
  Mer info
  3 Varianter
 • Luftberedningsenhet Atlas Copco MIDI serien
  Luftberedningsenhet Atlas Copco MIDI serien
  MIDI Optimizer passar till mer än 90 procent av Atlas Copco verktygsserie och är det främsta valet för monteringsverktyg, slagverktyg, borrmaskiner, nibblingsmaskiner och slipmaskiner upp till Turbo. MIDI Optimizer har en ½" anslutningsgänga och hölje och skål av polymer. Skålen är av mycket kemikalieresistent polypropylen och skruvas direkt i höljet vilket ger enkel hantering.
  Mer info
  12 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.