Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Tryckluft

Visar 1 till 20 av 472

 • Kompressor Attack 241

  Kompressor Attack 241

  Helautomatiska oljesmord kompressorer med manometer, säkerhetsventil, reduceringsventil och snabbkoppling. Lämpliga för hobby och hantverk för t.ex. renblåsning, däckpumpning m.m.
  Mer info
  1 Variant
 • Dyckertverktyg Senco Cordless Fusion F18, 15-55 mm

  Dyckertverktyg Senco Cordless Fusion F18, 15-55 mm

  Ett idealiskt verktyg för panel, list-, foder- och skivarbete. Har Fusions patenterade Reflex-shot design med omedelbar indrivning när avtryckaren trycks ner - utan "ramp-up" tid eller bullriga svänghjul i samband med andra batteridrivna tekniker - eller dyra bränsleceller och driftstopp i samband med rengöring gasdrivna verktyg. Utrustad med ett 18V Li-Ion batteri för upp till 600 spik per laddning. För byggnation, snickeri och möbeltillverkning. Typiska användningsområden är spikning av sockel och alla former av lister, paneler, träfiberskivor och sammansättning av skåp och lådor. Levereras med rakt magasin för 1,2 mm T-dyckert.
  Mer info
  1 Variant
 • Luftpåfyllare

  Luftpåfyllare

  För bildäck. Tryckmätaren är försedd med skyddsglas och skyddskåpa av gummi. Levereras med 1/4" slangnippel.
  Artikel 130013 - med pistolhandtag. (Bilden)
  Artikel 104858 - med rakt handtag.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kompressor ECU

  Kompressor ECU

  Liten, kompakt, bärbar, olje- och underhållsfri. För renblåsning, sprutmålning, luftpåfyllning, mindre spikpistoler m m. Utrustad med regulator och snabbkoppling. 230V, 1-fas. Ljudnivå ca 72 dB.
  Mer info
  1 Variant
 • Kompressor FX

  Kompressor FX

  Transportabel. Olje- och underhållsfri. För renblåsning, målning, vissa luftmaskiner, elektronisk utrustning, påfyllning av luft i hydrofortankar m m. Utrustad med regulator och snabbkoppling. 230V, 1-fas. Ljudnivå 72 dB.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dyckertpaket Paslode FN1850.1

  Dyckertpaket Paslode FN1850.1

  Paslode dyckertpaket bestående av dyckertpistol Paslode FN1850.1 samt Paslode kompressor Proline 160 samt 15 meter ¼" PU lättslang komplett med kopplingar. Ett lätt och smidigt dyckertpaket för lister, invändiga paneler och invändigt foder och annan lättare dyckert spikning. Dyckertstorlek, rakbandad 1,2x16-50mm. FN1850.1 dyckertverktyget har justerbar avluftning och verktygslös justerbar djupinställning.
  Mer info
  1 Variant
 • Kompressor Aerfast AC4504

  Kompressor Aerfast AC4504

  Snabb, smidig och bärbar. Endast 58 dB. Bekvämt bärhandtag, sugfötter för stabilitet och universal tryckluftskoppling.
  Mer info
  1 Variant
 • Byggkompressor Aerfast AC33024

  Byggkompressor Aerfast AC33024

  Oljefri kompressor med 2,5 Hk motor speciellt anpassad för luftverktyg med stor luftåtgång då den avger hela 245 liter luft per minut redan vid 6 bar. Det låga varvtalet på 1400 varv/min ger en låg och behaglig ljudnivå. Kompressorn har både ett fast och ett utdragbart handtag samt två stora luftfyllda hjul för smidig transportering. AC33024 är utrustad med dubbla luftuttag och självdränerande vattenavskiljare.
  Mer info
  1 Variant
 • Blåspistolsats Cejn Stream-Line

  Blåspistolsats Cejn Stream-Line

  Färdigmonterad spiralslang, 4 meter 6,5x10 mm, med koppling, nippel serie 320 samt blåspistol.
  Mer info
  1 Variant
 • Byggkompressor Senco AC25020

  Byggkompressor Senco AC25020

  AC25020 har en kraftfull, oljefri motor, dubbla luftuttag med universalkopplingar, är utrustad med stora punkterinsfria gummihjul och utfällbart handtag för enkel förflyttning och utrymmessnål placering. Kompressorns chassi fungerar som skyddshölje.Helautomatisk drift med tryckströmbrytare och avlastningsventil, tryckregulator för kontrollerat arbetstryck, luftutsläpp med snabbkopplingar för enkel anslutning av tryckluftsanordningar, motor med termiskt överbelastningskydd, oljefri med låg underhållskostnad och byggd enligt CE-direktiven.
  Mer info
  1 Variant
 • Pumpnippel

  Pumpnippel

  Mässing. Slanganslutning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Balansblock Atlas Copco WP

  Balansblock Atlas Copco WP

  WP balansblock för viktlös positionering håller lasten viktlös i hela vajerns längd. WP balansblock för viktlös positionering har en konformad trumma för smidig användning.
  Mer info
  9 Varianter
 • Dyckertverktyg Paslode IM65AF16

  Dyckertverktyg Paslode IM65AF16

  Paslode IM65A F16 Lithium vinklat gasdrivet dyckertverktyg. För vinklad dyckert 1,6 x 32-63 mm
  Mer info
  1 Variant
 • Blåspistol Cejn 208

  Blåspistol Cejn 208

  Slagtålig acetatplast. Ergonomisk utformning med greppvänliga rillor. Plasthandtaget isolerar mot kyla. Steglös flödesreglering med "smygeffekt". Max arbetstryck 16 bar. Luftförbrukning vid 6 bar ingångstryck 500 l/min.
  Mer info
  4 Varianter
 • Dyckertverktyg Paslode IM50F18

  Dyckertverktyg Paslode IM50F18

  Gasdriven dyckertpistol för rak F18 dyckert. För 25-50 mm dyckert med 1,2 mm stam. Skjuter fast 2-3 dyckert/sekund. Batterikapacitet: 6000 dyckert.
  Mer info
  1 Variant
 • Tryckluftsats Kit

  Tryckluftsats Kit

  Innehåller färgspruta, oljeduschspruta, luftpåfyllare med manometer 0-12 bar, renblåsningspistol samt tre meter spiralslang. Samtliga tillbehör med snabbkoppling.
  Mer info
  1 Variant
 • Graverpenna Atlas Copco

  Graverpenna Atlas Copco

  Med reglerbar effekt. Användbar på de flesta material, t ex glas, sten och metall. Lätt utbytbart stift med hårdmetallspets. Anslutningsgänga G 1/8".
  Mer info
  2 Varianter
 • Mutterdragare IR 2135-QXPA

  Mutterdragare IR 2135-QXPA

  Ingersoll Rand 2135 QXPA är en mutterdragare i Impactool™ serien från Ingersoll Rand, som har baserats på den respekterade slitvargen 2135-QTi MAX. Resultatet är en lätt, tyst och stark mutterdragare som är prisvärd och tillhandahåller en väldigt hög prestanda och styrka.
  Mer info
  1 Variant
 • Kompressor Attack 502

  Kompressor Attack 502

  2-cylindrig, remdriven kompressor, där remskivan på kompressordelen har fläktvingar för bra kylning. Oljesmord. Lågt varvtal. Kompressorn är utrustad med tryckströmbrytare, manometer, säkerhetsventil, reduceringsventil, snabbkoppling och hjul.
  Mer info
  1 Variant
 • Spikverktyg Paslode IM90Ci

  Spikverktyg Paslode IM90Ci

  Paslode IM90Ci gasdriven spikpistol. Premiumspikpistoler för rakbandad spik med helrunt huvud och 34° lutning. Du kan också ladda med NailScrew®, som du spikar i och skruvar ur, och som passar perfekt för att lägga trall och sätta panel. Verktyget är tillverkat för vårt tuffa klimat och klarar ner till –15°C och upp till +45°C. Bränsleteknologin ställer automatiskt in sig för aktuell temperatur och avger rätt mängd gas utan spill. För bästa ekonomi bör du låta gaspatronen sitta i verktyget tills gasen är slut men ta ut batteriet när du inte ska spika på en bra stund och vid transport.För att spara på batteriet går verktyget ner i viloläge när det inte används. Tryck på Start för att börja spika igen. Den tydliga mätaren av batteri- och gasnivå ger dig snabbt kontroll. Verktyget varnar när det finns kraft för ca 300 skott kvar. Standardmagasin: 47 spik. Långt magasin: 85 spik
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.