Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Penslar

Visar 1 till 20 av 44

 • Penselset Allround, Blandborst

  Penselset Allround, Blandborst

  För vattenbaserad och oljebaserad färg.
  Mer info
  1 Variant
 • Penselset Ute, Blandborst, Soft Grip

  Penselset Ute, Blandborst, Soft Grip

  För vattenbaserad och oljebaserad färg.
  Mer info
  1 Variant
 • Penselset

  Penselset

  Penselset med 3 borstar, 35 mm, 50 mm och 100 mm. Syntetborst och plastskaft.
  Mer info
  1 Variant
 • Penselset SRT HPQ

  Penselset SRT HPQ

  HPQ penselserie med SRT penselstrå tillverkat i ett homogent runt avsmalnande syntetmaterial. PET; Polyetentereftalat. Mjukare strå. PBT; Polybutentereftalat. Hårdare strå. Kombinationen av PET, PBT och naturellt hår skapar en optimal pensel för det ändamål den är avsedd för. Spänsten mellan olika hårdheter i de avsmalnande stråna ger en utmärk färgbindning, följsam topp för precisionsmålning och en optimal återböjning. Materialen ger en slitstark pensel som är lätt att rengöra. Skaft och strån binds samman med en sömlös rostfri hylsa som pressas på plats. Stråna gjuts in i hylsan med epoxi och släpper inget strå. Handtag i syntetgummig för bra grepp och känsla. Vinkelskuren topp rekommenderas för precisionsmålning i fönsterspröjsar och liknande applikationer. a-collections nya penselserie vänder sig till den professionella målaren som ställer högsta tänkbara krav på sitt verktyg och resultat. Set med 3 penslar, 1 rak 25 mm, 1 rak 50 mm, 1 vinklad 50 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Elementpensel Blandborst, Träskaft 80-Top

  Elementpensel Blandborst, Träskaft 80-Top

  För vattenbaserad och oljebaserad färg.
  Mer info
  4 Varianter
 • Elementpensel Blandborst, Träskaft 80-Top

  Elementpensel Blandborst, Träskaft 80-Top

  Pensel för vatten- och oljebaserad färg.
  Mer info
  4 Varianter
 • Fasadpensel Vinklad, Syntetborst, Plastskaft

  Fasadpensel Vinklad, Syntetborst, Plastskaft

  För vattenbaserad och oljebaserad färg.
  Mer info
  3 Varianter
 • Lackpenselset MIX HPQ

  Lackpenselset MIX HPQ

  HPQ penselserie med SRT penselstrå tillverkat i ett homogent runt avsmalnande syntetmaterial. PET; Polyetentereftalat. Mjukare strå. PBT; Polybutentereftalat. Hårdare strå. Kombinationen av PET, PBT och naturellt hår skapar en optimal pensel för det ändamål den är avsedd för. Spänsten mellan olika hårdheter i de avsmalnande stråna ger en utmärk färgbindning, följsam topp för precisionsmålning och en optimal återböjning. Materialen ger en slitstark pensel som är lätt att rengöra. Skaft och strån binds samman med en sömlös rostfri hylsa som pressas på plats. Stråna gjuts in i hylsan med epoxi och släpper inget strå. Handtag i syntetgummig för bra grepp och känsla. a-collections nya penselserie vänder sig till den professionella målaren som ställer högsta tänkbara krav på sitt verktyg och resultat. Set med 4 penslar, 2 st 25 mm och 2 st 50 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Moddlare Träskaft, Naturborst 80-Top

  Moddlare Träskaft, Naturborst 80-Top

  Moddlare för vattenbaserad färg.
  Mer info
  6 Varianter
 • Ovalpenselset SRT HPQ

  Ovalpenselset SRT HPQ

  HPQ penselserie med SRT penselstrå tillverkat i ett homogent runt avsmalnande syntetmaterial. PET; Polyetentereftalat. Mjukare strå. PBT; Polybutentereftalat. Hårdare strå. Kombinationen av PET, PBT och naturellt hår skapar en optimal pensel för det ändamål den är avsedd för. Spänsten mellan olika hårdheter i de avsmalnande stråna ger en utmärk färgbindning, följsam topp för precisionsmålning och en optimal återböjning. Materialen ger en slitstark pensel som är lätt att rengöra. Skaft och strån binds samman med en sömlös rostfri hylsa som pressas på plats. Stråna gjuts in i hylsan med epoxi och släpper inget strå. Handtag i syntetgummig för bra grepp och känsla. Vinkelskuren topp rekommenderas för precisionsmålning i fönsterspröjsar och liknande applikationer. a-collections nya penselserie vänder sig till den professionella målaren som ställer högsta tänkbara krav på sitt verktyg och resultat. Set med 3 penslar 38 mm, 50 mm, 65 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Fasadpensel Blandborst, 90-Top

  Fasadpensel Blandborst, 90-Top

  För vattenbaserad och oljebaserad färg.
  Mer info
  3 Varianter
 • Penselset SRT Rund

  Penselset SRT Rund

  HPQ penselserie med SRT penselstrå tillverkat i ett homogent runt avsmalnande syntetmaterial. PET; Polyetentereftalat. Mjukare strå. PBT; Polybutentereftalat. Hårdare strå. Kombinationen av PET, PBT och naturellt hår skapar en optimal pensel för det ändamål den är avsedd för. Spänsten mellan olika hårdheter i de avsmalnande stråna ger en utmärk färgbindning, följsam topp för precisionsmålning och en optimal återböjning. Materialen ger en slitstark pensel som är lätt att rengöra. Skaft och strån binds samman med en sömlös rostfri hylsa som pressas på plats. Stråna gjuts in i hylsan med epoxi och släpper inget strå. Handtag i syntetgummig för bra grepp och känsla. Vinkelskuren topp rekommenderas för precisionsmålning i fönsterspröjsar och liknande applikationer. a-collections nya penselserie vänder sig till den professionella målaren som ställer högsta tänkbara krav på sitt verktyg och resultat. Set med 3 penslar, 1 st rak 25 mm, 1 st rak 50 mm, 1 st rund 18 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Lackpensel Naturborst

  Lackpensel Naturborst

  Spänsten mellan olika hårdheter i de avsmalnande stråna ger en utmärk färgbindning, följsam topp för precisionsmålning och en optimal återböjning. Materialen ger en slitstark pensel som är lätt att rengöra. Stråna gjuts in i hylsan med epoxi och släpper inget strå. a-collections nya penselserie vänder sig till den professionella målaren som ställer högsta tänkbara krav på sitt verktyg och resultat.
  Mer info
  5 Varianter
 • Lackpensel Plastskaft, Blandborst 90-Top

  Lackpensel Plastskaft, Blandborst 90-Top

  För vattenbaserad och oljebaserad färg.
  Mer info
  4 Varianter
 • Fasadpensel Syntetborst, Plastskaft

  Fasadpensel Syntetborst, Plastskaft

  För vattenbaserad och oljebaserad färg.
  Mer info
  3 Varianter
 • Skolpenselset Träskaft, Ullborst

  Skolpenselset Träskaft, Ullborst

  Skolpenselset med 3 penslar, 2 mm, 4 mm och 6 mm. Med ullborst och träskaft.
  Mer info
  1 Variant
 • Lackpensel Stiwex 5500 premium

  Lackpensel Stiwex 5500 premium

  Specialfibrerna i Silk Tip kombinerar förmågan att måla rakt och exakt och samtidigt efterlämna sig den slätaste yta. Soft Grip handtag.
  Mer info
  4 Varianter
 • Vinkelpensel Anza Platinum Pro

  Vinkelpensel Anza Platinum Pro

  Lång vinkelpensel är lämplig fasad, terrass, vägg, tak och golv. Den är slitstark, har överlägsen färgupptagnings- och täckförmåga, vilket gör att du spar tid. Syntetborsten är av allra högsta kvalitet och längden är optimerad för högsta målningskänsla. Borsten är utvecklad för alla färger inne och ute (såväl vattenbaserad som oljeburen färg) och för precisionsmålning som ger en överlägsen finish. Platinum PRO har ett penselskaft av bok, ett av de hårdaste och tåligaste träslagen samt rostfritt bleck
  Mer info
  1 Variant
 • Lackpensel MIX HPQ

  Lackpensel MIX HPQ

  HPQ penselserie med SRT penselstrå tillverkat i ett homogent runt avsmalnande syntetmaterial. PET; Polyetentereftalat. Mjukare strå. PBT; Polybutentereftalat. Hårdare strå. Kombinationen av PET, PBT och naturellt hår skapar en optimal pensel för det ändamål den är avsedd för. Spänsten mellan olika hårdheter i de avsmalnande stråna ger en utmärk färgbindning, följsam topp för precisionsmålning och en optimal återböjning. Materialen ger en slitstark pensel som är lätt att rengöra. Skaft och strån binds samman med en sömlös rostfri hylsa som pressas på plats. Stråna gjuts in i hylsan med epoxi och släpper inget strå. Handtag i syntetgummig för bra grepp och känsla. a-collections nya penselserie vänder sig till den professionella målaren som ställer högsta tänkbara krav på sitt verktyg och resultat.
  Mer info
  3 Varianter
 • Elementpensel Blandborst, Träskaft 90-Top

  Elementpensel Blandborst, Träskaft 90-Top

  För vattenbaserad och oljebaserad färg.
  Mer info
  4 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.