Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Cylindrar och enheter

Välj underkategori

Visar 1 till 11 av 11

 • SPX Power Team RA Enkelverkande Alu.tryckcylinder med fjäderretur
  SPX Power Team RA Enkelverkande Alu.tryckcylinder med fjäderretur
  SPX Power Team RA aluminiumcylindrar är robusta enkelverkande tryckcylindrar med fjäderretur och kan användas till en rad olika ändåmål. Halva vikten mot stålcylindrar. Cylindrarna finns att beställa från 20-100ton. Livstids garanti. RA556 och RA1006 är båda utrustade med bärhandtag.
  Mer info
  3 Varianter
 • SPX Power Team RLS Låga tryckcylindrar med fjäderretur
  SPX Power Team RLS Låga tryckcylindrar med fjäderretur
  SPX Power Team RLS låga cylindrar är robusta enkelverkande tryckcylindrar med fjäderretur för användning i extremt begränsade utrymmen. Cylindrarna finns att beställa från 5-150ton. Livstids garanti.
  Mer info
  3 Varianter
 • Rehobot CHFA Enkelverkande aluminium-hålcylindrar med fjäderretur
  Rehobot CHFA Enkelverkande aluminium-hålcylindrar med fjäderretur
  CHFA serien består av cylindrar som tillverkas helt i aluminium. Detta gör produkterna upp till 50% lättare än jämförbara modeller av stål. Hålcylindrar kan tack vare sin konstruktion användas för både tryck- och dragoperationer. Genom att till exempel trä en stång igenom cylindern kan tryckkrafter även användas för dragande operationer.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rehobot CF/CFC Enkelverkande tryckcylindrar med fjäderretur
  Rehobot CF/CFC Enkelverkande tryckcylindrar med fjäderretur
  CF cylindrar är trotjänare i Rehobots cylindersortiment och kan användas till en rad olika ändåmål. De ingår bland annat i Rehobots tryck- och dragsatser samt är konstruerade för montering av tillbehör i kolvstångsände och cylinderbotten. CFC serien är kompakta all-round cylindrar med relativt lång slaglängd i förhållande till inbyggnadsmåtten. Cylindrarna är försedda med avstrykare för att hålla kolven ren från smuts.
  Mer info
  4 Varianter
 • Rehobot CLF Låga tryckcylindrar med fjäderretur
  Rehobot CLF Låga tryckcylindrar med fjäderretur
  CLF cylindrar är rätt val för den som har behov av flexibla cylindrar med små inbyggnadsmått. Med kapaciteter från 5 ton till 200 ton finns lyftkrafter för olika ändamål. Gängat fästhål gör det lätt att integrera dem i olika applikationer.
  Mer info
  6 Varianter
 • SPX Power Team C Enkelverkande tryckcylinder med fjäderretur
  SPX Power Team C Enkelverkande tryckcylinder med fjäderretur
  SPX Power Team C cylindrar är robusta enkelverkande allround tryckcylindrar med fjäderretur och kan användas till en rad olika ändåmål. Cylindrarna finns att beställa från 5-100ton. Livstids garanti.
  Mer info
  7 Varianter
 • Rehobot CPF Dragcylindrar
  Rehobot CPF Dragcylindrar
  CPF cylindrar är dragande cylindrar med 5 ton eller 11 ton kapacitet. De ingår i vissa av Rehobots tryck- och dragsatser och har gängor i kolvtapp och cylinderbotten för anslutning av tillbehör. CPF cylindrar används till exempel när man behöver kraft för riktning av svetsade konstruktioner.
  Mer info
  2 Varianter
 • SPX Power Team PE Elhydrauliska Pumpar
  SPX Power Team PE Elhydrauliska Pumpar
  SPX Power Team PE elhydrauliska pumpar är kompakta lättvikts enkel eller dubbelverkande tvåstegspumpar med fotpedal eller handmanöverreglage . Max arbetstryck 700 bar. 230V-50Hz. Livstids garanti. Alla pumpar nedan är godkända enligt CE-normer 89/366/EEC och 73/23/EEC. Alla pumpar nedan är utrustade med 24V fjärrmanöverdon med 3m kabel för elmotorn, PE464S, och PE554S har också fjärrmanövrerad ventil i samma relage.
  Mer info
  8 Varianter
 • SPX Power Team RSS Kompakta tryckcylindrar med fjäderretur
  SPX Power Team RSS Kompakta tryckcylindrar med fjäderretur
  SPX Power Team RSS kompakta cylindrar är robusta enkelverkande tryckcylindrar med fjäderretur för användning i begränsade utrymmen. Cylindrarna finns att beställa från 10-250ton. Livstids garanti.
  Mer info
  2 Varianter
 • SPX Power Team RH Enkelverkande hålcylindrar med fjäderretur
  SPX Power Team RH Enkelverkande hålcylindrar med fjäderretur
  SPX Power Team RH cylindrar är robusta enkelverkande hålcylindrar med fjäderretur avsedda för tryckande och dragande applikationer tillsammans med axlar, kablar, bultar, m.m. . Cylindrarna finns att beställa från 10-100ton. Livstids garanti. RH1003 är utrustad med bärhandtag.
  Mer info
  5 Varianter
 • Rehobot CHF Enkelverkande hålcylindrar med fjäderretur
  Rehobot CHF Enkelverkande hålcylindrar med fjäderretur
  CHF serien består av cylindrar som tillverkas i stål. Hålcylindrar kan tack vare sin konstruktion användas för både tryck- och dragoperationer. Genom att till exempel trä en stång igenom cylindern kan tryckkrafter även användas för dragande operationer.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.