Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vibrationsdämpare

Visar 1 till 18 av 18

 • Vibrationsisolator gummiduk
  Vibrationsisolator gummiduk
  Gummiplatta/vibrationsisolator för vibrationsdämpning av t ex tvättmaskiner, pelarborrmaskiner, transformatorer etc. Art. 6652902 är ribbad på båda sidor. Art. 6652911 och 3820575 är slät på båda sidor.
  Mer info
  3 Varianter
 • Novibraplatta
  Novibraplatta
  Dimension: L600 x B500 mm
  Mer info
  2 Varianter
 • Maskinsko Novibra TF
  Maskinsko Novibra TF
  Maskinsko för verkstadsmaskiner t ex slipmaskiner, plåtsaxar, kapsågar och träbearbetningsmaskiner. Försedd med höjdjusterare.
  Mer info
  9 Varianter
 • Vibrationsdämpare Novibra Typ C
  Vibrationsdämpare Novibra Typ C
  Ett kompletterande sortiment av cylindriska dämpare för en rad olika tillämpningar. De kan belastas antingen i tryck eller skjuvning eller en kombination, med hänsyn till den aktuella tillämpningens särskilda krav. Tillverkas i naturgummi, hårdhet 40° IRH eller 60° IRH.
  Mer info
  25 Varianter
 • Vibrationsdämpare Novibra Typ A
  Vibrationsdämpare Novibra Typ A
  Ett kompletterande sortiment av cylindriska dämpare för en rad olika tillämpningar. De kan belastas antingen i tryck eller skjuvning eller en kombination, med hänsyn till den aktuella tillämpningens särskilda krav. Tillverkas i naturgummi, med hårdhet 40-60° IHR.
  Mer info
  24 Varianter
 • Vibrationsdämpare Novibra Typ D
  Vibrationsdämpare Novibra Typ D
  Ett kompletterande sortiment av cylindriska dämpare för en rad olika tillämpningar. De kan belastas antingen i tryck eller skjuvning eller en kombination, med hänsyn till den aktuella tillämpningens särskilda krav. Tillverkas i naturgummi, hårdhet 55-60° IHR.
  Mer info
  6 Varianter
 • Vibrationsdämpare Novibra Typ M
  Vibrationsdämpare Novibra Typ M
  Typ M är idealisk för tillämpningar då det rör sig om isolering av lågfrekventa vibrationer i alla plan. Även lämplig för chockisolering, tack vare en konstruktion som medger stor nedböjning. Ger passiv vibrationsisolering av elektriska instrument, mätutrustningar och testceller. Specifika tillämpningsområden: kompressorer, el-motorer, kylanläggningar, vågar, växelströmsmaskiner, testcellsutrustning, ventilationsutrustningar, bullerskydd, fläktar, pumpar, maskiner för pulverhantering, utrustning för livsmedelsbearbetning, vibrationssiktar och packerteringstillämpningar.
  Mer info
  11 Varianter
 • Vibrationsdämpare Novibra Typ RA
  Vibrationsdämpare Novibra Typ RA
  Novibra® typ RA. För effektiv isolering av vibrationer och buller från maskiner med roterande maskindelar, t.ex. kompressorer, pumpar, förbränningsmotorer, industriella och marina generatoranläggningar, generatorer, fläktar och omformare. Även lämpliga för pressar, stansar och andra verkstadsmaskiner. RA utnyttjar gummiprofilen i skjuvning och tryck, vilket ger god vertikal flexibilitet och samtidigt fördelen av horisontell stabilitet. Vid normala varvtal på ca. 1500 rpm ger RA-typen en isoleringsgrad på 75-85 %. Bättre isolering erhålls med alternativen RAEM och M. En unik konstruktion och modernaste produktionsmetoder gör Novibra® typ RA till högpresterande isolatorer med en rad fördelar: Korrosionsskydd som ger tålighet mot krävande miljöer både på land och i marina tillämpningar (Fe/Zn8C enligt ISO 2081). Har som standard en inbyggd felsäker konstruktion med fjädrande anslag, vilket gör RA idealisk för mobila och marina tillämpningar. RA-isolatorerna kan ta upp enstaka stötbelastningar på upp till 5 g, vid hårdheten 60° IRH. Isolatorn tål stötbelastningar på upp till 2 g utan permanent deformation.
  Mer info
  10 Varianter
 • Vibrationsdämpare Novibra Typ B
  Vibrationsdämpare Novibra Typ B
  Ett kompletterande sortiment av cylindriska dämpare för en rad olika tillämpningar. De kan belastas antingen i tryck eller skjuvning eller en kombination, med hänsyn till den aktuella tillämpningens särskilda krav. Tillverkas i naturgummi, hårdhet 40° IRH eller 60° IRH.
  Mer info
  10 Varianter
 • Maskinsko Sunnex LL
  Maskinsko Sunnex LL
  Helt i förzinkat stål med gummiplatta, vilken ger ett fullgott friktionsskydd. Konstruerad för lätt till medeltung utrustning som t ex transportband, monteringslinjer, förpackningsmaskiner, elskåp och medicinsk utrustning. Maskinskobulten är tiltbar (10°) vilket ökar stabiliteten vid uppställning på ett sluttande eller ojämnt golv. Diameter 45 mm. Lägsta höjd 28 mm. Justerbar höjd 28-100 mm. Bult M12x1,75. Bultlängd 75 mm. Max belastning per sko 1200 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Vibrationsdämpare Novibra Typ KD
  Vibrationsdämpare Novibra Typ KD
  Cylinriska dämpare som kan belastas antingen i tryck eller skjuvning eller en kombination, med hänsyn till den aktuella tillämpningens särskilda krav.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vibrationsdämpare Novibra Typ BA
  Vibrationsdämpare Novibra Typ BA
  Typ BA lämpar sig för isolering av vibrationer för maskiner och utrustningar med låga varvtal. Skyddar känsliga och lätta enheter från stötar och vibrationer. Isolatorerna BA är lätta att installera och idealiska för tex lätta fläktar och kompressorer, bärbara generatorer och pumpar, datorer och elektronikapparater, transportboxar, mät- och testinstrument.
  Mer info
  1 Variant
 • Vibrationsdämpare Novibra Typ SE
  Vibrationsdämpare Novibra Typ SE
  Typ SE är lämplig för isolering av störningar med högre frekvens och reducerar stomljud. Specifika tillämpningar är: kontorsmaskiner, textilmaskiner, hushållsmaskiner, el-motorer, vågar.SE-isolatorn består av en ringformad gummisektion, fastvulkad på en stödplatta av stål. Den har ett genomgående hål som kan användas som det är eller gängas för att passa tillämpningen.
  Mer info
  1 Variant
 • Vibrationsdämpare Novibra Typ RAEM
  Vibrationsdämpare Novibra Typ RAEM
  För effektiv isolering av vibrationer och buller från maskiner med roterande maskindelar, t.ex. kompressorer, stora fräsmaskiner, växelströmsmaskiner,
  industriella och marina generatoranläggningar, industrifläktar, raffinatorer, generatorer, defibratorer, förbränningsmotorer och nödkraftsanläggningar.
  RAEM är en allroundisolator för tillämpningar som kräver maximal isolering. Den är vidareutvecklad från RA, och EM står för “extra RAEM är en allroundisolator för tillämpningar som
  kräver maximal isolering. Den är vidareutvecklad från RA, och EM står för “extra mjuk".
  Lämplig för både lätta och tunga maskiner. För normala varvtal på ca. 1500 rpm ger RAEM en isoleringsgrad på 85-95 %, med god isolering av maskiner med låga störfrekvenser.
  En unik konstruktion och modernaste produktionsmetoder gör Novibra® typ RAEM till en högpresterande isolator med en rad fördelar:
  Korrosionsskydd som ger tålighet mot krävande miljöer både på land och i marina tillämpningar (Fe/Zn8C enligt ISO 2081).
  Har som standard en innbygd felsäker konstruktion med fjädrande anslag, vilket gör RAEM idealisk för mobila och marina tillämpningar.
  RAEM-isolatorerna kan ta upp enstaka stötbelastningar på upp till 5 g, vid hårdheten 60° IRH. Isolatorn tål stötbelastningar på upp till 2 g utan permanent deformation.
  Mer info
  10 Varianter
 • Vibrationsdämpare Novibra Typ VP
  Vibrationsdämpare Novibra Typ VP
  Avsedda för fordonsfjädringar, ledande armar och alla slags mekaniska länksystem. Tilåter oscillerande rörelser fenom gummits nedböjning i skjuvning. Lämpliga som ersättning för kullager där små rörelser krävs. Reducerar stötbelastningar och överföring av stomljud.
  Består av två koncentriska hylsor och gummi som är säkert fastvulkat mellan dem.
  Mer info
  1 Variant
 • Vibrationsdämpare Novibra Typ RAB
  Vibrationsdämpare Novibra Typ RAB
  Effektiv isolering av vibrationer och buller från olika maskiner med roterande maskindelar, t ex dieselmotorer, pumpar, förbränningsmotorer, industriella generatoranläggningar, nödkraftsanläggningar och marina generatorutrustningar.
  Mer info
  1 Variant
 • Vibrationsdämpare Novibra Typ VT
  Vibrationsdämpare Novibra Typ VT
  Novibra® typ VT skyddar väggmonterade instrumentskåp från vibrationer och stötar som alstras av närbelägna motorer, verkstadsmaskiner osv. Den är också lämplig för isolering av lätta väggmonterade maskiner, fläktar, aggregat osv. Typ VT har konstruerats så att gummisektionen efter montering utsätts för skjuvbelastning, vilket ger stor nedböjning redan vid små belastningar. Två olika utföranden finns. VT övre har inbyggd säkring, vilket hindrar den isolerade enheten från att falla ned i händelse av överbelastning. VT undre har konstruerats för att ta upp horisontella tryckbelastningar och tillåta skjuvning vertikalt.
  Mer info
  4 Varianter
 • Anslagsbuffert Novibra Typ ANB
  Anslagsbuffert Novibra Typ ANB
  Anslagsbufferten typ ANB används för att effektivt begränsa maskiners eller maskindelars rörelse. Några typiska tillämpningsområden: vagnar, skåp, traverser, skogsmaskiner, lyftkranar, offroad materialhanteringsutrustning, hävarmar, fallande gods, utrustning för containerhantering. Anslagsbuffert typ ANB består av en cylindrisk gummikropp, fastvulkad på en kvadratisk stålplatta. I varje hörn av basplattan finns ett fästhål. En speciell gummiblandning med hög hysteres används för att uppnå så stor energiupptagning som möjligt. Gummivolymen utnyttjas optimalt.
  Mer info
  4 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.