Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Skadedjursbekämpning

Visar 1 till 20 av 20

 • Elektronisk avskräckare Mus och råttfritt 200-80

  Elektronisk avskräckare Mus och råttfritt 200-80

  Elektronisk avskräckare som med en effektiv kombination av högfrekvent ljud och elektromagnetiska pulser skrämmer möss och råttor ur huset. De elektromagnetiska pulserna, som följer de elektriska ledningarna i huset , täcker en total bostadyta på ca 200m² och det högfrekventa ljudet täcker en rumsyta om ca 80m². Ofarligt för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar. Stör inte datorer, TV eller liknande. 230 V, CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Fågelskrämma MotFågel Set

  Fågelskrämma MotFågel Set

  MotFågel fågelskrämma set är avsedd för avskräckning av störande fåglar typ kråkor, kajor, måsar, duvor m.fl. på öppna ytor som t.ex. fält, planteringar, gräsytor, byggnader och uppställingsplatser m.m. Tillverkade av högkvalitativa material för att hålla i stark vind. Den rör sig i vinden efter hur det blåser. Flygningen varierar i både mönster, hastighet och flyghöjd. Vid minsta bris så flyger fågelskrämman och på så vis håller den fåglarna borta.
  Mer info
  1 Variant
 • Elektronisk avskräckare Mus och råttfritt 50

  Elektronisk avskräckare Mus och råttfritt 50

  Elektronisk avskräckare med högfrekvent ljud som skrämmer möss och råttor ur huset. Täcker ett rum med en yta upp till ca 50m². Hindrar skadedjuren att rota sig. Ljudvågorna stressar mössen, stör deras normala beteenden och gör det obehagligt för dem att stanna i rummet. Ofarligt för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar. 230V, CE-Märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Elektronisk avskräckare Mus och råttfritt 400-100

  Elektronisk avskräckare Mus och råttfritt 400-100

  Mycket kraftfull elektronisk avskräckare med senaste teknik av högfrekvent ljud och elektromagnetiska pulser som skrämmer möss och råttor ur huset. De elektromagnetiska pulserna, som följer de elektriska ledningarna i huset, täcker en total bostadsyta på ca 400m² och det högfrekventa ljudet täcker en rumsyta om ca 100m². Ofarligt för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar. Stör inte datorer, TV eller liknande. 230V, CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Fågelskrämma Motfågel Tillbehör

  Fågelskrämma Motfågel Tillbehör

  Tillbehör till fågelskrämma set 7m och 5m. Finns både i Drake Rovfågel och Diamant. Inkl lina.
  Mer info
  2 Varianter
 • Mygg och Insektsfritt Ute IPX4

  Mygg och Insektsfritt Ute IPX4

  Insektsfångare med skymningssensor för utomhusbruk. Specialutvecklat UVA-lysrör, attraherar mygg, flugor och andra insekter. insekterna sugs med en fläkt in i en behållare som finns i botten. Regnsäker med IPX4 klassning. Täcker en yta på ca 50 kvm. Skymningssensor ger automatiskt start/stopp funktion. 365nm UVA-lampa 7W. Totaleffekt 17W/230V. CE-certifierad.
  Mer info
  1 Variant
 • Mygg & Insektfritt Inne 230V

  Mygg & Insektfritt Inne 230V

  Insektsfångare med skymningssensor för inomhus och terass. Specialutvecklat UVA-lysrör, attraherar mygg, flugor och andra insekter. Insekterna sugs med en fläkt in i en behållare som finns i botten. Täcker en yta på ca 20kvm. Skymningssensor ger automatisk start/stopp funktion. 365 nm UVA-lampa 7W. Totaleffekt 17W/230V. CE-certifierad.
  Mer info
  1 Variant
 • Mus och råttfälla Bur Metall

  Mus och råttfälla Bur Metall

  Kraftig burfälla för levandefångst i metall som på ett effektivt och hygieniskt sätt fångar möss och råttor. Enkel att beta och göra klar. Kan återanvändas och laddas med många olika beten. OBS! Viktigt att minst två gånger per dag tömma buren, enligt jordbruksverkets regler.
  Mer info
  2 Varianter
 • Mus och råttfälla slag Trä

  Mus och råttfälla slag Trä

  Traditionell slagfälla i kompakt trämaterial med stabil fjäderkonstruktion
  Mer info
  2 Varianter
 • Insektsdödare Proffs Vägg IPX4

  Insektsdödare Proffs Vägg IPX4

  Insektsdödare med limark för tuffa miljöer med stora hygieniska krav. ny fuktsäker IPX4 klassad elektronik gör den lämplig för fuktiga miljöer. Designad för väggmontering och utrustad med 2st splittersäkra lysrör med UVA-ljus. Täcker en yta på ca 40m². Enkelt byte av limark. Höjd: 330mm. Bredd: 500mm. Djup: 90mm. 3,8kg. 230V, 2x15W. CE-Märkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Råttfälla Mjölner Original

  Råttfälla Mjölner Original

  Lättanvänd och effektiv råttfälla. Tekniken i fällan är världspatenterad och säker för barn och husdjur. Mjölner® fällan säkerställer att råttan dör omedelbart och inte enbart skadas eller undkommer med betet. Säker för barn och husdjur. Råttan lockas till fällan med Mjölners unika Care-tec® lösning. Samtidigt som den sprider doften av lockmedlet som den betats med, är den förstärkt och bitsäker. Lift-tec® säkerställer att fällan löser ut när råttan står med båda frambenen framför betet och lyfter locket. När väl råttan lyft på locket, Care-tec®, så säkerställer Mjölner Speed-tec® att råttan dör omedelbart, det är kombinationen av kraften, hastigheten och stabiliteten i plattan som gör den till en trygg och säker fälla. Bakom den dokumenterat effektiva råttfällan Mjölner® finns ett världspatent.
  Mer info
  1 Variant
 • Katt och Viltfritt

  Katt och Viltfritt

  Elektronisk avskräckare med högfrekvent ljud och rörelsevakt. Bevakar tomtgränsen och skrämmer såväl katter, hundar som småvilt från rabatter och odlingar. Justerbart frekvensområde för respektive djur. Täcker ca 25 kvm. Avskräckare hindrar djuren att komma för nära utan att skada dem med några kemikalier eller störande lukter. Drivs med 6x1,5V LR14 batteri.
  Mer info
  1 Variant
 • Musfälla plast med tunnel

  Musfälla plast med tunnel

  Musfälla i plast med specialutformad tunga och med tunnel fram till fällan vilket gör att musen kommer till fällan i rätt vinkel. Detta ger ett säkert, effektivt och hygieniskt sätt att fånga mössen på. Enkel att beta och göra klar. Kan återanvändas och laddas med många olika beten. 50x45x100.
  Mer info
  1 Variant
 • Spindelfritt

  Spindelfritt

  Elektronisk avskräckare som håller fritt från spindlar. Täcker en öppen yta upp till ca 25 kvm.Avskräckaren sänder ut ett ultrafrekvent ljud som påverkar spindlar och andra krypande insekter. Spindlarna undviker att vistas i utrymme där ljudet finns. Ofarligt för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar.
  Mer info
  1 Variant
 • Sorkfälla

  Sorkfälla

  En mekanisk fälla för tillförlitlig fångst av sork. Placeras framför sorkgångarnas öppning för att enkelt och effektivt fånga gnagare.
  Mer info
  1 Variant
 • Musfälla Mjölner Original

  Musfälla Mjölner Original

  Lättanvänd och effektiv musfälla. Tekniken i fällan är världspatenterad och säker för barn och husdjur. För möss upp till 40 g, godkänd av Naturvårdsverket, Sverige. Mjölner® fällan säkerställer att mössen dör omedelbart och inte enbart skadas eller undkommer med betet. Säker för barn och husdjur. Mössen lockas till fällan med Mjölners unika Care-tec® lösning. Samtidigt som den sprider doften av lockmedlet som den betats med, är den förstärkt och bitsäker. Lift-tec® säkerställer att fällan löser ut när musen står med båda frambenen framför betet och lyfter locket. När väl musen lyft på locket, Care-tec®, så säkerställer Mjölner Speed-tec® att mössen dör omedelbart, det är kombinationen av kraften, hastigheten och stabiliteten i plattan som gör den till en trygg och säker fälla. Godkänd av Naturvårdsverket nr S39, Sverige, för möss upp till 40 g. Bakom den dokumenterat effektiva musfällan Mjölner® finns ett världspatent.
  Mer info
  1 Variant
 • Insektsdödare Proffs Tak IPX4

  Insektsdödare Proffs Tak IPX4

  Insektsdödare med limark för tuffa miljöer med stora hygieniska krav. Ny fuktsäker IPX4 klassad elektronik gör den lämplig för fuktiga miljöer. Designad för takmontering och utrustad med 4st splittersäkra lysrör med UVA-ljus. Täcker en yta på ca 80m². Enkelt byte av limark. Höjd: 340mm, Bredd: 500mm. Djup: 170mm. 4,3kg. 230V. 4x15W. CE-Märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Snigelstation MotSnigel

  Snigelstation MotSnigel

  Snigelstation med innovativ funktion där sniglar äter av snigelbetet samtidigt som snäckor, fåglar, andra djur och barn skyddas från att komma i kontakt med snigelbetet.
  GreenLine MotSnigel Snigelstation med innovativ funktion där sniglar äter av snigelbetet samtidigt som snäckor, fåglar, andra djur och barn skyddas från att komma i kontakt med snigelbetet. Den unika cirkulära utformningen och SnailCare™ teknologin gör det enkelt för mördarsniglar och andra sniglar att krypa in, men vinbärssnäckor och andra snäckor skyddas. Det transparenta locket synliggör enkelt hur mycket bete som finns kvar. Snigelbetet ligger skyddat från regn och bevattning.
  Mer info
  1 Variant
 • Elektronisk avskräckare Myggfritt 230V

  Elektronisk avskräckare Myggfritt 230V

  Myggfritt- för inomhusbruk. Elektronisk avskräckare med specialanpassat ljud som skrämmer bort de stickande myggen. apparaten sätts direkt i vägguttaget. 3 valbara funktioner finns: behaglig nattbelysning samt 2 frekvensval för bekämpning. 230V. CE-Märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Myggfritt Mobil

  Myggfritt Mobil

  Myggfritt för utomhusbruk. En batteridriven elektronisk avskräckare med specialanpassat ljud som skrämmer bort de stickande myggen. Effektiv och lättanvänd. Bär den och du slipper myggstick. Levereras med nackband och klips för fastsättning. Mått Ø 50mm. Batteridriven med 1 st LR44H (ingår). CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.