Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Skadedjursbekämpning

Ahlsells sortiment av verktyg och maskiner omfattar elhandverktyg, handverktyg, VVS-verktyg, hand-, pann- och ficklampor, mät- och märkverktyg, kap, slip och borst, penslar, rollers, tapet och målningsverktyg, skärande verktyg, svets och gas, tryckluft, hydraulik, pneumatik, gummidukar och vibrationsdämpning, städredskap, fastighet och kontor, redskap och trädgårdsprodukter.

Visar 1 till 20 av 26

 • Fågelskrämma MotFågel Set
  Fågelskrämma MotFågel Set
  MotFågel fågelskrämma set är avsedd för avskräckning av störande fåglar typ kråkor, kajor, måsar, duvor m.fl. på öppna ytor som t.ex. fält, planteringar, gräsytor, byggnader och uppställingsplatser m.m. Tillverkade av högkvalitativa material för att hålla i stark vind. Den rör sig i vinden efter hur det blåser. Flygningen varierar i både mönster, hastighet och flyghöjd. Vid minsta bris så flyger fågelskrämman och på så vis håller den fåglarna borta.
  Mer info
  2 Varianter
 • Elektronisk avskräckare Mus och råttfritt 400-100
  Elektronisk avskräckare Mus och råttfritt 400-100
  Mycket kraftfull elektronisk avskräckare med senaste teknik av högfrekvent ljud och elektromagnetiska pulser som skrämmer möss och råttor ur huset. De elektromagnetiska pulserna, som följer de elektriska ledningarna i huset, täcker en total bostadsyta på ca 400m² och det högfrekventa ljudet täcker en rumsyta om ca 100m². Ofarligt för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar. Stör inte datorer, TV eller liknande. 230V, CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Fågelpigg Motfågel
  Fågelpigg Motfågel
  Fågelpiggarna med 3wayTec™ skyddar mot att fåglar som t.ex. duva, mås och kråka sitter på ytor som tak, skorstenar, fönsterbräden och plank. Trubbiga fågelpiggar för att minimera skaderisken för fåglarna. Ett enkelt sätt att skydda mot att fåglar som t.ex. duva, mås och kråka sitter och vilar, för oväsen och smutsar ner på de ytor du vill skydda t.ex. tak, skorstenar, fönsterbräden och plank För bästa skydd justeras positionerna på piggarna med 3waytec™ vid monteringen. Trubbiga fågelpiggar för att minimera skaderisken för fåglarna. Fågelpiggarna är tillverkade av rostfritt stål och sektionsplattorna av köldtålig polykarbonat som är underhållsfria.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fågelskrämma Motfågel Tillbehör
  Fågelskrämma Motfågel Tillbehör
  Tillbehör till fågelskrämma set 7m och 5m. Finns både i Drake Rovfågel och Diamant. Inkl lina.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fågelskrämma Uggla
  Fågelskrämma Uggla
  Med 2eyeTec, stora avskräckande ögon, och ett huvud som rör sig i vinden skrämmer MotFågel Fågelskrämma Uggla bort störande fåglar t.ex. duvor, kråkor, kajor, måsar m.fl. Med stora 2eyeTec avskräckande ögon och ett Wobble-tec huvud som rör sig i vinden för optimal avskräckning. För bästa effekt ska MotFågel Fågelskrämma Uggla regelbundet flyttas till nya positioner och platser.
  Mer info
  1 Variant
 • Insektsdödare Proffs Vägg IPX4
  Insektsdödare Proffs Vägg IPX4
  Insektsdödare med limark för tuffa miljöer med stora hygieniska krav. ny fuktsäker IPX4 klassad elektronik gör den lämplig för fuktiga miljöer. Designad för väggmontering och utrustad med 2st splittersäkra lysrör med UVA-ljus. Täcker en yta på ca 40m². Enkelt byte av limark. Höjd: 330mm. Bredd: 500mm. Djup: 90mm. 3,8kg. 230V, 2x15W. CE-Märkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Elektronisk avskräckare Mus o Råttfritt MR50
  Elektronisk avskräckare Mus o Råttfritt MR50
  Mus & Råttfritt™ håller borta möss och råttor inomhus – effektivt, hygieniskt och giftfritt. Silverline® A-Guard® är en unik ljudteknologi som effektivt skrämmer bort skadedjuren. Sätt enheten i vägguttaget på det utrymme du vill skydda, den verkar direkt och dygnet runt! MR 50 täcker upp till 50 m².
  Mus och Råttfritt™ sänder ut det unika ultraljudet A-Guard®, ett varierat och väl anpassat ultraljud som avskräcker möss och råttor. A-Guard® stör möss och råttors naturliga sätt att bete sig och kommunicera och skapar en odräglig miljö för djuren, vilket gör att de undviker det aktuella utrymmet. MR 50 enheten täcker en öppen yta på upp till 50 m². Ljudet påverkar inte människor eller husdjur (undantaget tamgnagare) och skapar inte resistens hos de avsedda djuren. Stör inte annan elektronisk utrustning. En produkt i Silverline® Pest Protect system®.
  Mer info
  1 Variant
 • Musfälla Mjölner Original
  Musfälla Mjölner Original
  Lättanvänd och effektiv musfälla. Tekniken i fällan är världspatenterad och säker för barn och husdjur. För möss upp till 40 g, godkänd av Naturvårdsverket, Sverige. Mjölner® fällan säkerställer att mössen dör omedelbart och inte enbart skadas eller undkommer med betet. Säker för barn och husdjur. Mössen lockas till fällan med Mjölners unika Care-tec® lösning. Samtidigt som den sprider doften av lockmedlet som den betats med, är den förstärkt och bitsäker. Lift-tec® säkerställer att fällan löser ut när musen står med båda frambenen framför betet och lyfter locket. När väl musen lyft på locket, Care-tec®, så säkerställer Mjölner Speed-tec® att mössen dör omedelbart, det är kombinationen av kraften, hastigheten och stabiliteten i plattan som gör den till en trygg och säker fälla. Godkänd av Naturvårdsverket nr S39, Sverige, för möss upp till 40 g. Bakom den dokumenterat effektiva musfällan Mjölner® finns ett världspatent.
  Mer info
  1 Variant
 • Råttfälla Mjölner Original
  Råttfälla Mjölner Original
  Lättanvänd och effektiv råttfälla. Tekniken i fällan är världspatenterad och säker för barn och husdjur. Mjölner® fällan säkerställer att råttan dör omedelbart och inte enbart skadas eller undkommer med betet. Säker för barn och husdjur. Råttan lockas till fällan med Mjölners unika Care-tec® lösning. Samtidigt som den sprider doften av lockmedlet som den betats med, är den förstärkt och bitsäker. Lift-tec® säkerställer att fällan löser ut när råttan står med båda frambenen framför betet och lyfter locket. När väl råttan lyft på locket, Care-tec®, så säkerställer Mjölner Speed-tec® att råttan dör omedelbart, det är kombinationen av kraften, hastigheten och stabiliteten i plattan som gör den till en trygg och säker fälla. Bakom den dokumenterat effektiva råttfällan Mjölner® finns ett världspatent.
  Mer info
  1 Variant
 • Fälla Mus o Råtta plast
  Fälla Mus o Råtta plast
  Slagfälla i plast med stabil fjäderkonstruktion. Effektiv och hygienisk fälla som enkelt laddas med många olika beten.
  Musfälla: Godkänd av Naturvårdsverket med Typnr S8.
  Råttfälla: Godkänd av Naturvårdsverket med Typnr S13.
  Mer info
  2 Varianter
 • Mus och råttfälla slag Trä
  Mus och råttfälla slag Trä
  Traditionell slagfälla i kompakt trämaterial med stabil fjäderkonstruktion
  Mer info
  2 Varianter
 • Mus och råttfälla Bur Metall
  Mus och råttfälla Bur Metall
  Kraftig burfälla för levandefångst i metall som på ett effektivt och hygieniskt sätt fångar möss och råttor. Enkel att beta och göra klar. Kan återanvändas och laddas med många olika beten. OBS! Viktigt att minst två gånger per dag tömma buren, enligt jordbruksverkets regler.
  Mer info
  1 Variant
 • Insektsdödare Proffs Tak IPX4
  Insektsdödare Proffs Tak IPX4
  Insektsdödare med limark för tuffa miljöer med stora hygieniska krav. Ny fuktsäker IPX4 klassad elektronik gör den lämplig för fuktiga miljöer. Designad för takmontering och utrustad med 4st splittersäkra lysrör med UVA-ljus. Täcker en yta på ca 80m². Enkelt byte av limark. Höjd: 340mm, Bredd: 500mm. Djup: 170mm. 4,3kg. 230V. 4x15W. CE-Märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Elektronisk avskräckare Mus o Råttfritt MR80+MR30
  Elektronisk avskräckare Mus o Råttfritt MR80+MR30
  Mus & Råttfritt™ håller borta möss och råttor inomhus – effektivt, hygieniskt och giftfritt. Silverline® Double Guard® är en unik ljudteknologi som effektivt skrämmer bort skadedjuren. Sätt enheten i vägguttaget på det utrymme du vill skydda, den verkar direkt och dygnet runt!
  Mus och Råttfritt™ sänder ut det unika ultraljudet A-Guard®, ett varierat och väl anpassat ultraljud som avskräcker möss och råttor. A-Guard® stör möss och råttors naturliga sätt att bete sig och kommunicera och skapar en odräglig miljö för djuren, vilket gör att de undviker det aktuella utrymmet. För att ge ett maximalt skydd är centralenheten MR 80 DG2 utrustad med Double Guard®, vilket är en kombination av A-Guard® och Electro Pulse®. Electro Pulse® sänder ut elektromagnetiska pulseringar som avskräcker möss och råttor från att utnyttja kabeldragningar som springvägar. Den större enheten, MR 80 DG2, täcker en öppen yta på upp till 80 m². Den mindre enheten, MR 30, täcker en öppen yta på upp till 30 m² och används som ett förstärkande skydd i ett kompletterande utrymme. Ljudet påverkar inte människor eller husdjur (undantaget tamgnagare) och skapar inte resistens hos de avsedda djuren. Stör inte annan elektronisk utrustning. Produkterna ingår i Silverline® Pest Protect system®
  Mer info
  1 Variant
 • Myggfritt Mobil
  Myggfritt Mobil
  Myggfritt för utomhusbruk. En batteridriven elektronisk avskräckare med specialanpassat ljud som skrämmer bort de stickande myggen. Effektiv och lättanvänd. Bär den och du slipper myggstick. Levereras med nackband och klips för fastsättning. Mått Ø 50mm. Batteridriven med 1 st LR44H (ingår). CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Katt och Viltfritt
  Katt och Viltfritt
  Elektronisk avskräckare med högfrekvent ljud och rörelsevakt. Bevakar tomtgränsen och skrämmer såväl katter, hundar som småvilt från rabatter och odlingar. Justerbart frekvensområde för respektive djur. Täcker ca 25 kvm. Avskräckare hindrar djuren att komma för nära utan att skada dem med några kemikalier eller störande lukter. Drivs med 6x1,5V LR14 batteri.
  Mer info
  1 Variant
 • Spindelfritt
  Spindelfritt
  Elektronisk avskräckare som håller fritt från spindlar. Täcker en öppen yta upp till ca 25 kvm.Avskräckaren sänder ut ett ultrafrekvent ljud som påverkar spindlar och andra krypande insekter. Spindlarna undviker att vistas i utrymme där ljudet finns. Ofarligt för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar.
  Mer info
  1 Variant
 • Vägglössfälla
  Vägglössfälla
  En praktisk och effektiv limfälla som fångar vägglöss och andra krypande insekter såsom kackerlackor och myror. Monteras enkelt runt sängens ben alternativt på vägg eller golv som en barriär. Enkel att ta med och praktisk att använda på resan. Kan användas både förebyggande eller under pågående sanering.
  Mer info
  1 Variant
 • Getingfälla
  Getingfälla
  För effektiv fångst av getingar inom- och utomhus. Uppsamlingsburken har speciallock som hindrar getingarna från att flyga ut. Använd söt dryck som lockmedel.
  Mer info
  1 Variant
 • Fälla tippbur
  Fälla tippbur
  Tippburfälla för levandefångst. Musfällan fångar effektivt och hygieniskt mindre möss och åkersork. Råttfällan fångar effektivt och hygieniskt möss och mindre råttor. Enkel att hålla ren, beta och ställas på plats. Kan återanvändas och laddas med många beten. Använd bete med lockande doft t.ex. jordnötssmör eller korv. Ställ fällan undangömd längs en vägg. OBS! viktigt att minst två gånger per dag tömma buren, enligt jordbruksverkets regler.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.