Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Rörkapning för stål- och rostfria rör

Bockar och kapar du rör på löpande band? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt vvs verktyg för dig som jobbar med rör, rördelar och vvs-installationer. Vi har alla oumbärliga vvs verktyg för dig som bockar och kapar rör i olika material. I vårt sortiment av vvs verktyg hittar du allt från röravskärare och rörbockare till rensmaskin, inspektionskamera och rörklämma. Med rätt vvs verktyg i handen jobbar du både säkrare och mer effektivt. Utforska vårt breda utbud av vvs verktyg online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 26

 • Röravskärare Ridgid 35 SI, för rostfritt
  Röravskärare Ridgid 35 SI, för rostfritt
  Röravskärare med matningsskruv.
  Mer info
  1 Variant
 • Trissa för Ridgid röravskärare
  Trissa för Ridgid röravskärare
  Trissor till Ridgid röravskärare.
  Mer info
  17 Varianter
 • Röravskärare Ridgid 65S, för rostfritt
  Röravskärare Ridgid 65S, för rostfritt
  Snabbinställning, med extra trissa för rostfritt.
  Mer info
  1 Variant
 • Röravskärare Ridgid 15 SI, för rostfritt
  Röravskärare Ridgid 15 SI, för rostfritt
  Speciellt avsedd för rostfria rör över 1,5 mm i godstjocklek. Levereras med specialtrissa, förstärkt ram och stor vridskruv.
  Mer info
  1 Variant
 • Röravskärare Ironside 3-35 mm för stål & rostfritt
  Röravskärare Ironside 3-35 mm för stål & rostfritt
  För stålrör och rostfria rör. Antiglidlackerad kropp i magnesium, vilket gör röravskäraren lätt och stark. Med tunn, enkelt utbytbar, skärtrissa och 4 nållagrade och rostfria rullar försedda med spår för kapning tätt intill krage. Avskäraren har en konstant längd även i helöppet läge. Infällbart och löstagbart gradverktyg. Extra skärtrissa medlevereras, förvarad i handtaget.
  Mer info
  1 Variant
 • Trissor för Röravskärare för stålrör
  Trissor för Röravskärare för stålrör
  Trissor för röravskärare, stålrör och rostfria rör.
  Mer info
  5 Varianter
 • Röravskärare Ironside 6-76 mm för stål & rostfritt
  Röravskärare Ironside 6-76 mm för stål & rostfritt
  För stål och rostfria rör. Med, enkelt utbytbar, tunn skärtrissa och 4 rullar försedda med spår för kapning tätt intill krage. Antiglidlackerad kropp i aluminium gör den lätt och stark. Kan snabbinställas medels en slid med spärranordning. Den slutliga matningen görs med handtaget. Infällbar och löstagbart gradverktyg. Extra skärtrissa medlevereras, förvarad i handtaget.
  Mer info
  1 Variant
 • Trissbult för Röravskärare
  Trissbult för Röravskärare
  Trissbult för röravskärare.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kedjeröravskärare Ironside
  Kedjeröravskärare Ironside
  Självlåsande och mjuköppnande röravskärare. Epoxibelagd. För tunnväggiga rör av stål, koppar, plast etc upp till godstjocklek 2,6 mm. Lämplig i svåråtkomliga utrymmen samt även för kapning av avgasrör på bilar. Med vingskruv för enkel spännjustering. Kedja med 13 skärtrissor.
  Mer info
  1 Variant
 • Kedjeröravskärare Fromax K
  Kedjeröravskärare Fromax K
  För kapning av gjutna rör av olika diameter utan att länkar behöver borttagas eller skarvas till. Länkarna är justerbara i sidled varigenom eventuella glapp kan elimineras. Kedjeknivarna kan även användas för kapning av aluminium-, koppar- och liknande rör, de förses då med skärtrissor typ T.
  Mer info
  8 Varianter
 • Trissa till kedjekniv Fromax
  Trissa till kedjekniv Fromax
  Standardutförandet är avsett för skärning av gjutjärns-, keramik-, cement- och liknande rör. För skärning av aluminium-, koppar- och liknande rör används skärtrissa typ T.
  Mer info
  5 Varianter
 • Reservblad 9029 för Knipex 9025
  Reservblad 9029 för Knipex 9025
  Reservblad till Knipex 9025.
  Mer info
  2 Varianter
 • Röravskärare Ridgid 238-P, för gjutjärnsrör
  Röravskärare Ridgid 238-P, för gjutjärnsrör
  Ridgid Modell 238-P avloppsröravskärare kapar gjutjärnsrör snabbt och enkelt i trånga utrymmen. 238-P är designad att kapa upp till 8" (200 mm) gjutjärnsrör när den drivs av en separat 1/2" slagmutterdragare eller 4" (100 mm) med medföljande spärrskaft.

  Stor kapacitet - kapar 8" (200 mm) gjutjärnsrör med slagmutterdragare (min 340Nm vridmoment) eller 4" (100 mm) manuellt med spärrskaft.

  Låg vikt - med en vikt på bara 6,1 kg, är den lätt att montera verktyget på trånga platser. Endast 29.5 cm längd, avtagbart handtag, lågprofil på kapkedjan, gör att verktyget kan appliceras på de flesta ställen. Tvåvägs kraft gör att röret kapas rakt av.

  Slitstark - Momentbegränsare gör att verktyget ej kan överbelastas.
  Mer info
  1 Variant
 • Röravskärare Ridgid 42-A
  Röravskärare Ridgid 42-A
  Med fyra skärtrissor. För kapning på svåråtkomliga ställen där endast 1/4 varvs dragning är möjlig.
  Mer info
  1 Variant
 • Röravskärare Ridgid 154
  Röravskärare Ridgid 154
  Utformad för kapning av plaströr eller metallrör. Är försedd med snabbinställning. I-profilformad med härdade slitytor och gänggreppskonstruktion för smidigt handhavande.
  Mer info
  1 Variant
 • Kedjeröravskärare Fromax D
  Kedjeröravskärare Fromax D
  För kapning av stålrör. Utrustat med stödrullar för att motverka att länkarna lägger sig mot röret och förhindrar avskärning. Levereras med skärtrissor av typ T för skärning av segjärn-, stål-, koppar-, rostfria- och liknande rör. För skärning av rör i hårda material som t ex gjutjärn, cement och keramik används skärtrissa typ K. Maximal väggtjocklek för stålrör är 6 mm.
  Mer info
  6 Varianter
 • Röravskärare 6050-1, för stålrör
  Röravskärare 6050-1, för stålrör
  För rör upp till 2". Lämplig för kapning i hörn och i andra trånga utrymmen. Den har låg vikt och är lätthanterlig beroende på den sänksmidda bygelns T-profil. Skärtrissorna är sänksmidda och har därigenom ovanligt god skärpa och lång livslängd.
  Mer info
  1 Variant
 • Röravskärare Ridgid 151 CSST
  Röravskärare Ridgid 151 CSST
  De flytande styrrullarna tjänar också till att hålla de två rörstyckena samman för att säkerställa en fullständig och ren skärning. Ergonomisk knopp ger ett snabbare grepp att snabbt skära genom slangar. Snabbverkande mekanism som gör att snittet snabbt kan justeras från 3/8 till 1 tum diameter rör. Anpassad speciellt för att klippa CSST.
  Mer info
  1 Variant
 • Rörklippare Ridgid 226
  Rörklippare Ridgid 226
  Lätt och smidig s k "rörklippare" för gjutna normalrör, cement- och glacerade rör. Den kan med fördel även användas vid kapning av WC-stolarnas vattenlås. Den är försedd med spärrhandtag och kräver ett minimum av utrymme.
  Mer info
  1 Variant
 • Röravskärare Ridgid 2-A
  Röravskärare Ridgid 2-A
  RIDGID® robusta röravskärare för tidseffektiv och gradfri kapning av stålrör upp till 6". Extra lång bygel skyddar inställningsgängan och ett stort handtag ingår för snabb och enkel inställning. Kraftig stomme i gjutjärn. Perfekt balans. Härdade skärtrissor i stållegering av hög kvalitet. Genom byte av skärtrissa kan avskärarna användas för olika material.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.