Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Kapmaskiner

Bockar och kapar du rör på löpande band? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt vvs verktyg för dig som jobbar med rör, rördelar och vvs-installationer. Vi har alla oumbärliga vvs verktyg för dig som bockar och kapar rör i olika material. I vårt sortiment av vvs verktyg hittar du allt från röravskärare och rörbockare till rensmaskin, inspektionskamera och rörklämma. Med rätt vvs verktyg i handen jobbar du både säkrare och mer effektivt. Utforska vårt breda utbud av vvs verktyg online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 9 av 9

 • Kapklinga a-collection
  Kapklinga a-collection
  Kapklingor för gjutjärnsrör eller metall.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kapmaskin Ridgid 590 L
  Kapmaskin Ridgid 590 L
  För kapning av rör och profiler av stål, aluminium, koppar, plast samt gjutjärnsrör utan smörjning eller kylning. Kapar i valfri vinkel 90° till 45°. Skruvstycke med snabblåsning. Kraftigt klingskydd som öppnar automatiskt vid kapning. Lätt att transportera men kan även monteras stationärt. Sågbladsdiameter: 355x2,2x25,4 mm. Levereras med hårdmetallklinga (80 tänder).
  Mer info
  1 Variant
 • Kakelsåg KGC 7310 Emil
  Kakelsåg KGC 7310 Emil
  Enkel, lätt och smidig. Enkel vattenpåfyllning, lätt att "jolly-fasa" med. Termosäkring. Max skärtjocklek 18 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Kapmaskin DEWALT DW872
  Kapmaskin DEWALT DW872
  2200 W motor med elektronisk mjukstart för metallkapning. Stort vridbart anslag för kapning och gering upp till 45°. 355 mm klinga med 70 tänder i speciallegerad hårdmetall. Gradfri kapning med konstant kapdjup under klingans hela livslängd. Ergonomiskt horisontellt handtag för ökad bekvämlighet. Extra bred stålplatta för ökad stabilitet. 25,4 mm centrumhål. Snabbsvängande klingskydd för större synfält.
  Mer info
  1 Variant
 • Kapmaskin Exact Pipecut 360 Pro
  Kapmaskin Exact Pipecut 360 Pro
  Extremt säker att använda. Det här är den perfekta kapen för alla typer av rör från 75 mm till 360 mm, när du kräver en snabb och knivskarp kapning utan ansträngning. Den nya Pro Series 360, är utrustad med en kraftfull 2500W motor i 230V versionen och med ett helt nytt elektroniskt överbelastningsskydd för motorn. Användarvänlig, effektiv, förbättrad precision och med ett trafikljus som guidar användaren till rätt matningshastighet samt lasersikte för en noggrannare kapning. Maskinens utrustningsnivå tillsammans med de nyutvecklade kapklingorna för rostfritt stål och syrafast stål, tillåter kapning av stålrör med upp till 20 mm godstjocklek. Levereras med TCT 165 klinga, axelväska, rörstöd, 2 singel & 1 dubbel. Instruktioner, Insexnycklar 5 mm, resp. 2 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Kapmaskin Exact Pipecut 280 Pro
  Kapmaskin Exact Pipecut 280 Pro
  Den nya Pro Series 280, är utrustad med en kraftfull 2500W motor i 230V versionen och med ett helt nytt elektroniskt överbelastningsskydd för motorn. Användarvänlig, effektiv, förbättrad precision och med ett trafikljus som guidar användaren till rätt matningshastighet samt lasersikte för en noggrannare kapning. Maskinens utrustningsnivå tillsammans med de nyutvecklade kapklingorna för rostfritt stål och syrafast stål, tillåter kapning av stålrör med upp till 20 mm godstjocklek. Levereras med TCT 165 klinga, axelväska, rörstöd, 2 singel & 1 dubbel. Instruktioner, Insexnycklar 5 mm, resp. 2 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Betongkap HiKOKI CM12Y
  Betongkap HiKOKI CM12Y
  Mycket kraftfull välbalanserad betongkap för krävande arbeten. 305 mm skivdiameter. Stort gummibelagt bygelhandtag för optimalt arbetsgrepp. Mjukstart (startströmsbegränsning). Spindellås för enkelt skivbyte. Justerbart sprängskydd. Försedd med sugstos för anslutning till dammsugare. Låg ljud- och vibrationsnivå. Levereras utan diamantkapskiva men med sugstos och nycklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Vinkelkapmaskin Makita 4114S
  Vinkelkapmaskin Makita 4114S
  Vinkelkapmaskin som är enkel och säker att använda. Utrustad med SJS (“Super Joint System") som skyddar användaren och växellådan om skivan kör fast. Endast avsedd för torr kapning. Max sågdjup: 125 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Övriga nätanslutna handmaskiner
  Övriga nätanslutna handmaskiner
  Övriga nätanslutna handmaskiner.
  Mer info
  3 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.