Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Moppar och stativ

Ahlsells sortiment av verktyg och maskiner omfattar elhandverktyg, handverktyg, VVS-verktyg, hand-, pann- och ficklampor, mät- och märkverktyg, kap, slip och borst, penslar, rollers, tapet och målningsverktyg, skärande verktyg, svets och gas, tryckluft, hydraulik, pneumatik, gummidukar och vibrationsdämpning, städredskap, fastighet och kontor, redskap och trädgårdsprodukter.

Visar 1 till 20 av 92

 • Svampmopp Kron
  Svampmopp Kron
  Svampmopp med cellulosa svamp, för bekväm och effektiv golvrengöring. Den har överlägsen rengörings-förmåga och ät lätt att skölja ur genom att pressa ner handtaget på sakftet vilket gör att svampen pressas ihop. Utmärkt för golv och väggar på material som kakel, klinker, sten och plastgolv. Flexibel rörlighet som gör att man kommer in i trånga utrymmen och under de flesta möbler.
  Mer info
  1 Variant
 • Supermopp Micro Hygiensvabb Vileda
  Supermopp Micro Hygiensvabb Vileda
  Hygien svabb med microfiber och långa fransar, passar till skaft 100273
  Mer info
  1 Variant
 • Supermoppskaft Vileda
  Supermoppskaft Vileda
  Lättmetall skaft till Vileda Supermopp 139495
  Mer info
  1 Variant
 • Moppset Ultra Speed Mini
  Moppset Ultra Speed Mini
  Städkit som ger rena och torra golv snabbt. Städkitet innehåller hink 10 L med urvridare, mikrofibermopp, moppstativ och aluminiumskaft. Enkel att förvara och kräver ingen större plats. Enkelt system. Mopprefill finns på artikelnummer: 377268.
  Mer info
  1 Variant
 • Skaft, teleskop
  Skaft, teleskop
  Ergonomiskt komfortskaft med blästrad ytstruktur för bra grepp och varm känsla. Teleskopiskt, 100-176 cm. Justerbart teleskopskaft, 100-176 cm. Ergonomiskt handtag med bra grepp.
  Mer info
  1 Variant
 • Städkit Duotex komplett
  Städkit Duotex komplett
  Startkit Duotex komplett med stativ, dukar och moppar.
  1 st Teleskop skaft (602)
  1 st Hygiene stativ 40cm (647)
  1 st Microsweep Ergo 47cm mop (440)
  1 st MicroWet 47cm mopp (540B)
  1 st blå premium duk (492)
  1 st röd premium duk (493)
  1 st blå Twisted duk (504)
  Mopparna är med kardborre.
  Hink behövs ej. Använd så lite vatten som möjligt.
  Man kan t.ex. fukta produkterna innan användning alternativt ha med sig en liten sprayflaska med vatten.
  Mer info
  1 Variant
 • Spraymopset Bona Stone
  Spraymopset Bona Stone
  Bona Spray Mop för sten-, klinker- och laminatgolv för det möjligt för dig att städa dina golv i ett svep . Ergonomisk design och lättanvändt städredskap som är enkelt at montera ihop. Används på hårda ytor som t.ex. keramik, linoleum, vinyl och granit. En cleaner som rengör dina golv utan att lämna tråkiga rester eller ränder. Ett set innehåller: Spray Mop, Stone, Tile & Laminate Cleaner och Cleaning Pad.
  Mer info
  1 Variant
 • Moppstativ
  Moppstativ
  Moppstativ för samtliga a-collection moppar med kardborr. Utbytbara kardborrar med enkel klickfunktion i stativet. Låsfunktion till stativet.
  Mer info
  3 Varianter
 • Svepfickmopp Pro
  Svepfickmopp Pro
  Svepmopp med ficka. Speciellt lämplig för trappor i offentliga miljör och hårt smutsade ytor. Inga moppar eller microdukar skall tvättas tillsammans med blekmedel eller mjukgörare. Maximal dimensionsförändring vid tvätt enligt anvisningar är 3-5%. Sänk tvättemperatur för att skona miljön. Tvätta med lämpligt tvättmedel på 60°C och på maximal tvättemperatur vid behov. Miljömärkt: Svanen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kardborre mopp svep
  Kardborre mopp svep
  Kardborremopp Svep med öppet klippt garn. Tål kraftig rengöring i offentlig miljö som trappor och trapphus. Det öppna garnet når in i trånga hörn och skrymslen och binder smutsen samt har en garnbotten som effektivt lösgör hårt sittande smuts. Slitstark. Låg friktion och är lättanvänd. Rekommenderas för stora golvytor. Inga moppar eller microdukar skall tvättas tillsammans med blekmedel eller mjukgörare. Maximal dimensionsförändring vid tvätt enligt anvisningar är 3-5%. Sänk tvättemperatur för att skona miljön. Tvätta med lämpligt tvättmedel på 60°C och på maximal tvättemperatur vid behov. Miljömärkt: Svanen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Svabbgarn Nilfisk
  Svabbgarn Nilfisk
  Bomull med delband.
  Mer info
  1 Variant
 • Mopprefill till Ultra Speed Mini
  Mopprefill till Ultra Speed Mini
  Mopprefill till Vileda Ultra Speed Mini - 2 st/frp
  Mer info
  1 Variant
 • Interiörmopp Duotex böjbar
  Interiörmopp Duotex böjbar
  Med den flexibla Duotex Duster Moppen kan du nå överallt. Tack vare två
  olika sidor kan du rengöra både: plana ytor som möbler och annat som
  värmeelement, kaminer eller lampor. När moppen används torr samlar microfiber smuts och
  damm med statisk elektricitet. 100% splittad och tvinnad Duotex® teknologi.
  Mer info
  2 Varianter
 • Damm mopp Microfiber
  Damm mopp Microfiber
  Dammopp som med fördel används både lätt fuktad eller torr på större golvytor. Öglad kant och längsgående lågfriktionsstickningar. Slitstark. Inga moppar eller microdukar skall tvättas tillsammans med blekmedel eller mjukgörare. Maximal dimensionsförändring vid tvätt enligt anvisningar är 3-5%. Sänk tvättemperatur för att skona miljön. Tvätta med lämpligt tvättmedel på 60°C och på maximal tvättemperatur vid behov. Miljömärkt: Svanen.
  Mer info
  3 Varianter
 • Microfibermopp Bona Våt
  Microfibermopp Bona Våt
  Maskintvättbar mikrofiberuk som fästs med kardborre på alla Bonas moppar, inklusive Bona Spray Mop. Maskintvättbar, ka tvättas upp till 300 gånger. Använd ej mjukmedel. Skonsam mot dina golv.
  Mer info
  1 Variant
 • Fuktmopp
  Fuktmopp
  Fukt- och våtmopp med 30% vicose för hög absortion med en öglad kant. Lämplig vid städning i offentliga byggnader och olika typer av golvmaterial. Inga moppar eller microdukar skall tvättas tillsammans med blekmedel eller mjukgörare. Maximal dimensionsförändring vid tvätt enligt anvisningar är 3-5%. Sänk tvättemperatur för att skona miljön. Tvätta med lämpligt tvättmedel på 60°C och på maximal tvättemperatur vid behov. Miljömärkt: Svanen.
  Mer info
  3 Varianter
 • Moppset Bona Floor Mop
  Moppset Bona Floor Mop
  Bona Microfiber Floor Mop är lättmanövrerad med ett vridbart mopphuvud och teleskopskaft. Fungerar med alla Bonas mikrofibermoppar. Nytt quick-releasefäste som gör moppen mer hållbar och lättare att använda på svåråtkomliga ställen.
  Mer info
  1 Variant
 • Moppstativ Swep
  Moppstativ Swep
  Mycket lätt stativ av fjädrande modell som gör det lätt att byta mopparna.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kombi Mopp Microfiber
  Kombi Mopp Microfiber
  Torrmopp för lätt smutsade och dammiga ytor. Borstfunktion i de korta fiberna och smutsen binder mellan de längsgående lågfriktionsstickningarna. Slitstark. Inga moppar eller microdukar skall tvättas tillsammans med blekmedel eller mjukgörare. Maximal dimensionsförändring vid tvätt enligt anvisningar är 3-5%. Sänk tvättemperatur för att skona miljön. Tvätta med lämpligt tvättmedel på 60°C och på maximal tvättemperatur vid behov. Miljömärkt: Svanen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Engångsmopp Dustmopp
  Engångsmopp Dustmopp
  Dubbelsidig engångsmopp av nonwoven impregnerad med white mineral oil 12%. Moppen är utmärkt till torrmoppning av lätt smutsade hårda golv. Dustmop 60 cm ligger packad i kartonger med 20 st påsar om 50 st dukar. Moppen källsorteras i brännbart.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.