Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Gänginsatser med verktyg

Ahlsells sortiment av verktyg och maskiner omfattar elhandverktyg, handverktyg, VVS-verktyg, hand-, pann- och ficklampor, mät- och märkverktyg, kap, slip och borst, penslar, rollers, tapet och målningsverktyg, skärande verktyg, svets och gas, tryckluft, hydraulik, pneumatik, gummidukar och vibrationsdämpning, städredskap, fastighet och kontor, redskap och trädgårdsprodukter.

Visar 1 till 7 av 7

 • Reparationssats Heli-Coil Plus
  Reparationssats Heli-Coil Plus
  Reparationssats Heli-Coil Plus. Innehåller: ett monteringsverktyg, en tappavbrytare, en gängtapp. Från M4 till M12 även en borr. Innehåller gänginsatser längd 1,0xD, 1,5xD och 2,0xD enligt följande:
  Sats M4-M6 20 st gänginsatser.
  Sats M8-M16 10 st gänginsatser.
  Mer info
  7 Varianter
 • Gänginsats Heli-Coil
  Gänginsats Heli-Coil
  Helicoil gänginsatser är sedan många år ett begrepp som står för tillförlitlighet och säkerhet när det gäller starka skruvförband i aluminium och andra mjuka material.
  Idag används Helicoil i alla typer av material och en lång rad olika applikationer. Gänginsatsen i rostfritt stål (SIS 2333) består av en tråd som kallvalsats till exakt gängprofil med ytterst snäva toleranser och hög ytfinish. Tråden är formad till en spiral med medbringartapp för montering. Medbringartappen slås vid behov av efter monteringen. Helicoil sitter säkert. Helicoil har före monteringen större diameter än godsgängan. Den större diametern är noggrant beräknad, vilket garanterar att gänginsatsen sitter säkert på plats efter monteringen.
  Med en gänginsats i ett förband minskar belastningen på första gängan från 50% till 30% av den totala skruvlasten. Gänginsats ger en stark gänga som tillåter att man använder höghållfasthetsskruv eller väljer kortare gänglängd i mjuka material.

  Helicoil Plus finns även som Screwlock. En gänginsats med inbyggd skruvlåsning.
  Mer info
  38 Varianter
 • Sortimentlåda Heli-Coil Plus M5-M12
  Sortimentlåda Heli-Coil Plus M5-M12
  Innehåller borrar, gängtappar, tappavbrytare, monteringsspindel samt insatsgängor, dimensioner M5, M6, M8, M10 och M12 i längderna 1xD, 1,5xD samt 2xD. Borrar, gängtappar, tappavbrytare och monteringsspindel en av varje. Gänginsatser 10 st av varje.
  Mer info
  1 Variant
 • Gänginsats Heli-Coil, småpack
  Gänginsats Heli-Coil, småpack
  Gänginsats Helicoil Plus är originalet när det gäller gänginsatser för förstärkning och reparation av gängor. Material, rostfritt stål (SIS 2333)
  Mer info
  6 Varianter
 • Maskingängtapp Heli-Coil
  Maskingängtapp Heli-Coil
  Maskingängtapp, spiralskuren 45°, högerspiral. För bottenhål.
  Mer info
  6 Varianter
 • Sortimentlåda Heli-Coil Plus M4-M10
  Sortimentlåda Heli-Coil Plus M4-M10
  Innehåller borrar, gängtappar, tappavbrytare, monteringsspindel samt insatsgängor, dimensioner M4, M5, M6, M8 och M10 i längderna 0.7xD, 0.8xD, 1xD, 1,25xD samt 1,5xD. Borrar, gängtappar, tappavbrytare och monteringsspindel en av varje. Gänginsatser 20st av M4, M5 och M6. 10 st av M8 och M10.
  Mer info
  1 Variant
 • Gänginsats Filtec
  Gänginsats Filtec
  Gänginsats Filtec
  Mer info
  17 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.