Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Snöredskap

Jobbar du med trädgårdsarbete? På Ahlsell hjälper vi dig att hitta rätt trädgårdsredskap för ditt jobb, vi erbjuder trädgårdsredskap för många olika användningsområden. Vårt sortiment av trädgårdsredskap inkluderar allt från krattor, gren- och häcksaxar, sekatör, vattenkannor, spadar och skyfflar till handgräsklippare, jordborr, skräpplockare och yxor. Här hittar du även skogsredskap, snöredskap, asfaltsredskap och verktyg för stensättning. Med bra trädgårdsredskap blir arbetet i trädgården både lättare och roligare. Rätt trädgårdsredskap håller trädgården i schack. Utforska vårt breda utbud av trädgårdsredskap online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 53

 • Snöskyffel Fiskars 142030
  Snöskyffel Fiskars 142030
  Snöskyffel med Y-handtag, lackerat träskaft och blad av härdad aluminium.
  Mer info
  1 Variant
 • Snöskyffel Fiskars 143060
  Snöskyffel Fiskars 143060
  Snöskyffel helt i aluminium, plastbelagt skaft med ergonomiskt plasthandtag.
  Mer info
  1 Variant
 • Snöraka Fiskars 143001
  Snöraka Fiskars 143001
  Redskapet är utformat så att snö kan föras ihop i snygga högar utan att det behövs någon insats med skyffel. Passar perfekt för mindre gårdsplaner och för att rensa trappsteg.
  Mer info
  1 Variant
 • Snö- och stallskyffel Fiskars 141001
  Snö- och stallskyffel Fiskars 141001
  Skyffeln har ett lätt skaft i aluminium och ett greppvänligt orange handtag. Det ergonomiska handtaget ger ett bekvämt grepp även när du har på dig tjocka vantar. Skopan i förstärkt polypropen är lätt men stark nog för att skyffla både lättare snö och tung blötsnö i trädgårdar, runt bilar och på trånga utrymmen.
  Mer info
  1 Variant
 • Bilsnöskyffel Fiskars Snow Expert
  Bilsnöskyffel Fiskars Snow Expert
  Tillverkat i ett stycke. Stark T-handtag. Lätt och tåligt material i fiberComp. Ergonomiskt format skaft. Kant i rostfritt stål.
  Mer info
  1 Variant
 • Spannmålsskyffel Fiskars 4229
  Spannmålsskyffel Fiskars 4229
  Spannmålsskyffel med lackerat träskaft, y-handtag och härdat aluminiumblad.
  Mer info
  1 Variant
 • Snöborste med isskrapa Fiskars Snow Expert
  Snöborste med isskrapa Fiskars Snow Expert
  Iskskrapa och borste i ett. Torkarblad. Löstagbar isskrapa. Borste. Lätt och tåligt material i FiberComp. Flexibel skrapa. Dubbelskrapa, skrapar fram och tillbaka.
  Mer info
  1 Variant
 • Snösläde Fiskars
  Snösläde Fiskars
  Snösläde i plast med orange reflex med låg vikt för snöröjning på större ytor. Stadigt skaft i stål. Förbättrad och patenterad slitskena. Optimal vinkling på handtaget ger bättre ergonomi och manövrering. Formsprutad skopa kombinerar lätthet med styrka.
  Mer info
  1 Variant
 • Is- och barkjärn 144000
  Is- och barkjärn 144000
  Is- och barkjärn med träskaft och blad av målat, härdat borststål. Utmärkt för skrapning av is eller barkning av timmer.
  Mer info
  1 Variant
 • Sandspridare Masi
  Sandspridare Masi
  Nedmatande sandpridare som också kan användas för spridning av kalk, gödsel och bekämpningsmedel. Ej lämplig för salt. Locket håller alltid stenkrosset torrt även vid förvaring utomhus. Behållare på 25 liter. Arbetsbredd ca 50 cm. För torrt materialpå 2-8mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Snösläde Fiskars Proffs 143040
  Snösläde Fiskars Proffs 143040
  Snösläde i mycket kraftig plast och skalmar i stål med förstärkt och extra bred omvikt stålkant för att tåla kraftigare påfrestningar.
  Mer info
  1 Variant
 • Bilsnöskyffel Fiskars 141020
  Bilsnöskyffel Fiskars 141020
  Bil och fritidsskyffel helt i aluminium. Plastbelagt skaft med ergonomiskt plasthandtag.
  Mer info
  1 Variant
 • Snöslunga Honda HSS 655 HTS
  Snöslunga Honda HSS 655 HTS
  Band, 55 cm matarskruv och elstart röjer upp till 37 ton/h. Röjningskapacitet (ton/h): 37. Höjd matarhus (cm): 50. Bredd matarhus (cm): 55. Drivsystem: 4 fram, 1 bak. Startsystem: Snörstart/Elstart.
  Mer info
  1 Variant
 • Snöraka Fiskars 143011
  Snöraka Fiskars 143011
  Fiskars Snöraka Roller med sitt långa skaft i aluminium är perfekt för att föra undan lättare lager med snö framåt i en rullande rörelse. Med redskapet behövs ingen ytterligare insats med skyffel vilket gör det till en perfekt arbetskamrat för mindre gårdsytor och trappsteg. Passar bäst för ett snölager på upp till 5 cm.
  Mer info
  1 Variant
 • Halkstopp
  Halkstopp
  Består av krossat berg. Stenens speciella karaktär bidrar till att den bättre fryser fast i det kalla underlaget, därmed blåser den inte bort eller följer med skorna in. En ren naturprodukt utan tillsatser som kan användas i trädgården för andra ändamål. Exempelvis som jordförbättring till leriga jord.
  Mer info
  1 Variant
 • Snöslunga Honda HSS 655 HT
  Snöslunga Honda HSS 655 HT
  Band och 55 cm matarskruv röjer upp till 37 ton/h. Röjningskapacitet (ton/h): 37. Höjd matarhus (cm): 50. Bredd matarhus (cm): 55. Drivsystem: 3 fram, 1 bak. Startsystem: Snörstart.
  Mer info
  1 Variant
 • Snöslunga Honda HSS 655 LW
  Snöslunga Honda HSS 655 LW
  Hjul och 55 cm matarskruv röjer upp till 32 ton/h. Röjningskapacitet (ton/h): 32. Höjd matarhus (cm): 50. Bredd matarhus (cm): 55. Drivsystem: 2 fram, 1 bak. Startsystem: Snörstart.
  Mer info
  1 Variant
 • Snöskyffel Ironside
  Snöskyffel Ironside
  Putsat träskaft i svensk furu.Skyffel tillverkad i Kyltålig plast. Aluminiumförstärkt framkant. D-plasthandtag. Totallängd: 1380mm. Blad: 365x490mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Snöborste med skrapa Ironside
  Snöborste med skrapa Ironside
  Smidig isskrapa med snöborste och mjukt grepp som inte känns kallt. Borst i kombination av ABS och PP. Temperaturområde -45-+85°C.
  Mer info
  1 Variant
 • Barkspade Ironside
  Barkspade Ironside
  Perfekta redskapen för att avlägsna bark, is, kakel-puts- och cementrester. Linoljad träskaft i ask. Levereras med bladskydd i plast. 118 mm bred slipad stålklinga. Klinga: 118x125x1,5mm.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.