Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Gren och häcksaxar

Jobbar du med trädgårdsarbete? På Ahlsell hjälper vi dig att hitta rätt trädgårdsredskap för ditt jobb, vi erbjuder trädgårdsredskap för många olika användningsområden. Vårt sortiment av trädgårdsredskap inkluderar allt från krattor, gren- och häcksaxar, sekatör, vattenkannor, spadar och skyfflar till handgräsklippare, jordborr, skräpplockare och yxor. Här hittar du även skogsredskap, snöredskap, asfaltsredskap och verktyg för stensättning. Med bra trädgårdsredskap blir arbetet i trädgården både lättare och roligare. Rätt trädgårdsredskap håller trädgården i schack. Utforska vårt breda utbud av trädgårdsredskap online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 41

 • Teleskopskaft Fiskars QuikFit
  Teleskopskaft Fiskars QuikFit
  Automatlåsning, dubbelregeln låser skaftet och verktygshuvudet tryggt samman. Skaftets längd kan justeras steglöst. Behändig upphängningslänk.
  Mer info
  1 Variant
 • Skaft Fiskars Grafit QuikFit
  Skaft Fiskars Grafit QuikFit
  Droppformat skaft. Automatlåsning, dubbelregeln låser skaftet och verktygshuvudet tryggt samman. Behändig upphängningslänk.
  Mer info
  1 Variant
 • Teleskopskaft Bahco AP
  Teleskopskaft Bahco AP
  Teleskopskaft för montering på grensågar och toppsaxar. För beskärning från marknivå av högt sittande grenar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Grensåg Bahco 383-6T
  Grensåg Bahco 383-6T
  Specialsåg för röjning och beskärning av träd. Svängd tandlinje med bakåtriktade tänder som skär på drag. Handtag av metall, som kan kompletteras med teleskopskaft.
  Mer info
  1 Variant
 • Grensax L70 Fiskars
  Grensax L70 Fiskars
  Liten kraftig grensax för beskärning av färska kvistar och grenar. Med sidoskärsmodellen kan man lätt beskära alldeles intill kvistens eller grenens fäste. Utbytbart skär.
  Mer info
  1 Variant
 • Grensax Bahco P116-SL-60
  Grensax Bahco P116-SL-60
  Grensax med mycket lätta skänklar i aluminium. Klipper lättt igenom hårt trä. Speciellt utformat skärhuvud för bättre åtkomlighet och effektiv klippning. Gummibuffertar absorberar stöten vid genomklippning, vilket motverkar trötthet i armarna.. Klippkapacitet: 30mm Vikt 879g.
  Mer info
  1 Variant
 • Grensåg Fiskars SW73 Liten
  Grensåg Fiskars SW73 Liten
  Grensåg för färska grenar. Med säkerhetsklipp som du lätt kan hänga i byxorna. När sågen är utdragen dras klippen in i handtaget. SoftGrip handtag med en utformning som skyddar fingrarna från att glida mot sågens tänder.
  Mer info
  1 Variant
 • Grensåg Bahco 333
  Grensåg Bahco 333
  Tandspetshärdat blad. Bladet är inställbart i flera fasta lägen för både höger- och vänstersågning. Bladskydd av plast. Stålbåge med extra kraftig bladspänningsmekanism. Gren- och kvistsåg för beskärning av träd och buskar.
  Mer info
  1 Variant
 • Sågblad Bahco 396-JT
  Sågblad Bahco 396-JT
  Reservblad till hopfällbar Grensåg 396-JT. JT-tandning för snabb avverkning av levande trä vintertid, med ett rent snitt.
  Mer info
  1 Variant
 • Grensax Ironside Sidoskär 500183
  Grensax Ironside Sidoskär 500183
  Extra kraftig grensax med teleskopfunktion och smitt blad. Mjuka grepp och enkel längdjustering, 670-1000 mm. Lämplig för kapning av friska såväl som döda grenar. Klippkapacitet 38 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Grensåg Bahco 396-LAP
  Grensåg Bahco 396-LAP
  Klinga med XT-tandning och svart ytbehandling, som motverkar rost. Ska inte filas. Klingan fälls in i handtaget, som är försett med säkerhetsspärr. Greppvänligt tvåkomponenthandtag med läderrem i skaftet. Bladlängd 190 mm. Vikt 200 g.
  Mer info
  1 Variant
 • Häcksax Ironside Classic 510026
  Häcksax Ironside Classic 510026
  Klassisk och gedigen modell med helsmidda och vågslipade skär. Skänklar av trä med dubbla anslagsdämpare och gummigrepp. Vågslipningen underlättar klippningen och ger ett bättre resultat. Totallängd 570mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Grensax Ironside Mothåll 500184
  Grensax Ironside Mothåll 500184
  Extra kraftig grensax med teleskopfunktion och smitt blad. Mjuka grepp och enkel längdjustering, 655-990 mm. Lämplig framförallt för kapning av döda grenar. Klippkapacitet 38 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Häcksax Ironside 500177
  Häcksax Ironside 500177
  Extra lätt och smidig häcksax i förstärkt glasfiber med gummigrepp samt belagda skär för att minimera friktionen. Käft med utväxling för att minimera kraften som behövs.
  Mer info
  1 Variant
 • Grensåg Bahco 396-JT
  Grensåg Bahco 396-JT
  Klingan är försedd med speciell tandform för mycket fina snitt. Klingan fälls in i handtaget, som är försett med säkerhetsspärr. Greppvänligt tvåkomponenthandtag. För röjning och beskärning av träd och buskar. Bladlängd 190 mm. Vikt 190 g.
  Mer info
  1 Variant
 • Grensax L78 Fiskars
  Grensax L78 Fiskars
  Kraftig sidoskärs grensax med utväxling. Ökar saxens kraft ju längre man kommer in i det hårda och sega virket i grenens mitt. Lättviktshandtag av härdad aluminium och skär med friktionsminskande beläggning. Utbytbar skär.
  Mer info
  1 Variant
 • Grensåg Ironside 511004
  Grensåg Ironside 511004
  Smidig fällbar såg för beskärning och sågning av såväl färskt som torrt trä. Ergonomiskt utformat tvåkomponentsgrepp med säker låsning i såväl utfällt som ihopfällt läge. Trippelslipad tandning ger snabb kapning samt ett rent snitt.
  Mer info
  1 Variant
 • Grensåg Fiskars QuikFit
  Grensåg Fiskars QuikFit
  Bågformad grensåg med ändkrok. Lämpar sig för sågning högt uppe. Den krokformade spetsen gör sågningen stabilare och håller bladet på plats. Kniven på bladets nedre del ger ett rent och exakt snitt nedifrån. Slid och adapter tillverkade av FiberComp™, sågblad av härdat stål och kniv av stål. Kan kombiners med Fiskars QuikFit™ teleskopskaft.
  Mer info
  1 Variant
 • Grensax Ironside sidoskär 500178
  Grensax Ironside sidoskär 500178
  Extra lätt grensax i förstärkt glasfiber med gummigrepp samt belagt ovanskär för att minimera friktionen. Käft med utväxling.
  Lämplig för kapning av såväl friska som döda grenar. Klippkapacitet 32mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Grensåg Fiskars SW75 Stor
  Grensåg Fiskars SW75 Stor
  Med en säkerhetsklipp som du lätt kan hänga i byxorna. När sågen är utdragen dras klippen in i handtaget. SoftGrip handtag för ett säkrare grepp som skyddar fingranrna från att glida mot sågens tänder.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.