Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Pennor, kritor och snörslå

Vad är en verktygslåda utan ett bra mätverktyg? På Ahlsell hjälper vi dig att hitta rätt mätverktyg för ditt jobb. Vi har mätverktyg för många olika typer av arbetsuppgifter, oavsett om du behöver komma åt i vinklar och vrår, mäta avstånd, vikt och temperatur eller fukt, ljus, ljud och alkohol. Vårt sortiment av mätverktyg inkluderar såväl avståndsmätare, måttband och måttstock som temperaturmätare, vågar och vattenpass. Med våra pålitliga och smidiga mätverktyg blir det rätt från början. Utforska vårt breda utbud av mätverktyg online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 71

 • Märkpenna Ironside
  Märkpenna Ironside
  Filtspetspenna för permanent märkning. Fäster på papper, glas, plast, trä, gummi och metall. Vattenfast och snabbtorkande. Fri från Xylene.
  Mer info
  4 Varianter
 • Djuphålsmärkare Ironside Dry
  Djuphålsmärkare Ironside Dry
  Stiftpenna för djuphålsmärkning. Lång, smal spets som kommer in i trånga utrymmen. Försedd med hållare med clips samt inbyggd vässare. Levereras med ett grafitstift Ø2.8 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Snörslå Hultafors CLP
  Snörslå Hultafors CLP
  I ABS-plast med stor öppning för påfyllning och en kork med bajonettfattning. Rymmer 100 gram krita. Med 30 m flätat snöre, metallvev och en utväxling på 1:3. Det högabsorberande snöret ger upp till 10 distinkta linjer. Veven har ergonomisk releaseknapp som gör att linan kan dras ut utan att veven snurrar. Korken säkras av kroken i slutet av linan så att snöret inte hänger löst med risk att fastna.
  Mer info
  1 Variant
 • Timmermanspenna Pica Big-Dry
  Timmermanspenna Pica Big-Dry
  Timmermannspenna med stift, där stiftet matas fram med en enkel tum-tryckning. Levereras med ett Graphitstift 2 x 5 mm för märkning på de flesta ytor/material t ex glatta yttor som kakel, klinker och glas m.m. Hylsan är försedd med bältesclip.
  Mer info
  1 Variant
 • Märkkrita Pica Gel
  Märkkrita Pica Gel
  Märkpenna/krita som är lätt att använda. Extremt permanent (när den har torkat) och det mjuka stiftet lämnar en klar och tydlig märkning. Fäster på alla underlag, såväl oljiga, smutsiga, rostiga, ojämna och våta ytor. Stiftet har en variabel diameter från 2-8 mm och är 60 mm långt, är väderbeständigt och ljusäkta. Markeringen klarar temperaturer upp till 1000°C. Hylsan är försedd med bältesclips för enkel förvaring i byxa eller verktygsficka. Vässare i toppen av hylsan.
  Mer info
  3 Varianter
 • Djuphålsmärkare Ironside
  Djuphålsmärkare Ironside
  Märkpenna med 20 mm lång spets för djuphålsmärkning. Vattenfast och snabbtorkande permanent bläck som fäster på de flesta underlag. Plasthylsa.
  Mer info
  1 Variant
 • Djuphålsmärkare Lyra Dry Profi
  Djuphålsmärkare Lyra Dry Profi
  Konstruktionspenna för yrkesfolk. En longlife penna för uppmärkning i djupa hål. Djuphålsmärkare med 2,8 mm tjockt grafitstift som standard. Spetsen är så lång att man enkelt kommer igenom konsoler för t.ex. skruvhål. Passar också utmärkt som ersättare till timmermanspennan. Pennan levereras med ett grafitstift. För märkning på de flesta ytor/material t.ex. glatta ytor som kakel, klinker och glas mm. Fäster även på smutsiga och oljiga ytor. Stiftet matas enkelt fram med klickmatning via det rostfria stålröret. Den robusta hylsan är försedd med bältesclips för enkel förvaring i byxa eller verktygsficka. Enkel åtkomst till vässaren gör att du inte behöver avlägsna hylsan från bältet eller fickan för att vässa stiftet.
  Mer info
  1 Variant
 • Märkpenna Artline 70
  Märkpenna Artline 70
  Filtspetspenna för permanent märkning. Försedd med aluminiumhylsa. Fäster på papper, glas, plast och metall. Vattenfast och snabbtorkande. Fri från xylene. Faromärkning: mycket brandfarligt, hälsoskadlig, irriterande.
  Mer info
  5 Varianter
 • Timmermanspenna Ironside
  Timmermanspenna Ironside
  Rektangulär, gullackerad, 180 mm lång penna med medelhårt bly. 10 pennor levereras i plastbox tillsammans med 1 pennvässare.
  Mer info
  1 Variant
 • Timmermanspenna Hultafors
  Timmermanspenna Hultafors
  Lindträ. Medelhårt bly.
  Mer info
  3 Varianter
 • Märkstift Ironside
  Märkstift Ironside
  Stift till djuphålsmärkare. 10 stift levereras i plastförpackning.
  Mer info
  1 Variant
 • Märkkrita Hultafors
  Märkkrita Hultafors
  Hultafors Snörslåkritor innhåller mycket färgpigment, vilket ger tydliga och varaktiga linjer. Kritan är finmald och fastnar effektivt i snöret. Den vita kritan är den enda som går att måla över. Den ultrablåa kritan ger en starkt lysande linje som tål regn och vind mycket bra. Välj färg efter önskat användningsområde för bästa resultat.
  Mer info
  10 Varianter
 • Stift till timmermanspenna Pica Big-Dry
  Stift till timmermanspenna Pica Big-Dry
  Stift till timmermanspenna Pica Big-Dry. Stiftstorlek: 2x5x150 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Stiftpenna Hultafors HDM
  Stiftpenna Hultafors HDM
  Greppvänlig stiftpenna i hölster med inbyggd vässare för tydliga märkningar. Hultafors stiftpenna är lätt att ta upp ur hölstret för att du inte ska behöva släppa blicken på det du jobbar med. Hölstrets form säkrar att pennan sitter på plats även när du böjer dig ner. Pennans vässare sitter i hölstret för snabb åtkomst, via ett hål i botten på hölstret leds smuts och fukt ut för en längre hållbarhet. Enkelt att byta stift.
  Mer info
  1 Variant
 • Snörslå Hultafors AL-30
  Snörslå Hultafors AL-30
  Med gjutet aluminiumhus med skjutbar påfyllningslucka. Pulverlackerad. Snöre av flätat bomull/polyester för optimal slitstyrka och tydliga linjer. Rymmer 80 gram krita.
  Mer info
  1 Variant
 • Snörslå Ironside
  Snörslå Ironside
  Slagtålig behållare av lackerad gjuten magnesium. 30 m polyesterlina. Snabb återspolning med fem gångers utväxling och enkel påfyllning av krita. Infällbart vevhandtag. Fästhake på linans ytterände. Haken kan även fästas i behållaren. Försedd med bältesclip.
  Mer info
  1 Variant
 • Krithållare
  Krithållare
  I pressat utförande. Förnicklad. Med clip. Passar täljstenskrita 130x13x5 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Märkkrita Ironside
  Märkkrita Ironside
  Märkkrita till Ironside Snörslå.
  Mer info
  2 Varianter
 • Refill Stiftpenna Hultafors
  Refill Stiftpenna Hultafors
  Reservstift i smart behållare om 10 stift för märkning på alla typer av underlag. Hultafors Refill kan med ett clips fästas i fickan eller i verktygsväskan. Utformningen på behållaren skyddar stiften under transport och matar endast ut ett stift åt gången. Refill finns i två kombinationer; 10 stift i hållbar grafit eller 4 stycken grafitstift och 6 stycken stift i krita, 3 röda och 3 gula. Refill passar till Hultafors stiftpenna.
  Mer info
  1 Variant
 • Färgkrita Ironside
  Färgkrita Ironside
  Sexkantig, oljebaserad krita. Lämplig för alla slags trä - torrt och vått, metall, sten och gummi.
  Mer info
  6 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.