Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Grovrengörare

Ahlsells sortiment av verktyg och maskiner omfattar elhandverktyg, handverktyg, VVS-verktyg, hand-, pann- och ficklampor, mät- och märkverktyg, kap, slip och borst, penslar, rollers, tapet och målningsverktyg, skärande verktyg, svets och gas, tryckluft, hydraulik, pneumatik, gummidukar och vibrationsdämpning, städredskap, fastighet och kontor, redskap och trädgårdsprodukter.

Visar 1 till 20 av 20

 • Grovrengörare Tyrolit med tapp för rak slipmaskin
  Grovrengörare Tyrolit med tapp för rak slipmaskin
  Grovrengörare med tapp i slipnylon för rengöring av svetsning, missfärgning, rost, färg och lack samt förberedelser för ytbehandling. Jämn och gradfri finish under hela rondellens livslängd.
  Mer info
  2 Varianter
 • Grovrengörare Tyrolit för vinkelslip
  Grovrengörare Tyrolit för vinkelslip
  Med grovrengörare för vinkelslip kan du enkelt ta bort rost, färg, lack och grundfärg från arbetsstycket. Skivan ger en tyst och icke påfrestande slipning i kombination med låg värmeutveckling.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytkonditioneringsrondell Tyrolit Premium SCM
  Ytkonditioneringsrondell Tyrolit Premium SCM
  Slipnylon för finslipning och borttagning av rost, färg, lack och oxider på stål, rostfritt stål och PVC. De porösa nylonfibrerna har aggressivt slipmedel och förhindrar igensättning. Typ R = Plastskruv medan utvändig gänga.
  Mer info
  15 Varianter
 • Grovrengörare Tyrolit för rak slipmaskin
  Grovrengörare Tyrolit för rak slipmaskin
  Med grovrengörare för rak slipmaskin kan du enkelt ta bort rost, färg, lack och grundfärg från arbetsstycket. Skivan ger en tyst och icke påfrestande slipning i kombination med låg värmeutveckling. Med det längre spänndonet kan två skivor monteras för större kontaktyta och snabbare arbetsgång.
  Mer info
  4 Varianter
 • Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite GP Blue
  Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite GP Blue
  För rengöring och putsning. Den unika konstruktionen gör produkterna lämpade för borttagning av rost, glödskal, oxid och färg. Används på svåråtkomliga ytor, oregelbundna former och kanter eller när flexibilitet krävs.

  DB för vinkelslip. Användes med stödplatta för fiberrondell.
  RD för vinkelslip med integrerad stödplatta.
  DC leveras utan spindel.
  ZS levereras med spindel.
  Mer info
  12 Varianter
 • Grovrengöringsrondell Ironside
  Grovrengöringsrondell Ironside
  Tillverkad av nylonfibrer impregnerad med kiselkarbid slipande korn. Utmärkt för rengöring av svetsar, metall, betong och träytor. Samt för avlägsnande av olika lager av rost, lack, färg, lättsvetsning m.m. rondell med 6 mm skaft.
  Mer info
  1 Variant
 • Grovrengöringsrondell Ironside
  Grovrengöringsrondell Ironside
  Tillverkad av nylonfibrer impregnerad med kiselkarbid slipande korn. Utmärkt för rengöring av svetsar, metall, betong och träytor. Samt för avlägsnande av olika lager av rost, lack, färg, lättsvetsning m.m. rondel med hål för användande med Vinkelslip.
  Mer info
  1 Variant
 • Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite
  Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite
  För borttagning av rost, glödskal, oxid, färg och annan grovrengöring på de flesta material samt vid putsning av rostfritt. Med spindel för borrmaskiner.
  Mer info
  1 Variant
 • Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro ZS
  Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro ZS
  3M™ Scotch-Brite™ Grovrengöringsrondell XT Pro. Vass kiselkarbid och en innovativ vävkonstruktion ger en hållbar rondell som inte skadar arbetsstycket. Perfekt till rengöring. Borttagning av rost, färg och glödskal. Bevarar arbetsstyckets form, samtidigt som beläggningar avlägsnas. Liten gnistbildning. Spindelmonterad - ZS.
  Mer info
  4 Varianter
 • Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro DB
  Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro DB
  3M™ Scotch-Brite™ Grovrengöringsrondell XT Pro. Vass kiselkarbid och en innovativ vävkonstruktion ger en hållbar rondell som inte skadar arbetsstycket. Perfekt till rengöring. Borttagning av rost, färg och glödskal. Bevarar arbetsstyckets form, samtidigt som beläggningar avlägsnas. Liten gnistbildning. Rondell med fiberbaksida används tillsammans med underläggsplatta på vinkelslip - DB.
  Mer info
  2 Varianter
 • Grovrengöringsrondell 3M Roloc CR-DR
  Grovrengöringsrondell 3M Roloc CR-DR
  Perfekt för borttagning av färg och rost eller rengöring av svetsfogar utan att skada arbetsstycket. Färg, svart.
  Mer info
  2 Varianter
 • Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Purple
  Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Purple
  Styv konstruktion, framtagen för tuffare rengöringsapplikationer. Öppen väv för kallare bearbetning och minskad risk för igensättning. Främst avsedd för rengöring av svetsfogar i metallkonstruktioner. Kan även användas till borttagning av rost, färg och annan beläggning.
  Mer info
  6 Varianter
 • Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro DC
  Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro DC
  3M™ Scotch-Brite™ Grovrengöringsrondell XT Pro. Vass kiselkarbid och en innovativ vävkonstruktion ger en hållbar rondell som inte skadar arbetsstycket. Perfekt till rengöring. Borttagning av rost, färg och glödskal. Bevarar arbetsstyckets form, samtidigt som beläggningar avlägsnas. Liten gnistbildning. Rondell för vinkelslip - DC.
  Mer info
  3 Varianter
 • Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro RD
  Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro RD
  3M™ Scotch-Brite™ Grovrengöringsrondell XT Pro. Vass kiselkarbid och en innovativ vävkonstruktion ger en hållbar rondell som inte skadar arbetsstycket. Perfekt till rengöring. Borttagning av rost, färg och glödskal. Bevarar arbetsstyckets form, samtidigt som beläggningar avlägsnas. Liten gnistbildning. Rondell för vinkelslip - RD.
  Mer info
  2 Varianter
 • Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro Extra Cut DC
  Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro Extra Cut DC
  3M™ Scotch-Brite™ Grovrengöringsrondell XT Pro Extra Cut. Aluminiumoxid och en innovativ vävkonstruktion ger en hållbar rondell som snabbt skär ner till ren metall. Speciellt bra för svetsrengöring då den är extra flexibel och följsam. Utmärkt till rengöring, utjämning och ytbehandling. Avlägsnar omfattande rost och rostgropar utan att efterlämna ojämnheter. Borttagning av tjocka färg- och lacklager. Rondell för spindelmontering - DC.
  Mer info
  1 Variant
 • Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro Extra Cut DB
  Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro Extra Cut DB
  3M™ Scotch-Brite™ Grovrengöringsrondell XT Pro Extra Cut. Aluminiumoxid och en innovativ vävkonstruktion ger en hållbar rondell som snabbt skär ner till ren metall. Speciellt bra för svetsrengöring då den är extra flexibel och följsam. Utmärkt till rengöring, utjämning och ytbehandling. Avlägsnar omfattande rost och rostgropar utan att efterlämna ojämnheter. Borttagning av tjocka färg- och lacklager. Rondell med fiberbaksida används tillsammans med underläggsplatta på vinkelslip - DB.
  Mer info
  1 Variant
 • Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro Extra Cut RD
  Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro Extra Cut RD
  3M™ Scotch-Brite™ Grovrengöringsrondell XT Pro Extra Cut. Aluminiumoxid och en innovativ vävkonstruktion ger en hållbar rondell som snabbt skär ner till ren metall. Utmärkt för svetsrengöring då den är extra mjuk och följsam. Avlägsnar omfattande rost och rostgropar utan att efterlämna ojämnheter. Borttagning av tjocka färg- och lacklager. Rondell för vinkelslip - RD.
  Mer info
  1 Variant
 • Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro Extra Cut ZS
  Grovrengöringsrondell 3M Scotch-Brite XT Pro Extra Cut ZS
  3M™ Scotch-Brite™ Grovrengöringsrondell XT Pro Extra Cut. Aluminiumoxid och en innovativ vävkonstruktion ger en hållbar rondell som snabbt skär ner till ren metall. Speciellt bra för svetsrengöring då den är extra flexibel och följsam. Utmärkt till rengöring, utjämning och ytbehandling. Avlägsnar omfattande rost och rostgropar utan att efterlämna ojämnheter. Borttagning av tjocka färg- och lacklager. Spindelmonterad - ZS.
  Mer info
  2 Varianter
 • Grovrengöring
  Grovrengöring 1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.