Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Kap- och klyvsågar

Ahlsells sortiment av verktyg och maskiner omfattar elhandverktyg, handverktyg, VVS-verktyg, hand-, pann- och ficklampor, mät- och märkverktyg, kap, slip och borst, penslar, rollers, tapet och målningsverktyg, skärande verktyg, svets och gas, tryckluft, hydraulik, pneumatik, gummidukar och vibrationsdämpning, städredskap, fastighet och kontor, redskap och trädgårdsprodukter.

Visar 1 till 20 av 21

 • Handsåg Bahco 300
  Handsåg Bahco 300
  Fintandad/raktandad. Tandspetshärdad. Kort modell.
  Mer info
  1 Variant
 • Handsåg Bahco NP-22
  Handsåg Bahco NP-22
  Universaltandad. Handtag med med bekvämt grepp. Handtaget kan användas som guide för märkning av 45° och 90° vinklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Kap-och klyvsåg Bahco 2600 XT
  Kap-och klyvsåg Bahco 2600 XT
  För sågning i medelgrova material. NXT-tandning som sågar lättare och rakare utan att det går ut över såghastigheten. 9 tänder/tum. Tandspetshärdad. Svart pulverlackerad klinga. Tvåkomponents vinkelhandtag med 45° och 90° vinklar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kap- och klyvsåg Bahco Laminator
  Kap- och klyvsåg Bahco Laminator
  Med extra fin XT-tandning. 11 tänder/tum. Tandspetshärdad. Svart pulverlackerad klinga, 500 mm. För sågning i medelgrova material. Särskilt lämpad för tvåkomponentsgolv och även PVC-rör. Tvåkomponents vinkelhandtag med 45º och 90º.
  Mer info
  1 Variant
 • Kap- och klyvsåg Bahco 2600 XT kort
  Kap- och klyvsåg Bahco 2600 XT kort
  XT-tandning, tandspetshärdad, för sågning i fina och medelgrova material. Tjockare klinga ger god stabilitet och rakare sågning. Ytbehandling som minskar friktionen och motverkar rostangrepp. Skruvat tvåkomponents vinkelhandtag som kan användas som guide för märkning av 45° and 90° vinklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Listsåg Bahco PC-PRC
  Listsåg Bahco PC-PRC
  Kap- och klyvsåg för sågning i medelgrova material. Rekommenderas för användning tillsammans med geringsverktyg. Universaltandad och tandspetshärdad, ska inte filas. Formen på klingan ger bra styvhet. Detta kombinerar fördelarna från ryggsågen med en konventionell handsåg. Skruvat tvåkomponents vinkelhandtag.
  Mer info
  1 Variant
 • Fanérsåg Bahco 3240 XT
  Fanérsåg Bahco 3240 XT
  Med XT-tandning. 11 tänder/tum. Tandspetshärdad. Böjd, tandad framände för upptagning av spår mitt i en platta. Svart pulverlackerat blad. Kap- och klyvsåg för sågning i fint material.
  Mer info
  1 Variant
 • Kap-och klyvsåg Bahco 2700 XT
  Kap-och klyvsåg Bahco 2700 XT
  Med NXT-tandning. 7/8 tänder/tum. Tandspetshärdad. Svart pulverlackerad klinga, 600 mm. För sågning i grova material. Tvåkomponents vinkelhandtag med 45° och 90° vinklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Såghandtag Bahco EX
  Såghandtag Bahco EX
  Handtag utvecklad enligt en vetenskaplig ERGO™ process. Assymetrisk design av handtaget minskar trycket i handen samt stoppar handen från att glida på handtaget. Greppyta med optimal friktion. Handtagets vinkel och position i relation till tandraden reducerar nödvändig sågkraft och ökar effektiviteten. Finns i två versioner - för höger- och vänsterhänta och i två storlekar; Medium och Large. För vänsterhänta endast Large. Handtagen kan användas tillsammans med samtliga EX-sågklingor. Lätt att byta klinga tack vare ett patenterat klick-system.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kap- och klyvsåg Bahco 3090 XT
  Kap- och klyvsåg Bahco 3090 XT
  För fina och medelgrova trämaterial, laminat och plaströr. XT-tandning som är tandspetshärdad. Yta som minskar friktionen vid sågning och motverkar rostangrepp. Skruvat trekomponents vinkelhandtag som kan användas som guide för märkning av 45° and 90° vinklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Handsåg Ironside 7T
  Handsåg Ironside 7T
  Handsåg med tandspetshärdad och belagd sågklinga som minskar friktionen. Lämplig för snabb sågning i medelgrova material. 3-fasslipad tandning. Tvåkomponentshandtag med 45- och 90°-vinklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Handsåg Hultafors HBX
  Handsåg Hultafors HBX
  Tandning med 3-fas slipning och tandspetshärdning för effektiv avverkning och lång livslängd. Svart ytbehandling med vax. Enkelt och säkert system för byte av sågblad. Ergonomiskt handtag. 45° och 90° vinkelguide. Kraftigt bladskydd med snabblås och upphängningshål.
  Mer info
  3 Varianter
 • Handsåg Ironside 7T 2-komp
  Handsåg Ironside 7T 2-komp
  Universaltandning, tandspetshärdad. För kapning och klyvning. Tvåkomponentshandtag med 45- och 90°-vinklar. Levereras med tandskydd av plast.
  Mer info
  1 Variant
 • Kapsåg Lenox för Plaströr
  Kapsåg Lenox för Plaströr
  Speciellt framtagen kapsåg för kapning av PVC, ABS och andra plaster. Även användbar i trä och andra byggnadsmaterial. Kraftigt handtag i aluminium med utbytbara sågblad. Sågbladen finns i två längder 300 och 450mm, med 9 respektive 10 tänder per tum, 65mm höga och 1mm tjocka. Som extra tillbehör finns en vinkeladapter så att bladet kan tvärställas för vågrät sågning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Handsåg Ironside 14"
  Handsåg Ironside 14"
  Fintandad och tandspetshärdad. Universalsåg i kort modell för att rymmas i verktygslådan. Längd 350 mm. Ergonomiskt tvåkomponentshandtag med 45° och 90° vinklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Handsåg Ironside 9T
  Handsåg Ironside 9T
  Handsåg med tandspetshärdad och belagd sågklinga som minskar friktionen. Lämplig för snabb sågning i medelgrova material. Tvåkomponentshandtag med 45- och 90°-vinklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Sågblad Bahco EX
  Sågblad Bahco EX
  Tandspetshärdade och svart pulverlackerade. Används tillsammans med Bahco handsågsystem handtag, EX-RL eller EX-LL.
  EX-22-XT9-C: Sågklinga för sågning av medium till grova material. XT-tandning. 22".
  EX-24-XT7-C: Sågklinga för sågning av grova och tjocka material. XT-tandning. 24".
  EX-20-LAM-C: Sågklinga för sågning av laminat- och trägolv. XT-tandning. 20".
  EX-16-GNP-C: Sågklinga för för sågning i t ex plast, laminat, aluminium m m Raktandad, tandspetshärdad för lång hållbarhet.16".
  EX-22-PLS-C: Sågklinga för sågning av gips, spånplattor och andra träbaserade material. Specialutvecklad supervass tanddesign för effektiv sågning med bra spånavgång.22".
  Mer info
  5 Varianter
 • Fanérsåg Ironside
  Fanérsåg Ironside
  För finsågning av lister, laminat, plywood m m. Tandspetshärdad med böjd, tandad framände för upptagning av spår mitt i en platta. Ergonomiskt tvåkomponentshandtag.
  Mer info
  1 Variant
 • Laminatsåg Ironside
  Laminatsåg Ironside
  Extra fintandad samt tandspetshärdad. Protecflonbelagd klinga speciellt lämpad för sågning i laminatgolv och plaströr. Ergonomiskt tvåkomponentshandtag med 45 och 90° vinklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Lövsågbåge
  Lövsågbåge
  Lövsåg med båge i rektangelformad stålprofil, som ger god bladspänning. Handtag av lackerat bokträ. Levereras med blad för träsågning. Skärdjup: 300 mm.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.