Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Sågar

Ahlsells sortiment av verktyg och maskiner omfattar elhandverktyg, handverktyg, VVS-verktyg, hand-, pann- och ficklampor, mät- och märkverktyg, kap, slip och borst, penslar, rollers, tapet och målningsverktyg, skärande verktyg, svets och gas, tryckluft, hydraulik, pneumatik, gummidukar och vibrationsdämpning, städredskap, fastighet och kontor, redskap och trädgårdsprodukter.

Visar 1 till 20 av 43

 • Handsåg Bahco 300
  Handsåg Bahco 300
  Fintandad/raktandad. Tandspetshärdad. Kort modell.
  Mer info
  1 Variant
 • Handsåg Bahco NP-22
  Handsåg Bahco NP-22
  Universaltandad. Handtag med med bekvämt grepp. Handtaget kan användas som guide för märkning av 45° och 90° vinklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Handsåg Ironside 7T
  Handsåg Ironside 7T
  Handsåg med tandspetshärdad och belagd sågklinga som minskar friktionen. Lämplig för snabb sågning i medelgrova material. 3-fasslipad tandning. Tvåkomponentshandtag med 45- och 90°-vinklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Handsåg Hultafors HBX
  Handsåg Hultafors HBX
  Tandning med 3-fas slipning och tandspetshärdning för effektiv avverkning och lång livslängd. Svart ytbehandling med vax. Enkelt och säkert system för byte av sågblad. Ergonomiskt handtag. 45° och 90° vinkelguide. Kraftigt bladskydd med snabblås och upphängningshål.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kap-och klyvsåg Bahco 2600 XT
  Kap-och klyvsåg Bahco 2600 XT
  För sågning i medelgrova material. NXT-tandning som sågar lättare och rakare utan att det går ut över såghastigheten. 9 tänder/tum. Tandspetshärdad. Svart pulverlackerad klinga. Tvåkomponents vinkelhandtag med 45° och 90° vinklar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Handsåg Ironside 7T 2-komp
  Handsåg Ironside 7T 2-komp
  Universaltandning, tandspetshärdad. För kapning och klyvning. Tvåkomponentshandtag med 45- och 90°-vinklar. Levereras med tandskydd av plast.
  Mer info
  1 Variant
 • Kapsåg Lenox för Plaströr
  Kapsåg Lenox för Plaströr
  Speciellt framtagen kapsåg för kapning av PVC, ABS och andra plaster. Även användbar i trä och andra byggnadsmaterial. Kraftigt handtag i aluminium med utbytbara sågblad. Sågbladen finns i två längder 300 och 450mm, med 9 respektive 10 tänder per tum, 65mm höga och 1mm tjocka. Som extra tillbehör finns en vinkeladapter så att bladet kan tvärställas för vågrät sågning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Handsåg Ironside 9T
  Handsåg Ironside 9T
  Handsåg med tandspetshärdad och belagd sågklinga som minskar friktionen. Lämplig för snabb sågning i medelgrova material. Tvåkomponentshandtag med 45- och 90°-vinklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Kap- och klyvsåg Bahco Laminator
  Kap- och klyvsåg Bahco Laminator
  Med extra fin XT-tandning. 11 tänder/tum. Tandspetshärdad. Svart pulverlackerad klinga, 500 mm. För sågning i medelgrova material. Särskilt lämpad för tvåkomponentsgolv och även PVC-rör. Tvåkomponents vinkelhandtag med 45º och 90º.
  Mer info
  1 Variant
 • Reservblad Bahco Kron Stiletto
  Reservblad Bahco Kron Stiletto
  Lösa sågblad för Bahso sticksåg Kron Stiletto.
  Mer info
  3 Varianter
 • Handsåg Ironside 14"
  Handsåg Ironside 14"
  Fintandad och tandspetshärdad. Universalsåg i kort modell för att rymmas i verktygslådan. Längd 350 mm. Ergonomiskt tvåkomponentshandtag med 45° och 90° vinklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Japansåg Bahco PC-9-9/17-PS
  Japansåg Bahco PC-9-9/17-PS
  Dubbelsidig "pullsåg" för sågning i fint material. Extra fin tandning på ena sidan gör att sågen kan användas för kapning av t ex plaströr. 0,5 mm klinga. Tandspetshärdad på den fintandade sidan. Ergonomiskt tvåkomponentshandtag.
  Mer info
  1 Variant
 • Sticksåg Ironside
  Sticksåg Ironside
  Spetsig tandspetshärdad sticksåg med 10 tänder/tum och ergonomiskt tvåkomponentshandtag.
  Mer info
  1 Variant
 • Sågblad Nobex PRM
  Sågblad Nobex PRM
  Geringssågblad för aluminium, koppar, mässing samt mycket tunna material.
  Mer info
  2 Varianter
 • Geringssåg Nobex Proman 110
  Geringssåg Nobex Proman 110
  Med steglös inställning samt snabbinställning i 11 lägen. Bord 350 x 75 mm med spår för dubbelgering i 8 olika vinklar samt längdskala. Max. såghöjd 110 mm. Formpressat aluminiumbord med kraftiga stålfötter. Bladlängd 565 mm. Snabbtving kan monteras i två lägen och håller arbetsstycket stadigt. Fasta vinklar 20°, 25°, 30°, 35°, 40°, 45°, 50° och 55°. Längdstopp för inställning upp till 720 mm. Materialstöd för stabil sågning av längre arbetsstycke.
  Mer info
  1 Variant
 • Japansåg
  Japansåg
  Specialsågar med extra tunt och stabilt blad. RYOBA med dubbelsidig tandning för trånga utrymmen. DOZUKI med ryggförstärkt blad för finsnitt.
  Mer info
  3 Varianter
 • Sticksåg Bahco Kron Stiletto 210
  Sticksåg Bahco Kron Stiletto 210
  Med utbytbara blad för trä och metall m m. Greppvänligt utformat handtag av nylon med chuck i vilken bladen fästes i fyra olika lägen med tänderna nedåt, uppåt eller åt sidorna. Levereras med ett blad för metall och ett för trä. Bladlängd 300 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Kap- och klyvsåg Bahco 2600 XT kort
  Kap- och klyvsåg Bahco 2600 XT kort
  XT-tandning, tandspetshärdad, för sågning i fina och medelgrova material. Tjockare klinga ger god stabilitet och rakare sågning. Ytbehandling som minskar friktionen och motverkar rostangrepp. Skruvat tvåkomponents vinkelhandtag som kan användas som guide för märkning av 45° and 90° vinklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Geringssåg Nobex Champion 180
  Geringssåg Nobex Champion 180
  Med spånsåg för 180 mm såghöjd och 125 mm sågbredd vid 45º. Pressgjutet och maskinbearbetat aluminiumbord med kraftiga stålfötter. Fasta lägen för 90º och 45º, samt för sågning av 5-, 6-, 8- och 12-sidiga ramar dvs 36º, 30º, 22,5º och 15º åt båda håll. Bord 500 x 115 mm med fixeringslägen för dubbelgering. Bladlängd 630 mm. Levereras med ett tandspetshärdat sågblad 18 tdr/tum.
  Mer info
  1 Variant
 • Geringslåda Stanley plast
  Geringslåda Stanley plast
  Plast. För rygg- eller handsåg. Monterbar på arbetsbänk. För sågning i gering 45° eller 90°. Längd 320 mm. Inre bredd 100 mm.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.