Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Avdragare

Ahlsells sortiment av verktyg och maskiner omfattar elhandverktyg, handverktyg, VVS-verktyg, hand-, pann- och ficklampor, mät- och märkverktyg, kap, slip och borst, penslar, rollers, tapet och målningsverktyg, skärande verktyg, svets och gas, tryckluft, hydraulik, pneumatik, gummidukar och vibrationsdämpning, städredskap, fastighet och kontor, redskap och trädgårdsprodukter.

Visar 1 till 20 av 34

 • Avdragare Bahco 4543
  Avdragare Bahco 4543
  Liten och behändig tvåarmad avdragare för lättare uppgifter som remskivor, drev, kullager etc. Av galvaniserat högkvalitativt stål.
  Mer info
  1 Variant
 • Pinnbultsavdragare Bahco 4553
  Pinnbultsavdragare Bahco 4553
  Av förkromat högkvalitativt stål. Tjockt rundat handtag. Lockavdragare i handtagets ände. Tjocklek huvud: 10 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Pinnbultsavdragare Bahco 4591/4592
  Pinnbultsavdragare Bahco 4591/4592
  Pinnbultsavdragare för montering och demontering av pinnbultar med både höger- och vänstergänga. Av galvaniserat och svartoxiderat högkvalitativt stål. Den excentriskt placerade avdragarskivan medför att avdragaren också kan användas till små dimensioner. Nyckelvidd SW 19 mm. 120 Nm.
  Mer info
  2 Varianter
 • Avdragare Kukko 45 trearmad
  Avdragare Kukko 45 trearmad
  Sänksmidd av stål. Svängda armar. Genom den patenterade konstruktionen pressas armarna automatiskt fast omkring den del som skall avdragas och kan ej glida av.
  Mer info
  6 Varianter
 • Expanderande hylsa Kukko 21
  Expanderande hylsa Kukko 21
  Sänksmidd av stål. För inneravdragning samt för utdragning av kullager, kullagerringar, bussningar m m. Även lager som sitter tätt intill underlaget kan snabbt och säkert demonteras utan skador på lager och lagersäten. När hylsan expanderar spännes de kilformiga klorna in under den del som skall dras ut. Som mothåll användes avdragare 22/1-3.
  Mer info
  10 Varianter
 • Kabelskoavdragare Kukko 43
  Kabelskoavdragare Kukko 43
  Sänksmidd av stål. Användes för snabb demontering av polskor, små kullager, kugghjul etc. Lämplig för batteriservice och reparationer av små elektriska motorer. Genom den patenterade konstruktionen pressas armarna automatiskt fast omkring den del, som skall avdragas, och kan ej glida av.
  Mer info
  3 Varianter
 • Avdragare Kukko 20 tvåarmad
  Avdragare Kukko 20 tvåarmad
  Sänksmidda av stål. Armarna är skjutbara på oket och kan vändas för in- eller utvändig gripning. Klorna på armarna är långa och har stor anläggningsyta, vilket utesluter skador på arbetsstyckena.
  Mer info
  7 Varianter
 • Avdragare Kukko 20-10-SP
  Avdragare Kukko 20-10-SP
  Sänksmidd av stål. Med 3 par armar. Extra tunna klor för bättre åtkomlighet. Armarna är skjutbara på oket och kan vändas för in- eller utvändig gripning. Armarnas längd 100, 200 resp 250 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Avdragaresats Kukko K-70-A
  Avdragaresats Kukko K-70-A
  Komplett sats av avdragare nr 70 förpackad i Kukko L-Boxx. Avsedd för enkel och snabb demontering av kullager, som sitter på en axel. De anbringas mellan lagrets kulor så att klorna griper i den yttre lagerbanan. Därefter klämmes armarnas ytterdel över spindelbussningen varvid spåren kommer i ingrepp med bussningens fläns. Sedan den yttre hylsan gängats ned, fixeras armarna i rätt läge och lagret kan dragas ut på vanligt sätt.
  Mer info
  1 Variant
 • Lageravdragare Kukko 18
  Lageravdragare Kukko 18
  Sänksmidd av stål. Användes i kombination med avdragarplatta nr 15 för demontering av lager och lagerbanor, vilka är placerade tätt intill andra maskindelar och där utrymme ej finns för de vanliga avdragarnas klor.
  Mer info
  4 Varianter
 • Avdragare Kukko 44 tvåarmad
  Avdragare Kukko 44 tvåarmad
  Sänksmidd av stål. Svängda armar. Genom den patenterade konstruktionen pressas armarna automatiskt fast omkring den del, som skall avdragas och kan ej glida av.
  Mer info
  3 Varianter
 • Avdragare Kukko 112 tvåarmad
  Avdragare Kukko 112 tvåarmad
  Raka eller böjda armar av fjäderstål. Med styrkona som tvingar ihop armarna - hårdare, ju hårdare skruven drages åt. 112-3 böjda armar, övriga med raka armar.
  Mer info
  5 Varianter
 • Avdragaresats Kukko 24-B & 24-C
  Avdragaresats Kukko 24-B & 24-C
  För såväl ytter- som inneravdragning. Levereras i Kukko L-Boxx med två tvåarmade avdragare 80 resp 160 mm spännvidd, en kabelskoavdragare 60 mm spännvidd, åtta inneravdragare 12-70 mm expansionsområde i 24B resp. sju för 12-58 mm samt en för 56-110 mm i 24C , två resp tre mothåll för dito samt en avdragarchuck för avdragning av små kullagerringar med diameter 5-32 mm på magneter, generatorer, elektriska motorer m m.
  Mer info
  2 Varianter
 • Avdragare Kukko 30-10-SP
  Avdragare Kukko 30-10-SP
  Sänksmidd av stål. Med 3 par armar. Extra tunna klor för bättre åtkomlighet. Armarna är skjutbara på oket och kan vändas för in- eller utvändig dragning. Armarnas längd 100, 200 och 250 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Arm Kukko lång
  Arm Kukko lång
  Extra lång arm till avdragare Kukko 20.
  Mer info
  4 Varianter
 • Avdragare Kukko 12 trearmad
  Avdragare Kukko 12 trearmad
  Sänksmidd stål. Kraftig med god spännverkan. Avsedda för kullager, kugghjul, remskivor m m. Armarnas smidiga form gör avdragarna lämpliga att användas på svåråtkomliga ställen. Genom nyckeln öppnas och slutes armarna likformigt vilket förhindrar varje tendens till glidning.
  Mer info
  3 Varianter
 • Universalavdragare Kukko 22
  Universalavdragare Kukko 22
  Sänksmidd av stål. Mothåll. För expanderade hylsor nr 21. De två minsta storlekarna levereras med reduceringsstycke, vilket ökar arbetsområdet.
  Mer info
  3 Varianter
 • Avdragare Kukko 20+S tvåarmad
  Avdragare Kukko 20+S tvåarmad
  Universalavdragare för lager, kugghjul etc. Tunna armar för åtkomlighet i mycket trånga urtymmen. Snabbinställning av armarna genom ställskruvar. De två armarna möjliggör arbete i utrymmen med begränsad plats. Armarna är skjutbara på oket och är parallella i alla positioner även under maximal belastning. Armarna kan förlängas med förlängare serie V. Kan användas för in- och utvändig gripning. Försedd med en sexkant på oket som kan användas som mothåll med nyckel. Spindeln är försedd med krage som förhindrar att nyckeln glider av.
  Mer info
  3 Varianter
 • Avdragaresats Kukko 25-A & 25-B
  Avdragaresats Kukko 25-A & 25-B
  Innehåller universalavdragare 22-1 och 22-2. I 25-A finns sex inneravdragare 12-46 mm expansionsområde (21-1 till 21-6), i 25-B finns åtta inneravdragare 12-70 mm expansionsområde (21-1 till 21-8). Levereras i Kukko L-Boxx.
  Mer info
  2 Varianter
 • Avdragare Kukko 201 tvåarmad
  Avdragare Kukko 201 tvåarmad
  Sänksmidd av stål. För kugghjul m m. Med två vändbara armar för in- eller utvändigt grepp. Armarna har smala klor i ena änden och breda klor i den andra.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.