Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Kopieringspapper, block. register mm

Ahlsells sortiment av verktyg och maskiner omfattar elhandverktyg, handverktyg, VVS-verktyg, hand-, pann- och ficklampor, mät- och märkverktyg, kap, slip och borst, penslar, rollers, tapet och målningsverktyg, skärande verktyg, svets och gas, tryckluft, hydraulik, pneumatik, gummidukar och vibrationsdämpning, städredskap, fastighet och kontor, redskap och trädgårdsprodukter.

Visar 1 till 20 av 35

 • Anteckningsblock A6 Linjerat
  Anteckningsblock A6 Linjerat
  Anteckningsblock häftade på stödskiva. Skrivpapper. Perforerade. A6, linjerat, ohålat, 60 g, 100 blad.
  Mer info
  1 Variant
 • Kopieringspapper Staples Simply
  Kopieringspapper Staples Simply
  Volympapper för kopiering, offset, laser, InkJet och faxmaskiner. Åldersbeständigt i enlighet med ISO 9706. 500ark/fp, A4, 80g.
  Mer info
  2 Varianter
 • Byggdagbok Burde 60 dagar
  Byggdagbok Burde 60 dagar
  Dagbok för bygg i block. Limmad kant. 60 dagar. Karbonpapper. Format: A4.
  Byggarbetsplatsdagbok för dokumentation av entreprenader. AB 04 anger att entreprenören ska föra dagbok över omständigheter av betydelse för entreprenaden. Anteckningar som förs i dagboken är väderleksförhållanden, arbetsstyrka, direktiv, besiktningarpåbörjade arbeten, pågående arbeten, färdiga arbeten, avvikelser störningar och ändringar m m. Dagboken skrivs i rapportset om tre exemplar (original + 2 självkopierande kopior). Dagboken innehåller även SKYDDSRONDSRAPPORT som förs i rapportset om 3 exemplar (original + 2 självkopierande kopior.
  Mer info
  1 Variant
 • Pappersregister Staples A4
  Pappersregister Staples A4
  Pappersregister med plastflik som ger dig möjlighet att skapa ett anpassat indexeringssystem för kategorisering och arkivering av dina dokument. Avdelarna passar för yrkesmässig eller personlig användning och har en förtryckt design som gör det enkelt att lägga till etiketter och beskrivningar som antingen kan skrivas för hand eller tryckas direkt på avdelarna. Registren kan stansas för att passa de flesta mappar och pärmar så att du snabbt kan identifiera och hämta obligatorisk information utan krångel.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kopieringspapper Staples A3 ohålat
  Kopieringspapper Staples A3 ohålat
  Det här A3-papperet på 80 g/m² från Staples® är perfekt för alla svartvita kopiatorer, bläckstråleskrivare, laserskrivare och faxmaskiner för vanligt papper. Varje blad är tillverkat av cellulosa så att det matas smidigt genom maskinen och är dessutom syrafritt vilket gör att de utskrivna dokumenten håller längre. Den stora A3-storleken är perfekt för stora mängder dubbelsidig utskrift och får presentationer, diagram och förstoringar sticka ut. Från hållbart förvaltade skogar. Mått: A3 (297 x 420 mm). Levereras i en bunt med 500 ark.
  Mer info
  1 Variant
 • Kollegieblock A4
  Kollegieblock A4
  Spiralbundet kollegiebock i A4-format med hålning och mikroperforering för enkel avrivning av blad. Framsida: 170 g kartong. Pappersvikt: 60 gram. Antal blad: 70 st. Miljömärkning; Svanenmärkt, EU Ecolabel.
  Mer info
  2 Varianter
 • Spiralkladd Linjerat
  Spiralkladd Linjerat
  De spiralbundna anteckningsböckerna har en kompakt storlek, vilket gör dem lätta att bära med sig i väskan eller portföljen. Dessa spiralbundna anteckningsböcker ligga plant, håller sidorna på plats medan du skriver och garanterar enkel urrivning av sidor. Dessutom har de linjerade sidor, vilket möjliggör en snygg disposition när du antecknar eller skriver ner stödord. Vikt: 70 g. Antal ark: 96. Svanen.
  Mer info
  1 Variant
 • Stor Plankalender Burde
  Stor Plankalender Burde
  Kalender som används som bordskalender. Veckouppslag och timindelning 08–18. Årsplaner. Kalendarium: v 52 2019-v 1 2020. Spiralbunden. FSC®. Format: 510x95 mm (uppslagen).
  Mer info
  1 Variant
 • Byggdagbok Burde 30 dagar Förenklad
  Byggdagbok Burde 30 dagar Förenklad
  Förenklad dagbok förs om entreprenör och beställare överenskommit om detta, annars bör fullständig dagbok användas som finns både för 30 och 60 arbetsdagar. Den förenklade dagboken innehåller 2 kopior och är självkopierande. Dagboken ger korta förklaringar om hur hur noteringar ska föras. Påbörjade arbeten, pågående arbeten, färdiga arbeten, avvikelser störningar och ändringar m m.
  Mer info
  1 Variant
 • Vaxdukbok A6
  Vaxdukbok A6
  Med svarta vaxdukspärmar. A6, 72 blad, 60g, linjerad.
  Mer info
  1 Variant
 • Kollegieblock Staples A5
  Kollegieblock Staples A5
  Spiralbundna i vänsterkant. Streckperforerade med marginal. Hålade. Vitt skrivpapper. 60 g, 70 blad, A5 linjerat.
  Mer info
  1 Variant
 • Stor Bordskalender Burde
  Stor Bordskalender Burde
  Kalender med en månad per blad. Årsöversikter. Kalendarium: jan-dec 2020. FSC®. Format: 115x370 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Plastficka A4 Staples Simply
  Plastficka A4 Staples Simply
  Skydda dina dokument och kort från att skadas och trilla ut med dessa stansade fickor. De stansade fickorna i grundläggande utförande från Simply skyddar dina A4-dokument och eftersom de är genomskinliga kan du läsa genom fickorna. Fickorna är gjord av polypropylen och är slitstarka samt tåliga. De är försedda med 11 hål, så att du enkelt kan lagra och organisera fickor i gaffelpärmar eller ringpärmar. De här stansade fickorna kan användas med A4-papper och har en öppning upptill så att du enkelt kan lägga till och ta bort papper. Tjocklek: 0.04 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Anteckningsblock A6 Rutat
  Anteckningsblock A6 Rutat
  Detta anteckningsblock med rutat papper och fyrkantig linjering är lämpligt för att skapa grafer, diagram eller diagrampresentationer. Det är toppbundet och har 100 perforerade ark som enkelt kan rivas av. Anteckningsblock häftat på en hård rygg. Vikt: 60 g.
  Mer info
  1 Variant
 • Plastficka Staples A4
  Plastficka Staples A4
  Förvara mappar och dokument på ett säkert sätt i pärmar och gaffelpärmar med dessa transparenta fickor i polypropylen. Med en förstärkt kant som är sammansvetsade i flerstansade hål är de här fickorna även kopieringssäkra eftersom utskriften inte fastnar på fickan. Kvalitativa polerade glasklara fickor i polypropylen för enkel åtkomst till din information. Universalhålning. 0,09 mm tjocklek. Skyddar viktiga dokument. Öppning längst upp.
  Mer info
  1 Variant
 • Byggdagbok Burde 30 dagar
  Byggdagbok Burde 30 dagar
  Byggarbetsplatsdagbok för dokumentation av entreprenader. AB 04 anger att entreprenören ska föra dagbok över omständigheter av betydelse för entreprenaden. Anteckningar som förs i dagboken är väderleksförhållanden, arbetsstyrka, direktiv, besiktningarpåbörjade arbeten, pågående arbeten, färdiga arbeten, avvikelser störningar och ändringar m m. Dagboken skrivs i rapportset om tre exemplar (original + 2 självkopierande kopior). Dagboken innehåller även SKYDDSRONDSRAPPORT som förs i rapportset om 3 exemplar (original + 2 självkopierande kopior).
  Mer info
  1 Variant
 • Kollegieblock A5
  Kollegieblock A5
  Träfritt papper. Spiralbundna, microperforerade och hålade. 70 blad. A5, 70g.
  Mer info
  2 Varianter
 • Anteckningblock A4 Rutat
  Anteckningblock A4 Rutat
  Anteckningsblock häftade på stödskiva. Skrivpapper. Perforerade. A4, rutat, hålat, 60 g, 100 blad.
  Mer info
  1 Variant
 • Körjournal Burde A5
  Körjournal Burde A5
  Kartongomslag med 15 uppslag för anteckningar över bilens användning och kostnader. A5.
  Mer info
  1 Variant
 • Aktmapp A4
  Aktmapp A4
  Skapa ett anpassat och effektivt arkiverings- och organiseringssystem för dina viktiga dokument med de här högkvalitativa jämnskurna mapparna med öppning upptill. Mapparna har en övre öppning och ett tumhål, så dokumenten kan sättas in och tas ut från mappen utan krångel. Mapparna är utformade för att rymma ostansade dokument och ser till så att innehållet hålls skrynkelfritt och fritt från damm och fukt. Kopieringssäkra. Tjocklek: 0,12 mm.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.