Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Dammsugare

Använder du eldrivna verktyg och maskiner i arbetet? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt elverktyg för ditt jobb. Vi har elverktyg för många olika arbetsuppgifter, vare sig det handlar om montering, renovering eller byggande. I vårt sortiment av kraftfulla och hållbara elverktyg hittar du allt från skruvdragare, slipmaskin och cirkelsåg till vattenpump och högtryckstvätt samt tillbehör som batterier och batteriladdare. Dra nytta av kraften från verktyget när du arbetar. Elverktyg underlättar ditt arbete och gör att du arbetar effektivt. Utforska vårt breda utbud av elverktyg online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 46

 • Dammsugare Taski Aero 8
  Dammsugare Taski Aero 8
  TASKI AERO 8 är en kompakt professionell dammsugare utrustad med en effektiv motor som ger en låg strömförbrukning och vår patenterade Whisper-teknik som gör dammsugaren extremt tyst. Den är lättskött då man själv kan byta ut delar såsom elkabel och filter utan behov av några verktyg. Den kompakta konstruktionen möjliggör förvaring i små utrymmen. Det integrerade ergonomiska handtaget, gör att den är mycket lätt att lyfta. Påstyp: fleeze/papper. Strömförbrukning: 585 W. Filtrering (steg): 3. Arbetsradie: 16 m. Kabel längd: 12.5 m. Sugslang längd: 2.2 m. Sugrör Teleskop metall. Munstycksbredd std 280 mm. Skyddsklass Class II. Godkännande TÜV/SEV/CE.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Nilfisk VP930 STND
  Dammsugare Nilfisk VP930 STND
  Nilfisk VP930 är en tillförlitlig partner för krävande rengöringsuppdrag på hotell, skolor, kontor och sjukhus. Tålig och stabil med stor dammsugarpåse med en kapacitet på 15 liter. Den smarta designen ger ett optimerat luftflödesmönster och reducerar energiförlusten till ett absolut minimum, vilket gör den till en av världens tystaste professionella dammsugare. Kraftfull sugmotor med energimärkning A. Hållbar stålbehållare och dammsugarpåse på 15 liter. Stor kapacitet. Låg ljudnivå. Hållbar med robust stålbehållare. Komponenter av hög kvalitet. HEPA H13 utblåsfilter som standard. 2 hastigheter 760/400 W. Standardutrustning: Slang komplett. Kombimunstycke RD295 m clip. Hepa 13 filter. Huvudfilter skum. Motorfilter. Teleskoprör. Kabel 15 m orange.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Kärcher T 7/1 Classic
  Dammsugare Kärcher T 7/1 Classic
  En mycket smidig och effektiv dammsugare. Den är tystgående och passar därför perfekt för hotell, restauranger, sjukhus, men även i det privata hushållet. Med de två stora hjulen och länkhjulen rullar den lätt på alla underlag.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Kärcher T 12/1 ECO
  Dammsugare Kärcher T 12/1 ECO
  Proffsdammsugare för t ex. kontor och butik. Extremt tyst 61 dB(A). Levereras med 12 m elkabel, 2,5 m sugslang, rör, munstycke och fleecefilterpåse.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Nilfisk VP930 Basic
  Dammsugare Nilfisk VP930 Basic
  Nilfisk VP930 är en tillförlitlig partner för krävande rengöringsuppdrag på hotell, skolor, kontor och sjukhus. Tålig och stabil med stor dammsugarpåse med en kapacitet på 15 liter. Den smarta designen ger ett optimerat luftflödesmönster och reducerar energiförlusten till ett absolut minimum, vilket gör den till en av världens tystaste professionella dammsugare. Kraftfull sugmotor med energimärkning A. Hållbar stålbehållare och dammsugarpåse på 15 liter. Stor kapacitet. Låg ljudnivå. Hållbar med robust stålbehållare. Komponenter av hög kvalitet. HEPA H13 utblåsfilter som standard. Standardutrustning: Slang komplett. Parkettmunstycke 32/300 mm clip svart. Hepa 13 filter. Huvudfilter skum. Motorfilter. Teleskoprör. Kabel 15 m. orange.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Nilfisk VP300 Basic
  Dammsugare Nilfisk VP300 Basic
  Nilfisk VP300-serien är en enkel, välbyggd och hållbar maskin. Optimal för rengöring av kontor, hotellrum, butiksytor och liknande användningsområden. Nilfisk VP300-serien har toppklassad filtrering med H13 HEPA-utblåsfilter som standard på alla versioner. På så sätt bibehålls en hög luftkvalitet i området som rengörs. VP300 finns i flera olika versioner och konfigurationer för att på bästa sätt passa era användningsbehov. För energieffektiv rengöring erbjuder vår VP300 eco-modell enastående rengöring och mycket låg ljudnivå, passar perfekt för rengöring på dagtid.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Kärcher T 10/1 Adv
  Dammsugare Kärcher T 10/1 Adv
  Denna dammsugare erbjuder följande: - löstagbar nätkabel (12 m) för snabbt kabelbyte - integrerad sladdförvaring - Säkerhetshuvudfilterkorg garanterar dammsugning utan filterpåse - Antistatisk böj för märk minskning av elektrisk urladdning - Särskiljnings gula kontakten.
  Mer info
  1 Variant
 • Ryggdammsugare Kärcher BV 5/1
  Ryggdammsugare Kärcher BV 5/1
  Kompakt ryggdammsugare med en kraftig 1300W motor samt en patenterad ryggsele som ger användaren god ergonomi och sval rygg. Slang och rör, standard 32 mm. Utrustad med tvättbart huvudfilter i nylon, 15 meter kabel och 230V stickpropp. Dammpåse av fleece med en volym på 5 Liter. Levereras med 1,5m slang, teleskoprör samt fog- möbel- och golvmunstycke.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Nilfisk VP930 Plus
  Dammsugare Nilfisk VP930 Plus
  Nilfisk VP930 är en tillförlitlig partner för krävande rengöringsuppdrag på hotell, skolor, kontor och sjukhus. Tålig och stabil med stor dammsugarpåse med en kapacitet på 15 liter. Den smarta designen ger ett optimerat luftflödesmönster och reducerar energiförlusten till ett absolut minimum, vilket gör den till en av världens tystaste professionella dammsugare. Kraftfull sugmotor med energimärkning A. Hållbar stålbehållare och dammsugarpåse på 15 liter. Stor kapacitet. Låg ljudnivå. Hållbar med robust stålbehållare. Komponenter av hög kvalitet. HEPA H13 utblåsfilter som standard. 2 hastigheter 760/400 W. Standardutrustning: Slang komplett. Kombimunstycke RD295 m clip. Fogmunstycke plast 32 mm. Hepa 13 filter. Huvudfilter skum. Motorfilter. Teleskoprör. Kabel 15 m orange.
  Mer info
  1 Variant
 • Ryggdammsugare Nilfisk GD 5
  Ryggdammsugare Nilfisk GD 5
  Låg ljudnivå för användaren och vid rengöring i ljudkänsliga miljöer. Inbyggt HEPA 13 filter. Passar till såväl höger- som vänsterhänta användare. 15 meters avtagbar kabel med skyddsbrytare. Lättviktsdammsugare med en ergonomisk sele; minimum belastning för användaren.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Kärcher T 12/1 HEPA
  Dammsugare Kärcher T 12/1 HEPA
  Standardutrustad med en högeffektiv fleecefilterpåse som möjliggör upp till tre gånger högre filterpåsvolym jämfört med i en pappersfilterpåse. Motorprestandan, luftflödet och det 6-stegs filtersystemet (inkl. mikrofilter som extra tillval) i T 12/1 har utformats på ett sådant sätt att den knappast tappar någon sugeffekt. Dess låga tyngdpunkt ger stabilitet. Elkabeln kan rullas upp på kabelförvaringen eller på en utdragbar kabelkrok som snabbförvaring när du ofta arbetar på olika platser, t.ex. vid rengöring på hotell osv. Specialfunktion: golvmunstycket passar in i tillbehörshållaren (på baksidan av enheten) och kan användas för fixering av tillbehör efter arbetet. Enhetens sugslang har ett enkelt men effektivt clipsystem. Tryck på slangen på enhetens klickkoppling – det är allt. Detta system säkerställer att sugslangen inte lossar när enheten dras efter användaren. Det nya clipsystemet (byte utan verktyg) på böjen möjliggör en enkel förlängning av sugslangen med ytterligare 2,5 m för exempelvis rengöring av trappor och trapphus osv. Med borsttvätthuvudet ESB 28 (extra tillbehör) förvandlas T 12/1 till en dammsugare av borsttyp. På platser där hygienkraven är särskilt strikta kan ett HEPA-filter som håller kvar mycket fina partiklar (99,95 % retentionsgrad) sättas in (istället för det utloppsfilter som används som standard) utöver pappersfilterpåsen.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Nilfisk One Basic
  Dammsugare Nilfisk One Basic
  En kompakt dammsugare med hög sugstyrka. Det är en dammsugare med många praktiska funktioner. Teleskopröret ger dig en ergonomiskt korrekt arbetsställning. Dammsugaren har inbyggda specialmunstycken. Så de finns alltid till hands när du behöver dem. Dammsugaren har också ett smart slangfästband. Det gör att du kan linda slangen runt dammsugaren när du är klar. 750 watt motoreffekt (energimärkning A). Dammupptagning på matta: B. Dammupptagning på hårt golv: B. Partikelutsläpp: C. EPA10-filter. Räckvidd: 8 m. Ljudnivå: 77 dB. Automatisk kabelvinda. Påsindikator. Fästband till slang. 2 st. inbyggda tillbehör.
  Mer info
  1 Variant
 • Ryggdammsugare Nilfisk GD5 Battery
  Ryggdammsugare Nilfisk GD5 Battery
  GD5 har två hastigheter och en låg ljudnivå. Det är enkelt att skifta mellan kraftfull rengöring och lång drifstid. Sladdlös dammsugning passar för rengöring där sladden utgör en säkerhetsrisk och till platser utan eluttag. Kraftfull sugmotor och lång drifstid. Boost funktion 190/465 W, optimerar energiförbrukningen och rengöringseffekten. Magnetisk stängningsmekanism på dammbehållaren, ger hög driftsäkerhet och användarvänlighet. Nilfisk högkvalitets- 36V Lithium batteri teknologi. Sugeffekt v./ munstycke: 45/116 W. Vakuum v./ munstycke: 9/13 kPa.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Nilfisk VP100-EU
  Dammsugare Nilfisk VP100-EU
  VP100 erbjuder den perfekta rengöringslösningen med minimala problem. Robust design och enkel hantering säkerställer att VP100 kan användas intuitivt, med ganska få instruktioner. VP100 är fullt kompatibel med utbudet av tillbehör som används till resten av Nilfisk dammsugarsortimentet. Detta gör det möjligt att vara mer flexibel med utbyte av tillbehör och reducerar samtidigt de totala kostnaderna för dina rengöringslösningar. Standardutrustning: Sugslang komplett Ø32, Kombimunstycke RD277 kit, Rundborste Ø32, Fogmunstycke Ø32, Huvudfilter kit, Motor förfilter, utblåsfilter och Stålrör Ø32.
  Mer info
  1 Variant
 • Bortsvalsdammsugare Kärcher CV 38/2
  Bortsvalsdammsugare Kärcher CV 38/2
  Kärchers CV 38/2 upprättstående dammsugare är en lätt, tvåmotorig maskin med 380 mm arbetsbredd som kombinerar hög sugeffekt med en motordriven borste. Hårt sittande smutspartiklar, trådar och hårstrån lossar enkelt från mattan samtidigt som mattans fibrer reser sig. Utrustat med ett brett, lågt borsthuvud rengör 38/2 ända fram till kanterna och kan läggas ned och arbeta platt för rengöring under möbler och sängar. Standardutrustning: Fogmunstycke. Möbelmunstycke. Avtagbart sugrör. Korrugerad sugslang. Filterpåse, Fleece. Filterindikator. Vikbart transporthandtag. Justerbart handtag i höjdled. Borstvals (standard), 1 st.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Nilfisk VP930 HEPA Blue
  Dammsugare Nilfisk VP930 HEPA Blue
  Nilfisk VP930 är en tillförlitlig partner för krävande rengöringsuppdrag på hotell, skolor, kontor och sjukhus. Tålig och stabil med stor dammsugarpåse. Kraftfull sugmotor. Hållbar stålbehållare och dammsugarpåse på 15 liter. Stor kapacitet. Standardutrustning: Parkettmunstycke, Kombimunstycke, HEPA Filter och Teleskoprör.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Nilfisk VP300 HEPA Nordic Teleskop
  Dammsugare Nilfisk VP300 HEPA Nordic Teleskop
  Nilfisk VP300 HEPA är en enkel, välbyggd och mycket hållbar maskin som du kan lita på gör jobbet dag ut och dag in. Den är perfekt för rengöring av kontor, hotell, butiker och liknande användningsområden. VP300 HEPA säkerställer effektiv rengöring varje gång. Klassens bästa kapacitet, vilket innebär mindre tid till att byta dammsugarpåsar. Låg vikt, från bara 5 kg, gör maskinen enkel att flytta mellan olika platser. Låg ljudnivå, gör att maskinen passar bra för rengöring dagtid. Säker och lättåtkomlig förvaring av tillbehör och el-kabel. Standardutrustning: Sugslang komplett Ø32, Parkettmunstycke Ø32, Rundborste Ø32, Fogmunstycke Ø32,HEPA 13 Filter, Påsfilter, Teleskoprör alu Ø32 och Avtagbar kabel 15 m orange.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Nilfisk VP600 Battery
  Dammsugare Nilfisk VP600 Battery
  VP600 Battery har två hastigheter och låg ljudnivå. Det är enkelt att byta mellan kraftfull rengöring och lång drifttid. Sladdlös dammsugning är lämpligt vid rengöring, där ledningen utgör en säkerhetsrisk och på ställen utan eluttag. Det gör den perfekt för rengöring under alla förhållanden överallt. Boostfunktion 190/465 W, optimerar energiförbrukningen och rengöringseffekten. Magnetisk låsmekanism på dammbehållaren, ger hög driftssäkerhet och stor användarvänlighet. Med 60 min körtid och snabbladdare är kontinuerlig drift möjligt. Innovativ teknologi och modern design med hög prestanda. Nilfisk högkvalitets 36V Lithiumbatteriteknologi. Standardutrustning: Sugslang komplett svart Ø32. Parkettmunstycke 32/300 mm clip svart. Rundborste Ø32. Kombimunstycke RD295P med clip. Flexibelt fogmunstycke Ø32, långt. HEPA 13-filter. Säckfilter basic. Teleskoprör. Batteri Lithium 36V. Batteriladdare snabbladdning LI 500W.
  Mer info
  1 Variant
 • Borstvalsdammsugare Kärcher CV 60/2 RS Bp
  Borstvalsdammsugare Kärcher CV 60/2 RS Bp
  Kompakt och mångsidig borstvalsdammsugare med liten vändradie. Optimal för textila golvbeläggningar och syntetiska mattor. Motroterande borstvalsar, sugrör och HEPA-filter (valfritt tillbehör). Töjbar sugslang och avtagbart sugrör. Tre batterier är inkluderade samt inbyggd batteriladdare. Standardutrustning: Fogmunstycke. Möbelmunstycke. Avtagbart sugrör. Korrugerad sugslang. Filterpåse, Papper. Filterindikator. Säkerhetsklass, II. Borstvals (standard), 2 st.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammsugare Nilfisk VP600 Nordic
  Dammsugare Nilfisk VP600 Nordic
  VP600 har två hastigheter och låg ljudnivå. Det gör den perfekt för rengöring på dagtid, på exempelvis hotell, restauranger, institutioner osv. HEPA-filter medföljer som standard för att säkra en ren arbetsmiljö. Kraftfull sugmotor. Boostfunktion 330/730 W, optimerar energiförbrukning och rengöringseffekt. Magnetisk låsmekanism på dammbehållaren ger hög driftsäkerhet och stor användarvänlighet.
  Standardutrustning: Sugslang komplett svart Ø32, Fogmunstycke, Parkettmunstycke 350 mm kit, Rundborste Ø32, NE10 munstycke, HEPA 13-filter, Säckfilter basic, Elkabel 15 m avtagbar EU, Kabelmodul avtagbar EU och Teleskoprör.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.