Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Sirén och blixt

Se till att du har bra ventilationsprodukter! Ahlsells ventilationsssortiment spänner över kanalsystem, don, ventiler, inomhusgaller, slangar med tillbehör, takhuvar, ytterväggsgaller, ventilationstillbehör, filter, montagematerial, fläktar, aggregat, spiskåpor, styr, regler, brandgasspjäll och plan bandplåt.
Välj underkategori

Visar 1 till 5 av 5

 • Kombinerad sirén & blixtljus Flashni, Calectro
  Kombinerad sirén & blixtljus Flashni, Calectro
  Enheten är en kombination av standardsirenen 1992 och ett påbyggt blixtljus monterat på sirenfronten. Samtidigt som sirenen ljuder blinkar även blixtljuset. Sockeln SOCK-H-R-230V är en 110-240V AC spänningsomvandlare för 24V DC matning av bland annat blixtljus och sirener. Volymkontroll ingår som standard. Synkroniserad start (gäller sirenen). Höjden hänvisar till enbart sirenen, till detta tillkommer sockel om 20 mm (låg), 51 mm (hög) alternativt 48 mm (sockel för 230 V). Kapslingsklassen är angiven vid användande med låg sockel, med hög sockel ändras kapslingsklassen till IP65. Flashni kan installeras utomhus om den höga sockeln (IP-65) används. Enheten fungerar ej om plus- och minusanslutningen växlas.

  Volymkontroll: 0-20 dB (justerbart)
  Blixtfrekvens: 1 Hz= 60/min
  Blixtenergi: 0,7 Joules
  Signalton: Kodbar mellan 32 olika toner
  Mer info
  3 Varianter
 • Blixtljus Solex 10, Calectro
  Blixtljus Solex 10, Calectro
  Solex 10 är ett blixtljus med Xenon ljuskälla som kan spänningsmatas från 10-60V DC. Vanliga användningsområden är gas-, brand- och inbrottslarm samt industriella applikationer. Sockeln SOCK-H-R-230V är en 110-240V AC spänningsomvandlare för 24V DC matning av bland annat blixtljus och sirener. Höjden hänvisar till enbart sirenen, till detta tillkommer sockel om 20 mm (låg), 51 mm (hög) alternativt 48 mm (sockel för 230 V). Kapslingsklassen är angiven vid användande med låg sockel, med hög sockel ändras kapslingsklassen till IP65. Strömförbrukning: Ca. 95 mA vid 24V DC alternativt ca. 210 mA vid 12 V DC
  Mer info
  2 Varianter
 • Sirén 1992-LP, Calectro
  Sirén 1992-LP, Calectro
  1992-LP är en lågprofilerande, elektronisk siren. Den har små dimensioner (endast 63 mm djup) och är enkel att installera. Sirenen kan användas såväl inomhus som utomhus. Sockeln SOCK-H-R-230V är en 110-240V AC spänningsomvandlare för 24V DC matning av bland annat blixtljus och sirener. Volymkontroll via DIP-switch, hög/låg, med möjlighet att sänka volymen med 10 dB(A). Sirenen fungerar inte om plus och minusanslutningen växlas. Höjden hänvisar till enbart sirenen, till detta tillkommer sockel om 20 mm (låg), 51 mm (hög) alternativt 48 mm (sockel för 230 V). Kapslingsklassen är angiven vid användande med låg sockel, med hög sockel ändras kapslingsklassen till IP65.

  Starttid: 1,5 m/sek
  Frekvenstolerans: ±0.15%
  Signalton: Kodbar mellan 32 olika toner
  Mer info
  2 Varianter
 • Tillbehör siréner och blixtljus, Calectro
  Tillbehör siréner och blixtljus, Calectro
  Hög bajonettsockel med 230 V AC till 24 V DC omvandlare. För sirener och blixtljus.
  Mer info
  1 Variant
 • LED-Blixtljus Solista, Calectro
  LED-Blixtljus Solista, Calectro
  Solista är ett blixtljus med LED ljuskälla som har mycket låg strömförbrukning. Vanliga användningsområden är gas-, brand- och inbrottslarm samt industriella applikationer. Solista kan spänningsmatas med 10-30V DC. Solista har en DIP-omkopplare för inställning blixtfrekvens (0,5Hz eller 1Hz) och ljuseffekt. Kapslingsklassen är angiven vid standardsockeln som är låg, vid hög sockel blir den sammanlagda höjden 82 mm och kapslingsklassen ändras till IP33. Strömförbrukningen är beroende på inställningen av blixfrekvens.

  Blixtfrekvens: 0,5 Hz (3 mA) eller 1 Hz (5 mA)
  Ljusstyrka: 0,5 cd eller 1,0 cd (inställningsbar)
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.