Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Insatsrör

Visar 1 till 13 av 13

 • Vermikulit skorstensisolering
  Vermikulit skorstensisolering
  Vermikulit är främst avsett att användas som stödjande isoleringsmaterial kring insatsrör i befintliga skorstenar. Vermikulit fixerar röret och minskar temperaturförlusterna på rökgaserna. Vermikulit framställs ur en glimmerliknande bergart. Ursprungligen består Vermikuliten av tunna små plattor. Dessa utsätts under en kort stund för 800-1000°C värme. De i "glimret" inneslutna vattenmolekylerna övergår då i ånga och "glimret" expanderar kraftigt, upp till 20 gånger. PH-värdet är 9. Materialet innehåller små mängder mineraliska föreningar. Reaktionen är därför normalt alkalisk. Vermikulit levereras i säckar om 100 liter.
  Max användningstemperatur: +1100°C
  Mer info
  1 Variant
 • Ventilationsrör NE, a-collection
  Ventilationsrör NE, a-collection
  Ventilationsrör för reparation av befintliga, murade ventilationskanaler och som kanal i ventilationsanläggningar. Röret är tillverkat av syrafast rostfritt stål AISI 316. Uppfyller tätningsklass 1000Pa enligt SS-EN 13180:2001. Sidodragningar i befintlig skorsten hindrar inte montage. Jämfört med en murad, oregelbunden ventilationskanal samlar denna typ av ventilationsrör betydligt mindre fett och damm.
  Mer info
  13 Varianter
 • Insatsrör A-Flex Cromaflex, a-collection
  Insatsrör A-Flex Cromaflex, a-collection
  Böjbart insatsrör för reparationer och förebyggande av kondensskador. Tillverkat av specialstål med hög kromhalt som mot-står angrepp av klorider och fluorider i rökgaserna vid förbränning av olja, naturgas samt propan/luft. Röret har en enlagers rörkonstruktion som inte kapslar in syror och vätskor. A-Flex Crom rekommenderas speciellt för skorstenar till kondenserande lågtemperaturpannor sk. våtdrift med hög verkningsgrad, installerade där förbränningsluften kan innehålla salter eller klorider, t.ex. nära havet eller vid process- eller plastindustrier. Sidodragningar i befintlig skorsten hindrar inte montage.
  Mer info
  5 Varianter
 • Insatsrör A-Flex DS, a-collection
  Insatsrör A-Flex DS, a-collection
  Insatsrör för reparationer och förebyggande av kondens i befintliga rökkanaler. A-Flex DS har en konstruktion som förebygger sotavlagringar - två lager syrafast rostfritt stål där det innersta lagret har en mycket slät yta. Detta ger ett minimum av motstånd för rökgaserna. Röret är lämpligt för alla traditionella bränslen där maximal hållbarhet mot mekanisk åverkan efterfrågas t.ex. till vedeldade eldstäder. Sidodragningar i befintlig skorsten hindrar inte montage.
  Mer info
  4 Varianter
 • Insatsrör A-Flex Ovalex, a-collection
  Insatsrör A-Flex Ovalex, a-collection
  Ovalex insatsrör för reparationer och förebyggande av kondens i befintliga rökkanaler. Ovalex har en konstruktion som ger röret en oval form, vilket utnyttjar arean i murade rektangulära kanaler. Röret består av två lager syrafast rostfritt stål, där det innersta lagret har en mycket slät yta, vilket ger ett minimum av motstånd för rökgaserna och förebygger sotavlagringar. Röret är lämpligt för alla traditionella bränslen där maximal hållbarhet mot mekanisk åverkan efterfrågas tex. till vedeldade eldstäder. Jämfört med en murad, oregelbunden kanal ger NSP Ovalex betydligt mindre sotavlagringar. Sidodragningar i befintlig skorsten hindrar inte montage. Vikten är uttryckt i kg/meter och hänvisar till ungefärliga värden. Dimensionen anger rörets utvändiga mått, böjradien för respektive rör är 8xA mm alternativt 4xB mm.
  Mer info
  3 Varianter
 • Bottenkonor till Ovalex, NSPAB
  Bottenkonor till Ovalex, NSPAB
  Bottenbeslag till Ovalex, för rörmontering. Leder in rökgaserna i röret och förenklar rensning.
  Mer info
  3 Varianter
 • Täckplåt
  Täckplåt
  Täckplåt till insatsrören INOX 2000-D och INOX 2000-E. Material: Syrafast rostfritt stål.
  Mer info
  2 Varianter
 • Insatsrör RE-form INOX 2000-D
  Insatsrör RE-form INOX 2000-D
  INOX-D är ett insatsrör avsett för reparation av befintlig rökkanal, t.ex. där skorstensväggen ej är helt intakt. INOX-D rekommenderas i första hand för fast bränsle, men kan även användas då pannan/spisen eldas med olja och gas. Godkänd för ved, pellets, flis, gas och olja. Typgodkänd enligt TG-bevis nr. 199404. P-märkt enligt certifikat 199403. Röret är tillverkat av två lager 0,10 mm syrafast stålband, motsvarande EN 1.4435, som korrugerats och falsats ihop. Röret är flexibelt och lätt att böja, vilket underlättar montage i krokiga kanaler.
  Böjningsradie: 4-5 x rördiametern
  Max användningstemperatur: +850°C
  Mer info
  3 Varianter
 • Toppfoder till Ovalex, NSPAB
  Toppfoder till Ovalex, NSPAB
  Toppbeslag till Ovalex. För rörmontering, ger kantskoning vid skorstensstopp.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kondensrör RE-form INOX 2000-E
  Kondensrör RE-form INOX 2000-E
  INOX-E är avsett som kondensskydd i helt intakta skorstenar, där pannan eldas med flytande eller gasformiga bränslen. Godkänd för gas och olja. INOX-E kan även användas som avgasrör eller som kanal i ventilationsanläggningar med särskilda krav. P-märkt enligt certifikat 199401. Röret är tillverkat av ett lager 0,12 mm syrafast stålband, motsvarande EN 1.4404, som korrugerats och falsats ihop. Röret är flexibelt och lätt att böja, vilket underlättar montage i krokiga kanaler.
  Böjningsradie: 2-5 x rördiametern
  Max användningstemperatur: +850°C
  Mer info
  2 Varianter
 • Inmurningsstos
  Inmurningsstos
  Inmurningsstos till insatsrören INOX 2000-D och INOX 2000-E. Material: Syrafast rostfritt stål.
  Mer info
  4 Varianter
 • Bottenkonor, NSPAB
  Bottenkonor, NSPAB
  Bottenbeslag för rörmontering. Leder in rökgaserna i röret och förenklar rensning. Tillverkad i rostfritt stål.
  Mer info
  6 Varianter
 • Toppfoder, NSPAB
  Toppfoder, NSPAB
  Toppbeslag för rörmontering, ger kantskoning vid skorstensstopp. Tillverkad i rostfritt stål.
  Mer info
  5 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.