Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Böjliga ljuddämpare

Visar 1 till 3 av 3

 • Ljuddämpare böjlig AKU-COMP, Rec Indovent
  Ljuddämpare böjlig AKU-COMP, Rec Indovent
  Aku-Comp kan med fördel användas som ljuddämpade anslutning mellan don och kanal. Särskilt i de låga oktavbanden är ljudabsorberingen god. Aku-Comp består av ett flexibelt, perforerat Compact-rör 0,12 mm inklätt i 25 mm mineralull. Ytterhöljet på typ A består av grå polyetenplast. Ändarna är försedda med muffar för ett enkelt montage och en tätare anslutning. Uppfyller kraven för täthetsklass D. Den flexibla kanalljuddämparen är böjlig och levereras komprimerad men skall dras ut till full längd för bästa ljudabsorbering. Finns även i kortare modell (max. utdragbar till 0.6 m).
  Max användningstemperatur: +80°C
  Mer info
  7 Varianter
 • Ljuddämpare böjlig AKU-COMP, kort modell, Rec Indovent
  Ljuddämpare böjlig AKU-COMP, kort modell, Rec Indovent
  Aku-Comp kan med fördel användas som ljuddämpade anslutning mellan don och kanal. Särskilt i de låga oktavbanden är ljudabsorberingen god. Aku-Comp består av ett flexibelt, perforerat Compact-rör 0,12 mm inklätt i 25 mm mineralull. Ytterhöljet på typ A består av grå polyetenplast. Ändarna är försedda med muffar för ett enkelt montage och en tätare anslutning. Uppfyller kraven för täthetsklass D. Den flexibla kanalljuddämparen är böjlig och levereras komprimerad men skall dras ut till full längd för bästa ljudabsorbering. Finns även i längre modell (max. utdragbar till 1.2m).
  Max användningstemperatur: +80°C
  Mer info
  7 Varianter
 • Ljuddämpare böjlig SONO-dB, Flexoduct
  Ljuddämpare böjlig SONO-dB, Flexoduct
  SONO-dB serien består av en perforerad inre kanal av aluminiumlaminat som är termiskt och akustiskt isolerad med glasull och är försedd med en aluminiumlaminerad yttermantel. Ett lager mellan kanalen och glasullen hindrar diffusion av glasullpartiklar. Används i luftkonditionerings- och tilluftssystem. Förhindrar kondens i ventilationssystemet. Varje kartong innehåller 10m slang. Flödeshastigheten hänvisar till max-värdet.
  Mer info
  3 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.