Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Värmeåtervinningsaggregat

Visar 1 till 20 av 85

 • Filter till Acetec, a-collection

  Filter till Acetec, a-collection

  Lösa filter till aggregat från Acetec
  Mer info
  7 Varianter
 • Ventilationsaggregat A100S, Acetec, a-collection

  Ventilationsaggregat A100S, Acetec, a-collection

  Ventilationsaggregat A100S är konstruerad med senaste teknik för att ge hög luftkomfort till låg driftskostnad. lämplig för bostadsventilation och andra mindre lokaler, t.ex. kontor, daghem, verkstadslokaler mm. Ventilationsaggregatet är försett med roterande värmeväxlare med verkningsgrad upp till 89 % samt EC-fläktar för lägsta energiförbrukning. Placering sker lämpligast på vind, i förråd eller liknande utrymme. Komplett med användarvänlig styrutrustning med separat manöverpanel. Ventilationsggregatet levereras för enkel och snabb installation då eftervärmebatteri och givare finns monterade internt i aggregatet, helt klart för driftssättning via sladd med stickpropp/ anslutningshandske. Aggregatet levereras alltid i högerutförande. Vänsterutförande fås genom att flytta elbatterikasetten till vänster fläktsida. Lämplig för bostäder upp till 180m². Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Värmeåtervinningsaggregat EOS, Pax

  Värmeåtervinningsaggregat EOS, Pax

  Värmeåtervinningsaggregat EOS
  Mer info
  2 Varianter
 • Reservdelar till ACF, Fläkt Woods

  Reservdelar till ACF, Fläkt Woods

  Diverse reservdelar till ACF / Minimaster från Fläkt Woods.
  Mer info
  4 Varianter
 • Kontrollpaneler, Fläkt Woods

  Kontrollpaneler, Fläkt Woods

  Kontrollpaneler Curo Basic (RDKZ-41-1) och Curo Touch (RDKZ-41-3) för värmeåtervinningsaggregat från Fläkt Woods. Curo Basic monteras direkt på väggen medan Curo Touch även kan monteras i kopplingsdosa.
  Mer info
  3 Varianter
 • Tillbehör till RDAR, Fläkt Woods

  Tillbehör till RDAR, Fläkt Woods

  Tillbehör/reservdelar till RDAR värmeåtervinningsaggregat från Fläkt Woods.
  Mer info
  4 Varianter
 • Modularsladd till aggregat, Acetec

  Modularsladd till aggregat, Acetec

  Modularsladd till Acetec aggregat
  Mer info
  2 Varianter
 • Värmeåtervinningsaggregat HERU S EC, Östberg

  Värmeåtervinningsaggregat HERU S EC, Östberg

  Modell med sidoanslutningar konstruerad för till- och frånluftsventilation med energiåtervinning s.k. FTX. Lämplig för installation i bostäder, kontor och andra lokaler där det ställs stora krav på inomhusmiljön. Hög temperaturverkningsgrad 86%, låg energianvändning (SFP), låg ljudnivå och hög driftsäkerhet. Har en konstruktion där alla köldbryggor minimerats. För enkel hantering är aggregatet fjärrstyrd via den trådlösa manöverenheten för drift och övervakning. Levereras förberedd för Modbuskommunikation via RS485. Luftflödet genereras av två tystgående radialfläktar med EC-motor, fläkthjul med bakåtböjda skovlar. Fläktarna är anslutna med snabbkontakter och är mycket lätta att ta ur för rengöring. Har en regenerativ roterande värmeväxlare av icke hygroskopisk typ, tillverkad av aluminium och pla¬cerad centralt i aggregatet. Även värmeväxlaren kan demonteras för rengöring. Levereras med påsfilter F7 som standard, för både från- och tilluften, filtren är mycket enkla att byta ut. Inbyggd styrning för värme/kyla. Kan beställas med eller utan inbyggd elektrisk eftervärmare. Aggregatet är tillverkat av dubbel galvaniserad stålplåt med mellanliggande isolering och levereras olackerad. Placeras i varmt eller kallt utrymme. Levereras i högerutförande som standard, men kan lätt byggas om till vänsterutförande. Modellerna 100S ECA & 130S EC2A är även försedda med stickkontakter. Kommer med tre års garanti vid kontinuerlig drift (gäller endast under förutsättning att tillbehör/utrustning (t.ex. filter) från CA Östberg används). Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter. Certifieringar: (LVD) 2006/95/EG: SS-EN 60335-1:2002, SS-EN 60335-2-40:2003, SS-EN 60204-1 utg. 3, SS-EN 50366:2003 (EMC) 2004/108/EG: SS-EN 61000-6-3:2007, EN 301 489-3: 2002, EN 300 220-3:2000-09 (MD) 2006/42/EG enligt bilaga 2A: SS-EN ISO 12100-1 utg. 1, SS-EN ISO 12100-2 utg. 1, SS-EN ISO 13857:2008 (ISO 13857:2008), SS-EN ISO 14121-1:2007 Övriga specifikationer: Effekt / Ström, elvärmare: 100SECA: 1200W / 5.22A 130SEC2A: 1700W / 7.4A 180SEC2A: 2300W / 10.0A 250SECA: 2750W / 10.0A
  Mer info
  5 Varianter
 • Värmeåtervinningsaggregat HERU T EC, Östberg

  Värmeåtervinningsaggregat HERU T EC, Östberg

  Väggmodell med toppanslutning konstruerad för till- och frånluftsventilation med energiåtervinning s.k. FTX. Lämplig för installation i lägenheter, småhus, kontor och andra lokaler där det ställs stora krav på inomhusmiljön. Hög temperaturverkningsgrad 86%, låg energianvändning (SFP), låg ljudnivå och hög driftsäkerhet. Har en konstruktion där alla köldbryggor minimerats. För enkel hantering är aggregatet fjärrstyrd via den trådlösa manöverenheten för drift och övervakning. Levereras förberedd för Modbuskommunikation via RS485. Luftflödet genereras av två tystgående radialfläktar med EC-motor, fläkthjul med bakåtböjda skovlar. Fläktarna är anslutna med snabbkontakter och är mycket lätta att ta ur för rengöring. Har en regenerativ roterande värmeväxlare av icke hygroskopisk typ, tillverkad av aluminium och placerad centralt i aggregatet. Även värmeväxlaren kan demonteras för rengöring. Brännbart kassettfilter typ F7 som standard, for både från- och tilluften, filtren är mycket enkla att byta ut. Inbyggd styrning för värme/kyla. Aggregatet ar tillverkat av galvaniserad stålplåt, delvis vitlackerad, med mellanliggande isolering. Kommer som standard i högerutförande med inbyggd eftervärmare. Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter. Placeras i varmt utrymme, t.ex. tvättstuga, förråd eller grovkök. Försedd med stickkontakt. Har integrerade ljuddämpare på till- och avluftssidan. Tre års garanti vid kontinuerlig drift (gäller endast under förutsättning att tillbehör/utrustning (t.ex. filter) från CA Östberg används).
  Mer info
  4 Varianter
 • Ventilationsaggregat A70T EPP, Acetec, a-collection

  Ventilationsaggregat A70T EPP, Acetec, a-collection

  Ventilationsaggregat A70T EPP lämpar sig för montering i kök, med spiskåpa, eller i annat utrymme (t.ex. tvättstuga) i bostäder upp till 120 m². "T" anger toppanslutning. Effektiva EC-fläktar och lågt internt tryckfall ger låga driftskostnader. Aggregatet levereras komplett med manöverpanel, eftervärmare och givare för enkel och snabb installation. Sladdställ med stickpropp för enkel elinstallation. Levereras med dubbelremsdrift som standard. Roterande värmeväxlare med hög temperaturverkningsgrad. Behovet av värmeåtervinningen styrs automatiskt av styrutrustningen. Stabilt plåthölje i aluzink, Korrosionsklass C4 (miljöklass M3) med mellanliggande isolering. Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt. Kanalanslutning med kåpa: 1x125 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Värmeåtervinningsaggregat Villamaster RDAF Mini, Fläktwoods

  Värmeåtervinningsaggregat Villamaster RDAF Mini, Fläktwoods

  Aggregatserien är konstruerad för att vara energieffektiv med låga SFPv-tal. Aggregatet har en roterande värmeväxlare med steglös varvtalsreglering vilket ger noggrann temperaturreglering. Aggregaten är främst avsedda för villor och mindre lokaler och bör placeras i kalla utrymmen, exempelvis på vinden. Anslutningarna är placerade i gavlarna, och dränering behövs ej vilket är en fördel speciellt vid utbyte av äldre aggregat. RDAF levereras med 2 m anslutningskabel till kontrollpanelen. Individuellt justerbara fläktar med B-hjul och som drivs av energisnåla EC-motorer. Mini Rekommenderas för bostadsytor på upp till 200 m², Midi till bostadsytor upp till 270 m². RDAF-aggregatet är utrustat med Fläkt Woods styrsystem Curo® som kompletteras med en grafisk kontrollpanel Curo® Touch (tillbehör) eller en enklare membranpanel Curo® Basic (tillbehör). Ytterhöljet för Mini och Midi är tillverkat av vitlackad plåt. För modellerna där eftervärmare ej ingår finns det att köpa som tillbehör. Filterklass: tilluft F7 kompakt / frånluft M5 kompakt. Energiklass A+ uppfylls i kallt klimat (Norden). Aggregat konfigurerat för behovsstyrning uppfyller energiklass A i medelklimat. ECO Design direktiv 1253/2014.
  Mer info
  4 Varianter
 • Ventilationsaggregat A50S, Acetec, A-collection

  Ventilationsaggregat A50S, Acetec, A-collection

  Kompakt lättplacerat ventilationsaggregat i litet format med samma teknik som i större aggregat. Lämpar sig för installationer där man har begränsat installationsutrymme, till exempel lägenheter, moduler för hotell och kontor, manskapsbodar och mindre villor. Effektiva EC-fläktar och lågt internt tryckfall ger låga driftskostnader. Aggregatet levereras komplett med manöverpanel, eftervärmare och givare för enkel och snabb installation. Sladdställ med stickpropp för enkel elinstallation. Roterande värmeväxlare med hög temperaturverkningsgrad. Behovet av värmeåtervinningen styrs automatiskt av styrutrustningen. Stabilt plåthölje i aluzink, Korrosionsklass C4 (miljöklass M3) med mellanliggande isolering. Aggregatet placeras i varmt utrymme antingen i tak, på vägg eller liggande. Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Ventilationsaggregat A600S/T A900S/T, Acetec, A-collection

  Ventilationsaggregat A600S/T A900S/T, Acetec, A-collection

  Kompakt och flexibelt aggregat med sido- och toppanslutning. Aggregatet har inspektionslucka i båda sidor samt sex stycken kanalanslutningar. Endast fyra stycken kanalanslutningar används. De två kanalanslutningar som inte används täcks med medföljande täcklock. Vilken fläkt som ska vara tilluftsfläkt respektive frånluftsfläkt väljs i manöverpanelen. Detta gör att samma aggregat har 16 olika anslutningsvarianter. Effektiva EC-fläktar och lågt internt tryckfall ger låga driftskostnader. Aggregatet levereras komplett med manöverpanel och givare för enkel och snabb installation. Sladdställ med stickpropp för enkel elinstallation. Roterande värmeväxlare med hög temperaturverkningsgrad. Behovet av värmeåtervinningen styrs automatiskt av styrutrustningen. Stabilt plåthölje i aluzink, Korrosionsklass C4 (miljöklass M3) med mellanliggande isolering. För A600S/T och A900S/T är eftervärmare tillbehör. Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ventilationsaggregat A250S, Acetec, A-collection

  Ventilationsaggregat A250S, Acetec, A-collection

  Ventilationsaggregat A250S är konstruerad med senaste teknik för att ge hög luftkomfort till låg driftskostnad. lämplig för bostadsventilation och andra mindre lokaler. T.ex. kontor, daghem, verkstadslokaler mm. Ventilationsaggregatet är försett med roterande värmeväxlare med verkningsgrad upp till 89 % samt EC-fläktar för lägsta energiförbrukning. Placering sker lämpligast på vind, i förråd eller liknande utrymme. Komplett med användarvänlig styrutrustning med separat manöverpanel. Ventilationsaggregatet levereras för enkel och snabb installation då eftervärmebatteri och givare finns monterade internt i aggregatet, helt klart för driftssättning via sladd med stickpropp/ anslutningshandske. Sidoanslutet aggregat med högsta lufttekniska prestanda i kompakt format. Lämplig för till exempel skolmiljöer. Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Drivrem till aggregat, Acetec

  Drivrem till aggregat, Acetec

  Drivremmar till Acetec aggregat
  Mer info
  3 Varianter
 • Ventilationsaggregat A110T, Acetec, A-collection

  Ventilationsaggregat A110T, Acetec, A-collection

  Toppanslutet aggregat som bygger på storsäljaren A100S. Kompakta mått och låg vikt för enkelt montage. Lämplig för bostäder upp till 180 kvm eller t.ex. mindre kontor. Enkel anpassning till höger/vänsterutförande. Effektiva EC-fläktar och lågt internt tryckfall ger låga driftskostnader. Aggregatet levereras komplett med manöverpanel, eftervärmare och givare för enkel och snabb installation. Sladdställ med stickpropp för enkel elinstallation. Roterande värmeväxlare med hög temperaturverkningsgrad. Behovet av värmeåtervinningen styrs automatiskt av styrutrustningen. Stabilt plåthölje i aluzink, Korrosionsklass C4 (miljöklass M3) med mellanliggande isolering. Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Värmeåtervinningsaggregat Minimaster RDKS, Fläktwoods

  Värmeåtervinningsaggregat Minimaster RDKS, Fläktwoods

  Aggregatet är främst avsett för bostäder och mindre lokaler och ska monteras i ett varmt utrymme. Rekommenderas för bostadsytor upp till 155 m2. Ingen dränering behövs, vilket är en fördel speciellt vid utbyte av äldre aggregat. RDKS, som finns både i höger- och vänsterutförande, har alla anslutningar uppåt och är avsett för montering på vägg. RDKS-aggregatet är utrustat med Fläkt Woods styrsystem Curo® som kompletteras med en grafisk kontrollpanel Curo® Touch (tillbehör) eller en enklare membranpanel Curo® Basic (tillbehör). Eftersom aggregatet används i köket kombineras det med en spiskåpa, CPDJ eller CPTJ. Spiskåpan har ett spjäll för forceringsflöde som öppnas när du lagar mat. Individuellt justerbara fläktar som drivs av energisnåla EC-motorer. Normalt flöde i köket skapas med en separat avluftsventil. RDKS levereras med 2 m anslutningskabel till kontrollpanelen. Ytter- och innerhöljet är tillverkat av galvaniserad plåt med mellanliggande 15 mm isolering av frigolit. Aggregatet är försett med påsfilter av klass M5 på både till- och frånluften som standard. Effekten hänvisar till användande tillsammans med spiskåpa. Modellerna med vänsterhängd dörr har uteluft och tilluft anslutningarna till vänster, medan högerhängd dörr har dessa till höger. Energiklass B. Anslutningar: Tilluft och avluft Ø125 mm, frånluft och uteluft Ø100 mm. Kombineras det med en spiskåpa, CPDJ eller CPTJ
  Mer info
  8 Varianter
 • Ventilationsaggregat A200S, Acetec, A-collection

  Ventilationsaggregat A200S, Acetec, A-collection

  Ventilationsaggregat A200S är konstruerad med senaste teknik för att ge hög luftkomfort till låg driftskostnad. lämplig för bostadsventilation och andra mindre lokaler. T.ex. kontor, daghem, verkstadslokaler mm. Ventilationsaggregatet är försett med roterande värmeväxlare med verkningsgrad upp till 89 % samt EC-fläktar för lägsta energiförbrukning. Placering sker lämpligast på vind, i förråd eller liknande utrymme. Komplett med användarvänlig styrutrustning med separat manöverpanel. Ventilationsaggregatet levereras för enkel och snabb installation då eftervärmebatteri och givare finns monterade internt i aggregatet, helt klart för driftssättning via sladd med stickpropp/ anslutningshandske. Aggregatet levereras alltid i högerutförande. Vänsterutförande fås genom att flytta elbatterikasetten till vänster fläktsida. Lämpligt för den större villan eller det mindre kontoret. Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Värmeåtervinningsaggregat RECOM4, REC

  Värmeåtervinningsaggregat RECOM4, REC

  RECOM 4 bostadsaggregat är utformat för att tillgodose ett ökat krav på energibesparing med hjälp av effektivare värmeåtervinning och lägre energiförbrukning. Aggregatet är tystgående och utrustat med den senaste teknologin och ett smart styrsystem. Aggregatets SFP-värden (Specific Fan Power) kan gå ner till 0,52 kW/m3/sek (EN 13779) och verkningsgraden för värmeåtervinningen kan nå 93% (EN 308). Som standard ingår LCD manöverpanel och IQ-kontroll (intelligent styrsystem) samt bypassfunktion och förvärmare (1000W). Bypass-ventilation gör det möjligt att använda sval luft utifrån för att kyla bostaden. Förvärmaren består av ett elektriskt värmeelement och ett överhettningsskydd. Med hjälp av IQ-kontrollen kan användaren själv anpassa styrningen av EC-fläktar, bypass-spjäll, förvärmare och timer. Fläktarna kan ställas in steglöst. Två temperaturgivare mäter frånluft och uteluft och styr bypassen. Filterkontroll styrs med timer och användaren påminns när det är dags att byta filter (rekommenderat intervall är 1 gång/år). Mäteffekt aggregat: 1180 W Spänning/frekvens: 1 – 230 V 50 Hz Kanalanslutningar: 4 x Ø160 mm Verkningsgrad EN 308 (Högfart): 85% Verkningsgrad EN 308 (Lågfart): 93% Fläktar, typ: EC Filter frånluft: G4 Filter tilluft: F7 OBS! Testförhållanden enl. EN 308: ingen kondens i frånluften, eftersom det ökar verkningsgraden. Det förekommer dock normalt kondens vid nominell vinterdrift.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.