Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Värmeåtervinningsaggregat

Visar 1 till 20 av 81

 • Ventilationsaggregat A70T EPP, Acetec
  Ventilationsaggregat A70T EPP, Acetec
  Ventilationsaggregat A70T EPP lämpar sig för montering i kök, med spiskåpa, eller i annat utrymme (t.ex. tvättstuga) i bostäder upp till 120 m². "T" anger toppanslutning. Effektiva EC-fläktar och lågt internt tryckfall ger låga driftskostnader. Aggregatet levereras komplett med manöverpanel, eftervärmare och givare för enkel och snabb installation. Sladdställ med stickpropp för enkel elinstallation. Levereras med dubbelremsdrift som standard. Roterande värmeväxlare med hög temperaturverkningsgrad. Behovet av värmeåtervinningen styrs automatiskt av styrutrustningen. Stabilt plåthölje i aluzink, Korrosionsklass C4 (miljöklass M3) med mellanliggande isolering. Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt. Kanalanslutning med kåpa: 1x125 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Värmeåtervinningsaggregat EOS, Pax
  Värmeåtervinningsaggregat EOS, Pax
  Värmeåtervinningsaggregat EOS
  Mer info
  2 Varianter
 • Filter till Acetec
  Filter till Acetec
  Lösa filter till aggregat från Acetec
  Mer info
  7 Varianter
 • Värmeåtervinningsaggregat Heru T AC, Östberg
  Värmeåtervinningsaggregat Heru T AC, Östberg
  Väggmodell med toppanslutning konstruerad för till- och frånluftsventilation med energiåtervinning s.k. FTX. Lämplig för installation i lägenheter, småhus, kontor och andra lokaler där det ställs stora krav på inomhusmiljön. Hög temperaturverkningsgrad 86%, låg energianvändning (SFP), låg ljudnivå och hög driftsäkerhet. Har en konstruktion där alla köldbryggor minimerats. För enkel hantering är aggregatet fjärrstyrd via den trådlösa manöverenheten för drift och övervakning. Levereras förberedd för Modbuskommunikation via RS485. Luftflödet genereras av två tystgående radialfläktar med AC-motor. Fläktarna är anslutna med snabbkontakter och är mycket lätta att ta ur för rengöring. Har en regenerativ roterande värmeväxlare av icke hygroskopisk typ, tillverkad av aluminium och placerad centralt i aggregatet. Även värmeväxlaren kan demonteras för rengöring. Brännbart kassettfilter typ F7 som standard, för både från- och tilluften. Inbyggd styrning för värme/kyla. Inbyggd elektrisk eftervärmare. Aggregatet är tillverkat av galvaniserad stålplåt, delvis vitlackerad, med mellanliggande isolering. Placeras i varmt utrymme, t.ex. tvättstuga, förråd eller grovkök. Levereras i vänsterutförande. Har anslutning för spiskåpa, den går förbi rotorn så att inte matos går tillbaka in i lokalen. Försedd med stickkontakt. Kommer med tre års garanti vid kontinuerlig drift (gäller endast under förutsättning att tillbehör/utrustning (t.ex. filter) från CA Östberg används). Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter.

  Övriga specifikationer:
  Isolationsklass, motor: F
  Fas: 1 ~
  Frekvens: 50 Hz
  Effekt, elvärmare: 1200 W
  Ström, elvärmare: 5.2 A
  Ström, fläktar: 0.5A (62T) / 1.2A (90T)
  Max tryck: 425Pa (62T) / 340Pa (90T)
  Mer info
  2 Varianter
 • Reservdelar till ACF, Fläkt Woods
  Reservdelar till ACF, Fläkt Woods
  Diverse reservdelar till ACF / Minimaster från Fläkt Woods.
  Mer info
  3 Varianter
 • Ventilationsaggregat A100S, Acetec
  Ventilationsaggregat A100S, Acetec
  Ventilationsaggregat A100S är konstruerad med senaste teknik för att ge hög luftkomfort till låg driftskostnad. lämplig för bostadsventilation och andra mindre lokaler, t.ex. kontor, daghem, verkstadslokaler mm. Ventilationsaggregatet är försett med roterande värmeväxlare med verkningsgrad upp till 89 % samt EC-fläktar för lägsta energiförbrukning. Placering sker lämpligast på vind, i förråd eller liknande utrymme. Komplett med användarvänlig styrutrustning med separat manöverpanel. Ventilationsggregatet levereras för enkel och snabb installation då eftervärmebatteri och givare finns monterade internt i aggregatet, helt klart för driftssättning via sladd med stickpropp/ anslutningshandske. Aggregatet levereras alltid i högerutförande. Vänsterutförande fås genom att flytta elbatterikasetten till vänster fläktsida.
  Lämplig för bostäder upp till 180m². Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Frontplåt till Ventilationsaggregat A70, Acetec
  Frontplåt till Ventilationsaggregat A70, Acetec
  Frontplåt som monteras med hjälp av magnetremsor mot aggregatets frontlucka. Bilden visar frontplåten monterad tillsammans med spiskåpa och aggregat.
  Mer info
  4 Varianter
 • Tillbehör till RDKG och RDKS, Fläkt Woods
  Tillbehör till RDKG och RDKS, Fläkt Woods
  Tillbehör till RDKG och RDKS, Fläkt Woods.
  Mer info
  10 Varianter
 • Tillbehör till RDAR, Fläkt Woods
  Tillbehör till RDAR, Fläkt Woods
  Tillbehör/reservdelar till RDAR värmeåtervinningsaggregat från Fläkt Woods.
  Mer info
  4 Varianter
 • Modularsladd till aggregat, Acetec
  Modularsladd till aggregat, Acetec
  Modularsladd till Acetec aggregat
  Mer info
  2 Varianter
 • Värmeåtervinningsaggregat HERU T EC, Östberg
  Värmeåtervinningsaggregat HERU T EC, Östberg
  Väggmodell med toppanslutning konstruerad för till- och frånluftsventilation med energiåtervinning s.k. FTX. Lämplig för installation i lägenheter, småhus, kontor och andra lokaler där det ställs stora krav på inomhusmiljön. Hög temperaturverkningsgrad 86%, låg energianvändning (SFP), låg ljudnivå och hög driftsäkerhet. Har en konstruktion där alla köldbryggor minimerats. För enkel hantering är aggregatet fjärrstyrd via den trådlösa manöverenheten för drift och övervakning. Levereras förberedd för Modbuskommunikation via RS485. Luftflödet genereras av två tystgående radialfläktar med EC-motor, fläkthjul med bakåtböjda skovlar. Fläktarna är anslutna med snabbkontakter och är mycket lätta att ta ur för rengöring. Har en regenerativ roterande värmeväxlare av icke hygroskopisk typ, tillverkad av aluminium och placerad centralt i aggregatet. Även värmeväxlaren kan demonteras för rengöring. Brännbart kassettfilter typ F7 som standard, for både från- och tilluften, filtren är mycket enkla att byta ut. Inbyggd styrning för värme/kyla. Aggregatet ar tillverkat av galvaniserad stålplåt, delvis vitlackerad, med mellanliggande isolering. Kommer som standard i högerutförande med inbyggd eftervärmare. Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter. Placeras i varmt utrymme, t.ex. tvättstuga, förråd eller grovkök. Försedd med stickkontakt. Har integrerade ljuddämpare på till- och avluftssidan. Tre års garanti vid kontinuerlig drift (gäller endast under förutsättning att tillbehör/utrustning (t.ex. filter) från CA Östberg används).
  Mer info
  2 Varianter
 • Värmeåtervinningsaggregat HERU S EC, Östberg
  Värmeåtervinningsaggregat HERU S EC, Östberg
  Modell med sidoanslutningar konstruerad för till- och frånluftsventilation med energiåtervinning s.k. FTX. Lämplig för installation i bostäder, kontor och andra lokaler där det ställs stora krav på inomhusmiljön. Hög temperaturverkningsgrad 86%, låg energianvändning (SFP), låg ljudnivå och hög driftsäkerhet. Har en konstruktion där alla köldbryggor minimerats. För enkel hantering är aggregatet fjärrstyrd via den trådlösa manöverenheten för drift och övervakning. Levereras förberedd för Modbuskommunikation via RS485. Luftflödet genereras av två tystgående radialfläktar med EC-motor, fläkthjul med bakåtböjda skovlar. Fläktarna är anslutna med snabbkontakter och är mycket lätta att ta ur för rengöring. Har en regenerativ roterande värmeväxlare av icke hygroskopisk typ, tillverkad av aluminium och pla¬cerad centralt i aggregatet. Även värmeväxlaren kan demonteras för rengöring. Levereras med påsfilter F7 som standard, för både från- och tilluften, filtren är mycket enkla att byta ut. Inbyggd styrning för värme/kyla. Kan beställas med eller utan inbyggd elektrisk eftervärmare. Aggregatet är tillverkat av dubbel galvaniserad stålplåt med mellanliggande isolering och levereras olackerad. Placeras i varmt eller kallt utrymme. Levereras i högerutförande som standard, men kan lätt byggas om till vänsterutförande. Modellerna 100S ECA & 130S EC2A är även försedda med stickkontakter. Kommer med tre års garanti vid kontinuerlig drift (gäller endast under förutsättning att tillbehör/utrustning (t.ex. filter) från CA Östberg används). Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter.

  Certifieringar:
  (LVD) 2006/95/EG: SS-EN 60335-1:2002, SS-EN 60335-2-40:2003, SS-EN 60204-1 utg. 3, SS-EN 50366:2003
  (EMC) 2004/108/EG: SS-EN 61000-6-3:2007, EN 301 489-3: 2002, EN 300 220-3:2000-09
  (MD) 2006/42/EG enligt bilaga 2A: SS-EN ISO 12100-1 utg. 1, SS-EN ISO 12100-2 utg. 1, SS-EN ISO 13857:2008 (ISO 13857:2008), SS-EN ISO 14121-1:2007

  Övriga specifikationer:
  Effekt / Ström, elvärmare:
  100SECA: 1200W / 5.22A
  130SEC2A: 1700W / 7.4A
  180SEC2A: 2300W / 10.0A
  250SECA: 2750W / 10.0A
  Mer info
  4 Varianter
 • Värmeåtervinningsaggregat Minimaster RDKS, Fläktwoods
  Värmeåtervinningsaggregat Minimaster RDKS, Fläktwoods
  Aggregatet är främst avsett för bostäder och mindre lokaler och ska monteras i ett varmt utrymme. Rekommenderas för bostadsytor upp till 155 m2. Ingen dränering behövs, vilket är en fördel speciellt vid utbyte av äldre aggregat. RDKS, som finns både i höger- och vänsterutförande, har alla anslutningar uppåt och är avsett för montering på vägg. RDKS-aggregatet är utrustat med Fläkt Woods styrsystem Curo® som kompletteras med en grafisk kontrollpanel Curo® Touch (tillbehör) eller en enklare membranpanel Curo® Basic (tillbehör). Eftersom aggregatet används i köket kombineras det med en spiskåpa, CPDJ eller CPTJ. Spiskåpan har ett spjäll för forceringsflöde som öppnas när du lagar mat. Individuellt justerbara fläktar som drivs av energisnåla EC-motorer. Normalt flöde i köket skapas med en separat avluftsventil. RDKS levereras med 2 m anslutningskabel till kontrollpanelen. Ytter- och innerhöljet är tillverkat av galvaniserad plåt med mellanliggande 15 mm isolering av frigolit. Aggregatet är försett med påsfilter av klass M5 på både till- och frånluften som standard. Effekten hänvisar till användande tillsammans med spiskåpa. Modellerna med vänsterhängd dörr har uteluft och tilluft anslutningarna till vänster, medan högerhängd dörr har dessa till höger. Energiklass B.
  Anslutningar: Tilluft och avluft Ø125 mm, frånluft och uteluft Ø100 mm.

  Kombineras det med en spiskåpa, CPDJ eller CPTJ
  Mer info
  8 Varianter
 • Värmeåtervinningsaggregat Minimaster RDKG, Fläktwoods
  Värmeåtervinningsaggregat Minimaster RDKG, Fläktwoods
  Värmeåtervinningsaggregatet RDKG ingår som en del i systemen Minimaster/Minivent. Det har en värmeväxlare av korsströmstyp vilket ger bra värmeåtervinning. RDKG har inbyggd styrenhet och kan kompletteras med en extern kontrollpanel. Aggregatet är försett med en tids- och utetemperaturstyrd avfrostningsautomatik. Det är främst avsett för bostäder och mindre lokaler. Aggregatet har alla anslutningar uppåt och är avsett för väggmontering. Rekommenderas för bostadsytor upp till 155 m². Använder man aggregatet i system Minimaster så finns en bypassfunktion för spiskåpans forceringsflöde. Detta ger högre forceringsflöde och bättre osuppfångning vid matlagning. Ytter- och innerhöljet är tillverkat av galvaniserad plåt med mellanliggande 15 mm isolering av frigolit. Fläktarna drivs av AC-motorer som är lätta att ta ut vid service och underhåll. Fläktarnas varvtal kan injusteras i nio steg oberoende av varandra. Energiklass A+ uppfylls i kallt klimat (Norden). Aggregat uppfyller energiklass D i medelklimat (Mellaneuropa). ECO Design direktiv 1254/2014.
  Anslutningar: tilluft och avluft Ø125 mm, frånluft och uteluft Ø100 mm.
  Mer info
  4 Varianter
 • Ventilationsaggregat A50S, Acetec
  Ventilationsaggregat A50S, Acetec
  Kompakt lättplacerat ventilationsaggregat i litet format med samma teknik som i större aggregat. Lämpar sig för installationer där man har begränsat installationsutrymme, till exempel lägenheter, moduler för hotell och kontor, manskapsbodar och mindre villor. Effektiva EC-fläktar och lågt internt tryckfall ger låga driftskostnader. Aggregatet levereras komplett med manöverpanel, eftervärmare och givare för enkel och snabb installation. Sladdställ med stickpropp för enkel elinstallation. Roterande värmeväxlare med hög temperaturverkningsgrad. Behovet av värmeåtervinningen styrs automatiskt av styrutrustningen. Stabilt plåthölje i aluzink, Korrosionsklass C4 (miljöklass M3) med mellanliggande isolering. Aggregatet placeras i varmt utrymme antingen i tak, på vägg eller liggande. Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Ventilationsaggregat A110T, Acetec
  Ventilationsaggregat A110T, Acetec
  Toppanslutet aggregat som bygger på storsäljaren A100S. Kompakta mått och låg vikt för enkelt montage. Lämplig för bostäder upp till 180 kvm eller t.ex. mindre kontor. Enkel anpassning till höger/vänsterutförande.
  Effektiva EC-fläktar och lågt internt tryckfall ger låga driftskostnader. Aggregatet levereras komplett med manöverpanel, eftervärmare och givare för enkel och snabb installation. Sladdställ med stickpropp för enkel elinstallation. Roterande värmeväxlare med hög temperaturverkningsgrad. Behovet av värmeåtervinningen styrs automatiskt av styrutrustningen. Stabilt plåthölje i aluzink, Korrosionsklass C4 (miljöklass M3) med mellanliggande isolering. Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Värmeåtervinningsaggregat HERU S AC, Östberg
  Värmeåtervinningsaggregat HERU S AC, Östberg
  Modell med sidoanslutningar konstruerad för till- och frånluftsventilation med energiåtervinning s.k. FTX. Lämplig för installation i bostäder, kontor och andra lokaler där det ställs stora krav på inomhusmiljön. Hög temperaturverkningsgrad 86%, låg energianvändning (SFP), låg ljudnivå och hög driftsäkerhet. Har en konstruktion där alla köldbryggor minimerats. För enkel hantering är aggregatet fjärrstyrd via den trådlösa manöverenheten för drift och övervakning. Levereras förberedd för Modbuskommunikation via RS485. Luftflödet genereras av två tystgående radialfläktar med AC-motor, fläkthjul med bakåtböjda skovlar. Fläktarna är anslutna med snabbkontakter och är mycket lätta att ta ur för rengöring. Har en regenerativ roterande värmeväxlare av icke hygroskopisk typ, tillverkad av aluminium och pla¬cerad centralt i aggregatet. Även värmeväxlaren kan demonteras för rengöring. Levereras med påsfilter F7 som standard, för både från- och tilluften, filtren är mycket enkla att byta ut. Inbyggd styrning för värme/kyla. Kommer i utförande med inbyggd elektrisk eftervärmare. Aggregatet är tillverkat av dubbel galvaniserad stålplåt med mellanliggande isolering och levereras olackerad. Kan placeras i varmt eller kallt utrymme. Levereras i högerutförande som standard, men kan lätt byggas om till vänsterutförande. Försedd med stickkontakt. Kommer med tre års garanti vid kontinuerlig drift (gäller endast under förutsättning att tillbehör/utrustning (t.ex. filter) från CA Östberg används). Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter.

  Certifieringar:
  (LVD) 2006/95/EG: SS-EN 60335-1:2002, SS-EN 60335-2-40:2003, SS-EN 60204-1 utg. 3, SS-EN 50366:2003
  (EMC) 2004/108/EG: SS-EN 61000-6-3:2007, EN 301 489-3: 2002, EN 300 220-3:2000-09
  (MD) 2006/42/EG enligt bilaga 2A: SS-EN ISO 12100-1 utg. 1, SS-EN ISO 12100-2 utg. 1, SS-EN ISO 13857:2008 (ISO 13857:2008), SS-EN ISO 14121-1:2007

  Övriga specifikationer:
  Fas: 1 ~
  Frekvens: 50 Hz
  Effekt, elvärmare: 1200 W
  Ström, elvärmare: 5.2 A
  Ström, fläktar: 0.51A (50S2A) / 0.95A (75S2A)
  Max tryck: 454Pa (50S2A) / 504Pa (75S2A)
  Mer info
  2 Varianter
 • Ventilationsaggregat A390T, Acetec
  Ventilationsaggregat A390T, Acetec
  Högeffektivt toppanslutet aggregat för offentliga miljöer såsom kontor, verkstäder och skolor. Enkel anpassning till höger/vänsterutförande. Effektiva EC-fläktar och lågt internt tryckfall ger låga driftskostnader. Aggregatet levereras komplett med manöverpanel, eftervärmare och givare för enkel och snabb installation. Sladdställ med stickpropp för enkel elinstallation. Roterande värmeväxlare med hög temperaturverkningsgrad. Behovet av värmeåtervinningen styrs automatiskt av styrutrustningen. Stabilt plåthölje i aluzink, Korrosionsklass C4 (miljöklass M3) med mellanliggande isolering. Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Ventilationsaggregat A600S/T A900S/T, Acetec
  Ventilationsaggregat A600S/T A900S/T, Acetec
  Kompakt och flexibelt aggregat med sido- och toppanslutning. Aggregatet har inspektionslucka i båda sidor samt sex stycken kanalanslutningar. Endast fyra stycken kanalanslutningar används. De två kanalanslutningar som inte används täcks med medföljande täcklock. Vilken fläkt som ska vara tilluftsfläkt respektive frånluftsfläkt väljs i manöverpanelen. Detta gör att samma aggregat har 16 olika anslutningsvarianter. Effektiva EC-fläktar och lågt internt tryckfall ger låga driftskostnader. Aggregatet levereras komplett med manöverpanel och givare för enkel och snabb installation. Sladdställ med stickpropp för enkel elinstallation. Roterande värmeväxlare med hög temperaturverkningsgrad. Behovet av värmeåtervinningen styrs automatiskt av styrutrustningen. Stabilt plåthölje i aluzink, Korrosionsklass C4 (miljöklass M3) med mellanliggande isolering. För A600S/T och A900S/T är eftervärmare tillbehör. Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Värmeåtervinningsaggregat med spiskåpa, Flexit
  Värmeåtervinningsaggregat med spiskåpa, Flexit
  Värmeåtervinningsaggregat med spiskåpa
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.