Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Fläktar/aggregat

Visar 1 till 20 av 258

 • Filter till Acetec, a-collection

  Filter till Acetec, a-collection

  Lösa filter till aggregat från Acetec
  Mer info
  7 Varianter
 • Fläkthjul, EBM Papst

  Fläkthjul, EBM Papst

  Fläkthjul som är avsedda att användas som reservdelar.
  Mer info
  39 Varianter
 • Kanalfläkt CK EC, Östberg

  Kanalfläkt CK EC, Östberg

  CK serien består av kanalfläktar med cirkulär anslutning. Har hög kapacitet och verkningsgrad med bibehållen låg ljudnivå. Ytterrotormotorn är energieffektiv och har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Fläkthjulet är utrustat med bakåtböjda skovlar. Varvtalsreglering kan göras med den inbyggda potentiometern, 0-10 V alt. extern reglering. Kommer även med integrerat motorskydd. Kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. Fläkthöljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. Avsedd för installation i ett kanalsystem. När fläkten är kanalansluten kan den även installeras utomhus och i våtrum. Har enkel installation i valfri position. Isolationsklass motor: F. Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter. Max temperatur på transporterad luft skiljer sig något mellan modellerna. CK 315 C EC har en max temperatur på 45°C. Modellerna 200 B, 250 B och 315 B på 50°C, medan 125 C, 160 B och 160 C har sitt max vid 60°C. Frekvens: 50/60 Hz.
  Mer info
  7 Varianter
 • Kanalfläktar CK AC, Östberg

  Kanalfläktar CK AC, Östberg

  CK serien består av kanalfläktar med cirkulär anslutning. Har hög kapacitet och verkningsgrad med bibehållen låg ljudnivå. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Fläkthjulet är utrustat med bakåtböjda skovlar. Kommer även med integrerat motorskydd. För varvtalsreglering kan transformator eller tyristor anslutas. Kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. Fläkthöljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. Avsedd för installation i ett kanalsystem. När fläkten är kanalansluten kan den även installeras utomhus och i våtrum. Har enkel installation i valfri position. Isolationsklass motor: F. Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter. Max temperatur på transporterad luft skiljer sig något mellan modellerna. CK 315 C har en max temperatur på 50°C. Modellerna 100A/C, 125A, 160B, 200A och 250 A på 60°C, medan 160 C har sitt max vid 65°C. Högsta max temperaturen återfinns i modellerna 125C, 200 B ErP, 250 B ErP och 315 B ErP och ligger på 70°C.
  OBS! CK 315 C1 ErP kan ej varvtalsregleras under 165 V.
  Mer info
  12 Varianter
 • Kanalfläkt RKB EC rektangulär, Östberg

  Kanalfläkt RKB EC rektangulär, Östberg

  RKB EC är en kanalfläkt med rektangulära anslutningar som är kompakt, har hög kapacitet och verkningsgrad samt är driftsäker. Fläkthjulet är utrustat med bakåtböjda skovlar. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Varvtalsreglering kan göras med den inbyggda potentiometern, 0-10 V alt. extern reglering. Kommer även integrerat motorskydd och kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. Fläkthöljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. Swing-out utförande som standard vilket förenklar underhåll och rengöring av fläkthjul och kåpa. Fläkten är avsedd för installation i ett kanalsystem. När fläkten är kanalansluten kan den även installeras utomhus och i våtrum. Enkel installation i valfri position. Isolationsklass, motor: F. Max temperatur på transporterad luft är 60°C.
  Mer info
  22 Varianter
 • Kryddhyllefläkt IFK, Östberg

  Kryddhyllefläkt IFK, Östberg

  IFK är en Isolerad kanalfläkt med cirkulär anslutning. Konstruerad som en kryddhyllefläkt som kan anslutas med en fläktskåpa. IFK kommer utrustad med 30 mm brandsäker isolering och har två inlopp och ett utlopp. Klarar höga tryck med låg ljudnivå. Fläkthjul i utförande med framåtböjda skovlar. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Kommer även med integrerat motorskydd och kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. För varvtalsreglering kan transformator eller tyristor anslutas. Fläkthöljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt, och kanalanslutningarna har gummitätningar. Kommer med swing-out utförande som standard vilket förenklar underhåll och rengöring av fläkthjul och kåpa. Fläkten är avsedd för installation i ett kanalsystem. Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter. Max temperatur på transporterad luft är 50°C, vid spänningsreglering är max temperaturen på transporterad luft 85°C för IFK B modellerna medan den fortsatt är 50°C för IFK C.
  Mer info
  4 Varianter
 • Reservdelar till CPC(A,B,C,E), Fläkt Woods

  Reservdelar till CPC(A,B,C,E), Fläkt Woods

  Diverse reservdelar till CPC(A,B,C,E).
  Mer info
  8 Varianter
 • Reservdelar till CPA(E-Y), Fläkt Woods

  Reservdelar till CPA(E-Y), Fläkt Woods

  Diverse reservdelar till CPA(E-Y).
  Mer info
  11 Varianter
 • Motorkondensatorer, EBM Papst

  Motorkondensatorer, EBM Papst

  EBM Papst levererar motorkondensatorer till fläktar och aggregat.
  Mer info
  18 Varianter
 • Takfläkt TKC AC med cirkulär anslutning, Östberg

  Takfläkt TKC AC med cirkulär anslutning, Östberg

  Takfläkt med cirkulär anslutning och horisontellt utblås. Har hög prestanda och driftsäker. Fläkthjulet är utrustat med bakåtböjda skovlar. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Kommer med integrerat motorskydd och kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. För varvtalsreglering kan transformator eller tyristor anslutas. Kommer med sladdställ som enkelt kan demonteras vid behov. Fläkthöljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt som pulverlackeras i svart eller tegelrött som standard. Swing-up utförande för enkel service och rengöring av fläkthjulet. Takfläkten monteras enklast med takgenomföring TG för TKC. Fläkten uppfyller miljökrav M2. Isolationsklass, motor: F. Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter. Max temperatur på transporterad luft skiljer sig något mellan modellerna. TKC 400 B har sitt max på 60 °C medan modellerna 300 C, 400 A/C ErP ligger på 70 °C. TKC 300 A har sin max temperatur på 80°C och TKC 300 B på 90°C. TKC finns även med EC motor och går då under namnet TKC EC.
  Mer info
  12 Varianter
 • Rökgasfläkt med horisontell avluft RS, Exodraft

  Rökgasfläkt med horisontell avluft RS, Exodraft

  Skorstensfläktarna typ RS från Exodraft är utflödesfläktar som är utformade så att röken släpps ut på sidan (horisontellt). Skorstensfläkten kan användas för alla sorters bränsle men är framför allt lämpad för hårda bränslepannor och eldstäder. Det axiala fläkthjulet är gjort av rostfritt stål, vilket gör det lätt för sotaren att ta bort sot och avlagringar. Eftersom skorstensfläkten är monterad uppe på skorstenen så bildas det ett vakuum i rökkanalen och skorstenen. Skorstensfläkten hör till ett Exodraft system och måste kopplas till en Exodraft kontroll. För matchande tillbehör se nedan. RS-skorstensfläktar är utformade så de lämpar sig för kontinuerlig användning vid temperaturer på upp till 250°C. Skorstensfläkten är gjord av gjuten aluminium; alla skruvar och bultar är gjorda av rostfritt stål. Motorn är en sluten, värmetålig asynkron motor med konstant smorda kullager, som är skyddade från rökgasen. Ett särskilt nedkylande skovelhjul och nedkylande lufthål garanterar säkert att motorn ständigt är nedkyld. Kabeln är värmetålig och belastningsfri, samt skyddad genom ett förstärkt slanghölje. Effektförbrukningen är angiven vid en omgivningstemperatur av 20°C. Dimensionen anger fästplattans mått.
  Mer info
  4 Varianter
 • Ventilationsaggregat A100S, Acetec, a-collection

  Ventilationsaggregat A100S, Acetec, a-collection

  Ventilationsaggregat A100S är konstruerad med senaste teknik för att ge hög luftkomfort till låg driftskostnad. lämplig för bostadsventilation och andra mindre lokaler, t.ex. kontor, daghem, verkstadslokaler mm. Ventilationsaggregatet är försett med roterande värmeväxlare med verkningsgrad upp till 89 % samt EC-fläktar för lägsta energiförbrukning. Placering sker lämpligast på vind, i förråd eller liknande utrymme. Komplett med användarvänlig styrutrustning med separat manöverpanel. Ventilationsggregatet levereras för enkel och snabb installation då eftervärmebatteri och givare finns monterade internt i aggregatet, helt klart för driftssättning via sladd med stickpropp/ anslutningshandske. Aggregatet levereras alltid i högerutförande. Vänsterutförande fås genom att flytta elbatterikasetten till vänster fläktsida.
  Lämplig för bostäder upp till 180m². Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Tryckgivare med display CPS-D-A 24V, A-collection

  Tryckgivare med display CPS-D-A 24V, A-collection

  CPS-D-A är avsedd för differenstryckmätning i ventilationsanläggningar. Tryckgivare CPS-D-A har ett inbyggt differenstryckelement som är temperaturkompenserat för hög noggrannhet och linjäritet. Tryckelementet och utsignalen har hög upplösning vilket innebär att tryckvärdet presenteras i steg om max 1 Pa över hela mätområdet (-100 till +3500 Pa). Via en bakgrundsbelyst display ställs önskad funktion och mätområde in. Mätområdet bestämmer vid vilket mätvärde utsignalen ska starta och när max utsignal ska ges. Utsignal (0- 10V eller 4-20 mA), K-faktor för volymmätning samt önskad signaldämpning ställs också in via displayen. Även nollkalibrering av tryckelementet utförs via displayen. I displayens grundläge visas aktuellt mätvärde (tryck eller volym/flöde) samt aktuell utsignal i volt eller milliampere. CPS-D-A levereras fabriksinställd för differenstryckmätning med mätområdet 0-500 Pa, 0-10V utsignal samt medel signaldämpning (10 sek.). CPS-D-A kan via inställning av k-faktor mäta volym/flöde över t.ex. fläktar eller mätflänsar. Omräkningsformeln från differenstryck till volym är: q = k x √Δp. K-faktor kan ställas in med två decimaler. Enhetsinställningen är endast en "displayetikett" och utför alltså ingen matematisk beräkning av mätvärdet. Dämpning av utsignalen (medelvärdesbildning) är ställbar i 3 nivåer: 3, 10 och 20 sekunder. Anslutningsplinten och kapslingens kabelport (med förmonterad M16 kabelförskruvning) är löstagbar för enklare installation. Kapslingens lock är försett med gångjärn i överkant, snäpplås nertill samt spärrhakar som håller locket öppet i uppfällt läge.

  Utsignal: 0-10V (>5 kΩ imp.) eller 4-20 mA
  Medelvärdesbildad dämpning: 3, 10 eller 20 sek.
  Mätområden, tryck: Justerbar från -100 till +3500 Pa, i steg om 50 Pa
  Mätområden, volym: Justerbar från 0 till +32000, i steg om 100 upp till 3500 och i steg om 500 över 3500.
  Valbara enhetstecken i display: m³/h, m³/sek. eller l/sek.
  K-faktor: 0-9999,99
  Display: Grafisk LCD, bakgrundsbelyst
  Kabelingångar: 1xM16, 5-10 mm kabel
  Mer info
  1 Variant
 • Reservdelar till JBDA och JBDB, Fläkt Woods

  Reservdelar till JBDA och JBDB, Fläkt Woods

  Kondensatorer, 2 nF och 3 nF för JBDA och ombyggnadssats för fläktenhet till JBDB.
  Mer info
  4 Varianter
 • CO2 och CO givare M-SENSE-III, A-collection

  CO2 och CO givare M-SENSE-III, A-collection

  M-SENSE III är en regulator med inbyggda gasgivare för koldioxid och kolmonoxid. Med hjälp av dessa parametrar kan den programmerbara enheten reglera t.ex. luftomsättning samt generera larm för personsäkerhet. För att säkerställa hög noggrannhet på CO mätningen tar M-SENSE III även hänsyn till aktuell temperatur. M-SENSE III är avsedd att användas i utrymmen där förbränning utgör en potentiell risk för farlig luft, t.ex. i fordonsgarage, lastkajer, tunnlar och gruvor. Den erbjuder möjligheten att kombinera mätningar av CO och CO2, vilket inte bara garanterar allmän säkerhet utan också spar energi vid rätt behovsstyrning av ventilationen. M-SENSE III är användbar både till att styra/larma lokalt och till att vara en del i ett övergripande system. Kommer som standard med PTC-säkring (autoreset) på signaljorden M, kortslutningssäker. Har 3 linjära utgångar samt en till/från utgång för relä. Avsedd för väggmontage.

  Mätprincipen för CO2 är infraröd (NDIR) med Automatic Baseline Correction (ABC). Mätområde 0-3000 ppm, noggrannhet ±1% av mätområdet ±5% av mätvärdet. Mätprincipen för CO är en elektrokemisk gassensor med temperaturkompensering. Mätområde 0-100 ppm, noggrannhet ±10 ppm.
  Mer info
  1 Variant
 • Värmeåtervinningsaggregat EOS, Pax

  Värmeåtervinningsaggregat EOS, Pax

  Värmeåtervinningsaggregat EOS
  Mer info
  2 Varianter
 • Reservdelar till ACF, Fläkt Woods

  Reservdelar till ACF, Fläkt Woods

  Diverse reservdelar till ACF / Minimaster från Fläkt Woods.
  Mer info
  4 Varianter
 • Rökgasfläkt med vertikal avluft RSV för braskaminer, Exodraft

  Rökgasfläkt med vertikal avluft RSV för braskaminer, Exodraft

  Exodraft skorstensfläkt RSV är en utflödesfläkt som är byggd med ett starkt vertikalt utflöde. Eftersom skorstensfläkten monteras uppe på skorstenen så skapas ett vakuum i rökkanalen och skorstenen. Skorstensfläkten kan användas för alla sorters bränsle men är framför allt lämpad för hårda bränslepannor, eldstäder och spisar. Skorstensfläkten hör till ett Exodraft system och måste kopplas till en Exodraft kontroll. För matchande tillbehör se nedan. Exodraft RSV skorstensfläktar är utformade för att motstå temperaturer på upp till 250°C med kontinuerlig drift. Skorstensfläkten är gjord av gjuten aluminium; alla skruvar och bultar är gjorda av rostfritt stål. Fläktarna är utrustade med ett axialt fläkthjul i rostfritt stål. Motorn är en sluten värmetålig asynkron motor med kontinuerligt smorda kullager, som är skyddad från rökgaserna. Ett särskilt nedkylande skovelhjul och nedkylande lufthål garanterar säkert att motorn ständigt är nedkyld. Kabeln är värmetålig och belastningsfri, samt skyddad genom ett förstärkt slanghölje. Effektförbrukningen är angiven vid en omgivningstemperatur av 20°C. Dimensionen anger fastsättningsmåttet.
  Mer info
  4 Varianter
 • Utsugsarm MiniMan-100, Plymovent

  Utsugsarm MiniMan-100, Plymovent

  MiniMan-100 är totalt fri från invändiga mekanismer. Slipning, polering och andra typer av operationer som genererar tungt damm är idealiska användningsområden. Det oavbrutna luftflödet ger maximal utsugseffektivitet och lägsta möjliga tryckfall. Levereras helt monterad. Tillåter 360 graders vridning. Flödesområdet hänvisar till den rekommenderade luftmängden.
  Mer info
  2 Varianter
 • Frånluftsfläkt JBDD, Fläkt Woods

  Frånluftsfläkt JBDD, Fläkt Woods

  För en- och tvåplanshus med en area upp till 170 m2. Frånluftsfläkt JBDD är främst avsedd för central utsugning i småhus och lägenheter. Den monteras då i direkt anslutning till spiskåpan och ansluts via kanaler till övriga utrymmen som kräver frånluft. Fläkten är avsedd att användas tillsammans med spiskåpa CPDG eller CPTG. Uppfyller klass B i kallt klimat enligt ECO Design direktiv 1253/2014. Tillverkad i galvaniserad plåt, invändigt isolerad.
  Fläkten är avsedd att användas tillsammans med spiskåpa CPDG eller CPTG.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.