Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Fläktar/aggregat

Visar 1 till 20 av 251

 • Värmeåtervinningsaggregat EOS, Pax
  Värmeåtervinningsaggregat EOS, Pax
  Värmeåtervinningsaggregat EOS
  Mer info
  2 Varianter
 • CO2 och temperaturgivare A-SENSE, A-collection
  CO2 och temperaturgivare A-SENSE, A-collection
  A-SENSE är anpassad till att styra ventilation genom att överföra den uppmätta koldioxidhalten och temperaturen till systemets DUC (dataundercentral). A-SENSE är en mikroprocessorbaserad temperatur och koldioxidtransmitter för installation i rum. Givaren känner av omgivande luft, omvandlar resultatet till analoga och digitala signaler, och skickar dessa vidare till överordnade system. Självkalibreringen (ABC-funktion) ger underhållsfri drift. Förutsättningen är normal inomhusmiljö eller applikationer där någon typ av ventilation förekommer (åtminstone vid något tillfälle under en veckoperiod). Finns i utförande med och utan display. Avsedd för rumsmontage.

  Har två linjära utgångar, 0/2-10 V DC, max 2 mA eller 0/4-20 mA, Rload 15 år. Mätprincipen för CO2 är ickedispersiv infraröd (NDIR) med Automatic Baseline Correction (ABC). Gasinsamling genom diffusion. Mätprincip för temperatur är termistor.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ventilationsaggregat A70T EPP, Acetec
  Ventilationsaggregat A70T EPP, Acetec
  Ventilationsaggregat A70T EPP lämpar sig för montering i kök, med spiskåpa, eller i annat utrymme (t.ex. tvättstuga) i bostäder upp till 120 m². "T" anger toppanslutning. Effektiva EC-fläktar och lågt internt tryckfall ger låga driftskostnader. Aggregatet levereras komplett med manöverpanel, eftervärmare och givare för enkel och snabb installation. Sladdställ med stickpropp för enkel elinstallation. Levereras med dubbelremsdrift som standard. Roterande värmeväxlare med hög temperaturverkningsgrad. Behovet av värmeåtervinningen styrs automatiskt av styrutrustningen. Stabilt plåthölje i aluzink, Korrosionsklass C4 (miljöklass M3) med mellanliggande isolering. Kommer med 5 års garanti som omfattar material och fabrikationsfel på komponent och/eller sammansatt produkt. Kanalanslutning med kåpa: 1x125 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Fläkthjul, EBM Papst
  Fläkthjul, EBM Papst
  Fläkthjul som är avsedda att användas som reservdelar.
  Mer info
  37 Varianter
 • Reservdelar till CPA(E-Y), Fläkt Woods
  Reservdelar till CPA(E-Y), Fläkt Woods
  Diverse reservdelar till CPA(E-Y).
  Mer info
  7 Varianter
 • Filter till Acetec
  Filter till Acetec
  Lösa filter till aggregat från Acetec
  Mer info
  7 Varianter
 • Kanalfläkt CK EC, Östberg
  Kanalfläkt CK EC, Östberg
  CK serien består av kanalfläktar med cirkulär anslutning. Har hög kapacitet och verkningsgrad med bibehållen låg ljudnivå. Ytterrotormotorn är energieffektiv och har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Fläkthjulet är utrustat med bakåtböjda skovlar. Varvtalsreglering kan göras med den inbyggda potentiometern, 0-10 V alt. extern reglering. Kommer även med integrerat motorskydd. Kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. Fläkthöljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. Avsedd för installation i ett kanalsystem. När fläkten är kanalansluten kan den även installeras utomhus och i våtrum. Har enkel installation i valfri position. Isolationsklass motor: F. Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter. Max temperatur på transporterad luft skiljer sig något mellan modellerna. CK 315 C EC har en max temperatur på 45°C. Modellerna 200 B, 250 B och 315 B på 50°C, medan 125 C, 160 B och 160 C har sitt max vid 60°C. Frekvens: 50/60 Hz.
  Mer info
  7 Varianter
 • Värmeåtervinningsaggregat Heru T AC, Östberg
  Värmeåtervinningsaggregat Heru T AC, Östberg
  Väggmodell med toppanslutning konstruerad för till- och frånluftsventilation med energiåtervinning s.k. FTX. Lämplig för installation i lägenheter, småhus, kontor och andra lokaler där det ställs stora krav på inomhusmiljön. Hög temperaturverkningsgrad 86%, låg energianvändning (SFP), låg ljudnivå och hög driftsäkerhet. Har en konstruktion där alla köldbryggor minimerats. För enkel hantering är aggregatet fjärrstyrd via den trådlösa manöverenheten för drift och övervakning. Levereras förberedd för Modbuskommunikation via RS485. Luftflödet genereras av två tystgående radialfläktar med AC-motor. Fläktarna är anslutna med snabbkontakter och är mycket lätta att ta ur för rengöring. Har en regenerativ roterande värmeväxlare av icke hygroskopisk typ, tillverkad av aluminium och placerad centralt i aggregatet. Även värmeväxlaren kan demonteras för rengöring. Brännbart kassettfilter typ F7 som standard, för både från- och tilluften. Inbyggd styrning för värme/kyla. Inbyggd elektrisk eftervärmare. Aggregatet är tillverkat av galvaniserad stålplåt, delvis vitlackerad, med mellanliggande isolering. Placeras i varmt utrymme, t.ex. tvättstuga, förråd eller grovkök. Levereras i vänsterutförande. Har anslutning för spiskåpa, den går förbi rotorn så att inte matos går tillbaka in i lokalen. Försedd med stickkontakt. Kommer med tre års garanti vid kontinuerlig drift (gäller endast under förutsättning att tillbehör/utrustning (t.ex. filter) från CA Östberg används). Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter.

  Övriga specifikationer:
  Isolationsklass, motor: F
  Fas: 1 ~
  Frekvens: 50 Hz
  Effekt, elvärmare: 1200 W
  Ström, elvärmare: 5.2 A
  Ström, fläktar: 0.5A (62T) / 1.2A (90T)
  Max tryck: 425Pa (62T) / 340Pa (90T)
  Mer info
  2 Varianter
 • Kryddhyllefläkt IFK, Östberg
  Kryddhyllefläkt IFK, Östberg
  IFK är en Isolerad kanalfläkt med cirkulär anslutning. Konstruerad som en kryddhyllefläkt som kan anslutas med en fläktskåpa. IFK kommer utrustad med 30 mm brandsäker isolering och har två inlopp och ett utlopp. Klarar höga tryck med låg ljudnivå. Fläkthjul i utförande med framåtböjda skovlar. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Kommer även med integrerat motorskydd och kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. För varvtalsreglering kan transformator eller tyristor anslutas. Fläkthöljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt, och kanalanslutningarna har gummitätningar. Kommer med swing-out utförande som standard vilket förenklar underhåll och rengöring av fläkthjul och kåpa. Fläkten är avsedd för installation i ett kanalsystem. Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter. Max temperatur på transporterad luft är 50°C, vid spänningsreglering är max temperaturen på transporterad luft 85°C för IFK B modellerna medan den fortsatt är 50°C för IFK C.
  Mer info
  4 Varianter
 • Kanalfläktar CK AC, Östberg
  Kanalfläktar CK AC, Östberg
  CK serien består av kanalfläktar med cirkulär anslutning. Har hög kapacitet och verkningsgrad med bibehållen låg ljudnivå. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Fläkthjulet är utrustat med bakåtböjda skovlar. Kommer även med integrerat motorskydd. För varvtalsreglering kan transformator eller tyristor anslutas. Kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. Fläkthöljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. Avsedd för installation i ett kanalsystem. När fläkten är kanalansluten kan den även installeras utomhus och i våtrum. Har enkel installation i valfri position. Isolationsklass motor: F. Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter. Max temperatur på transporterad luft skiljer sig något mellan modellerna. CK 315 C har en max temperatur på 50°C. Modellerna 100A/C, 125A, 160B, 200A och 250 A på 60°C, medan 160 C har sitt max vid 65°C. Högsta max temperaturen återfinns i modellerna 125C, 200 B ErP, 250 B ErP och 315 B ErP och ligger på 70°C.
  OBS! CK 315 C1 ErP kan ej varvtalsregleras under 165 V.
  Mer info
  12 Varianter
 • Motorkondensatorer, EBM Papst
  Motorkondensatorer, EBM Papst
  EBM Papst levererar motorkondensatorer till fläktar och aggregat.
  Mer info
  18 Varianter
 • Takfläkt TKC AC med cirkulär anslutning, Östberg
  Takfläkt TKC AC med cirkulär anslutning, Östberg
  Takfläkt med cirkulär anslutning och horisontellt utblås. Har hög prestanda och driftsäker. Fläkthjulet är utrustat med bakåtböjda skovlar. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Kommer med integrerat motorskydd och kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. För varvtalsreglering kan transformator eller tyristor anslutas. Kommer med sladdställ som enkelt kan demonteras vid behov. Fläkthöljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt som pulverlackeras i svart eller tegelrött som standard. Swing-up utförande för enkel service och rengöring av fläkthjulet. Takfläkten monteras enklast med takgenomföring TG för TKC. Fläkten uppfyller miljökrav M2. Isolationsklass, motor: F. Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter. Max temperatur på transporterad luft skiljer sig något mellan modellerna. TKC 400 B har sitt max på 60 °C medan modellerna 300 C, 400 A/C ErP ligger på 70 °C. TKC 300 A har sin max temperatur på 80°C och TKC 300 B på 90°C. TKC finns även med EC motor och går då under namnet TKC EC.
  Mer info
  12 Varianter
 • Reservdelar till JBDA och JBDB, Fläkt Woods
  Reservdelar till JBDA och JBDB, Fläkt Woods
  Kondensatorer, 2 nF och 3 nF för JBDA och ombyggnadssats för fläktenhet till JBDB.
  Mer info
  3 Varianter
 • Takfläkt TKV, Östberg
  Takfläkt TKV, Östberg
  Takfläkt TKV med kvadratisk anslutning och vertikalt utblås. Har hög prestanda och driftsäker. Fläkthjulet är utrustat med bakåtböjda skovlar. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Kommer med integrerat motorskydd och kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. För varvtalsreglering kan transformator eller tyristor anslutas. Fläkthöljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt som pulverlackeras i svart eller tegelrött som standard hos modellerna 300 & 400 A/B/C. Dessa modeller uppfyller miljökrav M2. Modellerna 560-960 A-J har även dem ett fläkthölje tillverkat av galvaniserad stålplåt, och kommer i förekommande fall pulverlackerad eller med lackering som uppfyller Miljöklass M3/Korrosionsklass C4. Dessa modeller finns även olackerade. Samtliga fläktar i TKV serien kommer med swing-up utförande för enkel service och rengöring av fläkthjulet. Takfläkten monteras enklast med takgenomföring TFU. Isolationsklass, motor: F.
  Mer info
  39 Varianter
 • Tryckgivare med display CPS-D-A 24V, A-collection
  Tryckgivare med display CPS-D-A 24V, A-collection
  CPS-D-A är avsedd för differenstryckmätning i ventilationsanläggningar. Tryckgivare CPS-D-A har ett inbyggt differenstryckelement som är temperaturkompenserat för hög noggrannhet och linjäritet. Tryckelementet och utsignalen har hög upplösning vilket innebär att tryckvärdet presenteras i steg om max 1 Pa över hela mätområdet (-100 till +3500 Pa). Via en bakgrundsbelyst display ställs önskad funktion och mätområde in. Mätområdet bestämmer vid vilket mätvärde utsignalen ska starta och när max utsignal ska ges. Utsignal (0- 10V eller 4-20 mA), K-faktor för volymmätning samt önskad signaldämpning ställs också in via displayen. Även nollkalibrering av tryckelementet utförs via displayen. I displayens grundläge visas aktuellt mätvärde (tryck eller volym/flöde) samt aktuell utsignal i volt eller milliampere. CPS-D-A levereras fabriksinställd för differenstryckmätning med mätområdet 0-500 Pa, 0-10V utsignal samt medel signaldämpning (10 sek.). CPS-D-A kan via inställning av k-faktor mäta volym/flöde över t.ex. fläktar eller mätflänsar. Omräkningsformeln från differenstryck till volym är: q = k x √Δp. K-faktor kan ställas in med två decimaler. Enhetsinställningen är endast en "displayetikett" och utför alltså ingen matematisk beräkning av mätvärdet. Dämpning av utsignalen (medelvärdesbildning) är ställbar i 3 nivåer: 3, 10 och 20 sekunder. Anslutningsplinten och kapslingens kabelport (med förmonterad M16 kabelförskruvning) är löstagbar för enklare installation. Kapslingens lock är försett med gångjärn i överkant, snäpplås nertill samt spärrhakar som håller locket öppet i uppfällt läge.

  Utsignal: 0-10V (>5 kΩ imp.) eller 4-20 mA
  Medelvärdesbildad dämpning: 3, 10 eller 20 sek.
  Mätområden, tryck: Justerbar från -100 till +3500 Pa, i steg om 50 Pa
  Mätområden, volym: Justerbar från 0 till +32000, i steg om 100 upp till 3500 och i steg om 500 över 3500.
  Valbara enhetstecken i display: m³/h, m³/sek. eller l/sek.
  K-faktor: 0-9999,99
  Display: Grafisk LCD, bakgrundsbelyst
  Kabelingångar: 1xM16, 5-10 mm kabel
  Mer info
  1 Variant
 • Kanalfläkt RKB EC rektangulär, Östberg
  Kanalfläkt RKB EC rektangulär, Östberg
  RKB EC är en kanalfläkt med rektangulära anslutningar som är kompakt, har hög kapacitet och verkningsgrad samt är driftsäker. Fläkthjulet är utrustat med bakåtböjda skovlar. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Varvtalsreglering kan göras med den inbyggda potentiometern, 0-10 V alt. extern reglering. Kommer även integrerat motorskydd och kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. Fläkthöljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. Swing-out utförande som standard vilket förenklar underhåll och rengöring av fläkthjul och kåpa. Fläkten är avsedd för installation i ett kanalsystem. När fläkten är kanalansluten kan den även installeras utomhus och i våtrum. Enkel installation i valfri position. Isolationsklass, motor: F. Max temperatur på transporterad luft är 60°C.
  Mer info
  19 Varianter
 • Reservdelar till CPC(A,B,C,E), Fläkt Woods
  Reservdelar till CPC(A,B,C,E), Fläkt Woods
  Diverse reservdelar till CPC(A,B,C,E).
  Mer info
  8 Varianter
 • Tryckregulator Calair-PR, A-collection
  Tryckregulator Calair-PR, A-collection
  Tryckregulatorn CALAIR-PR mäter differenstrycket och reglerar ventilationsanläggningens fläkt via en 0-10V signal. För utetemperaturkompensering av börvärdet kopplas en utetemperaturgivare till regulatorn. Värdet för utetemperatur kan även skrivas till CALAIR-PR via Modbus. CALAIR-PR har två digitala ingångar som kan användas till bland annat aktivering av alternativt börvärde. Andra valbara förprogrammerade larmfunktioner är övervakning av fläktmotor samt ingång från brandlarmscentral. För dessa larmfunktioner finns även möjlighet att välja vilken utsignal som ska gälla samt om de ska återställas automatiskt eller manuellt. CALAIR-PR är försedd med ett växlande potentialfritt larmrelä som kan programmeras för olika larmindikeringar t.ex. hög och lågtryckslarm. De tio senaste larmen sparas i en larmlogg. CALAIR-PR kan avläsas och programmeras via Modbus RTU (RS485). Reglerhastigheten är ställbar för anpassning till olika tryckregleringsapplikationer, t.ex. takfläktar Alla inställningar och programmeringar som är utförda via menysystemet sparas vid ett eventuellt strömavbrott. Tryckregulatorns funktion garanteras med slanglängd upp till 100 m. Efter montering, kontrollera att luft kan strömma fritt genom slangen. CALAIR-PR har en klockmodul för aktivering av alternativt börväde. Klockmodulen har batteribackup för att inte tappa inställningarna vid strömavbrott. Datum och tid samt veckoschema kan ställas in. Minsta schemaläggningstid är en timme.

  Inbyggd glassäkring: 5x20 mm, 50 mA, trög
  Larmrelä: Växlande 5 A, 250V
  Mer info
  1 Variant
 • Reservdelar till BHGA, Fläkt Woods
  Reservdelar till BHGA, Fläkt Woods
  Diverse reservdelar BHGA
  Mer info
  3 Varianter
 • Takfläkt TKS AC med rektangulär anslutning, Östberg
  Takfläkt TKS AC med rektangulär anslutning, Östberg
  Takfläkt med kvadratisk anslutning med horisontellt utblås. Har hög prestanda och driftsäker. Fläkthjulet är utrustat med bakåtböjda skovlar. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Kommer med integrerat motorskydd och kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. För varvtalsreglering kan transformator eller tyristor anslutas. Kommer med sladdställ som enkelt kan demonteras vid behov. Fläkthöljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt som pulverlackeras i svart eller tegelrött som standard. Swing-up utförande för enkel service och rengöring av fläkthjulet. Takfläkten monteras enklast med takgenomföring TFU för TKS. Fläkten uppfyller miljökrav M2. Isolationsklass, motor: F. Ljudtrycksnivån hänvisar till ett avstånd på 3 meter. Max temperatur på transporterad luft skiljer sig något mellan modellerna. TKS 400 B har sitt max på 60°C medan modellerna 300 C, 400 A/C ErP ligger på 70 °C. TKS 300 A har sin max temperatur på 80°C och TKC 300 B på 90°C.
  Mer info
  12 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.