Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Påsfilter

Se till att du har bra ventilationsprodukter! Ahlsells ventilationsssortiment spänner över kanalsystem, don, ventiler, inomhusgaller, slangar med tillbehör, takhuvar, ytterväggsgaller, ventilationstillbehör, filter, montagematerial, fläktar, aggregat, spiskåpor, styr, regler, brandgasspjäll och plan bandplåt.
Välj underkategori

Visar 1 till 10 av 10

 • Påsfilter- a-collection
  Påsfilter- a-collection
  Ventilationsfilter a-collection Standardmoduler
  ( Glasfiber med metallram )
  Vi kan tillhandahålla ventilationsfilter till alla på marknaden förekommande aggregat i samtliga filterklasser i glasfiber- eller syntetmedia.
  Ramar kan fås i metall, trä eller i plast.
  Filterklass F6 & F7 i Microglas är P-märkta enl. SS EN 779:2002 & SPs certifieringsregler för luftfilter SPCR 022.
  Även Pleatfilter, Veckade Panelfilter, Planfilter på trådram, Filterstrutar och fördelningsmattor till Floormasterdon, Pads, Örngott, Minimasterfilter, Husqvarnafilter, Metallfilter etc.
  Vi hjälper gärna till att ta fram speciallösningar för ditt ändamål. Såsom filterskåp, filterbankar mm.
  Måtten kan fås i standard eller specialmått.
  De krav som Sveriges Tekniska Forskningsinstitut ställer på minsta avskiljningsgrad för de olika filterklasserna framgår av nedanstående tabell.
  Medelvärdet av avskiljningsgraden måste överstiga minsta avskiljningsgrad vid 0,4 & 0,85 µm. Våra testvärden är infogade som en jämförelse i tabellen.
  Så här beställer du:
  Filter benämns alltid B x H x L . ( Mått i mm )
  Längden mäts alltid från ramens framkant till påsens bakkant.
  Påsarna är alltid stående
  Ramtjocklek (T) är normalt 25mm
  Ex på filterbenämning F7 592x592x635-8/25
  Mer info
  24 Varianter
 • Filter till Ventilationsaggregat, a-collection
  Filter till Ventilationsaggregat, a-collection
  Filter till ventilationsaggregat.
  Mer info
  65 Varianter
 • Filter, a-collection
  Filter, a-collection
  Ett tilluftsfilter för skolor, köpcentra, kontor och andra byggnader i närheten av gator och trafikleder med tung trafik, där det finns behov av partikelfiltrering och borttagning av VOC och lukter. Filtret är ett partikel- och gasfilter har hög avskiljningsgrad med aktivt kol. Ramen tillverkad i aluminium, filtermedia bestående av glasfiber och högaktivt kol. Rekommenderat sluttryckfall är 450 Pa (mest ekonomiskt vid 250 Pa). Högst 50°C vid kontinuerlig drift.
  Mer info
  3 Varianter
 • Filter Superflow, a-collection
  Filter Superflow, a-collection
  Superflow påsfilter är avsett för luftbehandling i klimatreglerade utrymmen och som för filter i renrum. Filtermedia bestående av glasfiber, ram av aluminium (tjocklek 25 mm). Högst 70°C vid kontinuerlig drift.
  Mer info
  5 Varianter
 • Övriga standardmått för aggregat etc., a-collection
  Övriga standardmått för aggregat etc., a-collection
  ( Glasfiber med metallram )
  Vi tillverkar i alla storlekar.
  Mer info
  16 Varianter
 • Påsfilter Maxflo - A-collection
  Påsfilter Maxflo - A-collection
  MaxFlo är ett energieffektivt påsfilter med mycket hög prestanda och brett användningsområde. Filtrets dimensioner kan anpassas till alla förekommande rammått och byggdjup. Som standard är filterpåsarna är sydda i "high loft" microglasfibrer som laminerats mot en skyddande syntetisk microväv. Det valda filtermediat ger MaxFlo en successivt ökande avskiljningsgrad under hela filtrets livslängd vilket gör det speciellt lämpat för luftintag i hårt trafikerad stadsmiljö ODA2-3. MaxFlo är certifierat av Eurovent och långtidstestat och P-märkt av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Filterklasser: M5-F9 enl. EN779:2012.
  Mer info
  89 Varianter
 • Förfilter, a-collection
  Förfilter, a-collection
  Förfilter avsett för att ta bort de grövsta partiklarna i luftbehandlingssystem. Grundfilter med påsar i syntetfilter och medelhög avskiljningsgrad. Ram av förzinkad stålplåt (tjocklek 25 mm), filter av polyesterfiber. Filterklass G4 enligt EN779:2012. Rekommenderat sluttryckfall 250 Pa. Högst 70°C vid kontinuerlig drift.
  Mer info
  3 Varianter
 • Filterramar, a-collection
  Filterramar, a-collection
  Filterramar i olika storlekar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Påsfilter GreenFlo - A-collection
  Påsfilter GreenFlo - A-collection
  GreenFlo är ett universalfilter som passar alla aggregat. Utmärkande för GreenFlo är hög filtereffekt från start och mycket lågt CO2-avtryck genom användning av förnybara PLA-fibrer i filterpåsarna. De förnybara fibrerna är starka och fukttåliga syntetfibrer och utvinns idag ur stärkelse från växter. Stor filteryta och koniska filterpåsar med senaste sömmnadsteknik ger dessutom långsam tryckfallsuppbyggnad och samma låga energikostnader som för MaxFlo i ODA1-2 miljö. GreenFlo-filtren i klass M5-M6 är långtidstestade och P-märkta av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och certifierade av Eurovent. Finns i filterklasser: M5-F7 enl. EN779:2012. För att läsa mer om hur GreenFlo kan minska dina CO2-utsläpp, klicka här.
  Mer info
  52 Varianter
 • Kompaktfilter, a-collection
  Kompaktfilter, a-collection
  Luftbehandling i klimatiserade lokaler och som förfilter i renrum. Kompaktfilter med hög verkningsgrad och filterpaneler monterade i V- form. Filterram i tjocklek 25 mm, polypropylen och ABS. Filtermedia: Glasfiber. Filterklass enligt EN779:2002: F6, F7, F8 och F9. Temperatur: Högst 80 ºC vid kontinuerlig drift. Monteras i montageramar typ SP eller direkt i luftbehandlingsaggregatets spår. Filtren finns i nedanstående standardstorlekar.
  Mer info
  3 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.