Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Överluftsdon

Välj underkategori

Visar 1 till 12 av 12

 • Överluftsdon ÖLR, Klimatbyrån
  Överluftsdon ÖLR, Klimatbyrån
  ÖLR är ett cirkulärt ljuddämpande överluftsdon anpassat för montage i regelvägg. Säljs parvis. Tillverkad i pulverlackerad stålplåt i vit standardkulör, invändigt isolerad med tvättbar och ytbeklädd ljudabsorbent. Monteras parvis i fästram som beställs separat. Ramar monteras på vardera sida om vägg. Dondelarna trycks fast på ramarnas fästpinnar. Vikten avser parvis levererad produkt. Luftflödet är angivet vid 15 Pa.
  Fästram beställs separat.
  Mer info
  3 Varianter
 • Överluftsdon ORTOa, Swegon
  Överluftsdon ORTOa, Swegon
  ORTOa är ett ljuddämpande överluftsdon anpassat för placering i regelvägg som levereras parvis. Utförda som rektangulära bafflar innehållande isolerande ljudabsorbent med förstärkt ytskikt, brandklassad B-s1,d0 enligt EN ISO 11925-2. Anpassade för montage ovanför dörr. Öppen spalt runt om. Bafflarna hängs upp på medlevererade fästramar och är utförda i stålplåt. Fästramen i förzinkad stålplåt. Bafflarna är lackerade i vitt, RAL 9003/NCS S 0500-N. Vikten avser 2 stycken don. Luftflödet är angivet vid 20 Pa.

  Säljs parvis.
  Mer info
  4 Varianter
 • Överluftsdon SOTTOa, Swegon
  Överluftsdon SOTTOa, Swegon
  SOTTOa är ett ljuddämpande överluftsdon anpassat för placering i regelvägg. Utförd som rektangulär baffel innehållande isolerande ljudabsorbent med förstärkt ytskikt, brandklassad B-s1,d0 enligt EN ISO 11925-2. Bafflarna hängs upp på medlevererade fästramar. Öppen spalt i kortsidorna. Ljudbaffeln och fästram är tillverkad i förzinkad stålplåt. Ljudbaffeln är lackerad i vit RAL 9003/NCS S 0500-N. Luftflödet är angivet vid 20 Pa.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fästram till överluftsdon ÖLR, Klimatbyrån
  Fästram till överluftsdon ÖLR, Klimatbyrån
  Fästram av pulverlackerad stålplåt i vit standardkulör till överluftsdonet ÖLR. Ramar monteras på vardera sida om vägg. Dondelarna trycks fast på ramarnas fästpinnar.
  Säljs parvis.
  Mer info
  3 Varianter
 • Överluftsdon RW45, REC Indovent
  Överluftsdon RW45, REC Indovent
  Överluftsdon RW45 är en komplett lösning med ljuddämpare och undertaksdon som uppfyller alla ljudkrav – när krav på hög ljuddämpning föreligger. RW45 uppfyller överhörningskraven vid överluft i samtliga byggnader som har upp till ljudklass A. Överluftsdonet har utvecklats för att ge mycket god ljuddämpning med lågt tryckfall samt största möjliga kombination av monteringsflexibilitet och samtidigt erbjuda stort luftflöde genom hög fri area och mycket god ljuddämpning. RW45 påverkar i mycket liten grad väggens totala Rw och en reduktionsberäkning behöver därför inte göras. Kan med fördel användas till skolor, kontor, sjukhus, läkarmottagningar, förhörsrum, offentliga toaletter, tvättstuga eller i andra utrymmen där det föreligger ljudkrav på vägg. RW45 består av aluminium/stålplåt och ytbehandlingen av vit pulverlackerad stålplåt. Uppfyller kraven för obrännbart material. Euroclass A1, enligt standard EN 13501-1 samt uppfyller även kraven för täthetsklass D och har korrosivitetsklass C2. Max användningstemperatur: +80°C.

  RW45 finns i tre olika utföranden:
  TAK/TAK (TT): 1 st Aku Comp 1,2 m, 1 st Aku Comp 0,6 m, 2 st fästramar med fästbrickor och 2 st undertaksdon
  TAK/VÄGG (TV): 1 st Aku Comp 1,2 m, 1 st fästram med fästbricka, 1 st undertaksdon med fästbricka, 1 st väggdon
  Enbart takdon (ET): endast takdonet ingår.

  Kanalljuddämparen, Aku Comp, är böjlig och levereras komprimerad men skall dras ut till full längd för bästa ljudabsortion. 0,25 m utdragbar till 0,6 m. 0,55 m utdragbar till 1,2 m.
  Produkten finns även i dim 125 mm och har då beteckningen RW60.
  Mer info
  3 Varianter
 • Överluftsdon ÖLS, Klimatbyrån
  Överluftsdon ÖLS, Klimatbyrån
  ÖLS är ett rektangulärt ljuddämpande överluftsdon anpassat för montage i regelvägg. Säljs parvis. Tillverkad i pulverlackerad stålplåt i vit standardkulör, invändigt isolerad med tvättbar och ytbeklädd ljudabsorbent. Monteras parvis i fästram som beställs separat. Ramar monteras på vardera sida om vägg. Dondelarna trycks fast på ramarnas fästpinnar. Vikten avser parvis levererad produkt. Luftflödet är angivet vid 15 Pa.
  Fästram beställs separat.
  Mer info
  3 Varianter
 • Överluftsdon BYSO, Fläkt Woods
  Överluftsdon BYSO, Fläkt Woods
  Överluftsdon BYSO är avsedd att placeras i vägg, och kan användas i de flesta miljöer. Donens frontplattor är invändigt klädda med ljuddämpande material, typ dacron. Donen är tillverkade av varmförzinkad stålplåt. Synliga delar är pulverlackerade vilket ger hög ytfinish och god slag- och reptålighet. Standardfärg är vit RAL 9003. Tolerans vid håltagning är +5/-0 mm. Levereras med två täckplattor och två fästramar.

  Luftflödet är angett vid 15 Pa.
  Mer info
  2 Varianter
 • Överluftsdon CIRCOa, Swegon
  Överluftsdon CIRCOa, Swegon
  CIRCOa är ett ljuddämpande överluftsdon som säljs parvis. Anpassat för placering i regelvägg. Utförd som cirkulär baffel innehållande isolerande ljudabsorbent med förstärkt ytskikt, brandklassad B-s1,d0 enligt EN ISO 11925-2. Bafflarna har integrerad fästram med öppen spalt runt om och är tillverkad av stålplåt. Fästramen i förzinkad stålplåt. Lackerad i vit, RAL 9003/NCS S 0500-N. Vikten avser 2 stycken don. Luftflödet är angivet vid 20 Pa.

  Säljs parvis.
  Mer info
  2 Varianter
 • Överluftsdon TVA/B, Halton
  Överluftsdon TVA/B, Halton
  Överluftsdonet har ett ljuddämpande hölje och två synliga frontplåtar med öppningar på sidorna. I utförande TVA/B kommer donet med enbart frontplåtar, utan mellandel. Detta medför att väggtjockleken inte behöver tas i beaktning. Utförd i varmförzinkat stål med vit färg (RAL 9010). Ljuddämpningsmaterialet är mineralull med fiberbindande ytskikt. Avsedd för installation i vägg. Har stor fri area och minimalt tryckfall.
  Levereras parvis.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fästram till överluftsdon ÖLS, Klimatbyrån
  Fästram till överluftsdon ÖLS, Klimatbyrån
  Fästram av pulverlackerad stålplåt i vit standardkulör till överluftsdonet ÖLS. Ramar monteras på vardera sida om vägg. Dondelarna trycks fast på ramarnas fästpinnar.
  Säljs parvis.
  Mer info
  3 Varianter
 • Överluftsdon BYSE, Fläkt Woods
  Överluftsdon BYSE, Fläkt Woods
  Överluftsdon BYSE är avsedd att placeras i vägg, och kan användas i de flesta miljöer. Donens frontplattor är invändigt klädda med ljuddämpande material, typ dacron. Donen är tillverkade av varmförzinkad stålplåt. Synliga delar är pulverlackerade vilket ger hög ytfinish och god slag- och reptålighet. Tolerans vid håltagning är +5/-0 mm. Levereras med två täckplattor och två fästramar.
  Färg : RAL9003
  Luftflödet är angett vid 15 Pa.
  Mer info
  4 Varianter
 • Överluftsdon RW60, REC Indovent
  Överluftsdon RW60, REC Indovent
  Överluftsdon RW60 är en komplett lösning med ljuddämpare och undertaksdon som uppfyller alla ljudkrav – när krav på hög ljuddämpning föreligger. RW60 uppfyller överhörningskraven vid överluft i samtliga byggnader som har upp till ljudklass A. Överluftsdonet har utvecklats för att ge mycket god ljuddämpning med lågt tryckfall samt största möjliga kombination av monteringsflexibilitet och samtidigt erbjuda stort luftflöde genom hög fri area och mycket god ljuddämpning. RW60 påverkar inte väggens totala Rw och en reduktionsberäkning behöver därför inte göras. Kan med fördel användas till skolor, kontor, sjukhus, läkarmottagningar, förhörsrum, offentliga toaletter, tvättstuga eller i andra utrymmen där det föreligger ljudkrav på vägg. RW60 består av aluminium/stålplåt och ytbehandlingen av vit pulverlackerad stålplåt. Uppfyller kraven för obrännbart material. Euroclass A1, enligt standard EN 13501-1 samt uppfyller även kraven för täthetsklass D och har korrosivitetsklass C2. Max användningstemperatur: +80°C.

  RW60 finns i tre olika utföranden:
  TAK/TAK (TT): 1 st Aku Comp 1,2 m, 1 st Aku Comp 0,6 m, 2 st fästramar med fästbrickor och 2 st undertaksdon
  TAK/VÄGG (TV): 1 st Aku Comp 1,2 m, 1 st fästram med fästbricka, 1 st undertaksdon med fästbricka, 1 st väggdon
  Enbart takdon (ET): endast takdonet ingår.

  Kanalljuddämparen, Aku Comp, är böjlig och levereras komprimerad men skall dras ut till full längd för bästa ljudabsortion. 0,25 m utdragbar till 0,6 m. 0,55 m utdragbar till 1,2 m.
  Produkten finns även i dim 160 mm och har då beteckningen RW45.
  Mer info
  3 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.