Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Regleringsutrustning och övriga tillbehör

Visar 1 till 12 av 12

 • Rökdetektor UG-3-O optisk för kanalmontage, Calectro
  Rökdetektor UG-3-O optisk för kanalmontage, Calectro
  Optisk rökdetektor UG-3-O för kanalmontage. Uniguard Superflow är utvecklad för att mäta rökgaser i ventilationskanaler och består av en rökdetektor, monterad i ett adaptorsystem där både rör och kapsling är specialkonstruerade för optimal luftströmning genom rökdetektorn. Systemet uppfyller därmed alla krav på en god brandsäkerhet vid lufthastigheter mellan 0,2 m/s och 20 m/s. Uniguard används tillsammans med en kontrollenhet (t ex ABAV-S3) till styrning av brandspjäll och fläktar, akustiska och/ eller optiska larm mm. Detektorn är försedd med bajonettfattning. Testad och godkänd rökdetektor enligt EN-54, UG-3-O enligt VdS.

  UG-3-O har en intelligent övervakningskrets som kontinuerligt kontrollerar och justerar känsligheten för optimal funktion under detektorns hela livslängd. När detektorn inte längre kan kompensera för miljöpåverkan startas ett servicelarm, vilket indikerar att detektorn behöver bytas ut, alternativt rengöras. Venturirör 0,6 meter ingår. Matningsspänningen avser kontrollenheten.

  Servicelarmström: ~ 10 mA (vid 22V)
  Larmström: ~ 40 mA (vid 22V)
  Luftfuktighet: Max. 99% RH
  Mer info
  1 Variant
 • Rökdetektor FDKS-1 optisk för kanal, Fläkt Woods
  Rökdetektor FDKS-1 optisk för kanal, Fläkt Woods
  Optisk rökdetektor för montage i ventilationskanal. Rökdetektorn monteras med fläns skruvad i luftkanalen och med detektorröret (aluminium) i luftströmmen. Uppfyller norm EN54 del 7 och 9 för röktyp och rökintensitet.
  Mer info
  1 Variant
 • Kontrollenhet ABAV-S3, Calectro
  Kontrollenhet ABAV-S3, Calectro
  Kontrollenhet ABAV-S3 för rökdetektorer UG-3-O och EVC-PY-DA. DIN-montage. Lysdioder för status kontroll, samt reset knapp på fronten. Kontrollenheten är försedd med reläkontakter för styrning av t.ex. spjäll och fläktar samt med servicelarm- och fellarmreläer. Finns i utförande 24V alternativt 230V. Kan användas i slinga med upp till 30 rökdetektorer. Slutmotstånd 2,2 kOhm som standard.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rökdetektor EVC-PY-DA optisk för takmontage, Calectro
  Rökdetektor EVC-PY-DA optisk för takmontage, Calectro
  Rökdetektor EVC-PY-DA har försetts med en ny optisk kammare samt en ny ljuskälla. Tack vare detta har detektorns förmåga att upptäcka även små partiklar från en begynnande brand ökat avsevärt. Genom den nya konstruktionen kan EVC-PY-DA ersätta den joniserande rökdetektorn, som hittills har varit överlägset bäst. Detekteringskammaren innehåller en lys- och fotodiod. Normalt träffar inte ljusstrålen fotodioden, men när rök tränger in i kammarlabyrinten reflekteras lysdiodens ljusstråle av röken så att den träffar fotodioden. Strömmen genom fotodioden ändras och larm erhålls. Detektorinsatsen består av vit PC med metallnät runt kammaren.

  EVC-PY-DA har en intelligent övervakningskrets som kontinuerligt kontrollerar och justerar känsligheten för optimal funktion under detektorns hela livslängd. När detektorn inte längre kan kompensera för miljöpåverkan indikeras ett servicelarm. Detektorns konstruktion gör den nästan helt immun mot höga lufthastigheter, nedsmutsning och radiofrekvensstörningar. Detektorn är försedd med bajonettfattning. Känslighet enligt EN-54-7. Testad enligt EN-54 av VdS (Tyskland). Kapslingsklassen som är redovisad är angiven för sockeln.

  Driftström: Max 50 μA
  Larmström: Ca. 40 mA (vid 22V)
  Servicelarmström: Ca. 10 mA (vid 22V)
  Tillåten luftfuktighet: 99% rF
  Mer info
  1 Variant
 • Rökdetektorprovare RDP-300, Calectro
  Rökdetektorprovare RDP-300, Calectro
  Rökspray för funktionskontroll av rökdetektorer monterade i tak eller kanal.Enheten är försedd med rörmunstycke. Sprayflaskan räcker till många tester. Fungerar både till joniserande och optiska rökdetektorer.
  E-nummer: 63 030 65.
  Mer info
  1 Variant
 • Rökdetektor SDD-S50/S65 joniserande för kanalmontage, Regin
  Rökdetektor SDD-S50/S65 joniserande för kanalmontage, Regin
  SDD enkelrörs joniserande rökdetektor för kanalmontage används för att detektera brandrök i ventilationssystem. Detektorn finns med eller utan servicelarmsfunktion. Flera detektorer kan anslutas till en kontrollenhet. Detektorn är skyddad mot påverkan från RFI (radiostörningar). Driftspänningen avser användande med kontrollenhet. Venturiröret är tillverkat av aluminium och kan förkortas för att anpassas till alla kanalstorlekar. Detektorn klarar lufthastigheter upp till 20 m/s.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kontrollenhet ABV, Regin
  Kontrollenhet ABV, Regin
  ABV-300/D kontrollenhet används tillsammans med rökdetektorer i serierna S65, S50, S65-OE och S50-OEGA4. Kontrollenheten strömförsörjer anslutna rökdetektorer samt överför rök- och servicelarm. Kontrollenheten övervakar kontinuerligt att spännings och strömvärden är normala. Grön lysdiod indikerar ansluten matningsspänning. Kontrollenheten kopplas till rökdetektorerna med en tvåtråds detektorslinga. Upp till 20 detektorer kan anslutas till samma kontrollenhet. Slingan skall avslutas med ett slutmotstånd i sista detektorn. Avsedd för montage på DIN-skena.

  Två reläkontakter för larm. Relä R1 har en växlande kontakt 230 V AC, 8A. Relä R2 är växlande 230 V AC, 8A på modellerna utan servicelarm och slutande 24 V AC, 1A på modellerna med servicelarmfunktionen. Dessa modeller har även ett tredje relä, S1, vilket är avsett för servicelarmet och utgörs av en slutande kontakt 24 V AC, 1A. Observera att modellerna utan servicelarm bör användas med rökdetektorer utan servicelarmfunktion.
  Mer info
  4 Varianter
 • Rökdetektor S50-OE-GA4/S65-OE optisk för takmontage, Regin
  Rökdetektor S50-OE-GA4/S65-OE optisk för takmontage, Regin
  S50-OE-GA4 och S65-OE är optiska rökdetektorer för takmontage i alla typer av lokaler. De reagerar på synliga rökpartiklar (förbränningsrester) och lämpar sig därigenom bra för detektering av brand på ett tidigt stadium. Den är konstruerad för att möta de höga krav som en modern brandinstallation ställer på detektorerna. Detektorn är skyddad mot påverkan från RFI (radiostörningar). Flera detektorer kan anslutas till en kontrollenhet. Finns i utförande med eller utan servicelarmfunktion. Ej vindkänslig. Spänningsförbrukningen är angiven vid normal drift.
  Mer info
  2 Varianter
 • Venturirör VR till UG-3-O, Calectro
  Venturirör VR till UG-3-O, Calectro
  Rör för större kanaler till UG-3-O. Skall kapas för att passa kanaldiametern, beräkna ca 1 dm längre än kanaldiameter. Tillverkad av aluminium.
  Mer info
  2 Varianter
 • Monteringsbeslag UG-MB till UG-3-O, Calectro
  Monteringsbeslag UG-MB till UG-3-O, Calectro
  Monteringsbeslag för montering av UG-3-O på runda kanaler eller plana kanaler med isolering. Ger ett enkelt montage med för borrade hål. Tätning ingår.
  Mer info
  1 Variant
 • Rökdetektor SDD-OE50/OE65 optisk för kanalmontage, Regin
  Rökdetektor SDD-OE50/OE65 optisk för kanalmontage, Regin
  SDD-OE är en enkelrörs optisk rökdetektor för kanalmontage som används till att detektera brandrök i ventilationssystem. Detektorn finns med eller utan servicelarm. Flera detektorer kan anslutas till en kontrollenhet. Detektorn är skyddad mot påverkan från RFI (radiostörningar). Driftspänningen avser användande med kontrollenhet. Venturiröret är tillverkat av aluminium och kan förkortas för att anpassas till alla kanalstorlekar. Detektorn klarar lufthastigheter upp till 20 m/s.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rökdetektor S50/S65 joniserande för takmontage, Regin
  Rökdetektor S50/S65 joniserande för takmontage, Regin
  Rökdetektor för takmontage som används för att detektera brandrök i alla slags lokaler. Den är konstruerad för att möta de höga krav som en modern brandinstallation ställer på detektorerna. Detektorn är skyddad mot påverkan från RFI (radiostörningar). Flera detektorer kan anslutas till en kontrollenhet. Övervakningsprincipen utgörs av en joniserande detektor. Finns i utförande med eller utan servicelarmfunktion. Vindhastighet högst 10 m/s. Spänningsförbrukningen är angiven vid normal drift.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.