Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Friskluftsventiler

Se till att du har bra ventilationsprodukter! Ahlsells ventilationsssortiment spänner över kanalsystem, don, ventiler, inomhusgaller, slangar med tillbehör, takhuvar, ytterväggsgaller, ventilationstillbehör, filter, montagematerial, fläktar, aggregat, spiskåpor, styr, regler, brandgasspjäll och plan bandplåt.

Visar 1 till 20 av 64

 • Tilluftsventil Fresh TL98F
  Tilluftsventil Fresh TL98F
  Ventilen levereras komplett med genomföring Ø98/102 och utvändigt vitt ytterväggsgaller. Standardlängden är anpassad för 350 mm max väggtjocklek. Förlängning är möjlig med modulrör 98/102, L=100 (6621585).
  Mer info
  1 Variant
 • Friskventil A 98P, a-collection
  Friskventil A 98P, a-collection
  Flexibel väggventil för väggmontage, avsedd för kontinuerlig ventilation av bostäder. Försedd med filter och kondensisolering.
  Luftmängden regleras med ett steglöst precisionsspjäll som manövreras av ett skjutreglage. Komplett med genomföring Ø98/102 mm och utvändigt galler.
  Av vit plast, NCS S0502-Y. Kan kombineras med Fresh TL-tillbehör.
  Mer info
  1 Variant
 • Tilluftsventil Fresh 80
  Tilluftsventil Fresh 80
  Lättmonterade friskluftsventiler, som består av en invändig ventil, väggenomföring och ett utvändigt galler. Vid större väggtjocklek än 360 mm finns förlängningsrör som tillbehör. Ventilerna har två lägen som steglöst kan justeras. Dessa växlas enkelt med dragsnöret. Filtret är placerat i expansionskammaren vilket ger en extra stor filteryta, färre filterbyten och skapar en god luftfördelning. Håltagning 86mm, 5,2 l/s.
  Mer info
  1 Variant
 • Galler- Fresh
  Galler- Fresh
  Galler avsett att användas på utvändig vägg, försett med dolda skruvhål för skruvmontage. Skruvhålens hålbild passar Täckplatta #165 och #210. Försett med ring som passar direkt till modulrör Ø95/99 x 150 och mot Ø98/102 med Gummiring EPDM (art. nr.. 008247). Kan förses med insektsraster 140. Tillverkat av UV-beständig konstruktionsplast i olika färger.
  Fri area: 64cm2
  Mer info
  6 Varianter
 • Filter till Freshventil
  Filter till Freshventil
  Olika filter till Fresh ventil.
  Mer info
  8 Varianter
 • Tilluftsventil Fresh 100 Thermo
  Tilluftsventil Fresh 100 Thermo
  Fresh 100 Thermo styrs kontinuerligt av utetemperaturen, så att ventilen automatiskt stänger vid sjunkande temperatur och öppnar i takt med att utetemperaturen stiger. Den inbyggda termostaten reglerar ventilens öppning så att den börjar minska vid +10oC för att vid -5 oC vara helt stängd. Med ett enkelt handgrepp kan grundinställningen dock ändras, så att ventilen ej stänger helt. Ventilen passar särskilt bra vid självdragsventilation.
  Mer info
  1 Variant
 • Tilluftsventil Fresh TL80F-dBS
  Tilluftsventil Fresh TL80F-dBS
  Den ljudreducerande versionen av TL-F har en annan väggenomföring jämfört med standard. Den består av ett ljudabsorberande rör, samt två korta stosar. Det ljudabsorberande röret är lätt att kapa till rätt längd med en vass kniv. Standard dB-S rör Ø81/124, L=360 mm. Det är möjligt att anpassa dB-S röret till Ø98 i ena änden. Ljudreduktion Dn,e,w46 dB.
  Mer info
  1 Variant
 • Modulrör till friskluftsventiler
  Modulrör till friskluftsventiler
  Fresh väggenomföringsrör passar direkt på den utvändiga stosen och är byggbar mot varandra med tryckpassning.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kallrasskydd, Fresh
  Kallrasskydd, Fresh
  Backspjäll som förhindrar luft att passera in när fläkten inte är igång. Utvändig diameter Ø98 mm och längd 74 mm. Monteras i kanal Ø98 mm, vid grövre kanal kan en packning användas alternativt tejpas kallrasskyddet på fläkten. Kallrasskyddet ska endast användas vid montage genom yttervägg.
  Mer info
  1 Variant
 • Anslutningsstos till friskluftsventiler
  Anslutningsstos till friskluftsventiler
  Fresh stos används som övergång mellan modulrör och galler 150x150 eller 110x150.
  Mer info
  2 Varianter
 • Täckplatta till friskluftsventiler
  Täckplatta till friskluftsventiler
  Fresh täckplatta som monteras där fläkt/ventil ej täcker kanalens öppning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Friskventil A 80R, a-collection
  Friskventil A 80R, a-collection
  Rund väggventil för väggmontage, avsedd för kontinuerlig ventilation av bostäder. Försedd med filter och kondensisolering.
  Ventilen har tre öppningslägen som regleras enkelt med eller utan snöre. Komplett med genomföring Ø81/85 mm och galler i-pack.
  Av Vit plast, NCS S0502-Y. Kan kombineras med Fresh TL-tillbehör.
  Mer info
  1 Variant
 • Fönsterventil Fresh 40
  Fönsterventil Fresh 40
  Fönsterventil tillverkad i plast. Ventilen består av invändig ventildel samt ett utvändigt påblåsningsskydd med galler. Ventilen regleras enkelt genom att öppna respektive stänga fronten. Fronten fungerar i öppet läge som en luftriktare. Detta möjliggör att man kan rikta luftströmmen exempelvis uppåt för att få bästa inblandning med rumsluften och minska risken för drag. Fresh 40 kan monteras på både inåt- och utåtgående fönster. Beroende på avståndet till fösterbåge och fönstersmyg, kan ventilen behöva vändas 180° så att luftströmmen inte hindras. Filtret hindrar damm och insekter att passera in genom ventilen. Genom att öppna spjället helt blir filtret lättåtkomligt för byta eller rengörning. Det fördelar också luften jämnare över ventilöppningen. Monteras på fönsterkarmens överstycke. Utformningen innebär att urfräsningen i karm eller monteringsskruvarna inte syns, ens i fullt öppet läge. Ventilen har ett lågt tryckfall. Borrmall E66 215 60 ingår ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Tilluftsventil Fresh TL-F
  Tilluftsventil Fresh TL-F
  TL-F från Fresh är en invändig ventildel avsedd för utbyte av befintliga ventiler/beslag. Ventilen är försedd med spjäll och filter. Spjället justeras med ett reglage placerat under kåpan på undersidan av ventilen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Genomströmningsventil Fresh 12
  Genomströmningsventil Fresh 12
  Genomströmningsventil av plast. Består av 2 plana galler. Kapacitet vid 10 Pa spalt: 9,5 l/s. Kapacitet vid 10 Pa hålrad: 7,5 l/s. Håltagning spalt: 330x16 mm. Håltagning hålrad: 16 st Ø16 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Väggventiler för väggmontage
  Väggventiler för väggmontage
  Väggventiler för bättre luftström med tillhörande filter för en friskare luft.
  Mer info
  5 Varianter
 • Spaltventil Biobe
  Spaltventil Biobe
  Natureloxerad aluminum eller vitpulverlackad aluminum. Utomhusdel har insektsgaller och regnskydd. Då Biobe monteras i karm krävs ibland förhöjningsdel som lyfter fram ventilen så att luftströmmen kan passera fritt förbi fönsterbågens överfals.
  Mer info
  23 Varianter
 • Ventilgaller Fresh
  Ventilgaller Fresh
  Ventilgaller av aluminium.
  Mer info
  10 Varianter
 • Fönsterventiler Fresh 31, 32 och 42
  Fönsterventiler Fresh 31, 32 och 42
  Fönsterventilen är tillverkad i plast. Ventilen består av invändig ventildel samt ett utvändigt påblåsningsskydd. Den invändiga delen är försedd med ett reglage för steglös öppning eller stängning av ventilen. Donet är tillverkat av vit ABS-plast. Skruv samt spik ingår. Ventilen är avsedd främst för inåtgående fönster och monteras utanpåliggande i karm eller båge. Fresh 31 sprider luften rakt in i rummet, medan Fresh 32 sprider luften uppåt och nedåt.
  Mer info
  3 Varianter
 • Blockventil 446
  Blockventil 446
  Längd min/max 165-320 mm.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.