Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Luftmixdon

Jobbar du med ventilation och installation? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta flera olika varianter av don. Oavsett om du jobbar med montage i villa eller kommersiella fastigheter har vi produkterna. Här finner du frånluftsdon med reglerbar inställning för grundflödet. Här finner du även tillbehör till don som fästram, packningar och anslutningsram. Söker du gallerdon eller radiatordon hittar du även detta. Flertalet stora leverantörer finns i vårt sortiment. Utforska vårt breda utbud av don här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 2 av 2

 • Luftmixdon T5190/T5250/TS5121, Electrolux
  Luftmixdon T5190/T5250/TS5121, Electrolux
  Luftmixdon för T5190/T5250 och torkskåp TS5121.(Tidigare T4190/T3250) Luftmixdonet består av en utomhusdel som är gråmålad och en inomhusdel som är vitlackerad. Båda är varmgalvaniserade. Inomhusdelen har två stycken självreglerande friskluftsventiler samt en anslutningsstos för anslutning till torkenheten. Genom sin enkla konstruktion är Luftmixdonet lätt att rengöra från fibrer m.m. Luftmixdonet kräver endast ett hål i väggen. Luftmixdonet är vridbart och anslutning från torktumlare/torkskåp kan göras horisontellt alternativt vertikalt. När fuktig luft passerar ut genom luftmixdonet från torktumlaren eller torkskåp evakueras den fuktiga luften ut och ny torrare luft tillförs utrymmet.
  Mer info
  1 Variant
 • Luftmixdon HT400E/HT400V, Electrolux
  Luftmixdon HT400E/HT400V, Electrolux
  Luftmixdon för HT 400 E, HT 400 V och T5130. Luftmixdonet består av en utomhusdel som är gråmålad och en inomhusdel som är vitlackerad. Båda är varmgalvaniserade. Inomhusdelen har en självreglerande friskluftsventil samt en anslutningsstos för anslutning till frånluftsfläkt. Genom sin enkla konstruktion är Luftmixdonet lätt att rengöra från fibrer m.m. Luftmixdonet kräver endast ett hål i väggen. Luftmixdonet är vridbart ansluts till frånluftsfläkten horisontellt. När fuktig luft passerar ut genom luftmixdonet från torkrumet evakueras den fuktiga luften ut och ny torrare luft tillförs utrymmet.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.