Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Frånluftsdon - takdon med låda

Se till att du har bra ventilationsprodukter! Ahlsells ventilationsssortiment spänner över kanalsystem, don, ventiler, inomhusgaller, slangar med tillbehör, takhuvar, ytterväggsgaller, ventilationstillbehör, filter, montagematerial, fläktar, aggregat, spiskåpor, styr, regler, brandgasspjäll och plan bandplåt.

Visar 1 till 5 av 5

 • Anslutningslåda FK, Klimatbyrån
  Anslutningslåda FK, Klimatbyrån
  Rensbar anslutningslåda typ FK för frånluft. Avsedd för takmontage. Kan monteras direkt före böj. Innehåller mätslang och injusteringsspjäll. Varmförzinkad stålplåt, invändigt tvättbar och ytbeklädd ljudabsorbent. Trycklådans stos ansluts till cirkulär kanal. Anslutning till rakt monterad flexibel slang är möjligt men rekommenderas inte. Stosen mellan don och anslutningslåda kan förlängas med cirkulär kanal. Överstiger stosen 500 mm krävs förlängning av mätslang och spjällsnören. Längden hänvisar till den totala längden med anslutningar inräknade.
  Mer info
  4 Varianter
 • Frånluftsdon Pelican Ceiling CE, Swegon
  Frånluftsdon Pelican Ceiling CE, Swegon
  Det kvadratiska, perforerade frånluftsdonet PELICAN Ceiling CE består av mellanlåda och front. Luftdonets perforerade front är försedd med en flexibel luftriktare för enkel variation av spridningsbilden. För snabb och okomplicerad hantering vid installation, injustering samt rensning är fronten enkel att montera och demontera. Mellanlåda och front är tillverkade i stålplåt. Anslutningsstosen är utförd i förzinkad stålplåt. Luftdonet är in- och utvändigt lackerat i vit standardfärg, RAL 9003/NCS S 0500-N.

  Maximal luftmängd är angiven vid 30 dBA , 50 Pa och inklusive anslutningslåda.
  Kan monteras i anslutningslåda ALSd som beställs separat.
  Mer info
  5 Varianter
 • Till-/frånluftsdon PET, Klimatbyrån
  Till-/frånluftsdon PET, Klimatbyrån
  Perforerat tilluftsdon för de flesta typer av lokaler där omställbar spridningsbild önskas. Donet monteras som standard i rensbar anslutningslåda typ TK för tilluft alternativt anslutningslåda FK för frånluft. Lådorna innehåller mätslangar och injusteringsspjäll. PET levereras med 4-vägs spridning som standard. Finns även i utförande för infällt montage i modultaksystem av lay-in typ med benämningen PETI. Max. rekommenderad undertemperatur 10°C. Stomme tillverkad av pulverlackerad stålplåt i vit standardkulör. Luftriktare av galvaniserad plåt. Luftflödet vid 30 dB(A) är angivet för enbart don, utan anslutningslåda.

  Anslutningslåda typ TK för tilluft och FK för frånluft beställs separat.
  Mer info
  3 Varianter
 • Till-/frånluftsdon PETI, Klimatbyrån
  Till-/frånluftsdon PETI, Klimatbyrån
  Perforerat tilluftsdon för de flesta typer av lokaler där omställbar spridningsbild önskas. PETI är avsedd för infällt montage i modultaksystem av lay-in typ (595x595 mm). Donet monteras som standard i rensbar anslutningslåda typ TK för tilluft alternativt anslutningslåda FK för frånluft. Lådorna innehåller mätslangar och injusteringsspjäll. PETI levereras med 4-vägs spridning som standard. Finns även i utförande för infällt montage i fasta undertak med benämningen PET. Max. rekommenderad undertemperatur 10°C. Stomme tillverkad av pulverlackerad stålplåt i vit standardkulör. Luftriktare av galvaniserad plåt. Luftflödet vid 30 dB(A) är angivet för enbart don, utan anslutningslåda.

  Anslutningslåda typ TK för tilluft och FK för frånluft beställs separat.
  Mer info
  6 Varianter
 • Frånluftsdon HPKH, FläktGroup
  Frånluftsdon HPKH, FläktGroup
  HPKH är en takmonterad frånluftsspridare med en nästan helperforerad donplåt som är lätt demonterbar för rengöring. Kan kombineras med anslutningslåda ATTD som beställs separat. Lämplig för både upphängda undertakssystem som platsbyggda undertak. Tillverkad av varmförzinkad plåt. Spridaren är pulverlackerad i vit RAL 9003 som standardfärg, vilket ger hög ytfinish och god slag- och reptålighet.
  Mer info
  5 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.