Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Frånluftsdon - takdon med låda

Jobbar du med ventilation och installation? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta flera olika varianter av don. Oavsett om du jobbar med montage i villa eller kommersiella fastigheter har vi produkterna. Här finner du frånluftsdon med reglerbar inställning för grundflödet. Här finner du även tillbehör till don som fästram, packningar och anslutningsram. Söker du gallerdon eller radiatordon hittar du även detta. Flertalet stora leverantörer finns i vårt sortiment. Utforska vårt breda utbud av don här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 6 av 6

Sortera

 • Frånluftsdon Pelican Ceiling CE, Swegon
  Frånluftsdon Pelican Ceiling CE, Swegon
  Det kvadratiska, perforerade frånluftsdonet PELICAN Ceiling CE består av mellanlåda och front. Luftdonets perforerade front är försedd med en flexibel luftriktare för enkel variation av spridningsbilden. För snabb och okomplicerad hantering vid installation, injustering samt rensning är fronten enkel att montera och demontera. Mellanlåda och front är tillverkade i stålplåt. Anslutningsstosen är utförd i förzinkad stålplåt. Luftdonet är in- och utvändigt lackerat i vit standardfärg, RAL 9003/NCS S 0500-N.

  Maximal luftmängd är angiven vid 30 dBA , 50 Pa och inklusive anslutningslåda.
  Kan monteras i anslutningslåda ALSd som beställs separat.
  Mer info
 • Till-/frånluftsdon PETI, Klimatbyrån
  Till-/frånluftsdon PETI, Klimatbyrån
  Perforerat tilluftsdon för de flesta typer av lokaler där omställbar spridningsbild önskas. PETI är avsedd för infällt montage i modultaksystem av lay-in typ (595x595 mm). Donet monteras som standard i rensbar anslutningslåda typ TK för tilluft alternativt anslutningslåda FK för frånluft. Lådorna innehåller mätslangar och injusteringsspjäll. PETI levereras med 4-vägs spridning som standard. Finns även i utförande för infällt montage i fasta undertak med benämningen PET. Max. rekommenderad undertemperatur 10°C. Stomme tillverkad av pulverlackerad stålplåt i vit RAL9003 standardkulör. Luftriktare av galvaniserad plåt. Luftflödet vid 30 dB(A) är angivet för enbart don, utan anslutningslåda.

  Anslutningslåda typ TK för tilluft och FK för frånluft beställs separat.
  Mer info
 • Anslutningslåda FK, Klimatbyrån
  Anslutningslåda FK, Klimatbyrån
  Rensbar anslutningslåda typ FK för frånluft. Avsedd för takmontage. Kan monteras direkt före böj. Innehåller mätslang och injusteringsspjäll. Varmförzinkad stålplåt, invändigt tvättbar och ytbeklädd ljudabsorbent. Trycklådans stos ansluts till cirkulär kanal. Anslutning till rakt monterad flexibel slang är möjligt men rekommenderas inte. Stosen mellan don och anslutningslåda kan förlängas med cirkulär kanal. Överstiger stosen 500 mm krävs förlängning av mätslang och spjällsnören. Längden hänvisar till den totala längden med anslutningen inräknad.
  Mer info
 • Till-/frånluftsdon PET, Klimatbyrån
  Till-/frånluftsdon PET, Klimatbyrån
  Perforerat tilluftsdon för de flesta typer av lokaler där omställbar spridningsbild önskas. Donet monteras som standard i rensbar anslutningslåda typ TK för tilluft alternativt anslutningslåda FK för frånluft. Lådorna innehåller mätslangar och injusteringsspjäll. PET levereras med 4-vägs spridning som standard. Finns även i utförande för infällt montage i modultaksystem av lay-in typ med benämningen PETI. Max. rekommenderad undertemperatur 10°C. Stomme tillverkad av pulverlackerad stålplåt i vit RAL9003 standardkulör. Luftriktare av galvaniserad plåt. Luftflödet vid 30 dB(A) är angivet för enbart don, utan anslutningslåda.

  Anslutningslåda typ TK för tilluft och FK för frånluft beställs separat.
  Mer info
 • Frånluftsdon ATLAS-7, FläktGroup
  Frånluftsdon ATLAS-7, FläktGroup
  ATLAS-7, HPKH är en takmonterad frånluftsspridare med en nästan helperforerad donplåt som är lätt demonterbar för rengöring. Lämplig för både upphängda undertakssystem som platsbyggda undertak. Tillverkad av varmförzinkad plåt. Spridaren är pulverlackerad i vit RAL 9003 som standardfärg, vilket ger hög ytfinish och god slag- och reptålighet. Flödet vid 30 dB hänvisar till användande med 0 mm spalt och 1:2 anslutningslåda ATTD, vid 50 Pa. Spridaren monteras med anslutningslåda ATTD. ATTD beställs separat.
  Mer info
 • Frånluftsdon Pelican Ceiling CE HF
  Frånluftsdon Pelican Ceiling CE HF
  Det kvadratiska frånluftsdonet PELICAN CE High Flow består av mellanlåda och perforerad front. Fronten är gångjärnsupphängd i ena sidan och fäst med fjädrar i den motstående sidan. Denna infästning, Quick Access,
  medför enklare och snabbare hantering vid installation, injustering och rensning. Kan kombineras med anslutningslåda ALS. Data redovisas för frånluft vid totaltryck 50 Pa / *30 Pa då anslutningslåda ALS används. Standardfärg Vit RAL 9003
  Mer info

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.