Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Markvärmepumpar

Ahlsell har ett brett VS-sortiment av installationsrör och delar, inomhusavlopp, ventiler och mätinstrument, bad, dusch, wc och möbler, värme, pumpar, montage, stålrör och delar och stål.

Visar 1 till 20 av 32

 • Markvärmepump F1255, Nibe
  Markvärmepump F1255, Nibe
  NIBE™ F1255 är en komplett värmepump för uppvärmning av villor och radhus. Värmepumpen anpassar sig automatiskt till det effektbehov huset har under året. När det krävs mer värme och varmvatten ökar den effekten, när det behövs mindre går den ner på lågvarv. Resultatet är optimal besparing eftersom pumpen alltid har rätt prestanda året om. Båda lågenergicirkulationspumparna samt flexslangar är inbyggda, och köldbärarkretsen kan anslutas på valfri sida. Smutsfilter medlevereras. Värmepumpen kan anslutas till valfritt lågtempererat distributionssystem typ radiatorer, konvektorer eller golvvärme. F1255 är utrustad med en varmvattenberedare på 180 liter som är optimalt isolerad för minimala värmeförluster. F1255-6 har en 6,5 kW elpatron och F1255-16 har en inbyggd 7-stegs elkassett på 7 kW som automatiskt kopplas in vid behov (omkopplingsbar till 4-stegs elkassett på 9 kW).
  F1255 är uppbyggd på en robust ram med kraftiga plåtar och effektiv ljudisolering för bästa komfort. Alla plåtar är enkla att demontera för bästa åtkomlighet vid installation och vid eventuell service. Med hjälp av internet och NIBE Uplink får användaren en snabb överblick och status på anläggningen och värmen i bostaden.
  Mer info
  7 Varianter
 • Värmepump GSI, CTC
  Värmepump GSI, CTC
  Modulerande Bergvärmepump med genomströmmningsvärmare, som ger garanterat legionellafritt varmvatten efter behov. Anpassad för: BBR, SmartGrid, internetstyrning och ventilation
  Mer info
  2 Varianter
 • Markvärmepump F1155, Nibe
  Markvärmepump F1155, Nibe
  NIBE™ F1155 är en värmepump för uppvärmning av villor och radhus. Värmepumpen anpassar sig automatiskt till det effektbehov huset har under året. När det krävs mer värme och varmvatten ökar den effekten, när det behövs mindre går den ner på lågvarv. Resultatet är optimal besparing eftersom pumpen alltid har rätt prestanda året om. Båda lågenergicirkulationspumparna samt flexslangar är inbyggda, och köldbärarkretsen kan anslutas på valfri sida. Smutsfilter medlevereras. Värmepumpen kan anslutas till valfritt lågtempererat distributionssystem typ radiatorer, konvektorer eller golvvärme F1155-6 har en 6,5 kW elpatron och F1155-16 har en inbyggd
  7-stegs elkassett på 7 kW som automatiskt kopplas in vid behov (omkopplingsbar till 4-stegs elkassett på 9 kW). F1155 är uppbyggd på en robust ram med kraftiga plåtar och effektiv ljudisolering för bästa komfort. Alla plåtar är
  enkla att demontera för bästa åtkomlighet vid installation och vid eventuell service. Med hjälp av internet och NIBE Uplink får användaren en snabb överblick och status på anläggningen och värmen i bostaden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Markvärmepump F1345, Nibe
  Markvärmepump F1345, Nibe
  NIBE™ F1345 är en värmepump för uppvärmning av större fastigheter såsom flerbostadshus, kyrkor och industrifastigheter. F1345 är en flexibel produkt med avancerad styrutrustning och är anpassningsbar till ett flertal systemlösningar. Som värmekällor kan bland annat berg, mark eller sjö användas. Med en mellanliggande värmeväxlare kan även grundvatten kan användas som värmekälla. Ett annat användningsområde kan även vara ventilationsåtervinning i flerfamiljsbostäder. F1345 är även förberedd för styrning av extern tillsatsvärme. Vid varmvattenproduktion kan denna prioriteras, valbart med en eller flera kompressorer. Detta möjliggör samtidig produktion av värme och varmvatten. F1345 har en hög verkningsgrad tack vare högeffektiva kompressorer i väldimensionerade köldmediekretsar. Lågenergicirkulationspumparna samt flexslangar är inbyggda (ej köldbärarpump
  till 40 respektive 60 kW). Köldbärarresp värmebärarkretsen ansluts från baksidan av värmepumpen. Smutsfilter medlevereras. Värmepumpen kan anslutas till valfritt lågtempererat distributionssystem typ radiatorer, konvektorer eller golvvärme. F1345 är uppbyggd på en robust ram med kraftiga plåtar och effektiv ljudisolering för bästa komfort. Alla plåtar är enkla att demontera för bästa åtkomlighet vid installationoch eventuell service.
  Mer info
  4 Varianter
 • Markvärmepump F1355, Nibe
  Markvärmepump F1355, Nibe
  FIGHTER 1355-28 är en värmepump med inverterstyrd kompressormodul för mark, berg, sjö eller grundvatten som värmekälla. Kan dockas till varmvattenberedare typ NIBE VPA eller VPB, med varmvattenstyrning VST 11 RSK 624 65 63 eller VST 20 RSK 624 65 33. Mindre än 5 ton CO² ekv.
  Mer info
  1 Variant
 • Markvärmepump F1245, Nibe
  Markvärmepump F1245, Nibe
  NIBE F1245 är en komplett värmepump för uppvärmning av villor och radhus. Som värmekällor kan bland annat berg, mark eller sjö användas. Även grundvatten kan användas som värmekälla, vilket dock kräver en mellanliggande värmeväxlare. Den har en hög verkningsgrad tack vare en högeffektiv kompressor i en väldimensionerad köldmediekrets. Båda lågenergicirkulationspumparna samt flexslangar är inbyggda, och köldbärarkretsen kan anslutas valfritt på höger eller vänster sida. F1245 är utrustad med en varmvattenberedare på 180 liter som är isolerad med neopor (miljövänlig cellplast) för minimala värmeförluster. En inbyggd 4-stegs elkassett på 9 kW kopplas automatiskt in vid behov. Aggregatet kan anslutas till valfritt lågtempererat distributionssystem typ radiatorer, konvektorer eller golvvärme. Den är uppbyggd på en robust ram med kraftiga plåtar och effektiv ljudisolering för bästa komfort. Alla plåtar är enkla att demontera för bästa åtkomlighet vid installation och vid eventuell service. Med hjälp av internet och NIBE Uplink får användaren en snabb överblick och status på anläggningen och värmen i bostaden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Markvärmepump F1226, Nibe
  Markvärmepump F1226, Nibe
  Basvärmepumpen för villor. Integrerad varmvattenberedare på 180 liter med korrosionsskydd av koppar. Berg, mark, sjö eller grundvatten som värmekälla.
  Mer info
  3 Varianter
 • Markvärmepump GS8, CTC
  Markvärmepump GS8, CTC
  Bergvärmepump med genomströmmningsväxlare, som ger garanterat legionellafritt varmvatten efter behov. BBR-Anpassad.
  Mer info
  1 Variant
 • Frånluftsmodul till markvärmepump FLM, Nibe
  Frånluftsmodul till markvärmepump FLM, Nibe
  Nibe FLM frånluftsmodul fungerar tillsammans med Nibe`s bergvärmepumpar oavsett storlek och effekt. Frånluftsmodulen återvinner mekanisk frånluft och förbättrar inomhusklimatet. Samtidigt sänker den värmekostnaden. Den har inbyggd likströmsfläkt, vilket gör att man kan justera fläktens varvtal för mer eller mindre ventilation direkt från värmepumpen. 35kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Markvärmepump F1145, Nibe
  Markvärmepump F1145, Nibe
  NIBE F1145 är en värmepump för uppvärmning av villor, mindre flerfamiljshus och industrifastigheter. En flexibel produkt med avancerad styrutrustning och är anpassningsbar till ett flertal systemlösningar. Som värmekällor kan bland annat berg, mark eller sjö användas. Även grundvatten kan användas som värmekälla, vilket dock kräver en mellanliggande värmeväxlare. F1145 är även förberedd för styrning av olje-/fjärrvärme-/gaspanna. Inbyggd kassett med 9 kW elpatron. F1145 har en hög verkningsgrad tack vare en högeffektiv kompressor i en väldimensionerad köldmediekrets. Båda lågenergicirkulationspumparna samt flexslangar är inbyggda. Köldbärar- resp värmebärarkretsen anslutes från toppen av värmepumpen för bästa åtkomlighet.Den är uppbyggd på en robust ram med kraftiga plåtar och effektiv ljudisolering för bästa komfort. Alla plåtar är enkla att demontera för bästa åtkomlighet vid installation och eventuell service. Med hjälp av internet och NIBE Uplink får användaren en snabb överblick och status på anläggningen och värmen i bostaden.
  Mer info
  6 Varianter
 • Markvärmepump Eco Heat 400, CTC
  Markvärmepump Eco Heat 400, CTC
  Den nya tysta, effektiva berg- värmepumpen med pekskärm och Energyflex. CTC EcoHeat 400 vår tystaste bergvärmepump med en högsta verkningsgrad på 4,6 i COP. CTC EcoHeat 400 har högsta verkningsgrad tack vare en nyutvecklad köldmediekrets, varvtalsstyrd lågenergicirkulationspump och en mycket effektiv kompressor. Kompressor och kylkomponenter är inneslutna i en separat, ljudisolerad enhet. Detta ger ovanligt lågt ljud och gör den till den tystaste bergvärmepumpen vi någonsin utvecklat.
  Mer info
  4 Varianter
 • Markvärmepump GS6, CTC
  Markvärmepump GS6, CTC
  Högeffektiv bergvärmepump med inbyggd varmvattenberedning, genomströmmningsväxlare, som ger garanterat legionellafritt varmvatten efter behov och tystgående scrollkompressor.
  Mer info
  1 Variant
 • Styrenhet Ecologic Family, CTC
  Styrenhet Ecologic Family, CTC
  Styrenhet som kan styra 2 st CTC Värmepumpar i 400/500-serien i två separata värmesystem. Mått: display 159 x 160 x 28,1 mm / ellåda 479 x 283 x 121 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Värmepump, Compress 7001i LWMF, Bosch
  Värmepump, Compress 7001i LWMF, Bosch
  Bosch Compress 7001i LWMF är en vätska/vatten värmepump för energikällorna mark, berg, sjö eller grundvatten. Bosch Compress 7001i LWMF innehåller en användarvänlig reglercentral med stor och tydlig touch färgskärm och med möjlig uppkoppling mot smartphone. Bosch Compress 7001i LWMF producerar värme och varmvatten via den integrerade varmvattenberedaren och har även integrerat tillskott på upp till 9kW. Bosch Compress 7001i LWMF har inverterstyrd kompressor som arbetar beroende på behov och driftfall. De integrerade cirkulationspumparna på varma och kalla sidan styrs helt automatiskt efter behov.
  Mer info
  3 Varianter
 • Markvärmepump Compress 5000 LW/M
  Markvärmepump Compress 5000 LW/M
  Vätska/vatten värmepump komplett med elpatron 9 kw & växelventil för tappvarmvatten. Kan kombineras med Pro Control HP för övervakning via smartphone. Inbyggd varmvattenberedare 185 liter. Levereras komplett med påfyllnadssats.
  Mer info
  4 Varianter
 • Markvärmepump EcoPart 400, CTC
  Markvärmepump EcoPart 400, CTC
  En kompakt värmepump som svarar för villans, fastighetens eller den mindre industrifastighetens värmebehov. Flexibel och avsedd att kopplas mot befintlig eller ny panna. Som värmekälla används berg, mark eller sjö. Ny teknik som ger värmepumpen mycket hög verkningsgrad och en besparing upp till 80 %.
  Mer info
  6 Varianter
 • Markvärmepump Compress 6000 LW, Bosch
  Markvärmepump Compress 6000 LW, Bosch
  Värmepump för berg/mark/sjö som värmekälla utan VVB.
  Levereras komplett med fabriksmonterade cirkulationspumpar, reglercentral, eltillskott samt växelventil för varmvattenstyrning. Toppanslutning. Partikelfilter ingår. Tillskottseffekt 0/1-3/6 kW (Leveranskopplad 3 kW). Scrollkompressor. Köldmedium R410A, 1,95 kg. Avgiven/tillförd effekt vid 0/35 °C 7,6/1,6 kW enl. EN14511.
  Mer info
  5 Varianter
 • Markvärmepump Compress 7000 LW/M, Bosch
  Markvärmepump Compress 7000 LW/M, Bosch
  Värmepump för berg/mark/sjö som värmekälla med inbyggd VVB.
  Levereras komplett med fabriksmonterade cirkulationspumpar, reglercentral, eltillskott samt växelventil för varmvattenstyrning. Toppanslutning. Partikelfilter ingår.Inbyggd varmvattenberedare 185 l. Tillgänglig varmvattenvolym 40 grader upp till 285L. Tillskottseffekt 1-3 6 & 9 kW (Leveranskopplad 3 kW). Varvtalsstyrd Twin Rotary Kompressor. Köldmedium R410A.
  Mer info
  1 Variant
 • Värmepump, Compress 7001i LWM, Bosch
  Värmepump, Compress 7001i LWM, Bosch
  Bosch Compress 7001i LWM är en vätska/vatten värmepump med snygg glas front för energikällorna mark, berg, sjö eller grundvatten. Bosch Compress 7001i LWM innehåller en användarvänlig reglercentral med stor och tydlig touch färgskärm och med möjlig uppkoppling mot smartphone. Bosch Compress 7001i LWM producerar värme och varmvatten via den integrerade varmvattenberedaren och har även integrerat tillskott på upp till 9kW. Bosch Compress 7001i LWM har inverterstyrd kompressor som arbetar beroende på behov och driftfall. De integrerade cirkulationspumparna på varma och kalla sidan styrs helt automatiskt efter behov.
  Mer info
  3 Varianter
 • Markvärmepump F1126, Nibe
  Markvärmepump F1126, Nibe
  Basvärmepumpen för villor. Berg, mark, sjö eller grundvatten som värmekälla.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.