Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Kemtekniska produkter

Jobbar du med montage av olika slag som rörmokare eller installatör? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt i vårt breda sortiment. Oavsett om du behöver fästelement, montagetillbehör eller stuprörsklammer finner du det hos oss. Vi har produkterna inom montage. Med rätt produkter förenklar du byggandet och ditt jobb med montage. Takfästen och andra montagefästen håller materialet på plats. I vårt sortiment finns flertalet stora leverantörer. Utforska vårt utbud av produkter för montage, tillbehör och hela montagesystem här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 27

 • Gängtätningstejp, a-collection
  Gängtätningstejp, a-collection
  Av PTFE. Resistent mot mineraloljor, bensin, stadsgas, gasol, syror, gaser, vatten m m. `) Temperaturbeständig upp till 100 grader för tjocklek 0,10mm, max 160°C för tjocklek 0,20mm. Tryck max 20 bar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Linboll i nystan
  Linboll i nystan
  Renhäcklat. Levereras i nystan om 100 gram.
  Mer info
  1 Variant
 • Gängtätningstejp Unitape
  Gängtätningstejp Unitape
  Av PTFE. Resistent mot mineraloljor, bensin, stadsgas, gasol, syror, gaser, vatten m m. `
  Mer info
  1 Variant
 • Gängtätningstejp Jumbo
  Gängtätningstejp Jumbo
  Av PTFE. Rekommenderad för temperaturer från -200°C till +160°C. Lämplig för ånga.
  Mer info
  1 Variant
 • Gängtätningstejp Sealrite
  Gängtätningstejp Sealrite
  Gängtejp av 100% ren Teflon med mycket hög kemikalie-resistens. Temperaturområde -200°C - +260°C. Hög elasticitet. Mycket lämplig för installationer med ånga, gaser och kemikalier.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gängtätningstejp typ Multitape för naturgas
  Gängtätningstejp typ Multitape för naturgas
  Godkänd som tätning vid naturgasinstallationer. Extra stark, icke härdande, formbar, torr Teflon gängtätningstejp för rör och bultförband. Resistent mot ånga, vatten, saltvatten, luft, bränslen, kylmedel, syror, alkalier, lösningsmedel, gaser inklusive hydrogen, ammoniak, propan, butan, nitrogen. Multitape är godkänd för naturgas, gas och syre.
  Mer info
  1 Variant
 • Gängtätningstejp Topseal, oxygenetape
  Gängtätningstejp Topseal, oxygenetape
  Av PTFE. Rekommenderad för temperaturer från -200°C till +260°C. Testad av BAM för flytande syre. För användning med höga krav på syrabeständighet, tryck eller värme. Diffusionstät och lämpar sig därför för olja, bensin, diesel. Godkänd för Gas och dricksvatten (EN751-3 och DIN 30660).
  Mer info
  1 Variant
 • Smörjmedel, Pipelife
  Smörjmedel, Pipelife
  Siliconbaserat smörjmedel.
  Mer info
  1 Variant
 • Linrulle Unipak
  Linrulle Unipak
  Unigarn tätningsgarn av lin är en ren naturprodukt vilken är framställd av fint, enhetligt och långfibrigt, belgiskt, häcklat lin, som hämtas från linplantans stjälk.
  Mer info
  1 Variant
 • Teflonsnöre Uniflon
  Teflonsnöre Uniflon
  UNIFLON er en 100% ren PTFE gängtätningssnöre, mycket allsidigt och mycket lätt att använda. Resistent mot nästan alla kända vätskor, gasarter och kemikalier. Godkänt enligt EN 751-3 för dricksvatten och gas. BAM-godkänt för syre. Rekommenderat temperaturområde från -200 °C till 240 °C.Uniflon är en dynamisk tätningsprodukt som anpassar sig under installationen. Den skapar en perfekt tätning när PTFE bildar en sammanhängande film i exakt rätt tjocklek mellan tätningsytorna.
  Kemiskt resistent mot aggressiva kemikalier, lösningsmedel, syror/baser och brännämnen. Temperaturstabil från -200°C till +240°C.
  - Ersätter alla andra tätningar och tejpas på alla gängor.
  - Lättare och snabbare att installera än andra tätningar.
  - Ekonomisk i användning.
  Mer info
  1 Variant
 • Lin i dockor
  Lin i dockor
  Unigarn tätningsgarn av lin är en ren naturprodukt vilken är framställd av fint, enhetligt och långfibrigt, belgiskt, häcklat lin, som hämtas från linplantans stjälk. 3-tråds, grovt tätningsgarn är framställt av kortfibrigt lin och levereras otjärat eller tjärat.Unigarn är tillsammans med rörkitt väl lämpat för tätning av gängförbindningar. Unigarn ger i kombination med tätningsmedel täta och flexibla förbindningar och är mycket ekonomiskt att använda. 3-tråds tätningsgarn används för tätning av glaserade muffrör eller gjutjärnsmuffrör.
  Mer info
  1 Variant
 • Rostskyddsbinda
  Rostskyddsbinda
  Impregnerad vävbinda med bestående plasticitet. Skyddar ledningar mot fukt och kemisk eller elektro-kemisk korrosion.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gängtätning UNITEC WATER
  Gängtätning UNITEC WATER
  UNITEC WATER är den typiska VVS-tätningen. Produkten är mycket motståndskraftig mot stötar och vibrationer. UNITEC WATER har medelhög säkring, vilket innebär att en fog säkras med samma styrka som en fog utförd med fogmassa och väv. Arbetstemperatur från 50 till +150 °C. Hanterbar efter 15–30 minuter. Härdningstid 1–2 timmar. UNITEC WATER är godkänt för dricksvatten, gas och syre.
  Mer info
  3 Varianter
 • Korrosionstejp
  Korrosionstejp
  För skydd av rörledningar i jord, på fartyg eller i industrianläggningar där korrosionsrisken är mycket stor. Tjocklek 0,4 mm. Draghållfasthet 5 kg per cm bredd. Genomslagshållfasthet 12000 V.
  Mer info
  1 Variant
 • Gängtätning UNITEC HOT
  Gängtätning UNITEC HOT
  UNITEC HOT är särskilt väl lämpad för fogar som utsätts för höga temperaturer upp till +230 °C. Produkten är extremt motståndskraftig mot stötar och vibrationer och har en hög säkring, vilket innebär att fogen får en styrka som rent konkret motsvarar en gänglåsning. För att lossa fogen krävs uppvärmning med en blåslampa. Arbetstemperatur från 50 till +230 °C. Hanterbar efter 20–40 minuter. Härdningstid 3–6 timmar. UNITEC HOT är godkänt för gas och höga temperaturer upp till +230 °C.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rengöring Prols Grillfixol P43
  Rengöring Prols Grillfixol P43
  Kraftigt specialrengöringsmedel för fastbrända rester av fett, protein och annat i grillar, ugnar, rökar m.m. Produkten klarar av att lossa de svåraste fastbrända resterna i ugnar. Verkar snabbt och lätt att skölja av samt lämnar ingen obehaglig lukt. Skadar ej ugn och grill men använd inte på lättmetall.
  Mer info
  1 Variant
 • Läckagetätningsmedel Multiseal Water L
  Läckagetätningsmedel Multiseal Water L
  Flytande tätning till bruks- och dricksvattenanläggningar. Särskilt lämpligt för tätningar i kopparledningar, men även för rostfritt stål och galvaniserade rör samt plast.
  Vätskeförluster på upp till 400 l/dygn. Används i rätt koncentration direkt i vattnet i dricksvattensystemet. Självtätande.
  Efter tätning ska systemet sköljas grundligt med rent vatten innan det tas i bruk igen.
  Mer info
  1 Variant
 • Aktivator LOXEAL AKTIVATOR A11
  Aktivator LOXEAL AKTIVATOR A11
  Vid anläggningar utförda i rostfritt stål och vid förkromade rör och kopplingar används UNITEC-limmen tillsammans med LOXEAL Aktivator A11. Aktivatorn påskyndar härdningsprocessen så att ämnena som fogas samman kan hanteras inom några få minuter. Aktivatorn kan också användas vid rörfogar som involverar andra typer av metaller, om man vill ha en mycket snabb härdning.
  Mer info
  1 Variant
 • Lim LOXEAL 18-10
  Lim LOXEAL 18-10
  LOXEAL gängtätning fixerar och tätar gängskarvar mot vatten, värme, gas, luft, olja, kolväten och många kemikalier.
  LOXEAL gängtätning är värme- och vibrationsbeständig och finns att tillgå i olika fixeringsgrader.18-10 : PTFE-modifierad, allround gängtätning, som är lätt att åtskilja vid senare tillfälle. Tätar snabbt vid måttligt tryck. Temperaturbelastning: - 55°C - +150°C.
  Mer info
  1 Variant
 • Gängtätning UNITEC EASY
  Gängtätning UNITEC EASY
  UNITEC EASY kännetecknas av lätt säkring och enkel montering och demontering, även efter flera år. UNITEC EASY är motståndskraftig mot stötar och vibrationer. Arbetstemperatur från 20 till +150 °C. Hanterbar efter 20–40 minuter. Härdningstid 1–3 timmar. UNITEC EASY är godkänt för både dricksvatten och gas.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.