Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Limbara montagebrickor

Ahlsell har ett brett VS-sortiment av installationsrör och delar, inomhusavlopp, ventiler och mätinstrument, bad, dusch, wc och möbler, värme, pumpar, montage, stålrör och delar och stål.

Visar 1 till 20 av 50

 • Limkit inkl. rengöringsset POWER MINI, Design4Bath
  Limkit inkl. rengöringsset POWER MINI, Design4Bath
  POWER.mini är ett limkit med högt, direkt monteringshugg.1K lim baserat på hybridpolymer STPU. Mycket god vidhäftning på flertalet underlag utan användning av primer, även vid exponering av vatten. Mycket hög mekanisk hållfasthet och elastisk. För stresskompenserande förbindning och dynamiska påfrestningar. Neutral, luktlös och snabbhärdande. Fri från isocyanater, silikonfri, god UV-beständighet och goda åldringsegenskaper. För användning såväl utomhus som inomhus. Certifierad EMICODE® EC 1 Plus.
  Innehåller rengöringskit för optimal limning av bl.a. badrumsprodukter såsom badrumstillbehör, duschset. Perfekt att också använda till andra produkter som behöver monteras utan håltagning och där prioriteten är att erhålla en snabb och vidhäfthäftning och ett starkt montage.
  POWER.mini härdar också under vatten.
  Mer info
  1 Variant
 • Lim i.CRYSTAL, Design4Bath
  Lim i.CRYSTAL, Design4Bath
  i.CRYSTAL är ett transparent 1K lim och fogmassa baserat på hybridpolymer STPU. Mycket god vidhäftning på flertalet underlag utan användning av primer, även vid exponering av vatten. Hög mekanisk hållfasthet, skjuv- och dragstyrka. Svag lukt. Fri från isocyanater. Silikonfri. God UV-beständighet och åldringsegenskaper. Övermålningsbar med dispersionfärger. Neutral, luktlös och snabbhärdande. Fullt demonterbar. För användning såväl utomhus som inomhus.
  Mer info
  1 Variant
 • Limplatta dubbel, Design4Bath
  Limplatta dubbel, Design4Bath
  Denna limplatta är avsedd för borrfritt montage av rörklammer (dubbel) passande till ett flertal fabrikat såsom Falu Snap, Purus Flexi m fl.
  Mer info
  1 Variant
 • Limplatta enkel, Design4Bath
  Limplatta enkel, Design4Bath
  Denna limplatta är avsedd för borrfritt montage av rörklammer (enkel) passande till ett flertal fabrikat såsom FALU Snap, PURUS Flexi m fl.
  Mer info
  1 Variant
 • Limkit inkl. rengöringsset SMART MIX, Design4Bath
  Limkit inkl. rengöringsset SMART MIX, Design4Bath
  SMART.MIX är ett butiksförpackat 2-komponents hybrid-polymer-baserat (STPU) limkit med samma egenskaper som i.Composite.
  Härdar snabbt även i volym och är fullt genomhärdat på 4h vid normala förhållanden. För stresstålig vidhäftning och dynamisk belastning. Mycket motståndskraftig mot sprickor, spänningar och skjuvning. Svag lukt, fri från isocyanater, silikonfri samt god UV-beständighet och goda åldringsegenskaper
  Limkitet innehåller regöringsset samt stöd för montage av tyngre produkter. Är lämpligt för snabbt och hållbart montage av badrumsprodukter såsom badrumstillbehör, duschset och andra VVS-produkter. Även lämpat för borrfritt montage av andra produkter där det finns ett behov av snabb härdning med bra styrka i förbandet. Snabb härdning. Starkt. Fullt demonterbar.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka rund för duschset, Design4Bath
  Montagebricka rund för duschset, Design4Bath
  Montagebricka för duschset. Levereras med 2st rostfria överfallsskruv, 2 muttrar samt brickor för alternativa infästningsmöjligheter. Att kombinera med glabete limprodukter. Förbehandla brickorna, rengör limytor, applicera lim, och montera. Följ anvisningar i limförpackningarna. Med Glabetes tillbehör av montagebrickor kan du på ett enkelt sätt skapa limyta på icke limbara produkter till. Då många produkter inte har hunnit anpassas till dagens moderna montageteknik löser Glabetes montagebrickor denna konvertering.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka, Design4Bath
  Montagebricka, Design4Bath
  Montagebrickor för borrfritt montage av duschprofiler. En sats per profil (3st brickor per sats). Komplett med mutter och bricka.
  Mer info
  1 Variant
 • Lim i.UNIVERSAL, Design4Bath
  Lim i.UNIVERSAL, Design4Bath
  i.UNIVERSAL är ett lim med hög hållfasthetsstyrka. 1K lim baserat på hybridpolymer STPU. Mycket god vidhäftning på flertalet underlag utan användning av primer, även vid exponering av vatten. Mycket hög mekanisk hållfasthet, skjuv- och dragstyrka. För stresskompenserande förbindning och dynamiska påfrestningar. Luktlösf, fri från isocyanater, silikonfri. God UV-beständighet och goda åldringsegenskaper. Övermålningsbar med dispersionfärger. Neutral, luktlös och snabbhärdande. För användning såväl utomhus som inomhus.
  Mer info
  1 Variant
 • Hörnhylla, Design4Bath
  Hörnhylla, Design4Bath
  Hörnhylla i rostfritt stål, polerad, för lim montage, inkl. lim och rengöringssats. Hyllan monteras mycket enkelt och snabbt utan att behöva borra eller skruva.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöringskit limning, CLEANING.KIT, Design4Bath
  Rengöringskit limning, CLEANING.KIT, Design4Bath
  Rengöring- & förbehandlingsset för limmontage med Design4Bath limprodukter. Setet består av:
  Rengöringsvätska
  Putskuddar
  Rengöringsduk
  Mer info
  1 Variant
 • Lim, i.CRYSTAL +, Design4Bath
  Lim, i.CRYSTAL +, Design4Bath
  i.CRYSTAL+ är ett transparent lim och fogmassa. Med denna smarta tub behöver du inga extra verktyg såsom limpistol då patronen är gasdriven. Reglera mängden lim du önskar genom enkel justering på patronen. Med i.CRYSTAL+ kan du jobba med endast en hand och ha den andra tillgänglig för annat. i.CRYSTAL + är ett transparent 1K lim och fogmassa baserat på hybridpolymer STPU. Mycket god vidhäftning på flertalet underlag utan användning av primer, även vid exponering av vatten. Hög mekanisk hållfasthet, skjuv- och dragstyrka. Svag lukt. Fri från isocyanater. Silikonfri. God UV-beständighet och åldringsegenskaper. Övermålningsbar med dispersionfärger. Neutral, luktlös och snabbhärdande. Fullt demonterbar. För användning såväl utomhus som inomhus.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka Design4Bath för FMM/Mora blandarfäste
  Montagebricka Design4Bath för FMM/Mora blandarfäste
  Montagebricka till FMM blandarfäste Vaska 160/40CC (RSK 8187477) och Mora blandarfäste (RSK 818 87 00), rostfritt stål med skruvar. För borrfritt montage. Blandarfäste ingår ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka Design4Bath, trälistmontage för badrumsmöbler
  Montagebricka Design4Bath, trälistmontage för badrumsmöbler
  Vid montage av mindre vägghängda badrumsmöbler (kommoder, skåp m.m.) är det viktigt att tänka på att man monterar på ett bärkraftigt underlag. Inget är starkare än ytskiktets bärkraftighet. Det är också viktigt att förstå den kraftöverföring från möbel till väggkonstruktion som uppstår. Innan man påbörjar en installation måste man försäkra sig om att väggen kommer att kunna bära en möbel. Det är också viktigt att känna till hur ett limförband verkar och därav rekommenderar vi att alltid använda montagebrickor avsedda för möbelmontage (för mindre badrumsmöbler) och ej de standardbeslag som oftast medföljer möbeln.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka rektangulär med gänga, Design4Bath
  Montagebricka rektangulär med gänga, Design4Bath
  Montagebricka 40x20 med gänga M4x15mm, inkl. mutter och bricka.
  Mer info
  1 Variant
 • Limbricka för lim-montage av FMM blandare 9000E 40c/c, Design4Bath
  Limbricka för lim-montage av FMM blandare 9000E 40c/c, Design4Bath
  Montagebricka med skruvar för lim-montage av FMMs blandare 9000E 40c/c (passar till RSK8343314, 8343318, 8343317, 8343321). Installation: Brickan limmas med Glabete limprodukt på vägg och därefter skruvas blandarens infästning fast i den limmade brickan.
  Mer info
  1 Variant
 • Lim, i.UNIVERSAL+, Design4Bath
  Lim, i.UNIVERSAL+, Design4Bath
  i.UNIVERSAL + är ett lim med hög hållfasthetsstyrka. Med denna smarta tub behöver du inga extra verktyg såsom limpistol då patronen är gasdriven. Reglera mängden lim du önskar genom enkel justering på patronen. Med i.UIVERSAL + kan du jobba med endast en hand och ha den andra tillgänglig för annat. i.UNIVERSAL + är ett 1K lim baserat på hybridpolymer STPU.
  Mycket god vidhäftning på flertalet underlag utan användning av primer, även vid exponering av vatten. Mycket hög mekanisk hållfasthet, skjuv- och dragstyrka. För stresskompenserande förbindning och dynamiska påfrestningar. Luktlösf, fri från isocyanater, silikonfri. God UV-beständighet och goda åldringsegenskaper. Övermålningsbar med dispersionfärger. Neutral, luktlös och snabbhärdande. För användning såväl utomhus som inomhus.
  Mer info
  1 Variant
 • Limplatta dubbel förhöjd, Design4Bath
  Limplatta dubbel förhöjd, Design4Bath
  Denna limplatta är avsedd för borrfritt montage av rörklammer (dubbel) passande till ett flertal fabrikat såsom FALU Snap, PURUS Flexi m fl.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka Design4Bath för Gustavsbergs blandarfäste
  Montagebricka Design4Bath för Gustavsbergs blandarfäste
  Montagebricka till Gustavsberg blandarfäste 160/40CC (RSK 8128993), rostfritt stål med skruvar. För borrfritt montage. Blandarfäste ingår ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka Design4Bath för vägg/täckbricka
  Montagebricka Design4Bath för vägg/täckbricka
  Montagebricka för borrfritt montage med Glabete lim för vägg- och täckbrickor typ Trio-Perfekta, Vatette m.fl. Förbehandla brickorna enligt anvisningar, rengör brickor och ytskikt, applicera lim enligt limanvisning samt låt härda före montage. Levereras i 2-pack.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka Design4Bath för blandarfäste
  Montagebricka Design4Bath för blandarfäste
  Montagebricka för borrfritt montage av blandarfästen. Passar till de flesta förekommande blandarfästen som är lite tunnare i godset. Blandarfäste ingår ej.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.