Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Köksblandare 1-grepp

Ahlsell har ett brett VS-sortiment av installationsrör och delar, inomhusavlopp, ventiler och mätinstrument, bad, dusch, wc och möbler, värme, pumpar, montage, stålrör och delar och stål.

Visar 1 till 20 av 47

 • Köksblandare 1534F Oras Swea
  Köksblandare 1534F Oras Swea
  Köksblandare med keramisk diskmaskinsavstängning, hög svängbar utloppspip och strålsamlare. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0°, 60°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Kallstartskassett, F=flexibel anslutning. Energiklass C.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare 1535F Oras Swea
  Köksblandare 1535F Oras Swea
  Köksblandare med keramisk diskmaskinsavstängning, svängbar pip och strålsamlare. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 60°,360°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Kallstartskassett, F=flexibel anslutning. Energiklass C.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare 1039F Oras Safira
  Köksblandare 1039F Oras Safira
  Köksblandare med keramisk diskmaskinsavstängning och hög pip. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0°/60°/360°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. F = flexibel anslutning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Köksblandare 1023F Oras Safira med beredare
  Köksblandare 1023F Oras Safira med beredare
  Köksblandare med öppen varmvattenberedare. Svängbar utloppspip, förinställd på 120° (kan begränsas till 40°- 80°). På grund av expansion som uppstår vid uppvärmning av vatten, kan vatten droppa från blandarens strålsamlare, detta är naturligt och ska ej förhindras. Strålsamlaren får inte bytas ut eller kompletteras med ytterligare komponenter. Trycklös varmvattenberedare, 5 l, med stickpropp. Enkel att installera. Användningsområde 35° - 85°C (enligt svenska byggregler får tappvattentemperaturen inte överstiga 60°C). Blandaren och varmvattenberedaren måste tömmas på vatten om frysrisk föreligger (t.ex. i fritidshus som står ouppvärmt under vinterhalvåret). Denna varmvattenberedare får endast användas tillsammans med Oras speciella blandare för fritidshus.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare 1533F Oras Swea
  Köksblandare 1533F Oras Swea
  Köksblandare med hög, svängbar utloppspip och strålsamlare. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0°, 60°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Kallstartskassett, F=flexibel anslutning. Energiklass C.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare 3934F Oras Saga
  Köksblandare 3934F Oras Saga
  Köksblandare med keramisk diskmaskinsavstängning, hög svängbar utloppspip och strålsamlare. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 60°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. F=flexibel anslutning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Köksblandare 2734F Oras Optima
  Köksblandare 2734F Oras Optima
  Köksblandare ett-grepps med Smart elektronisk diskmaskinsventil (KV). Hög pip.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare 1530F Oras Swea
  Köksblandare 1530F Oras Swea
  Köksblandare med svängbar utloppspip och strålsamlare. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 60°,360°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Kallstartskassett, F=flexibel anslutning. Energiklass C.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare Optima SemiPro Sensor, Oras
  Köksblandare Optima SemiPro Sensor, Oras
  Köksblandare med användarvänliga vred för kallt och varmt vatten som är enkla att greppa, beröringsfri funktion, temperaturdisplay med varningsindikering för hett vatten och hög flexibel pip. Pipens svängradie är begränsad till 120° men kan enkelt ändras till 60° eller 80°. Den beröringsfria funktionen aktiveras då händerna befinner sig inom sensorns aktiveringsområde. Temperaturen för den beröringsfria funktionen kan justeras med hjälp av ringen mellan blandarhuset och utloppspipen. Den beröringsfria funktionen kan enkelt stängas av. Blandaren ansluts till 230 VAC vägguttag med en stickproppstransformator 230 VAC/5 V. Blandaren är utrustad med smutsfilter. F = flexibla anslutningar. Oras använder endast 4MS godkända mässingslegeringar i samtliga produkter.
  Mer info
  2 Varianter
 • Köksblandare 1057F Oras Safira
  Köksblandare 1057F Oras Safira
  Köksblandare med keramisk diskmaskinsavstängning och hög pip. Diskmaskinsavstängning för golv/bänkdiskmaskin. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0°/60°/360°). F = flexibel anslutning.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare Vega 1839. Oras
  Köksblandare Vega 1839. Oras
  Skållningsskyddad köksblandare eco med hög utloppspip och diskmaskinsavstängning, svängbar pip och strålsamlare. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0° eller 60°). Spaken är utrustad med en eco-knapp för begränsning av flöde. Högre flöde fås genom att trycka in eco-knappen samtidigt som spaken lyfts eller vrids förbi spärrläget. Flöde 0,17 / 0,28 l/s (eco/standard). Begränsning av maxtemperatur möjlig. F = flexibel anslutning. Blandaren är utrustad med 3S installationssystem för snabb och enkel installation. 4MS godkänd mässingslegering.
  Energiklass B. Flöde 0,11 / 0,14 l/s (eco/standard).
  Mer info
  2 Varianter
 • Köksblandare 2839F Oras Cubista
  Köksblandare 2839F Oras Cubista
  Köksblandare med elektronisk diskmaskinsventil (KV) och flexibla anslutningar. Batteridriven, 6 V 2CR5.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare 1536F Oras Swea
  Köksblandare 1536F Oras Swea
  Köksblandare med sidospak, keramisk diskmaskinsavstängning och hög svängbar pip. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0°, 60°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Kallstartskassett, F=flexibel anslutning. Energiklass C.
  Mer info
  1 Variant
 • Disklådsblandare Oras Inspera
  Disklådsblandare Oras Inspera
  Köksblandare med sidspak, hög svängbar utloppspip. Pipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0° eller 60°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. F = flexibel anslutning. Oras patenterade 3S-installationssystem för enkelt snabbt montage.
  Mer info
  4 Varianter
 • Köksblandare 1029F Oras Safira
  Köksblandare 1029F Oras Safira
  Köksblandare med keramisk diskmaskinsavstängning och hög svängbar pip. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0°/60°/360°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. F = flexibel anslutning.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare 1534F-106 Oras Swea
  Köksblandare 1534F-106 Oras Swea
  Köksblandare energiklass B. Med keramisk diskmaskinsavstängning, hög svängbar utloppspip och strålsamlare. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0°, 60°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Kallstartskassett, F=flexibel anslutning. G3/8" inv.G. Produkten finns bedömd hos Sunda Hus och Byggvarubedömningen. Tillverkade i 4MS godkänd mässingslegering.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare 1035F Oras Safira
  Köksblandare 1035F Oras Safira
  Köksblandare med keramisk diskmaskinsavstängning. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 40°- 80°). Avstängningsventil för kallvatten. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. F = flexibel anslutning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Köksblandare Vega 1838. Oras
  Köksblandare Vega 1838. Oras
  Skållningsskyddad köksblandare eco med hög utloppspip, svängbar pip och strålsamlare. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0° eller 60°). Spaken är utrustad med en eco-knapp för begränsning av flöde. Högre flöde fås genom att trycka in eco-knappen samtidigt som spaken lyfts eller vrids förbi spärrläget. Flöde 0,17/0,28 l/s (eco/standard). Begränsning av maxtemperatur möjlig. F = flexibel anslutning. Blandaren är utrustad med 3S installationssystem för snabb och enkel installation. 4MS godkänd mässingslegering.
  Energiklass B. Flöde 0,11 / 0,14 l/s (eco/standard).
  Mer info
  2 Varianter
 • Köksblandare Optima SemiPro Ettgrepp, Oras
  Köksblandare Optima SemiPro Ettgrepp, Oras
  Köksblandare med en användarvänlig sidospak som är enkel att greppa och hög flexibel pip. Pipens svängradie är begränsad till 120° men kan enkelt ändras till 80° eller 60°. F = flexibla anslutningar. Oras använder endast 4MS godkända mässingslegeringar i samtliga produkter.
  Mer info
  2 Varianter
 • Köksblandare Care, Oras
  Köksblandare Care, Oras
  Oras Care köksblandare. Ergonomisk spak som erbjuder god användbarhet för alla användare och situationer. Utloppspips svängradie är förinställd på 120°. Inbyggd begränsning för temperatur och flöde. Flexibla anslutningsrör G3/8"".
  Installationssystem 3S för snabb & enkelt montage. 4MS godkänd mässingslegering.
  Mer info
  4 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.