Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Duschblandare termostat

Ahlsell har ett brett VS-sortiment av installationsrör och delar, inomhusavlopp, ventiler och mätinstrument, bad, dusch, wc och möbler, värme, pumpar, montage, stålrör och delar och stål.

Visar 1 till 20 av 54

 • Duschblandare 160 c/c Nova, Oras
  Duschblandare 160 c/c Nova, Oras
  Termostatblandare för dusch.Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C, volymvred med kontroll för Ecoflöde, keramisk överdel. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschblandare 40 c/c Nova, Oras
  Duschblandare 40 c/c Nova, Oras
  Termostatblandare för dusch. Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C, volymvred med kontroll för Ecoflöde, keramisk överdel. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschpaket 160 c/c Nova/Apollo, Oras
  Duschpaket 160 c/c Nova/Apollo, Oras
  Oras Nova termostatblandare 160 c/c i kombination med Oras Apollo 520.Oras Nova termostatblandare kompenserar för temperatur- och tryckbortfall och är utrustad med en barnsäker temperaturkontroll och keraminsk avstängning. Oras Apollo är ett komplett duschset med duschstång, gliddel samt tvålkopp. Oras Apollo har en ergonomiskt utformad handdusch som ger en komfortabel dusch.
  Mer info
  1 Variant
 • Takduschset 40 c/c Optima Rain Shower, Oras
  Takduschset 40 c/c Optima Rain Shower, Oras
  Rain shower takduschset med termostatblandare för dusch, anslutning 40cc, G 1/2" utv.g. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. Handdusch med ecoflöde och flera stråltyper för en komfortabel duschupplevelse. Takdusch och handdusch är enkla att rengöra tack vare sina antikalk-munstycken.
  Mer info
  1 Variant
 • Takduschset 160 c/c, Optima Rain Shower, Oras
  Takduschset 160 c/c, Optima Rain Shower, Oras
  Rain shower takduschset med termostatblandare för dusch, anslutning 160cc, konisk anslutning M26 utv.g. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. Handdusch med ecoflöde och flera stråltyper för en komfortabel duschupplevelse. Takdusch och handdusch är enkla att rengöra tack vare sina antikalk-munstycken.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschpaket 40 c/c Nova/Apollo, Oras
  Duschpaket 40 c/c Nova/Apollo, Oras
  Oras Nova termostatblandare 40 c/c med vändbart väggfäste, i kombination med Oras Apollo 520.Oras Nova termostatblandare kompenserar för temperatur- och tryckbortfall och är utrustad med en barnsäker temperaturkontroll och keraminsk avstängning. Oras Apollo är ett komplett duschset med duschstång, gliddel samt tvålkopp. Oras Apollo har en ergonomiskt utformad handdusch som ger en komfortabel dusch.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschpaket 40 c/c Nova/Apollo Eco, Oras
  Duschpaket 40 c/c Nova/Apollo Eco, Oras
  Oras Nova termostatblandare 40 c/c med vändbart väggfäste, i kombination med Oras Apollo Eco 530.Oras Nova termostatblandare kompenserar för temperatur- och tryckbortfall och är utrustad med en barnsäker temperaturkontroll och keraminsk avstängning. Oras Apollo Eco är ett komplett duschset med duschstång, gliddel samt tvålkopp. Oras Apollo har en ergonomiskt utformad handdusch som ger en komfortabel dusch samtidigt som den sparar vatten och energi.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschblandare 150 c/c Nova, Oras
  Duschblandare 150 c/c Nova, Oras
  Termostatblandare för dusch.Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C, volymvred med kontroll för Ecoflöde, keramisk överdel. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschpaket 160 c/c Nova/Apollo Eco, Oras
  Duschpaket 160 c/c Nova/Apollo Eco, Oras
  Oras Nova termostatblandare 160 c/c i kombination med Oras Apollo Eco 530.Oras Nova termostatblandare kompenserar för temperatur- och tryckbortfall och är utrustad med en barnsäker temperaturkontroll och keraminsk avstängning. Oras Apollo Eco är ett komplett duschset med duschstång, gliddel samt tvålkopp. Oras Apollo har en ergonomiskt utformad handdusch som ger en komfortabel dusch samtidigt som den sparar vatten och energi.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschblandare 160 c/c Optima, Oras
  Duschblandare 160 c/c Optima, Oras
  Termostatblandare med användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschblandare 150 c/c Optima, Oras
  Duschblandare 150 c/c Optima, Oras
  Termostatblandare för dusch, anslutning 150cc med G 3/4" inv. g., lekande mutter med plantätning. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschblandare 40 c/c Optima, Oras
  Duschblandare 40 c/c Optima, Oras
  Termostatblandare för dusch, anslutning 40cc G1/2" utv.g. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschblandare 150 c/c Nova, Oras
  Duschblandare 150 c/c Nova, Oras
  Termostatblandare för dusch. Obs, för omkastad vattenanslutning. Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C, volymvred med kontroll för Ecoflöde, keramisk överdel. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. 150c/c Inlopp: G20 inv. g. Utlopp: G20 utv. g.
  Mer info
  1 Variant
 • Takduschset 150 c/c, Optima Rain Shower, Oras
  Takduschset 150 c/c, Optima Rain Shower, Oras
  Rain shower takduschset med termostatblandare för dusch, anslutning 150cc med G 3/4" inv.g., lekande mutter med plantätning. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. Handdusch med ecoflöde och flera stråltyper för en komfortabel duschupplevelse. Takdusch och handdusch är enkla att rengöra tack vare sina antikalk-munstycken.
  Mer info
  1 Variant
 • Takduschset 160 c/c, Optima Rain Shower
  Takduschset 160 c/c, Optima Rain Shower
  Takduschset med termostatblandare för kar/dusch, anslutning 160cc, konisk anslutning M26 utv. g. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. Handdusch med ecoflöde och flera stråltyper för en komfortabel duschupplevelse. Takdusch och handdusch är enkla att rengöra tack vare sina antikalk-munstycken.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschpaket 150 c/c Nova/Apollo, Oras
  Duschpaket 150 c/c Nova/Apollo, Oras
  Oras Nova termostatblandare 150 c/c i kombination med Oras Apollo 520.Oras Nova termostatblandare kompenserar för temperatur- och tryckbortfall och är utrustad med en barnsäker temperaturkontroll och keraminsk avstängning. Oras Apollo är ett komplett duschset med duschstång, gliddel samt tvålkopp. Oras Apollo har en ergonomiskt utformad handdusch som ger en komfortabel dusch.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättställsblandare 3016 Oras Inspera
  Tvättställsblandare 3016 Oras Inspera
  inbyggd beröringsfri tvättställsblandare med termostat och temperaturbegränsning
  Mer info
  2 Varianter
 • Duschblandare 150 c/c Oramix, Oras
  Duschblandare 150 c/c Oramix, Oras
  Tryckstyrd blandare för dusch, 150cc. G 3/4 inv.g. lekande mutter med plantätning.
  Mer info
  1 Variant
 • Takduschset 40 c/c, Optima Rain Shower
  Takduschset 40 c/c, Optima Rain Shower
  Takduschset med termostatblandare för kar/dusch, anslutning 40cc, G1/2" utv. g. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. Handdusch med ecoflöde och flera stråltyper för en komfortabel duschupplevelse. Takdusch och handdusch är enkla att rengöra tack vare sina antikalk-munstycken.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschsystem Optima Rain Shower, Oras
  Duschsystem Optima Rain Shower, Oras
  Takduschset med termostatblandare för kar/dusch, anslutning 150cc med G 3/4" inv.g., lekande mutter med plantätning.
  Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde.
  Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter.
  Handdusch med ecoflöde och flera stråltyper för en komfortabel duschupplevelse.
  Takdusch och handdusch är enkla att rengöra tack vare sina antikalk-munstycken.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.