Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Oras blandare

Ahlsell har ett brett VS-sortiment av installationsrör och delar, inomhusavlopp, ventiler och mätinstrument, bad, dusch, wc och möbler, värme, pumpar, montage, stålrör och delar och stål.

Visar 1 till 20 av 271

 • Tvättställsblandare 1510F Oras Swea
  Tvättställsblandare 1510F Oras Swea
  Tvättställsblandare med fast utloppspip och strålsamlare. Utan bottenventil. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Kallstartskassett, flödeskontroll 6.0 l/min. F=flexibel anslutning. Energiklass B.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare 1534F Oras Swea
  Köksblandare 1534F Oras Swea
  Köksblandare med keramisk diskmaskinsavstängning, hög svängbar utloppspip och strålsamlare. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0°, 60°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Kallstartskassett, F=flexibel anslutning. Energiklass C.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschblandare 160 c/c Nova, Oras
  Duschblandare 160 c/c Nova, Oras
  Termostatblandare för dusch.Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C, volymvred med kontroll för Ecoflöde, keramisk överdel. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschblandare 40 c/c Nova, Oras
  Duschblandare 40 c/c Nova, Oras
  Termostatblandare för dusch. Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C, volymvred med kontroll för Ecoflöde, keramisk överdel. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättställsblandare 1010F Oras Safira
  Tvättställsblandare 1010F Oras Safira
  Tvättställsblandare ettgrepps med fast utloppspip och strålsamlare. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Utan bottenventil. F = flexibel anslutning.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschpaket 160 c/c Nova/Apollo, Oras
  Duschpaket 160 c/c Nova/Apollo, Oras
  Oras Nova termostatblandare 160 c/c i kombination med Oras Apollo 520.Oras Nova termostatblandare kompenserar för temperatur- och tryckbortfall och är utrustad med en barnsäker temperaturkontroll och keraminsk avstängning. Oras Apollo är ett komplett duschset med duschstång, gliddel samt tvålkopp. Oras Apollo har en ergonomiskt utformad handdusch som ger en komfortabel dusch.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare 1533F Oras Swea
  Köksblandare 1533F Oras Swea
  Köksblandare med hög, svängbar utloppspip och strålsamlare. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0°, 60°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Kallstartskassett, F=flexibel anslutning. Energiklass C.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättställsblandare 1714F Oras Optima, beröringsfri
  Tvättställsblandare 1714F Oras Optima, beröringsfri
  Tvättställblandare med temperaturvred. Batteridrift 6 V.
  Mer info
  1 Variant
 • Badkarsblandare 160 c/c, Oras Nova
  Badkarsblandare 160 c/c, Oras Nova
  Termostatblandare för dusch och badkar med fast utloppspip. Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C. Volymvred med integrerad keramisk omkastare och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter.
  Mer info
  1 Variant
 • Spolblandare 1056 Oras Safira
  Spolblandare 1056 Oras Safira
  Väggmonterad grovköksblandare med snabbkoppling för Ø13 mm slang och vakuumventil. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Backventiler i inloppen, skyddamodul HD.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare 1535F Oras Swea
  Köksblandare 1535F Oras Swea
  Köksblandare med keramisk diskmaskinsavstängning, svängbar pip och strålsamlare. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 60°,360°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Kallstartskassett, F=flexibel anslutning. Energiklass C.
  Mer info
  1 Variant
 • Takduschset 160 c/c, Optima Rain Shower, Oras
  Takduschset 160 c/c, Optima Rain Shower, Oras
  Rain shower takduschset med termostatblandare för dusch, anslutning 160cc, konisk anslutning M26 utv.g. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. Handdusch med ecoflöde och flera stråltyper för en komfortabel duschupplevelse. Takdusch och handdusch är enkla att rengöra tack vare sina antikalk-munstycken.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättställsblandare 3910F Oras Saga
  Tvättställsblandare 3910F Oras Saga
  Tvättställsblandare med fast utloppspip och strålsamlare. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Flödeskontroll 6.0 l/min. F=flexibel anslutning.
  Mer info
  1 Variant
 • Takduschset 40 c/c Optima Rain Shower, Oras
  Takduschset 40 c/c Optima Rain Shower, Oras
  Rain shower takduschset med termostatblandare för dusch, anslutning 40cc, G 1/2" utv.g. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. Handdusch med ecoflöde och flera stråltyper för en komfortabel duschupplevelse. Takdusch och handdusch är enkla att rengöra tack vare sina antikalk-munstycken.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättställsblandare Oras Optima
  Tvättställsblandare Oras Optima
  Tvättställsblandare med en användarvänlig spak som är enkel att greppa. Utan bottenventil.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättställsblandare 1012F Oras Safira
  Tvättställsblandare 1012F Oras Safira
  Tvättställsblandare ettgrepps med Bidetta handdusch. Fast utloppspip och strålsamlare. Duschslang 1.5 m och väggfästen medföljer. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. F = flexibel anslutning.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschpaket 160 c/c Nova/Apollo Eco, Oras
  Duschpaket 160 c/c Nova/Apollo Eco, Oras
  Oras Nova termostatblandare 160 c/c i kombination med Oras Apollo Eco 530.Oras Nova termostatblandare kompenserar för temperatur- och tryckbortfall och är utrustad med en barnsäker temperaturkontroll och keraminsk avstängning. Oras Apollo Eco är ett komplett duschset med duschstång, gliddel samt tvålkopp. Oras Apollo har en ergonomiskt utformad handdusch som ger en komfortabel dusch samtidigt som den sparar vatten och energi.
  Mer info
  1 Variant
 • Köksblandare 1039F Oras Safira
  Köksblandare 1039F Oras Safira
  Köksblandare med keramisk diskmaskinsavstängning och hög pip. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0°/60°/360°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. F = flexibel anslutning.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschblandare 3990 Oras Saga
  Duschblandare 3990 Oras Saga
  Duschblandare Saga 40cc. Anslutning för duschslang G1/2. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättställsblandare Oras Safira med RH-spak
  Tvättställsblandare Oras Safira med RH-spak
  Oras Safira tvättställsblandare ettgrepp med RH-spak och flexibla anslutningar. Utan bottenventil. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.