Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Duschkabiner & duschväggar

Ahlsell har ett brett VS-sortiment av installationsrör och delar, inomhusavlopp, ventiler och mätinstrument, bad, dusch, wc och möbler, värme, pumpar, montage, stålrör och delar och stål.

Visar 1 till 20 av 134

 • Duschvägg, Arrow Round
  Duschvägg, Arrow Round
  Svängbar med lyftgångjärn. OBS! 2 dörrar för hörnlösning.
  Mer info
  12 Varianter
 • Duschkabin Papilio rektangulär, a-collection
  Duschkabin Papilio rektangulär, a-collection
  Snabbinstallerad rektangulär duschkabin. 15 cm högt duschkar i acrylplast med avtagbar front. Bakre vägg i 5 mm härdat vitt glas. Främre vägg i 5 mm härdat klart glas. Hål för blandarfästen både för c/c 150mm och c/c 160mm. Aluminiumprofil med kromfinish. Levereras med handdusch på glidstång, utan blandare och duschhylla. Lämplig termostatblandare a-collection 8343770 samt anslutningskoppling 8253263.
  Mer info
  2 Varianter
 • Duschkabin Next NK, Ifö
  Duschkabin Next NK, Ifö
  Ifö Next duschkabin NK är helt i diskret mönstrad styrén och levereras utan dörr. Den används med Ifö Next vikdörr ND eller duschdraperi (ej i Ifös sortiment). Vikdörren viks in mot mitten när den öppnas. Handtag i krom ingår. Vikdörr beställs separat. Duschkabinen har praktisk placering för duschblandaren och avställningshylla för tvål och schampo.
  Mer info
  4 Varianter
 • Duschlist till duschhörnor, LK
  Duschlist till duschhörnor, LK
  Dusch & Vänd. Flexibel duschlist för hörn med ljusgrå gummilist i underkant som tätar mot golvet. Ligger "löst" på golvet, utan lim eller fogmassa.
  Mer info
  2 Varianter
 • Duschvägg Imber, a-collection
  Duschvägg Imber, a-collection
  Rak duschvägg med förkromad ram med 6 mm härdat klart glas. Svängbara dörrar med inbyggd upp- och ner funktion. Borrhål för rör dy 15 mm kan göras max 30-35 mm ifrån vägg och 60 mm ifrån topp och botten i den förkromade ramen. Levereras i styck. OBS! För komplett hörna ska 2 väggar beställas.
  Mer info
  4 Varianter
 • Duschkabin Papilio halvrund, a-collection
  Duschkabin Papilio halvrund, a-collection
  Snabbinstallerad halvrund duschkabin. 15 cm högt duschkar i acrylplast med avtagbar front. Bakre vägg i 5 mm härdat vitt glas. Främre vägg i 5 mm härdat klart glas. Hål för blandarfästen både för c/c 150mm och c/c 160mm. Aluminiumprofil med kromfinish. Levereras med handdusch på glidstång, exkl blandare och duschhylla. Lämplig termostatblandare a-collection 8343770 samt anslutningskoppling 8253263.
  Mer info
  2 Varianter
 • Duschhörna 10-4 Showerama, Ido
  Duschhörna 10-4 Showerama, Ido
  Duschhörna med 2 dörrar som kan öppnas både inåt och utåt. Dörrarna är ställbara och har lyftgångjärn som höjer dem 7 mm för att de inte ska skrapa i golvet när de öppnas. Dörrarna har rak magnetlist som sluter tätt när de stängs och en list mot golvet som minskar risken för att vatten stänker ut på golvet. Anpassad för utanpåliggande rör. Kan kompletteras med en extra påbyggnadsprofil om 25 mm.
  Mer info
  2 Varianter
 • Duschkabin, Arrow
  Duschkabin, Arrow
  Inklusive blandare och duschset.
  Mer info
  10 Varianter
 • Duschhörna Imber, a-collection
  Duschhörna Imber, a-collection
  Duschörna halvrundad med förkromade profiler med 6 mm härdat klart glas. Svängbara dörrar med inbyggd upp- och ner funktion. Borrhål för rör dy 15 mm kan göras max 30-35 mm ifrån vägg och 60 mm ifrån topp och botten i den förkromade ramen. Levereras i par.
  Mer info
  2 Varianter
 • Duschkabin Next NKH-L, Ifö
  Duschkabin Next NKH-L, Ifö
  Ifö Next duschkabin låg NKH-L är en lägre modell och passar i utrymmen med begränsad takhöjd. Med hörningång och skjutdörrar. Duschkabinen har praktisk placering för duschblandaren, och avställningshylla för tvål och schampo. Den har släta vita bakstycken och framstycken samt dörrar i styren.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschvägg SVH VK, SVH NK, Ifö Solid
  Duschvägg SVH VK, SVH NK, Ifö Solid
  Duschhörna. Hörningång med två raka skjutdörrar. Välj vitlackerade eller naturanodiserade aluminiumprofiler.
  Mer info
  8 Varianter
 • Duschkabin Next NKH, Ifö
  Duschkabin Next NKH, Ifö
  Ifö Next duschkabin NKH har klassisk hörningång med lågt insteg. Skjutdörrarna har vippfunktion för enkel rengöring, samt är säkra och stabila med en limmad och en fast del. Duscharrangemang, hårsil och avställningshylla ingår, termostatblandare beställs separat. Ifö Next duschkabin NKH i måtten 80x80 och 90x90 cm finns med framstycken och dörrar i glas eller diskret mönstrad styren.
  Mer info
  6 Varianter
 • Duschvägg, Arrow Wall
  Duschvägg, Arrow Wall
  Fast duschvägg. Tack vare det stabiliserande staget står duschväggen stadigt. Duschväggen finns olika storlekar och i klart glas, tonat glas och delvis frostat glas. Duschväggen är vändbar. Gummilist mot golv. Rördragning i väggprofil möjlig upp till 45 mm från vägg (10/12/15 mm). Stabiliserande (1050 mm) stag som kan monteras i taket eller 90 grader mot motsatt vägg.
  Mer info
  14 Varianter
 • Duschvägg, INR
  Duschvägg, INR
  LINC Niagara har förmågan att anpassa sig efter olika utrymmen. OBS! Två duschväggar måste beställas för att få en komplett duschhörna. Duschhörnan är invikningsbar och när du beställer olika mått kan dörrarna monteras antingen till vänster eller höger och även orätvinkligt. OBS! Två duschväggar måste beställas för att få en komplett duschhörna.
  Mer info
  10 Varianter
 • Duschlist LK-012
  Duschlist LK-012
  Tresidig U-formad 10 cm hög aluminiumprofil, med ljusgrå gummilist i underkant som tätar mot golvet. Ligger "löst" på golvet, utan lim eller fogmassa.
  Mer info
  2 Varianter
 • Duschhörna halvrund Sensum, a-collection
  Duschhörna halvrund Sensum, a-collection
  Snabbinstallerad halvrund duschhörna med förkromade ramar och klart glas.5 mm härdat säkerhetsglas.Väggprofiler justerbara upp till 15 mm för ojämna väggar. Förmonterat dubbelhjul. Borrhål för rör dy 15 mm kan göras max 30-35 mm ifrån vägg och 115 mm ifrån topp och botten i den förkromade ramen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Duschvägg fast, Silver, Ifö
  Duschvägg fast, Silver, Ifö
  Duschvägg med blanka aluminiumprofiler, kromad knopp och 4 mm klart härdat säkerhetsglas. Väggstag ingår, 120 cm. Bör placera golvprofilen på en plan yta eftersom den inte tar upp ojämnheter i underlaget.
  Mer info
  4 Varianter
 • Duschvägg SV VS, SV NS, SV NR, Ifö Solid
  Duschvägg SV VS, SV NS, SV NR, Ifö Solid
  Duschvägg fast parti. Kan kombineras med skjutdörrsparti.
  Mer info
  10 Varianter
 • Duschvägg SPNK Space rak enkeldörr, handtagsprofil, Ifö
  Duschvägg SPNK Space rak enkeldörr, handtagsprofil, Ifö
  Rak enkeldörr med handtagsprofil. Med klart härdat säkerhetsglas och matt aluminiumprofil. OBS! 2 dörrar för hörnlösning.
  Mer info
  6 Varianter
 • Duschlist LK-004
  Duschlist LK-004
  Duschlist med ljusgrå gummilist i underkant som tätar mot golvet. Ligger "löst" på golvet, utan lim eller fogmassa.
  Mer info
  3 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.