Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Geomembran

Geotextil, även benämnt fiberduk, utgör materialskiljande skikt i till exempel vägbyggnationer, husgrunder och rörgravar. Därmed erhålls markförhållanden som på lång sikt inte binder vatten. Extra stabilitet i vägbyggnationer erhålls om geonät anläggs. Geonätet binder ihop fyllnadmassorna på ett effektivt sätt vilket kan göra det möjligt att minska vägkroppens höjd. Geomembran utgör en viktig komponent i damm- och deponibyggnationer. Geotextil används även som ogräsduk helt enkelt för att hindra ogräs från att ta över större eller mindre planteringar. I sortimentet finner du även markeringsband och markeringsnät som indikerar vilken typ av ledning som ligger i rörgraven.
Välj underkategori

Visar 1 till 11 av 11

 • HDPE-membran
  HDPE-membran
  Junifol HDPE geomembran framställs av High-Density PolyEthylene (HDPE). Membranet har hög kemisk resistens och är särskilt lämpligt i aggressiva miljöer och används därför ofta till miljöprojekt som t ex föroreningsbassänger och deponier. Erbjuds med både slät och strukturerad sida, en- eller dubbelsidig. Hög motståndskraft mot UV. Kan svetsas i tjocklek från 0,8 mm och uppfyller kraven i DS/INF 466. Svetsning av membran ska utföras av licensierad svetsare i separat entreprenad. Observera förutsättningar för läggning och svetsning vilket leverantören tillhandahåller.

  Fördelar
  - Höj kemisk resistens
  - Svetsbar
  - Godkänd enligt DS/INF 466
  - Höj UV-motståndskraft

  Användning
  - Deponier/Lossningsplatser/Fordonsuppställning
  - Bassänger
  - Gödselbrunnar
  Mer info
  3 Varianter
 • QuickSeam skarvband
  QuickSeam skarvband
  EPDM/butyl-baserad självhäftande skarvband för skarvning av EPDM-membran. Använd QuickPrime Plus för att förbereda skarven innan skarvbandet appliceras samt utläggningsrollerna för att pressa till skarven för bästa reslutat.
  Mer info
  1 Variant
 • FPP-membran
  FPP-membran
  Wepelen FPP är geomembran av fleksibel PolyPropylen (FPP) som med sin flexibilitet gör installation och tillpassningen enkel. Geomembranets flexibilitet och kemiska resistens gör den möjlig att användas till i stort sett alla typer av tätta membraninstallationer. I särskilt aggressiva miljöer bör membranets kemiska resistens värderas individuellt. Geomembranet har extra hög motståndskraft mot UV och är därför särskilt lämplig för applikationer där membranet kommer att exponeras för direkt solljus. Erbjuds med både en slät och strukturerad yta, enkel- eller dubbelsidig.Kan svetsas i tjocklekar från 0,8 mm och är godkänd för användning med dricksvatten. Wepelen FPP geomembran lämpar sig för installationer som kräver att membranet har en mycket hög flexibilitet. Svetsning av membran ska utföras av licensierad svetsare i separat entreprenad. Observera förutsättningar för läggning och svetsning vilket leverantören tillhandahåller.

  Fördelar
  - Svetsbar
  - Mycket flexibel
  - Godkänd för användning med dricksvatten
  - Mycket hög UV-beständighet

  Användning
  - Bassänger
  - Övertäckning/Flytmembraner
  - Gödselbrunnar
  Mer info
  2 Varianter
 • EPDM-membrand GeoGard
  EPDM-membrand GeoGard
  Firestone GeoGard är ett elastiskt gummimembran med tvärbunden polymerstruktur med goda hydrostatiska egenskaper vilket gör membranet lämpligt för installation i till exempel djupa dammar. Membranet är utformat för att stå emot UV-ljus, höga och låga temperaturer och oxidering. Dess kemikalieresistens är god mot surt regn, nitrat och fosfat i lösningar, alkoholer, jordkemikalier och mikroorganismer. Kontakt med kolväten, bensin, varm bitumen, fett, olja och klorin måste undvikas. Skarvning utförs med QuickTime Plus EPDM-lim. Använd vertyg i sortimentet för applicering av lim. Skarvband och hörnförstärkningar finns i sortimentet.
  Mer info
  4 Varianter
 • LDPE-membran
  LDPE-membran
  Wepelen LDPE är ett svetsbart geomembran av Low-Density PolyEthylene (LDPE) som med sin flexibilitet gör installationen och tillpassningen enkel. LDPE geomembranets flexibilitet och kemiska resistens gör den möjlig att använda till i stort sätt alla installationer där det ställs krav till täta membran. I särskilt aggressiva miljöer bör den kemiska resistensen värderas individuellt. Kan erhållas med både slät och strukturerad, enkel- eller dubbelsidig. Geomembranet har en hög motståndskraft mot UV. Kan svetsas i tjocklek från 0,8 mm och uppfyller kraven i DS/INF 466. Wepelen LDPE geomembran används också som rotspärr i förhållande till gröna tak med lutning under 5 grader. Svetsning av membran ska utföras av licensierad svetsare i separat entreprenad. Observera förutsättningar för läggning och svetsning vilket leverantören tillhandahåller.

  Fördelar
  - Svetsbar
  - Flexibel
  - Hög UV-motståndskraft
  - Godkänd i förhållande till DS/INF 466

  Användning
  - Bassänger
  - Inpackning av dagvattenmagasin
  - Gödselbrunnar
  Mer info
  3 Varianter
 • LLDP-membran
  LLDP-membran
  Svetsning av membran ska utföras av licensierad svetsare i separat entreprenad. Observera förutsättningar för läggning och svetsning vilket leverantören tillhandahåller.
  Mer info
  2 Varianter
 • EPDM-membran PondGard
  EPDM-membran PondGard
  Firestone PondGard är ett vattentätt membran i syntetisk EPDM-gummi utformat för att stå emot UV-ljus, höga och låga temperaturer och oxidering. Membranet är flexibelt och elastisk och lämpar sig för installationer i till exempel mindre dammar. Skarvning utförs med QuickTime Plus EPDM-lim. Använd vertyg i sortimentet för applicering av lim. Skarvband och hörnförstärkningar finns även att tillgå som hjälpmedel.
  Mer info
  6 Varianter
 • QuickPrime Plus
  QuickPrime Plus
  Primer designad att rengöra och förbereda skarvytor på EPDM-membran och förereda applicering av QuickSeam skarvband. Appliceras med utläggningshandtag och avsedd appliceringskudde.
  Mer info
  2 Varianter
 • Utläggningshandtag
  Utläggningshandtag
  För utläggning av QuickPrime Plus vid skarvning av EPDM-membran.
  Mer info
  1 Variant
 • Utläggningsroller
  Utläggningsroller
  Pressar samman skarvar efter applicering av QuickPrime Plus samt QuickSeam skarvband.
  Mer info
  1 Variant
 • Formflash hörnförstärkning
  Formflash hörnförstärkning
  Duk som förstärker utsatta hörn på EPDM-membran samt genomföringar. Förbered skarvar med QuickPrime Plus.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.