Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Avskiljare

Jobbar du med förbättringar för spillvattennätet? Vi på Ahlsell har produkterna för komplett avloppsteknik. Fettavskiljare samt bensin- och oljeavskiljare separerar effektivt substanser som annars riskerar att orsaka oönskade stopp i spillvattennätet. Avskiljning närmare källan är att föredra även ur ett miljöperspektiv. Då exponeras reningsverk så lite som möjligt för tunga föroreningar i avloppsvattnet. Både olje- och fettavskiljare ska vara CE-märkta och uppfylla kraven i SS-EN 858 (oljeavskiljare) och SS-EN 1825 (fettavskiljare). Sortimentet omfattar avskiljare och de kompletterande artiklar som behövs för kompletta installationer. Utforska vårt utbud av fettavskiljare och annan avloppsteknik här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 67

 • Givare, EMA OSA nivålarm
  Givare, EMA OSA nivålarm
  Kapacitiv skiktgivare ES4 med 5 m kabel
  Mer info
  1 Variant
 • Nivålarm, Aco
  Nivålarm, Aco
  Aco Procurat nivålarm för fett- och oljeavskiljare.
  Mer info
  3 Varianter
 • Aco Box Concept kabelgenomföring
  Aco Box Concept kabelgenomföring
  Anslutningsdetaljer och genomföring för larm.
  Mer info
  1 Variant
 • Nivåvakt, Afriso EMA
  Nivåvakt, Afriso EMA
  ES33 Nivålarm för olje-, bensin- och fettavskiljare med diod. För inkoppling av kapacitiv givare ES4 (Rsknr 5618596).
  Mer info
  1 Variant
 • Tömningsrör, ACO Tömningsrör
  Tömningsrör, ACO Tömningsrör
  Förmonterat tömningsrör till inomhusinstallerade olje- och fettavskiljare. Beställs i samband med avskiljare. Anslutning: DN 60. Svart.
  Mer info
  1 Variant
 • Belastningsskydd, ACO Prefab
  Belastningsskydd, ACO Prefab
  ACO PREFAB är ett prefabricerat belastningsskydd för avskiljare som placeras där trafiklast upp till D400 kan förekomma. Belastningsskyddet är framtaget med avsikt att korta ledtiden vid förläggning och att säkerställa avlastningen från trafik.
  med lyftöglor. Grå.
  Mer info
  1 Variant
 • Nivålarm, EMA OSA
  Nivålarm, EMA OSA
  Avskiljarlarm med reläutgång och optiskt larm. Möjlighet att ansluta extra högnivågivare. Levereras inkl givare 5 m kabel.
  Mer info
  1 Variant
 • Slamfång, ACO Sludge Trap PE 450/110
  Slamfång, ACO Sludge Trap PE 450/110
  Slamavskiljare med 450 liter slamvolym. Kan användas som förkopplat slamfång till ACO BC Fett NS2 Inne PEHD, ACO BC Fett NS4 Inne PEHD och och ACO LipuJet-serien. Anslutning: DN 100.
  Mer info
  1 Variant
 • Fettavskiljarpaket ACO BC Fett NS4 Mark PEHD
  Fettavskiljarpaket ACO BC Fett NS4 Mark PEHD
  Grundpaket för catering och fastfood, 600 porttioner/dag. Fettavskiljaren har en självförankrande konstruktion som utesluter risken för uppflytning vid grundvatten upp till 500 mm under färdig mark. Vid risk för högre grundvatten skall avskiljaren säkras med ett belastningsskydd, ACO Prefab.
  Tillverkad av PEHD med gummitäningar av NBR och SBR.
  Komplettera paketet med våra tillval som larm, provtagningsbrunn, belastningskydd m.m. A-mått = 850–1590 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Provtagningsbrunn ACO PROWELL PE 153-315/160/110
  Provtagningsbrunn ACO PROWELL PE 153-315/160/110
  Provtagningsbrunn i PEHD bestående av underdel och teleskopiskt kapbart stigarrör. Installeras på markförlagd ledning efter olje- och fettavskiljare eller i annat sammanhang där provtagning behövs. Provtagning sker i fri stråle, valbart stalp är 33 eller 153 mm. Betäckningen är körbar i klass D400. Enheten behöver inte skyddas med belastningsskydd.
  Mer info
  1 Variant
 • Fettavskiljarpaket ACO BC Fett NS2 Inne PEHD
  Fettavskiljarpaket ACO BC Fett NS2 Inne PEHD
  Grundpaket för catering och fastfood, 300 portioner/dag. Fettavskiljaren har en självbärande konstruktion för inomhusinstallation. För anläggningar där krav på förkopplat slamfång eller där avfallskvarnar förekommer kompletteras avskiljaren med slamfång som tillval. För en godkänd installation enligt SS-EN 1825-1 kräver vissa komuner en protagningsenhet, ACO Proflex samt ett larm, ACO Procurat. Volym: 200 liter
  Mer info
  1 Variant
 • Fettavskiljarpaket ACO BC Fett NS4 Inne PEHD
  Fettavskiljarpaket ACO BC Fett NS4 Inne PEHD
  Grundpaket för catering och fastfood, 600 portioner/dag. Fettavskiljaren har en självbärande konstruktion för inomhusinstallation. För anläggningar där krav på förkopplat slamfång eller där avfallskvarnar förekommer kompletteras avskiljaren med slamfång som tillval. För en godkänd installation enligt SS-EN 1825-1 kräver vissa komuner en protagningsenhet, ACO Proflex samt ett larm, ACO Procurat. Volym: 400 liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Oljeavskiljarpaket ACO BC Olja NS3 Mark PEHD
  Oljeavskiljarpaket ACO BC Olja NS3 Mark PEHD
  Grundpaket för verkstad och garage. Oljeavskiljaren har en självförankrande konstruktion som utesluter risken för uppflytning vid grundvatten upp till 500 mm under färdig mark. Vid risk för högre grundvatten skall avskiljaren säkras med ett belastningsskydd, ACO Prefab. Avskiljarpaketet är komplett med underdel och justerbar halslösning med flytande betäckning av segjärn EN-GJS 500-7 enligt SS-EN 124. Tillverkad av PEHD med gummitäningar av NBR och SBR. Komplettera paketet med våra tillval som larm, provtagningsbrunn, belastningskydd m.m. A-mått = 900–1640 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Oljeavskiljarpaket ACO BC Olja NS6 Mark PEHD
  Oljeavskiljarpaket ACO BC Olja NS6 Mark PEHD
  Grundpaket för verkstad och spolplatta. Oljeavskiljaren har en självförankrande konstruktion som utesluter risken för uppflytning vid grundvatten upp till 500 mm under färdig mark. Vid risk för högre grundvatten skall avskiljaren säkras med ett belastningsskydd, ACO Prefab. Avskiljarpaketet är komplett med underdel och justerbar halslösning med flytande betäckning av segjärn EN-GJS 500-7 enligt SS-EN 124. Tillverkad av PEHD med gummitäningar av NBR och SBR. Komplettera paketet med våra tillval som larm, provtagningsbrunn, belastningskydd m.m. A-mått = 870–1610 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Låsverktyg, ACO Låsverktyg
  Låsverktyg, ACO Låsverktyg
  Verktyg för att öppna ACO Betäckningslås.
  Mer info
  1 Variant
 • Öppningsverktyg, ACO Öppningsverktyg
  Öppningsverktyg, ACO Öppningsverktyg
  Verktyg för att enkelt öppna betäckningar på markförlagda avskiljare.
  Mer info
  1 Variant
 • Återfyllningssystem, ACO Refill System
  Återfyllningssystem, ACO Refill System
  System för återfyllnad av avskiljare. ACO Refill System används för automatisk styrning av ACO VAP, som är en återfyllningsventil för fett- och oljeavskiljare efter tömning. Efter tömning och rengöring av avskiljare skall dessa alltid återfyllas med nytt vatten vilket ACO Refill System kan sköta på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt genom ett tryck på startknappen. Enheten styr ACO VAP:ens magnetventil som hålls öppen så länge som tidsinställningen anger. För att undvika uttorkat vattenlås med dålig lukt som följd sker en kort öppning av magnetventilen en gång per dygn under ca 10 sekunder. ACO Refill placeras i tömningsskåpet eller direkt på vägg på lämplig plats där obehöriga inte kommer åt den. I systemet ingår ACO Refill och ACO VAP.
  Anslutning 1: DN 20 (3/4""), invändig gänga M, metrisk. Anslutning 2: Ø 76 mm
  Mer info
  1 Variant
 • Provtagningsbrunn ACO Proflex V160
  Provtagningsbrunn ACO Proflex V160
  Provtagningsenhet ACO Proflex är avsedd för montering på utloppsledning från olje- eller fettavskiljare.
  Enheten är tillverkad av polyeten och försedd med tätt lock med snabblås, vilket möjliggör enkel provtagning av det utgående avloppsvattnet från avskiljaren.
  Mer info
  1 Variant
 • Tömningsskåp, GEB, ACO
  Tömningsskåp, GEB, ACO
  Tömningsskåp för avskiljare med tömningskoppling. Skåpet monteras infällt eller utanpåliggande på fasad, täckram justerbar medföljer. Anslutning bakåt eller nedåt, erforderliga detaljer medföljer. I skåpet finns konsol och genomföring för kabel om fjärrstyrning ska monteras. Låsning med trekantsnyckel, kan bytas till cylinderlåsning. Skåpet förborrade hål för montering, utförs på plats i erforderlig omfattning och placering i förhållande till montageplatsen. Tillverkat i rostfritt stål, EN 1.4301. Anslutningskoppling, modell 42.
  Mer info
  1 Variant
 • Fettavskiljarpaket ACO BC Fett NS7 Mark PEHD
  Fettavskiljarpaket ACO BC Fett NS7 Mark PEHD
  Grundpaket för restaurang ock skola, 200 porttioner/dag. Fettavskiljaren har en självförankrande konstruktion som utesluter risken för uppflytning vid grundvatten upp till 500 mm under färdig mark. Vid risk för högre grundvatten skall avskiljaren säkras med ett belastningsskydd, ACO Prefab.
  Tillverkad av PEHD med gummitäningar av NBR och SBR.
  Komplettera paketet med våra tillval som larm, provtagningsbrunn, belastningskydd m.m. A-mått = 785–1525 mm.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.