Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Brandskydd Conlit

Isolera rätt! Hos Ahlsell hittar du ett kvalitetssortiment för all slags isolering, som mineralull, cellgummi, ytbeklädnad, tekniska vävar, brandtätning och plåt till isolering och teknisk isolering.

Visar 1 till 7 av 7

 • Brandfogmassa CONLIT SMP, Rockwool
  Brandfogmassa CONLIT SMP, Rockwool
  ROCKWOOL CONLIT Brandfogmassa SMP är en 1-komponents silanterminerad polyol-fogmassa. Brandfogmassa SMP är en fogmassa speciellt utvecklad för fogar runt genomföringar. Den kan användas vid brandklassificerade fogar upp till EI120. Fogmassan är speciellt lämpad för tätning av genomföringar av rör, ventilationskanaler och kablar i brandklassade konstruktioner. Produkten kan användas i konstruktioner av stål, betong, gips och trä. Fogmassan är lätt att applicera med en spackelspade eller fogspruta och är enkel att jämna till. Fogmassan reagerar med fukt och härdar till en mycket elastisk massa som anpassar sig och plockar upp mindre rörelser.

  ROCKWOOL CONLIT fogmassa SMP uppfyller EN 1366- 4: 2006, EN 1363-1: 1999 och tillämpliga delar av EN 1363-2: 1999. Typgodkännande 0047/07. Finns registrerad I BASTA och Byggvarubedömningen under namnet Bostik Fire-Bond Silmax.
  Mer info
  1 Variant
 • Brandskydd Conlit 150 (med vit väv), Rockwool
  Brandskydd Conlit 150 (med vit väv), Rockwool
  ROCKWOOL CONLIT 150 är tillverkad av obrännbar, fukt- och vattenavvisande ROCKWOOL stenull. Det är en mycket styv och hård produkt med utomordentligt goda brandskyddande egenskaper. Ena sidan är beklädd med en tunn vit glasfiberväv. Produkten används som brandskydd av bärande stålkonstruktioner från R30-R120. Används tillsammans med CONLIT Lim eller svetsstift. Vid normal drift tål produkt på ullsidan max 250°C . På beläggningen max 80°C. Fibersmältpunkt på över 1000°C. Värmekonduktivitet: λD = 39 mW/mK.
  Mer info
  7 Varianter
 • Brandskydd Conlit 150 P (utan väv), Rockwool
  Brandskydd Conlit 150 P (utan väv), Rockwool
  ROCKWOOL CONLIT 150 P är tillverkad av vattenavvisande stenull. Det är en väldigt styv och hård produkt med goda brandskyddande egenskaper. Produkten används som brandskydd av bärande stålkonstruktioner från R30-R120. Används tillsammans med CONLIT Lim eller svetsstift. Vid normal drift tål produkt på ullsidan max 250°C . På eventuell beläggning max 80°C. Fibersmältpunkt på över 1000°C. Värmekonduktivitet: λD = 39 mW/mK
  Mer info
  10 Varianter
 • Brandskydd Conlit 120 (med vit väv), Rockwool
  Brandskydd Conlit 120 (med vit väv), Rockwool
  ROCKWOOL CONLIT 120 är tillverkad av obrännbar, fukt- och vattenavvisande ROCKWOOL stenull och har en beläggning av glasfiberväv. Det är en väldigt styv och hård produkt med goda brandskyddande egenskaper. Produkten är framtagen för att kunna uppgradera ett oklassat tak av trapetsplåt till REI60. Används tillsammans med ROCKWOOL CONLIT Lim, skruvar och Ø80mm brickor. Vid normal drift tål produkt på ullsidan max 250°C. På beläggningen max 80°C. Fibersmältpunkt på över 1000°C. Värmekonduktivitet: λ10 = 39 mW/mK.
  Mer info
  1 Variant
 • Betonglim CONLIT, Rockwool
  Betonglim CONLIT, Rockwool
  Produkten används till limning av ROCKWOOL CONLIT skivor på betonghåldäck, (testad enl DBI-metod, R120) samt vid uppsättning av gips på ROCKWOOL CONLIT.
  Mer info
  1 Variant
 • Lim CONLIT, Rockwool
  Lim CONLIT, Rockwool
  Används vid limning av Conlit-skivor mot stål och betong. God beständighet mot kortvarig fuktpåverkan, men bör inte användas i konstant fuktiga miljöer.
  Conlit Lim är ett oorganiskt lim som levereras i 2 typer: "Standard" och "Frost. Limåtgång ca 0,6m2 vid plana ytor. Ska även skarvar limmas öka till ca 0,8kg/m2. Vid limning av mindre stålprofiler ökar hörnarea och limåtgång till ca 1kg/m2
  Mer info
  4 Varianter
 • Brandskydd Conlit 300 (utan väv), Rockwool
  Brandskydd Conlit 300 (utan väv), Rockwool
  ROCKWOOL CONLIT 300 är hårdpressade skivor tillverkade av obrännbar, fukt- och vattenavvisande ROCKWOOL stenull. Det är en väldigt styv och hård, 100% dimensionsstabil, produkt med goda brandskyddande egenskaper och tryckegenskaper. Produkten används huvudsakligen till brandskydd av bärande stålkonstruktioner vid brandklass R30 till R180.rockwool CONLIT 300 kan användas när man vill ha en mindre tjocklek än ROCKWOOL CONLIT 150. Värmekonduktivitet: λ10=40 mW/m·K. Tryckhållfasthet 100 kPa.
  Mer info
  6 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.